Sådan flyttes din statiske HTML-webside til WordPress

Når WordPress bliver mere og mere populært med dagen, er det kun åbenlyst, at flere vil hoppe på båndvognen. Selvom det at bruge WordPress er et godt skridt, betyder det, at du bliver nødt til at kysse dit HTML-websted farvel? Skal du virkelig starte overalt, når du flytter til WordPress? Altså nej. Du kan nemt migrere dit HTML-websted til WordPress, mens du bevarer indhold, design og endda SEO-placeringer. Lyder godt.


Inden jeg tager den der, vil jeg gerne gå ind for en ting: Hvis du ikke har en stærk grund (såsom at tilføje en blog osv.) Til at genplatforme dit websted, skal du bare lade det være som det er. Ellers er du velkommen til at bruge WordPress og drage fordel af alle de fantastiske funktioner platformen er bedst kendt for. Det af vejen, dagens post vil dække emner om migrering af et HTML-websted til WordPress. Vi vil undersøge planlægning og overførsel af dit websted til WordPress.

Flytning af dit websted til WordPress: Planen

wordpress-post-planlægning

Gennem erfaring har jeg lært en uvurderlig lektion i livet: Intet lykkes nogensinde uden en bunnsolid plan. For at migrere dit HTML-websted til WordPress har du derfor brug for en fantastisk plan. Følgende er nogle af de punkter, du skal huske på, når du udarbejder din plan:

 • Vil du beholde dit eksisterende domænenavn eller oprette et separat navn? Tip: Du kan også installere WordPress i en undermappe i.e yourdomain.com/wordpress/ og senere peger domænet til kataloget
 • Vil din nuværende URL-struktur ændres? Dette sker hele tiden, så gør dig klar til at omdirigere dine gamle URL’er efter migrering
 • Hvor meget indhold (sider, indlæg, billeder, JavaScript-filer osv.) Flytter du til det nye sted? Lavt indhold af mængder kan flyttes manuelt, men du har brug for specifikke værktøjer til at flytte store mængder indhold
 • Bruger dit nuværende HTML-websted eksterne tjenester? Er der WordPress-plugins til disse tjenester? Hvordan integrerer du tredjeparts tjenester efter migrering?
 • Har du brug for at overføre eksisterende administrative værktøjer eller er der ækvivalente værktøjer i WordPress?
 • Vil du skifte webhost? Det er almindeligt, at webstedsejere ændrer webhosts, når de migrerer til WordPress. Sørg for, at din webhost passer til dine WordPress-behov. Vi bruger, elsker og anbefaler WPEngine Managed WordPress hosting.

I slutningen af ​​dagen skal din mission plan specificere, hvordan du vil:

 1. Opret et testdomæne eller undermappe
 2. Installer WordPress
 3. Importer indhold fra det eksisterende HTML-sted
 4. Design det nye WordPress-sted (Valg af et WordPress-tema eller redesign fra bunden er nogle af de tilgængelige muligheder)
 5. Installer nødvendige WordPress-plugins
 6. Sikkerhedskopier dine sider (både HTML og WordPress)
 7. Håndter brudte links
 8. Gå live

Inden vi begynder at huske at tage backup af dit HTML-sted (lige som en forsigtigheds skyld), og bemærk, at vi ikke anbefaler at kløbe med dit live HTML-sted, hvis du ikke føler dig godt tilpas med det, du laver. Du skal også have en videregående fortrolighed med WordPress for at maksimere din fordel ved denne tutorial. Ord og sætninger såsom permanent omdirigeringer, CMS, .htaccess osv. Skulle ikke skræmme dig. Foretag om nødvendigt research. Udarbejd nu din plan på et ark papir eller i Evernote – hvor som helst, og gør dig klar til næste del.

Sådan flyttes dit websted til WordPress

Med en grundlæggende plan i hånden er det tid til den praktiske del. Bøj fingrene, og lad os starte med at oprette WordPress.

Opsætning af WordPress

WordPress 4.0 Benny Release

Dette er den nemmeste del, uanset om du installerer WordPress lokalt eller med din hostingudbyder. Følg guiden, der er knyttet i ovenstående erklæring for at installere WordPress lokalt. Installation af WordPress med en webhost er enkel og ligetil. Jeg forventer ikke, at du løber ind i problemer. De fleste værter har nemme 1-klik installationsmuligheder, eller i tilfælde af administreret WordPress-hosting har de allerede installeret WordPress til dig. Hvis du sidder fast, skal du ikke tøve med at kontakte din webhost.

Du kan vælge at installere WordPress på et separat domæne eller i et eget bibliotek – valget er dit. Gå til Indstillinger -> Læsning på din WordPress admin skærm og kontroller (kryds) Undgå søgemaskiner fra at indeksere dette websted Synlighed for søgemaskiner afsnit. Du ønsker ikke, at søgemaskiner (og klienter) skal finde dit WordPress-sted, mens det stadig er under udvikling. Når WordPress er startet og kører (hvilket betyder, at du kan se dit nye WordPress-sted i en browser), er du klar til næste del: at overføre dit indhold.

Importerer indhold

Dette er en smule vanskeligt, men stadig gennemførligt. Importering af dit eksisterende indhold til din nye WordPress platform afhænger af en række faktorer:

 • Kører dit nuværende HTML-sted på et CMS aka Content Management System?
 • Er der importværktøjer (eller scripts) tilgængelige for dig og din særlige situation, eller importerer du indholdet manuelt?
 • Vil du importere en stor mængde indhold? Import af en stor mængde indhold manuelt kan skabe masser af plads til menneskelig fejl.

Lad os se på de muligheder, vi har. Hvis dit HTML-sted kører på et kommercielt tilgængeligt CMS, har du muligvis et importværktøj til rådighed. Alt hvad du skal gøre er at finde værktøjet, klikke på et par knapper her og der, og dit arbejde er gjort! For specifikke detaljer om import af indhold fra et bestemt CMS, se venligst importerer indholdspost i WordPress Codex.

Q: Mit HTML-sted har et CMS, men der er ingen importværktøjer til rådighed. Hvad skal man gøre?
EN: Ring til din backend-udvikler for at flytte indholdet, hvis du ikke har nogen idé om, hvad du skal gøre.

Q: Mit HTML-sted kører ikke på et CMS. Betyder det, at mit eventyr slutter her?
EN: Nej. Det betyder bare, at du bliver nødt til at importere dit indhold manuelt. Traditionel kopi og sæt ind kommer godt med her.

Q: Mit HTML-sted kører ikke på et CMS, og jeg har en stor mængde indhold. Hvad vil jeg gøre?
EN: Rul ærmerne op og gå på arbejde. Du kopierer og indsætter et stykke tid, så få også et stort krus kaffe. Eller bid kuglen og ansæt en freelancer til at gøre arbejdet. I dag er der masser af freelance arbejdskraft rundt omkring, så du burde være dækket i denne henseende. Bare vær opmærksom – vi taler om dit websted her, din indkomststrøm.

Når du importerer indhold manuelt, skal du sørge for at bruge Indsæt som almindelig tekst -knappen for at kopiere indholdet til WordPress, eller indsætte i “Tekst” -siden af ​​hvert indlæg, så man ikke ved et uheld overfører nogen af ​​dine gamle formateringer. Oven på det, skal du være parat til at gøre noget arbejde med omformatering. Benyt denne chance for at tilføje eller trække fra dit indhold om nødvendigt. Du kender, rationaliserer, konsoliderer eller genudnytter gammelt indhold. Vær også opmærksom på, at import af indhold manuelt kræver, at du opretter tilsvarende sider i WordPress først (hjemmeside, blog, om osv.). Derudover skal du uploade alle billeder og andre relevante filer fra din computer.

Bemærk: Hold styr på alle eksisterende og nye webadresser. Du bliver nødt til at omdirigere (eller redigere) gamle URL-adresser for at bevare din SEO-placering og give en 404-fejlfri oplevelse med dit nye WordPress-sted. Du kan holde styr på alle webadresser ved hjælp af et simpelt regnearksdokument.

Når du har migreret dit indhold, skal du oprette en navigationsmenu ved hjælp af WordPress Menu-funktionen tilgængelig under Udseende -> Menuer. Dette skal være let og sjovt. Jeg antager, at dit er et lille websted med et par sider deraf lavt indholdsmængde. Import af indhold tager derfor ikke dage men et par sekunder. Den næste del involverer visuelt design af dit nye WordPress-sted.

Designe dit WordPress-sted

vælger-en-ny-wordpress-tema

Med indholdet i din nye WordPress-platform er det tid til at give dit websted et pænt look. Hvis du ønsker at ændre dit design, er det den tid, du vil gøre det. Der er flere veje åbne for dig:

 • Du kan udvikle et WordPress-tema fra bunden af
 • Du kan downloade et tema fra WordPress, Themeforest eller endda vores eget gratis temasektion
 • Du kan tage et gratis tema og gaffel det
 • Du kan bruge WordPress-temarammer
 • Du kan konvertere din eksisterende HTML-skabelon til et WordPress-tema
 • Du kan købe det multifunktionelle og lydhøre Total WordPress-tema ��

Den letteste metode langt er at finde et tema, du kan lide, og installere det. At udvikle dit eget tilpassede tema er muligvis ikke din bedste mulighed, hvis dette er din første gang, du bruger WordPress. Forudsat at dit design er klar og fungerer, er det tid til at genindføre al funktionalitet. Det er her WordPress-plugins kommer ind.

Installation af de nødvendige WordPress-plugins

WordPress-plugins til tilføjelse af kode

WordPress leveres med et fantastisk pluginsystem, der giver dig masser af muligheder og funktionalitet til at supercharge ethvert websted. Du kan gentage enhver funktionalitet på dit HTML-websted let ved hjælp af et WordPress-plugin. Der er så mange af dem (plugins), både gratis og premium, men hvis du ikke kan få nøjagtigt det, du leder efter, skal du opbygge en og dele den med verden. Sælg det, giver det gratis – uanset hvad. Mens dine behov kan variere afhængigt af dit websted og din personlige præference, er her over hundrede (100) WordPress-plugins til at komme i gang:

 • 25+ Bedste plug-in til sociale medier
 • 20 store WordPress-plugins til administratorer
 • 40 Must-Have WordPress-plugins til 2014
 • 20 bedste plug-in-e-handel fra 2014
 • De bedste WordPress-medlems plugins
 • 10 BuddyPress-plugins, du skal have (Hej-o-o, er dit eksisterende HTML-sted et socialt netværk?)
 • Top 10 WordPress profanitetsfiltre og spam-blokerende plugins

Påmindelse: Installer kun plugins, som du har downloadet fra en velrenommeret kilde for at reducere din WordPress-side indlæsningstid. Dårligt kodede plugins kan bremse dit websted, som er en rigtig bummer.

Dit nye WordPress-websted er næsten klar til lancering. Vi har bare et par skridt til at gå. Inden vi går videre, lad os sikre dig, at alle links fungerer. Vi vil hverken have, at potentielle kunder ender på 404 fejlsider eller mister åbenlyst dyrebare Google-placeringer.

Omdirigering af links i WordPress

simple-301-omdirigeringer

Med dit indhold i WordPress, funktionalitet gendannet og dit nye WordPress-site ser godt ud, kan du kun støde på et andet problem: ødelagte links. Ødelagte links kan stjæle al glæde fra din migrationsproces og sende udsigter væk senere, så du skal være meget forsigtig. Vi anbefaler at bruge et omdirigeringsplugin. Dette gør processen praktisk taget smertefri. Nogle gode muligheder inkluderer Enkel 301 omdirigering eller den Omdirigeringsplugin. Når du har omdirigeret alle dine links, er det tid til at sikre dig, at de fungerer. Hvordan? Brug Broken Link Checker WordPress plugin. Vi har en fantastisk guide til at bruge dette plugin, der viser dig, hvordan du for evigt fjerner ødelagte links.

Hvis du virkelig vil grave dig ind på dit nye sted, kan du omdirigere dine links manuelt ved at redigere .htaccess-filen (men dette kan vise sig besværligt, især hvis du har mange sider). Hvis du virkelig gerne vil gå .htaccess-vejen, er her omdirigeringskoden, som din vil tilføje din .htaccess-fil:

Omdiriger 301 /about.html http://yourdomain.com/about/
Omdiriger 301 /contact.html http://yourdomain.com/contact/
Omdiriger 301 /eksempel.html http://yourdomain.com/example/

Husk, at din kilde-URL skal være sidefilnavnet og destinationswebadressen skal være den fulde URL, http: // inkluderet. Og glem ikke at medtage underkatalognavnet, hvis du har sider, der bor i en underkatalog. For eksempel:

Omdiriger 301 /folder/page.html http://yourdomain.com/page/

At pege dit domæne til det nye WordPress-sted

Hvad er brugen af ​​at bruge timer på at migrere dit websted, hvis ingen nogensinde vil se det? Lad os pege dit domæne til det nye sted. Jeg vil ikke gå nærmere ind på detaljerne, da WordPress Codex har en fantastisk artikel om, der dækker ved hjælp af en allerede eksisterende underkataloginstallation – brug denne vejledning, hvis du installerede WordPress i en undermappe.

Hvis du installerede WordPress på et separat domæne eller ændrede værter, skal du opdatere dine navneservere til dit domæne. Hvis du bruger et tredjeparts CDN som Cloudfare, skal du opdatere dine DNS-poster. Dette involverer normalt redigering af dine A-poster, en proces, der er let som ABC.

Endelig feje …

Tommel op!

Inden du til sidst frigiver dit nye WordPress-drevne websted til verdenscheck for ødelagte links igen, skal du gennemgå dine hovedsider for at sikre dig, at de er formateret korrekt og kontrollere, at al funktionalitet er gendannet (f.eks. Din butik, forum osv.). Konfigurer dine permalinks (Gå til Indstillinger -> Permalinks), analyse, gøre dit websted synligt for søgemaskiner og sikkerhedskopiere dit gamle HTML-sted. Dette indlæg er en generel guide til migrering af et eksisterende HTML-websted til WordPress. Indlægget er ikke beregnet til ekstremt store websteder. Hvis du har spørgsmål eller gerne vil bidrage, er du velkommen til at bruge kommentarafsnittet nedenfor!

Vil du konvertere HTML-skabeloner til WordPress-temaer i stedet? Se vores tutorial-serie om, hvordan man opretter et WordPress-tema fra HTML.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map