Sådan flyttes dit WordPress-websted fra localhost til live-server

Sådan flyttes dit WordPress-websted fra localhost til live-server

En virtuel webserver installeret på din computer (eller lokal server) giver dig mulighed for at opbygge og tilpasse et WordPress-websted med lethed og hastighed. Da hver redigering kræver gemme og forfriskende, kan udvikling af et WordPress-sted på en live server let forvandles til et mareridt i betragtning af begrænsningerne i båndbredde og internettrafik.


Af denne grund vælger de fleste udviklere med rette at udføre alt det uhyggelige ved WordPress-udvikling på en lokal server og senere uploade det færdige websted til live-serveren. På lignende måde bliver fremtidige opdateringer til webstedet udført og testet lokalt, før de uploades til det levende miljø.

I dette indlæg gennemgår jeg processen med at flytte et WordPress-websted fra en lokal server til en live server. Denne proces giver dig mulighed for sikkert at flytte alt dit websteds indhold (billeder, indlæg og sider) samt temaer og plugins fra et bibliotek på din computer til din værts produktionsserver. Naturligvis er der et par nyttige plugins, der kan gøre denne proces til en leg, men det er altid en fordel at lære den manuelle proces.

Forudsætninger

I denne tutorial antager jeg, at du allerede har opfyldt et par forudsætninger. Dette er blot et par enkle krav, som du har brug for, før du kan komme i gang.

1. Lokal WordPress-installation

Du skal have et WordPress-websted, der kører på din computer. For at lære mere om opsætning af dit eget localhost-miljø checkout vores guider til, hvordan du installerer WordPress lokalt, eller checkout Local af Flywheel.

2. Hosting Plan

Du har også brug for en aktiv hostingplan, der tilbyder PHP og MySQL support. Heldigvis understøtter de fleste hostingudbydere PHP og MySQL. Endnu bedre er det, at mange udbydere tilbyder et-klik-installationsskripts til WordPress, så du ikke behøver at gennemgå den manuelle opsætning.

Vi anbefaler naturligvis WP Engine-administreret WordPress-hosting – det er sådan, vi styrer alle vores websteder og live-tema-demoer. Plus, WP Engine gør det nemt at administrere dine websteder takket være deres intuitive adminpanel. Planerne starter ved $ 29 pr. Måned for en installation (men du kan få 2 måneder gratis på årlige planer, når du bruger vores link). Hvis du ikke er klar til det prismærke, kan du finde en god start-delt hosting-plan for omkring $ 3 pr. Måned fra virksomheder som Bluehost eller SiteGround.

3. SFTP-adgang

Og endelig skal du have SFTP-adgang til din hosting-konto sammen med et klientprogram som f.eks FileZilla. Du bruger det til at uploade filerne til din vært. Alternativt kan du bruge File Manager-indstillingen i cPanel, men i modsætning til SFTP giver cPanel ikke en visning af din lokale biblioteksstruktur. Okay, med alt dette på plads, skulle vi være klar til at gå.

Metode 1: Eksport og import af indhold vha. Core WordPress-funktioner

En hurtig og nem måde at flytte et WordPress-sted fra lokal server til et produktionsmiljø er ved at bruge det indbyggede eksportværktøj i WordPress. Denne metode antager, at WordPress allerede er installeret og konfigureret på din live hosting-konto, og at der er intet indhold på dit live websted. Dette er meget vigtigt, da WordPress-importfunktionen ikke tilsidesætter det eksisterende indhold, det vil blot tilføje det. Hvis du har gammelt indhold, kan du altid bruge vores guide til at nulstille dit WordPress-websted, så du har en ren installation til at arbejde med.

Okay – for at komme i gang med at flytte dit websted skal du gå til dit lokalt installerede WordPress-dashboard og rulle ned til Værktøj. Vælg Eksport og kontroller radialknappen “Alt indhold”.

WordPress Download eksportfil

Dette vil downloade en XML-fil til din computer. Filen vil indeholde alle detaljer om dit websteds indhold (medmindre du har valgt en mulighed for download af enkeltindhold, f.eks. Kun dine indlæg, sider, en brugerdefineret posttype eller dit medie).

Log nu på dit live WordPress-sted, aktiver derefter det tema og de plugins, du brugte på den lokale server. Når det er gjort, skal du navigere til Værktøjer> Import.

WordPress Importer LocalHost-indhold

Hvis du bliver bedt om at installere WordPress-importplugin, skal du gøre det og derefter aktivere det. Til sidst skal du bruge plugin til at importere .xml-filen, du eksporterede fra din localhost. For at gøre dette skal du først klikke på Kør importør indstillinger under WordPress-overskriften (Bemærk: du kan også bruge importørfunktionen til at flytte indhold fra andre kilder, f.eks. Blogger, Tumblr osv.).

WordPress Vælg XML-fil, der skal importeres

Brug derefter Vælg fil mulighed for at vælge din XML-fil og klik derefter for at uploade og importere. Vent bare på, at dit indhold importeres. Hvor længe du venter afhænger af, hvor meget indhold du importerer og din hostingplan.

Denne metode flytter dine indlæg, sider, medier og menuer til dit live site. Du bliver selvfølgelig nødt til at indstille dine menuplaceringer og tilføje dine widgets igen, men i betragtning af at alt andet er flyttet over til dig, er dette en fantastisk mulighed, hvis du ikke ønsker at installere nogen ekstra plugins eller behandle flytningen manuelt.

Metode 2: Brug et plugin til at flytte dit WordPress-websted

Hvis du ønsker en problemfri overførsel af dit websted, kan det være bedst at overveje et plugin. En hurtig Google-søgning viser mange ton gratis og premium-indstillinger, men her er vores tre favoritter (plus en hurtig forklaring på, hvordan du bruger dem til at migrere dit websted).

DesktopServer

Hvorfor bruge DesktopServer

DesktopServer er en premium-software, du kan bruge til at installere WordPress lokalt på din computer (Mac eller PC). Det gør det nemt at opsætte en virtuel vært, duplikere teststeder, oprette et lokalt multisite, arkivsider og mere. Men en af ​​de bedste funktioner i DesktopServer er, at du nemt kan migrere dit lokale sted til din kærlighedsserver med deres gratis DesktopServer-plugin.

Du skal blot installere plugin, eksportere dit websted fra din lokale DesktopServer-opsætning (vær sikker på at vælge “Hent live-hosting-serveroplysninger”) og importer via plugin. Voila! Men du kan besøge deres online dokumenter for at se flere guider om hvordan man installerer DesktopServer til din live server.

BackupBuddy

Sikkerhedskopier dit WordPress-sted med BackupBuddy

En anden fantastisk løsning er BackupBuddy fra iThemes. Dette dejlige plugin er den førende løsning til styring af dine egne sikkerhedskopier på websider. Med det kan du oprette fuld sikkerhedskopiering af websteder (databaser og alt), planlægge regelmæssige sikkerhedskopier, gemme dine egne kopier (lokalt eller via BackupBuddy Stash) og endda gendanne dit websted med ImportBuddy.

Men vidste du, at du også kan bruge BackupBuddy til at flytte dit lokale websted til dit live site? Du kan bruge BackupBuddys indbyggede migreringsfunktioner til at flytte dit websted fra computer til internet (eller fra vært til vært). Plugin håndterer domæneændringer, erstatter automatisk dine URL’er og mere alt for problemfrit at overføre dit websted til din store debut.

Duplicator

Duplicator WordPress Plugin

Endelig er Duplicator et fantastisk freemium-plugin, som du kan bruge til at administrere dine egne sikkerhedskopier og migreringer på webstedet. Med Duplicator gratis plugin dine kan nemt oprette dine egne on-demand-sikkerhedskopier, designe webstedsbundter (en pakke med indhold, tema og plugins til genbrug på klientsider) og nemt flytte dit websted fra lokalt til live (bare installere plugin lokalt for at pakke det, installer derefter på dit live site ved hjælp af det samme plugin).

Alternativt, hvis du springer til Duplicator Pro, kan du bruge premium-funktioner til planlagte sikkerhedskopieringer, synkroniseret lagerplads (Amazon, Dropbox, Google Drive osv.), Multisitekompatibilitet, cPanel API, e-mail-meddelelse, pro-support og mere. Et år koster mindre end et par Nike-undervisere, og at vide, at dit websted er sikkert og sikkert er mere end det værd.

Metode 3: Overfør filer manuelt fra lokal til live server

Din sidste mulighed er at manuelt flytte dine webstedsfiler. Dette kræver serveradgang. I det væsentlige indebærer processen at downloade databasefilen fra den lokale installation, redigere den til de korrekte stier, før den importeres til en ny database på serveren og til sidst uploade alt indholdet i den lokale WordPress-installation.

Eksporter din databasefil

Start din lokale server og start til at starte phpMyAdmin – bare skriv localhost / phpmyadmin i din webbrowser. I dette eksempel bruger jeg XAMPP, og her er hvad min phpMyAdmin interface ser ud:

phpMyAdmin

Panelet til venstre er hvor alle databaser er listet. Vælg databasen til dit lokale WordPress-sted, og klik på Eksport øverst på phpMyAdmin vindue. “Hurtig” eksportmetode vælges som standard. Lad det være intakt og klik .

Eksporter databasetabeller

En SQL-fil (såsom my_test.sql) eksporteres til download-mappen på din computer.

Rediger filstier

Når du bygger dit WordPress-websted lokalt fra bunden, skal du huske, at alle dine webadresser vil være absolutte stier. Med andre ord starter alle links til dine indholdsfiler (indlæg, billeder, indlægstyper) med http: // localhost /. Du skal ændre denne linkstruktur til din live installation, ellers vises dit indhold ikke korrekt efter upload af databasefilen.

For at gøre det skal du bruge en kodeditor til at udføre en “find and erstatte” på den databasefil, du lige har eksporteret. Jeg bruger Notepad ++ til at søge og erstatte “http: // localhost / my_test” og erstatte det med min live-URL. Jeg oprettede simpelthen en “my_test” -mappe på rodmappen til mit domæne. Hvis du skal installere direkte på roden, behøver du ikke oprette nogen mappe, så din erstatnings-URL skal ganske enkelt være http://www.yourdomainname.com. Du vil uploade dine lokale WordPress-mapper til public_html (roden til din hosting-konto).

Rediger filstier

Når du er færdig med at udskifte webadresserne, skal du gemme og lukke.

Opret ny database på din hosting-konto

Nu er du færdig med hoveddelen på den lokale server. Det er tid til at opsætte live-miljøet og endelig få de filer, der uploades, så dit websted kan gå live. Hvordan du opretter en ny database til dit WordPress-sted, afhænger af dit hosting.,

Hvis din plan bruger cPanel (som Bluehost eller HostGator), skal du åbne den fra din hostingkonto og gennemse til MySQL-databaser.

Opret ny database

Når du vælger MySQL-databaser, du bliver bedt om at indtaste et brugernavn og en adgangskode. Dette er den nye brugerkonto, der vil blive tilknyttet den nye database til dit websted. Bemærk de personlige oplysninger som dit brugernavn og din adgangskode, fordi du har brug for dem, når du konfigurerer databasefilen i WordPress. Den nyoprettede database har samme navn som det brugernavn, du valgte.

Hvis du bruger en administreret hostingkonto, har du muligvis ikke cPanel. For eksempel kan du med WP Engine oprette en ny installation på din plan ved blot at logge ind på din konto og klikke på Tilføj installation link.

WP Engine Add Install

Udfyld derefter de påkrævede oplysninger (som for øvrig kan du oprette dette som et iscenesættelseswebsted, hvis du ikke har et domæne lige nu).

WP Engine Tilføj installationsoplysninger

Det er det! Dit nye websted (og database) er klar.

Upload databasefil til ny database

Nu hvor du har en ny (tom) database på live-serveren, er det tid til at uploade din databasefil, der er gemt på din computer. Gennemse til phpMyAdmin interface af din vært og vælg Importere. Gennemse og vælg den SQL-databasefil, du eksporterede fra dit websted på den lokale server.

Hvis din vært ikke har phpMyAdmin, skal du bruge Databasgendannelse mulighed i MySQL-databaser. Det gør det samme – giver dig mulighed for at gennemse og vælge en SQL-fil.

mySQL-database

Jeg brugte gendannelsesindstillingen til at importere min databasefil. Husk, at dette er et vigtigt trin, fordi det giver dig mulighed for at gendanne dit websted nøjagtigt, som det var på den lokale installation. Nu er det kun tilbage at redigere wp-config.php fil, uploade webstedsfiler og rettelse af permalinks, så vi er i gang.

Rette op wp-config.php Fil

Åbn wp-config.php fil i din kodeditor (gennemse til din lokale WordPress-installationsmappe). Her er de eneste detaljer, du har brug for at ændre:

 • definere (‘DB_NAME’, ‘din_database_navn’);
 • definere (‘DB_USER’, ‘din_database_user’);
 • definere (‘DB_PASSWORD’, ‘dit_database_password’);
 • definere (‘DB_HOST’, ‘localhost’);

Udfyld bare de indstillinger, du har defineret, mens du opretter databasen på din live-server i trin 3. Udfyld serverens IP-adresse for værtsnavnet eller lad det være som localhost hvis din vært udtrykkeligt siger det. Jeg forlader minen som localhost, som det klart fremgår her: “For at oprette forbindelse til denne database i et script, der kører på din webserver, skal du bruge “localhost” som værtsnavn. ” Når du er færdig med at redigere indstillingerne, skal du gemme og lukke filen. Skift ikke andet.

Bemærk: Sørg for at gemme en kopi af dine gamle værdier, bare hvis noget går galt, kan du altid vende tilbage.

Upload af webstedsfiler

Det er nu tid til at flytte de faktiske WordPress-webstedsfiler, da vi har opsat alt på live-serveren. Start din SFTP-klient op, og opret forbindelse til din hosting-konto ved hjælp af dine SFTP-forbindelsesdetaljer. Du kan hente dem fra din vært, hvis du ikke allerede har dem. For nogle hostingudbydere er SFTP-logins de samme som cPanel-detaljerne.

Når du er tilsluttet, skal du gå til public_html eller www mappe (eller en mappe i roden, hvor du vil installere dit WordPress-websted) og kopiere alle filer fra din WordPress-installationsmappe på den lokale server til dette bibliotek på live-serveren.

Rediger permalinks

Det sidste trin er at ændre permalinkstrukturen på dit nye websted, så det matcher det på dit gamle sted på den lokale server. For at gøre dette skal du gå til admin-dashboardet på dit nye websted og gennemse til Indstillinger> Permalinks. Vælg den struktur, du brugte til din lokale installation, og gem. Dit WordPress-websted skal nu være live.

Konklusion

I øjeblikket skal du have korrekt indsigt i, hvad der sker, når du flytter en lokal WordPress-installation til en live-server. WordPress giver mulighed for en masse fleksibilitet og brugervenlighed. Udviklingen på localhost giver mulighed for ubegrænsede justeringer og tilpasninger, fordi du har råd til at begå fejl der, som du ikke har råd til at lave i et levende produktionsmiljø.

Hvad er din bedste metode til at uploade et WordPress-websted fra lokal vært til live server? Hvis du har gennemgået denne proces før, hvordan var din oplevelse? Del dine tanker i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map