Sådan flyttes din blog fra WordPress.com til WordPress.org

Sådan flyttes din blog fra WordPress.com til WordPress.org

Leder du efter at flytte din blog fra WordPress.com til en selvhost-blog? Som mange før, startede du sandsynligvis dit WordPress-eventyr med en eksempel.wordpress.com-blog. Men med tiden indså du, at der ikke er meget, du kan gøre ved på WordPress.com.


For eksempel kan du ikke tilføje dine egne annoncer, plugins eller endda tilpasse dit WordPress-tema til det fulde omfang. Heck, du kan ikke engang spore din trafik uden at betale op. Måske vil du gerne have et brugerdefineret domænenavn, dvs. noget, der ikke er et underdomæne; du ved, et domæne som wpexplorer.com.

Mens WordPress.com giver dig mulighed for blandt andet at købe et brugerdefineret domæne, betaler du en præmie for at få det bedste ud af dit WordPress-sted. Medmindre du selvfølgelig går med WordPress, der selv er vært (lad os kalde det WordPress.org), som reducerer omkostningerne markant og giver dig tilpasningskraft, der gør dig skør.

WordPress.com vs WordPress.org

Du kommer ikke ind på de finere detaljer i dag, mine damer og herrer, vi har allerede haft det show. Og for at trække – på grund af manglende bedre sætning – blokere citater fra nævnte indlæg:

WordPress.com er en gratis platform til opbygning af en blog og et websted med WordPress. Det styres fuldt ud af Automattic (skaberne bag WordPress) og bedst af alt er det en af ​​de nemmeste blogplatforme på nettet. Alt hvad du skal gøre er at registrere dig på en gratis konto, vælge dit underdomæne (eksempel: dinwebsite.wordpress.com), vælge et gratis tema og begynde at tilføje dit indhold. – Kyla

Hver gang jeg spørger en tilfældig person om WordPress, synes 95% af de adspurgte altid, at jeg taler om WordPress.com.

WordPress.org

Der findes en anden smag af WordPress på WordPress.org, og her går vi igen:

WordPress.org har måske den samme navnebror og bruger det samme indholdsstyringssystem som WordPress.com, men det er en helt separat enhed for sig selv. I stedet for at alt administreres af Automattic har du fuld kontrol over dit websted. WordPress.org er den selvhostede version af WordPress, som du kan bruge til at opbygge din egen hjemmeside online. Og selvom det stadig har det fordele og ulemper, er det vores personlige foretrukne form for WordPress. – Kyla

Med andre ord, hvad der ligger bag den mørkeblå download-knap på WordPress.org giver dig mulighed for at opbygge og tilpasse ethvert sted under solen. Whoa. Du har fuld kontrol over dit websted i modsætning til WordPress.com. Du uploader, downloader og rip off sider alt hvad du ønsker.

Du kan installere det tema, du ønsker, åh og tusinder af plugins også. Du designer dit websted, men du ønsker det. WordPress.com har begrænsede funktionalitets- og tilpasningsmuligheder, især hvis du har et skudbudgetbudget.

Alligevel er du velkommen til at læse mere om forskellene i WordPress.com vs WordPress.org: Forskelle, fordele og ulemper. Nu hvor vi har ryddet i halsen, hvad med at rulle ærmerne op og kneppe ned til noget WordPress? Til guiden flytter jeg dette WordPress.com-sted:

flyt blog fra wordpress..com til wordpress.org

Til denne selvhostede WordPress-blog under under konstruktion:

WordPress-blog med selvhost-vært før import-indhold

Og tilpas derefter den selvhostede blog til at ligne vores WordPress.com-blog. I slutningen af ​​dagen flytter du dit websted med succes fra WordPress.com til WordPress.org, så munter op ��

Sådan flyttes din blog fra WordPress.com til WordPress.org

Den gratis plan på WordPress.com leveres med gratis hosting og et underdomæne, hvilket betyder, at du kan offentliggøre indhold i de næste 5 minutter. Ja, ligesom det.

Det er en anden historie over på WordPress.org-lejren. Du skal købe en webhosteplan og et domænenavn for at køre WordPress, der selv er vært.

Du kan installere WordPress på din lokale maskine for at teste farvande uden at pådrage sig en omkostning. Lokal udvikling er stor, men dit websted er ikke tilgængeligt på Internettet. Medmindre du selvfølgelig bruger den gratis Local by Flywheel WordPress Development-app.

Relateret læsning:

 • Installation af WordPress på Mac lokalt med MAMP
 • Installation af WordPress på Windows lokalt med WAMP
 • Installer WordPress på Ubuntu lokalt med LAMP
 • Local by Flywheel Review: Lav lokale WordPress-miljøer med det samme (gratis værktøj)

Pointen er, at du kan flytte din blog fra WordPress.com til enhver WordPress-instans, der selv er vært, det være sig på en computer eller servere, som webhost tilbyder. Lad os flytte. På.

Find en WordPress vært

NameCheap-hosting

Fyrene i webhosting-forretningen tilbyder dybest set serverplads og software (til at opbygge og administrere din hjemmeside + e-mail osv.) Mod et tilbagevendende gebyr. Igen, hvorfor har du brug for en webhost? Alle de filer, der udgør din WordPress-blog, lever på en server, uden hvilken dit websted ikke er tilgængeligt for verden.

På WordPress.com får du gratis hosting (medmindre du selvfølgelig har en premiumplan), men herude skal du købe en hostingplan hos enhver hostingudbyder, du har lyst til. Men da konkurrencen er stiv, og peeps vil gøre skøre ting bare for at vinde dig over, sammensætter vi denne fantastiske liste med WordPress-værter for at gøre det lettere at vælge det bedste.

For at gøre det endnu lettere for dig, er her en hurtig liste over vores foretrukne hostingmuligheder til forskellige prispunkter:

 1. WP Engine Managed WordPress Hosting: Efter vores mening er WP Engine det bedste hosting valg derude. Det er den, vi bruger og har tillid til at være vært for alle vores websteder og WordPress-temademonstrationer. Det er hurtigt, pålideligt, og hele deres team er en fornøjelse at arbejde med. Planerne starter ved $ 29 pr. Måned (endnu mindre, når du bruger vores WP Engine-promo-kode for at spare 20%), og at vide, at dit websted er hurtigt og sikkert, er det værd at prisen er!
 2. Cloudways Managed Cloud Hosting: Superhurtig cloud-hosting, der er hurtig at konfigurere og let at skalere op efterhånden som dit websted vokser. Fra $ 7 pr. Måned er der masser af forskellige muligheder for cloud-hosting fra Cloudways, herunder Digital Ocean, Amazon Web Service, Google Cloud og mere alt sammen med let 1-klik WordPress-opsætning.
 3. Bluehost Shared Hosting: Er du ny på WordPress? Testning af farvande med et nyt websted? Bluehosts delte hosting er kun $ 2,95 pr. Måned med vores Bluehost-promo-kode, hvilket gør det til en overkommelig hosting-mulighed fra en velkendt vært.

Det er lige så nemt at oprette en hosting-konto som en cirkel, og du skal være færdig på mindre end 5 minutter. Okay, 10 minutter. Hvis du har brug for hjælp, er vi altid her for dig.

Hent et domænenavn

Nu behøver du kun et domænenavn, hvilket er, hvordan folk finder dit websted online. Hvis du allerede har et domænenavn, skal du blot pege det på din hosting-konto. Din vært viser dig hvordan, så du skal ikke bekymre dig. Du kan endda flytte din blog til dit eget underdomæne.

Hvis du er nyb, købe et domænenavn, der reflekterer dit WordPress-sted, men undgå at bruge udtrykket “WordPress” i domænenavnet, fordi – copyright. Du kan dog bruge WP-forkortelsen så meget, som du ønsker.

Eksempler på store domænenavne inkluderer WPExplorer.com, WebDesignLedger.com, og WPExplorer.com blandt andre. Jeg bruger Namecheap til domæner.

Dernæst skal du linke dit domænenavn til din hosting-konto. Din webhost viser dig, hvordan du knytter dit domæne til din hosting-konto, så sved ikke en perle. Det er en enkel procedure, men du skal muligvis vente et stykke tid, før ændringerne forplantes.

Når dit domænenavn er knyttet til din hosting-konto, er du klar til den spændende del: installation af WordPress, der selv er vært.

Installer selvhostede WordPress

Hvis du lige har købt en webhostingkonto for allerførste gang, skal den være rigtig spændende. Kidding til side. Lad os installere WordPress, så tag en drink eller hvad som helst og bare simm ned. Et flertal af moderne webværter tilbyder et klik med WordPress-installation, hvilket betyder, at alt hvad du skal gøre er at pege og klikke dig vej ind i en ny WordPress-blog.

Det er vigtigt at kontrollere, om din række valg tilbyder WordPress-installation med et enkelt klik, især hvis du ikke er den teknisk kyndige type. Tro mig amigo, du vil ikke miste din vej rundt på servermiljøer – det er grimt. Som at gå tabt i skoven lige før aftenen. Alligevel er installation af WordPress manuelt børns leg med installationsvejledning fra WordPress.org.

For eksempel bruger jeg Namecheap cPanel (åh se, jeg er vært der også), jeg behøver kun at klikke på Softaculous Apps Installer og vælge WordPress fra den omfattende liste over applikationer.

Softaculous-app-installatør-NameCheap

Her er Softaculous skærm med WordPress valgt:

Softaculous-wordpress-installation-først

Vælg derefter dit domænenavn, udfyld detaljerne og tryk på installationsknappen:

Softaculous-wordpress-installation-sekund

Installationen er forbi i et øjeblik:

Softaculous-wordpress-installation-done

Hvis du nu opdaterer dit domænenavn, ser du standard WordPress-installationen:

wordpress-org-standard-installation-med-2017-tema

Din særlige selvhostede WordPress-blog er moden til tilpasning eller noget andet, du ønsker. Du kan logge ind og gøre hvad du vil i karakteristisk WordPress-stil.

Til sammenligning og korriger mig, hvis jeg tager fejl, har en subdomæne.wordpress.com-blog ikke noget på en selvhostet blog med hensyn til tilpasning og funktioner. Kan ikke understrege dette nok.

Flytning af dit indhold

Nu, hvor du har dit eget hostede websted klar, kan du flytte dit indhold fra dit WordPress.com-websted.

Trin 1: Eksporter indhold fra WordPress.com

Hej du, tjek dette. Denne del lige her, denne del er den nemmeste i denne tutorial. Der er praktisk taget intet ved det; bare importere dit indhold til din nye blog. Vælg noget her og slip det der, ved du, den slags ting.

Her er et par stykker valgfri ting, du måske ønsker at komme ud af vejen:

 • Overvej at fjerne sider og indlæg, som du ikke ønsker, fordi importfunktionen overfører alle indlæg – kladder, papirkurv og alt.
 • Rens også din blog med selvhosting for at undgå modstridende poster.

Lad os samle dit indhold. Log ind på din WordPress.com-blog ved hjælp af example.wordpress.com/wp-admin. Selvfølgelig vil du udskifte “eksempel” -delen i URL-adressen ovenfor med dit underdomæne. Dette fører dig direkte til dit WordPress admin-kontrolpanel:

wordpress-admin-dashboard-wordpresscom

Naviger til Værktøjer> Eksport (placeret nederst i menuen) for at få adgang til eksportskærmen:

eksport-screen-start-eksport-knappen

Som du kan se, er der to muligheder her – gratis og betalt. Du behøver ikke betale, medmindre du er tilbøjelig til at (holde en familie lykkelig), så lad os gå med den gratis mulighed til formålet med denne guide. Klik på knappen Start eksport, som fører dig til dette skærmbillede:

Download-eksport-fil-wordpresscom

Vælg her det indhold, du vil flytte. Jeg valgte “Alt indhold” for at eksportere alt. Klik derefter på knappen Download eksportfil, og gem den resulterende XML-fil på din computer. Du har det godt. Foretaget et par fejl også første gang. At fejle er menneske.

Trin 2: Importer indhold til din selvhostede blog

Først skal du først installere og aktivere WordPress Importer plugin. Log ind på din selvhostede WordPress-blog og naviger til Værktøjer> Import:

self-host-wordpress blog-importskærm

Derefter skal du rulle til WordPress-sektionen og klikke på linket Kør importør (se billede ovenfor). På den næste skærm skal du vælge den XML-fil, du har fra din WordPress.com-blog, og trykke på Upload fil og import knap:

upload-fil-og-import-skærm

På det næste skærmbillede skal du tildele importeret indhold til en eksisterende forfatter på din selvhostede blog. Marker desuden afkrydsningsfeltet “Download og importer filvedhæftninger” for at importere dine medier. Klik derefter på knappen Send:

tildele-forfatter-import-media-skærm

Hvor lang tid importen tager afhænger helt af størrelsen på din upload. Det er kun naturligt, at mere indhold tager mere tid at uploade, men i slutningen af ​​dagen skal du se denne skærm:

import-indhold-til-selv-vært-wordpress-komplet

Lad os nu se, hvordan vores nyligt importerede indhold ser ud på vores selvhostede blog:

færdig-import blogindhold-udseende

Urrrgh! Det er bestemt et uventet syn. Nå, vi har et andet tema (den mest basale form for Beans WordPress-temarammen – læs mere om WordPress-temarammer). Stadig ser menuen derop forfærdelig. Det ser ud til, at det falder af ethvert minut nu.

Alt i alt importerede jeg mine indlæg og sider med succes. Det smukke ved importfunktionen er, at du kan importere alt inklusive medier, kommentarer, kategorier og tags. Du kan dog ikke importere plugins, widgets og temaer fra WordPress.com.

Selvom du er excentrisk og kan tilpasse din selvhostede blog, uanset hvor du vil, vil vi til denne undersøgelse tilpasse vores selvhostede blog til at matche vores WordPress.com-blog.

Sådan tilpasses din selvhostede blog

Vælg et WordPress-tema

Vores WordPress.com-blog er bygget på Something Fishy-temaet fra WordPress-arkivet. Alt hvad jeg skal gøre nu er at installere og aktivere temaet på den blog, der selv er vært. Bare naviger til Udseende> Temaer og klik på knappen Tilføj nyt øverst.

Samlet WordPress-tema

Hvis du er på markedet efter et premium-tema, kan vi ikke anbefale vores Total-tema nok. Det er et topsælgende tema af en grund – det har alle funktioner, du har brug for indbygget lige i. Temaet leveres med en brugerdefineret udvidet version af Visual Composer-sidebyggeren, så du kan oprette brugerdefinerede sidelayouts i en jiffy, en simpel demoimportør kan du med det samme have dit websted til at ligne en hvilken som helst af temodemonstrationer og premium-skyderier, som du kan bruge til at oprette imponerende animerede glider på enhver side. Hvis du køber et premiumtema som Total, skal du først downloade den installerbare tema zip-fil.

Herefter skal du enten uploade dit tema eller indtaste dit temas navn (fungerer kun, hvis temaet er tilgængeligt i det gratis WordPress-temageplads) i søgefeltet og trykke på Enter som vist nedenfor:

upload-eller-søge-wordpress-tema-wordpress-org

Dernæst skal du bare følge instruktionerne for at installere og aktivere dit tema. Overvej at bruge et WordPress-underordnet tema, hvis du planlægger at foretage væsentlige ændringer til dit tema. Lad os nu se, hvordan vores selvhostede blog ser ud:

self host blog efter temainstallation

Ikke dårligt, ligner næsten vores WordPress.com-websted, ikke? Vi skal bare flytte et par ting rundt og tilføje et par plugins til at starte. Log bare tilbage på det velkendte admin-dashboard og ændre hvad du ønsker.

For at ændre webstittitlen skal jeg f.eks. Bare logge ind på min selvhostede blog og navigere til Indstillinger> Generelt. For at tilpasse min uverdige grimme menu skal jeg bare navigere til Udseende> Menuer. For at tilføje den widget om mig, du så i sidefeltet, ville jeg først installere et visuelt editor-plugin, f.eks Black Studio TinyMCE-widget og tilpas væk.

Med andre ord kan du tilpasse din nye blog, der selv er vært, uanset hvilken måde du ønsker, da du nu kan installere WordPress-plugins og gøre hvad du vil med dine temaer. For eksempel tilpassede jeg min selvhostede blog og endte med:

self-host blog wordpress-org-after-tilpasning

Ser ud som vores WordPress.com-blog, og det tog mig mindre end 5 minutter, fordi du skal være færdig nu.

Ekstra noter

Du har med succes flyttet din WordPress.com-blog til WordPress.org, hvilket betyder, at du nu har regeringerne på dit websted. Du fortjener en krone og en drink. Og som royalty, øges din ære, dit ansvar. Du er ansvarlig for webstedsadministrationsopgaver som sikkerhed, SEO, sikkerhedskopiering, spam og så videre.

Du har mere end bare gratis hosting og et gratis underdomæne, men hej i det mindste hjalp du dig med at gå. Ikke desto mindre skal du holde din hosting-konto og dit domænenavn betalt for at sikre, at din blog altid er online.

Hvis du ikke forny dit domænenavn i tide, kan en anden tage det. En gang mistede jeg et domæne, der pegede på et socialt netværkswebsted til en tysk aktiemægler. Lær af mine fejlparre, lær. Men se ikke så trist ud, det var webstedets skyld, jeg havde ikke opdaget BuddyPress.

Tjek Links og billeder

Når du er flyttet, skal du sikre dig, at alle dine links og billeder arbejder for at undgå det grimme problem, der er ødelagte links. Hvis nogle af dine billeder blev efterladt, som det er tilfældet med store websteder, kan du overveje at bruge Image Teleporter eller Auto upload billeder.

Så er der det andet spørgsmål om at flytte eksisterende abonnenter uden at skade deres følelser. Bringer import til WordPress-vært, der hostes selv, dine WordPress.com-abonnenter med? Desværre nej. Her har du brug for en fin plugin, der kaldes Jetpack.

Installer først Jetpack, og læs derefter dette detaljeret guide til at flytte abonnenter til din selvhostede WordPress-blog.

Hvad ellers? Åh ja, underret dine brugere om flytningen eller brug Service til omdirigering af websted der går for $ 13 dollars om året. Du har bare brug for det første år.

Afsluttende ord

At flytte din blog fra WordPress.com til WordPress.org er let peasy arbejde. Du skal bare downloade XML-filen fra din WordPress.com-blog, uploade til den selvhostede blog, tilpasse udseendet, foretage lidt husholdning, underrette eller omdirigere brugere, og du er gylden.

Har du flyttet en blog fra WordPress.com til WordPress.org før? I bekræftende fald, hvad fandt du ud af det? Har et spørgsmål eller et forslag?

Hvis dette indlæg ikke har lyst på din situation, så tøv ikke med at stille dit spørgsmål i kommentarerne. Vi er mere end glade for at give en hånd. Skål og alt det bedste, som (og efter) du flytter!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map