Sådan fortælles, om et websted drives af WordPress

Sådan fortælles, om et websted drives af WordPress

Ser du ofte et flot websted og spørger dig selv “bruger det WordPress?” Nogle gange er svaret simpelt – sidefod siger det hele, men oftere skal du ikke arbejde lidt med detektiv. Med flere og flere webmastere, der skjuler det faktum, at de bruger WordPress, lærer vi dig forskellige måder at bekræfte, om et websted bruger WordPress eller ej, diskutere hvorfor nogle føler behov for at skjule det faktum, at de bruger WP, og vise dig et pænt trick for at finde ud af hvilket tema et websted bruger.


Hvad er der med skjulet?

Vi er sikre på, at du i en eller anden sammenhæng har hørt om folk, der skjuler det faktum, at deres websted bruger WordPress, og hvordan det er en god eller en dårlig ting. Så lad os afklare et par ting.

Du skal aldrig skamme dig over at bruge WordPress! Faktisk skal du stolt fortælle alle, at dit websted er drevet af en af ​​de bedste stykker open source-software, der nogensinde er oprettet. At skjule den nøjagtige version af WP, du bruger, er et helt andet spil. På grund af den stadigt stigende risiko for at blive hacket, er det en klog ting at gøre, da det at udsætte det nøjagtige version nummer kan udsætte dig for større risiko for at blive hacket.

De fleste “hackere” er doven

Ung hacker

Når dårlige mennesker forsøger at nedlægge så mange steder som muligt i den korteste periode, anvender de et princip kaldet “lavt hængende frugt.” Det er bare en fancy måde at sige “hack først de mest sårbare steder.” De finder enten en ny WP-sårbarhed eller vælger en ældre, der allerede er rettet i de nyere versioner, men som findes på mange websteder, fordi folk ikke opdaterer WP ofte nok. Ved at bruge Google får de en liste over tusinder af sider, der bruger disse specifikke versioner og udfører derefter et automatiseret angreb, der fjerner alle disse sider ved hjælp af den samme sårbarhed.

Dit websted bruger muligvis stadig den specifikke (problematiske) version af WordPress, men hvis du bare gør en lille indsats for at skjule den version, den bruger, betyder det, at du ikke bliver ramt i den første bølge, da du ikke er en ” lavt hængende frugt. ” Det vil ikke hjælpe dig, hvis nogen er målrettet mod dit websted specifikt, men det vil med disse automatiske angreb.

Med det ude af vejen kan vi se på nogle af de metoder, du kan bruge til at finde ud af, om et websted er drevet af WordPress eller ej.

1. Der er en service til det

Der er en service til det

Som med de fleste ting på Internettet, hvis du har brug for en service, der automatiserer en simpel opgave, er chancerne for, at den allerede findes. Hvis rodet med kode ikke er din ting, gå over til WP Loop’s Er det WordPress værktøj indtast webstedets URL, og det fortæller dig, om det bruger WordPress.

SoftwareFindr tema detektor-værktøj

En anden stor ressource er SoftwareFindr Tema detektor værktøj. På samme måde som før skal du indsætte linket til det websted, du er nysgerrig efter, og du finder ud af det på et øjeblik, om det er WordPress, og hvis det er et tema, du kan få til dig selv. SoftwareFindr tilbyder også anbefalinger og anmeldelser af toptema og plugins, så selvom du ikke kan bruge det nøjagtige samme tema som et websted, du elsker, kan du helt sikkert finde et tema og nogle plugins til at oprette et lignende design.

Hvis du ikke er tilfreds med resultaterne eller ønsker mere teknisk info BuiltWith kan hjælpe dig. Igen skal du blot indtaste webstedets URL og klikke på søgning. Du kan også bruge specialiserede tjenester som Hvad WP-tema er det? at finde det tema, der driver et sted. Men husk, at alle disse websteder bruger metoderne beskrevet nedenfor. Der er ingen magi for dem.

2. Start let – Bare læs

Mange steder er, som vi allerede har sagt, stolte af at bruge WordPress, så hvis du bare ruller ned til sidefoden, vil du sandsynligvis se en “Powered by WordPress” linje. Hvis du tilfældigvis er på en bloggers websted, er chancerne for, at du kan finde ud af meget mere ved at besøge om, hvordan det blev lavet, teknologistapel eller en lignende side, hvor en opdateret liste over alle plugins og værktøjer, der bruges til at oprette webstedet er vist.

3. At grave i kilden – Det frygtede generatortag

kode

Til denne metode og et par følgende, har vi brug for HTML-kilden på webstedets startside. Faktisk gør enhver sides kilde det, men lad os holde sig til startsiden. Højreklik et eller andet sted på siden (det er ikke et billede eller et link) og vælg “Vis sidekilde.” Hvis du er på Chrome, vil Ctrl + U også gøre det.

Nu hvor du har HTML-hit Ctrl + F for at få vist søgefeltet og indtast “generator”. Du leder efter en linje, der ser sådan ud:

Ingen sådan linje? Læs videre; der er mange andre metoder til at bekræfte, om en far er på WP eller ej.

Fandt du det, men det ser ikke sådan ud? Det er også muligt. En ofte set variation er bare “WordPress” – det betyder, at webmasteren ikke ønsker at afsløre den nøjagtige WP-version (hvilket er, som vi allerede har diskuteret en god tænkning). En anden mulighed er, at webstedet ikke drives af WP, så generatoren kan være noget andet, som Joomla.

4. Stadig i kilden – nogle ofte anvendte stier

Du skal stadig have kilden åben sammen med søgefeltet. Skift bare søgestrengen til “wp-indhold”. Har du fundet en masse linjer med den streng? Fantastisk – webstedet bruger utvivlsomt WordPress.

Vil du vide, hvilket tema de bruger? Søg efter “wp-indhold / temaer /”, så får du sandsynligvis et par hits. Se nu efter den linje, der slutter i “style.css” eller “style.css? V = x.y” – det er hovedtemaets CSS-fil. Klik på det link for at åbne det, eller kopier / indsæt det i en ny fane. Hele URL’en ser ud som “http://domain.com/wp-content/themes/twentysixteen/style.css?ver=4.6.1”. De første ti iske linjer i denne fil giver dig nok data til at finde temaet på nettet.

Ikke heldig med denne metode? Det ser ud til, at nogen ikke ønsker, at vi skal vide, at de bruger WP. Ingen problemer. Lad os fortsætte med vores detektivarbejde.

5. WP-specifikke webadresser

Prøv at åbne readme.html fil i stedets rod, dvs. “http://domain.com/readme.html.” Hvis det fungerede, får du noget, der ligner det her. Intet held? Prøv derefter http://domain.com/license.txt, det skal se ud denne eksempelfil. Stadig ingen held? Giv http://domain.com/wp-admin/ en gå, og WP-loginskærmen skal dukke op.

Afslutter

Hvis ingen af ​​metoderne ovenfor fungerede, investerede nogen meget arbejde i at skjule det faktum, at de bruger WordPress, eller som sagt, de bruger bare ikke WordPress. Bed dem om at skifte ��

Har du prøvet nogen af ​​disse metoder? Eller har du en anden at tilføje? Fortæl os i kommentarerne nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map