Sådan får du dokumenter underskrevet med WordPress

Sådan underskrives dokumenter med WordPress

Vi har alle sendt e-mails frem og tilbage for at få et dokument afbrudt ved mere end én lejlighed – og det ender normalt med, at nogen skal udskrive, underskrive og scanne dokumentet, før det sendes tilbage. På trods af de klare fordele ved den elektroniske tilgang synes papir stadig at være en væsentlig del af vores verden.


Heldigvis er der et antal WordPress-plugins tilgængelige for at hjælpe klienter med at underskrive et dokument elektronisk uden udskrivning påkrævet. Med et par justeringer kan du sende din klient en professionel form eller et dokument og tage deres signatur direkte fra dit WordPress-sted. Velkommen til fremtiden! Men hvis du ikke er bekendt med konceptet, vil du måske lære mere om e-signatur før du dykker ned i vores WordPress-liste over e-signaturværktøjer.

Denne artikel vil se på syv nyttige plugins til at hjælpe dig med at få underskrevet dokumenter, hvilket sparer dig og dine klienter enorme mængder tid. Lad os komme igang!

1. WP-e-underskrift fra ApproveMe

WP E-signatur plugin fra Approveme
Hvis du ønsker at underskrive dokumenter online med WordPress, ApproveMes WP-e-signatur er frontløberen. Dette premium plugin er designet til at give dig mulighed for lovligt at underskrive dokumenter ved hjælp af dit eget WordPress-websted.

I lighed med e-signaturtjenester såsom DocuSign og HelloSign giver WP E-Signature dig mulighed for at uploade dokumenter og sende dem til dine klienter til underskrift. Du kan have ubegrænsede dokumenter og ubegrænsede underskrivere, der alle styres via dit eget sted. WP E-signatur er UETA og Esign kompatible, så underskrifterne er juridisk bindende og kan håndhæves i retten.

Hvis du har brug for en juridisk bindende løsning til at underskrive dokumenter i WordPress, er WP E-Signature det indlysende valg. Selvom den er dyr, er den sparede tid og roen sandsynligvis værd omkostningerne.

2. WP Online-kontrakt

WP Online kontrakt plugin

WP Online Contract er et komplet plugin til kontraktstyring. Med over 1.000 salg og en 4,4-stjerneklassificering, udskærer den en niche for sig selv. Med dette plugin kan du oprette, administrere og gemme kontrakter online og få dine klienter til at underskrive fra enhver enhed.

Gør det muligt for dig at oprette dine egne kontraktskabeloner ved hjælp af den indbyggede WordPress editor, WP Online Contract gemmer IP-adressen og tidsstemplerne, når en kontrakt er underskrevet, hvilket giver dig en revisionsspor. Plugin integreres også med flere betalingsportaler gennem tilføjelser.

WP Online Contract er en fantastisk løsning, hvis du leder efter en alt-i-en kontraktstyringsplatform inden WordPress. Det kan dog være en god idé at undersøge en anden mulighed, hvis du har brug for kontrakter, der kan håndhæves af domstolen.

3. Kontaktformular 7 Signatur Addon (gratis)

Kontaktformular 7 Signatur Addon
Kontaktformular 7 er et af de mest kendte og mest populære plug-in-plugins til fri form, med over 1.000.000 aktive installationer. Selvom det oprindeligt blev oprettet til kontaktformularer, er det udvidet ud over det, især ved hjælp af tilføjelser som dette gratis signatur tilføjelse, som har 1.000 aktive installationer og en 4,2-stjernet tilfredshedsvurdering.

Signaturfeltet føjes til din formular gennem kortkodetags som ethvert andet felt og kan tilpasses ved hjælp af CSS.

Hvis du allerede bruger Kontaktformular 7 og har det godt med dens interface, vil denne tilføjelse være perfekt til dig at tilføje underskrifter til dine online formularer. Dette er ikke en juridisk bindende løsning, men kan fungere til mindre strenge anvendelser.

4. Formidable Forms ‘underskrift

Formidable Forms Signatur Addon

Du kan tilføje et tilpasset signaturfelt til dine formularer med denne tilføjelse til formidable formularer.

I en verden af ​​fri form bygherrer, Formidable formularer er en stærk konkurrent med over 300.000 aktive installationer. Brugervenligheden af ​​formbyggeren udvides gennem premium-tilføjelser, såsom deres signatur-tilføjelse. Det starter på $ 19 for et enkelt sted og kan også leveres sammen med deres højere ende premium-licenser.

Signaturfeltet føjes til en formular som ethvert andet felt og har et par muligheder for tilpasning. Når underskriften er indsendt, konverteres den til et billede og gemmes sammen med formulardataene.

Hvis du er en formidabel formular-fan, vil denne tilføjelse gøre det let at samle underskrifter. Det er dog ikke en særlig sikker løsning, og den er heller ikke virkelig designet til juridisk bindende situationer.

5. Superforms ‘underskrift

Tilføjelse til Super Forms-underskrift

Super Forms er en relativt ny træk-og-slip-form-builder, der har modtaget høje ratings i de få måneder siden lanceringen. Oprettelsen af ​​Super Forms har leveret en premium signatur add-on, der giver dig mulighed for at tilføje et signatur felt til dine formularer.

Når du tilføjer signaturfeltet, kan du tilpasse linjetykkelsen og baggrundsbilledeindstillingerne. Der kræves ingen browser-plugins for dine brugere at tilføje deres signatur, som konverteres til et billede og gemmes med formularindgivelsesdata.

Hvis du allerede er en Super Forms-bruger og ønsker en nem måde at indsamle underskrifter online, kan denne tilføjelse være værd at overveje, men bemærk, at det ikke er en juridisk bindende løsning.

6. Signatur Addon til ARForms WordPress Plugin

Arforms underskrift Addon

Hvis du ikke allerede er bekendt med det, er ARForms et godt vurderet premium form builder plugin med over 3.000 salg. De har oprettet en premium signatur add-on, der giver dig mulighed for at fange underskrifter online ved blot at tilføje et felt til din form.

Den brugervenlige træk-og-slip-grænseflade gør det nemt at tilføje signaturfeltet til dine formularer. Brugere af dine websteder har ikke brug for nogen specielle browser-plugins for at tilføje deres signatur, som konverteres og gemmes som en PNG-fil med formularen indsendelse.

Hvis du har brug for en juridisk bindende løsning, er dette måske ikke den tilgang, du har. Hvis du allerede er en ARForms-bruger og ønsker en nem måde at indsamle underskrifter, så tjek dette.

7. Swift Signature Free WordPress Plugin

Swift Signature-plugin
Hurtig underskrift er en kommende og kommende deltager i onlinesignaturverdenen. Dette gratis plugin er en del af SwiftCloud-forretningsserviceservices og er designet til at gøre enhver WordPress-side signerbar. Du skal oprette en gratis SwiftCloud-konto for at bruge plugin, og en premium-mulighed kommer i fremtiden – så prøv den gratis nu, mens du kan.

Swift Signature kan bruges på enkelte sider eller som en del af en fletrinsstrøm – og den integreres med alle eksisterende SwiftCloud-tjenester. Alle underskrevne dokumenter arkiveres og opbevares med juridisk bindende tidsstempler til en revisionsspor. Dette kan være en nyttig løsning, hvis du leder efter et integreret sæt tjenester.


At få dokumenter underskrevet kan ofte være en smertefuld og tidskrævende proces, især hvis du ikke er i stand til at sidde ned med din klient personligt. E-mails, der sendes frem og tilbage, slutter med behovet for at udskrive, underskrive og scanne et dokument, før det e-mailes tilbage for at afslutte processen.

WordPress tilbyder flere løsninger, der hjælper dig med at få disse dokumenter underskrevet elektronisk, så lad os sammenfatte de syv plugins, der er vist i denne artikel:

 1. WP E-underskrift fra ApproveMe
 2. WP Online-kontrakt
 3. Kontaktformular 7 Signatur Addon
 4. Formidable formularers underskrift
 5. Superforms ‘underskrift
 6. Signatur Addon til ARForms
 7. Hurtig underskrift

Vi er sikre på, at en af ​​disse vil imødekomme dine behov, selvom vi bestemt anbefaler WP E-Signature som en allround solid løsning.

Er elektronisk dokumentunderskrift afgørende for din virksomhed, og hvis ikke, kan du anvende denne praksis i fremtiden? Del din indsigt i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map