Sådan føjes sociale login til dit WordPress-sted

Sådan føjes sociale login til dit WordPress-sted

Det er vigtigt at tilbyde den bedste brugeroplevelse, mere hvis du kører et websted for medlemskab eller e-handel. Når succes på dit websted meget afhænger af brugerregistrering, kan du udnytte sociale logins for at tilbyde en god brugeroplevelse på din registrering, login og checkout sider blandt andre steder.


Social login giver dine brugere mulighed for at registrere og logge ind på dit WordPress-websted ved hjælp af deres eksisterende sociale mediekonti såsom Facebook, Twitter og Google blandt andre. Med et enkelt klik kan dine brugere registrere sig på og derefter logge ind på dit websted uden nødvendigvis at oprette en konto på gammeldags måde.

Den gammeldags måde involverer oprettelse af et nyt brugernavn og adgangskode. Nogle websteder beder dig om at bekræfte din e-mail eller give flere oplysninger for at registrere en ny konto, hvilket afskrækker mange brugere. Desuden er mange moderne websurfere vant til social login og forventer, at websteder som standard tilbyder denne funktion.

Hvorfor social login?

Hvis du har læst så langt, kan du undre dig over, hvorfor social login er vigtig. Nå, her er et par sjove fakta bare for at skabe fart.

Vidste du:

 • Brugere hader at oprette en ny konto på websteder. Forskningsresultater viser, at hele 86% af mennesker ikke kan lide at oprette en ny konto på websteder. I de fleste tilfælde og for at være retfærdig her, vil folk næppe oprette en konto til, for eksempel, efterlade en kommentar. Social login eliminerer behovet for at oprette konti, der traditionelt tilbyder dine brugere et problemfrit middel til at registrere på dit websted.
 • Social login sparer dine brugere fra træthed i adgangskode (indsæt link) i processen, der gør loginprocessen lettere. Dine brugere behøver ikke at huske endnu en kombination af brugernavn og adgangskode.
 • Hvis en bruger glemmer deres loginoplysninger, er det mere sandsynligt, at de opgiver loginprocessen end at prøve at nulstille deres adgangskode. Det, baby, betyder mere mislykkede login for dig, som betyder højere afvisningsrater og lavere konverteringsfrekvens. Social login reducerer dette problem.
 • Mange af os er skyldige i at forlade formularer ufuldstændige eller indtaste falske oplysninger, når du opretter en ny konto på et websted. Dette udgør en enorm udfordring for både ejere af websteder og marketingfolk. Hvordan vil du for eksempel tilbyde dine brugere bedre og personaliserede oplevelser, når de fodrer dig med falske data? Når din besøgende bruger social login, modtager du verificerede og kvalitetsdata som alder, køn, interesser, vennelister og så videre.
 • Du kan strømline og fremskynde kassen i din online butik med social login, da brugere kan registrere / logge ind uden at opgive deres indkøbskurv (indsæt link) for at udfylde en registrerings / login formular.

Kilde: Undersøgelse af social identitet

Søde fordele hele vejen

Som du tydeligt kan se, har social login et par søde fordele. Og det bedste er, at du nemt kan tilføje sociale logins til dit WordPress-sted ved hjælp af et plugin.

I dagens servering fremhæver vi et par WordPress-login-plugins, der er perfekte til dit websted. Vælg en, og del dine tanker såvel som dit foretrukne plug-in til social login i kommentarerne.

Lad os komme i gang med det.

Vi er gået langt for at oprette en imponerende liste over både gratis og premium WordPress sociale plugins lige til dig. Vil du finde de perfekte sociale login-løsninger? Det afhænger helt af dine behov og præferencer.

Uden videre, her er hvad WordPress tilbyder så vidt social plugin-plugins går.

1. Super Socializer

WordPress Social Share, Social Login og Social Comments Plugin - Super Socializer

Først på listen er Super Socializer, et smukt WordPress-plugin, der hjælper dig med at tilføje social login, social deling og sociale kommentarer til dit websted let.

Dette kraftfulde udyr giver dig mulighed for at tilføje sociale login-knapper til WordPress-login-side, registreringsside, kommentarer, WooCommerce-kasseside og andre områder på dit websted takket være widgets og kortkoder.

Super Socializer understøtter social login fra 10 sociale netværk og giver dig mulighed for at synkronisere brugerens basale sociale profildata med den respektive WordPress-profil.

Bortset fra det kan brugerne linke deres sociale konti til deres WordPress-konti efter eget ønske i WordPress admin-kontrolpanelet. Desuden er dette WordPress-sociale login-plugin kompatibelt med bbPress, BuddyPress, AMP, myCRED, WordPress multisite og Gutenberg editor blandt andre.

Derudover er det GDPR-klage, fordi godt, fortrolighedslove er ikke længere, hvad de plejede at være. Som start er Super Socializer utroligt nemt at tilpasse og leveres med andre sociale funktioner.

2. Nextend social login og registrering

Nextend Social Login og Registrer

Med over 200.000 aktive installationer, mens vi taler, er Nextend Social Login sandsynligvis den mest populære gratis sociale login-plugin på WordPress.org.

I løbet af få minutter kan du aktivere brugerregistrering og login via Facebook, Twitter og Google. Det er rigtigt, Nextend Social Login-pluginet fokuserer på de tre mest populære sociale netværk.

Nu behøver du ikke at tvinge brugere til at udfylde standard- eller lange registreringsformularer; dette WordPress-sociale login-plugin integreres problemfrit med dit eksisterende WordPress-login- og registreringsformular.

På WordPress-profilsiden kan brugere let linke eller fjerne link til sociale konti uden at bryde en sved. Derudover kan brugere få adgang til deres WordPress-brugerkonti med eller uden en social konto.

Andre bemærkelsesværdige funktioner inkluderer muligheden for at bruge profilbilleder på sociale netværk som WordPress-avatarer, tilpassede omdirigeringer efter social login, widgets, kortkoder, let at tilpasse design, hurtig support og en tilføjelse, der leveres med endnu flere funktioner.

3. BS-indgang

bs input wordpress social login plugin

Hvis du har lyst til at tage premiumruten tidligt, vil du elske BS Input-social login-plugin fra BeSquares. BS Input-plugin tilføjer skønhed, farve og funktionalitet til hele denne sociale login-forretning.

Plugin er mildest sagt slank og giver dig flere funktioner end de fleste WordPress-sociale login-plugins. Og da det er superduper let at konfigurere og bruge, behøver du ikke nogen kodningskendskab for at nyde fordelene ved social login med dette plugin.

Interessante funktioner inkluderer support til Facebook, Twitter, Google og LinkedIn, kortkode, så du kan tilføje social login til brugerdefinerede sider eller widgetområder, en stilfuld webstedsbås, indholdsskab, ubegrænsede farver, smukke baggrunde, cache-klar og 2 stilarter til sociale login knapper.

Derudover understøtter BS Input WooCommerce checkout, BuddyPress, WPML og ethvert WordPress-tema. For at starte op sendes plugin med 6 animationer til popup og en tilpasset mail-skabelon. Afsluttende ord; det er en simpel, men kraftfuld WordPress social login, der fungerer.

4. RegistreringMagic

registrering magisk wordpress plugin

RegistrationMagic er sandsynligvis det bedste WordPress-brugerregistreringsplugin på planeten. Håndlavet til perfektion er denne dårlige dreng den eneste løsning, du har brug for for at administrere brugerregistreringer og tilføje sociale logins til dit WordPress-websted.

Plugin kommer med funktioner såsom en hurtig formularopretter, indbygget login-system, kortkoder, så du kan slippe formularer hvor som helst på dit websted, formanalyse, HTML-indlejringskode, brugerdefinerede felter, brugerdefinerede CSS-stilarter, indsendelsesadministrator, vedhæftede filer, sociale logins, bruger manager, og vi vil være her hele dagen, hvis vi skulle gennemgå den fulde liste over funktioner. Vi har brug for en selvstændig gennemgang af RegistrationMagic.

Pointen er RegistrationMagic gør det latterligt let at tilføje sociale logins til din form. I skrivende stund understøtter plugin Facebook, Twitter, Google, LinkedIn, Microsoft Live og Instagram.

Efter min ærlige mening er RegistrationMagic sh * t (undskyld min fransk; jeg bliver bare virkelig ophidset, når jeg støder på et så stort plugin). Du vil elske det, og det garanterer jeg. De har en gratis version, men hvis jeg var dig, ville jeg springe efter premium-versionen og aldrig se tilbage. Virkelig, jeg ville bare ønske, at flere kunne finde dette plugin, og jeg håber, at jeg ikke lyder sælgende.

Jeg har prøvet det, og helvede, er disse fyre gode, eller hvad? Og jeg er ikke alene.

Fantastisk brugerregistrering og administrationsplugin med mange funktioner og stor hurtig support til at løse ethvert spørgsmål. Kan virkelig godt lide at kunne omdirigere forskellige brugere til deres brugerrolle-specifikke side. Anbefales dette plugin og supportteam. – Bosch_B

5. MiniOrange WordPress Socialt login

MiniOrange WordPress Social Login

WordPress plugin repo er den gave, der fortsætter med at give, og WordPress Social Login af miniOrange er et bevis nok. Dette sociale login-plugin overgår forventningerne, hvad med en omfattende liste over funktioner, der sprænger din paryk.

Plugin hjælper dig med at tilføje social deling og social login ved hjælp af netværk som Facebook, Twitter, Google, Instagram, Vkontakte, LinkedIn, Amazon, Salesforce og Microsoft Live.

Yderligere kan du bede brugerne om at udfylde deres profiler, hvis social login ikke returnerer et brugernavn og en e-mail. Oven i det giver WordPress Social Login dig mulighed for at tildele roller til brugere, der logger ind med den sociale login-app. Desuden kan du nemt synkronisere det sociale profilbillede med WordPress.

Derudover kan du tilføje sociale login-knapper til login-siden, registreringssiden, kommentarformularen og hvor som helst andet sted på dit websted ved hjælp af en widget eller en kort kode.

Du kan endda aktivere / deaktivere brugerregistrering og aktivere e-mail-meddelelser til admin, når brugerne registrerer sig via social login. Yderligere kan du nemt tilpasse login-ikoner og login / logout-omdirigering af URL.

6. Social login af BestWebSoft

Social login af BestWebSoft

Måske ønsker du ikke de mange avancerede funktioner, der følger med de fleste WordPress-sociale login-plugins. Måske vil du simpelthen føje sociale logins til dit websted og komme over med det uden at investere i et dyrt og alt for kompliceret plugin. Du har brug for en enkel løsning, der fungerer ud af kassen.

Social login af BestWebSoft er et sådant plugin. Det er forenklet med en fejl, men får jobbet gjort. Dette nemme at bruge plugin giver dine brugere mulighed for at logge ind og kommentere med deres eksisterende konti på Facebook, Twitter, Google og LinkedIn.

Du kan nemt føje de sociale login-knapper til din login-side, registreringsside og kommentarformular. Desuden kan du indstille standardrollen for nye sociale brugere, kun aktivere brugerregistrering via sociale knapper og nemt linke sociale konti til de tilsvarende WordPress-konti.

Plugin er enkel at konfigurere og leveres med detaljeret dokumentation, der hjælper dig med at slå jorden i gang.

7. WooCommerce social login

woocommerce social plugin

Indstillinger for social loginpræmie skuffer normalt ikke takket være ekstra funktioner og dedikeret support. Misforstå mig ikke her, jeg prøver ikke at miskreditere gratis plugins. Når det er sagt, kan du ikke gå galt med et fantastisk plugin, såsom WooCommerce Social Login.

Oprindeligt bygget specielt til WooCommerce-butikker, er plugin nu kompatibel med BuddyPress, bbPress og Peepso. Bragt til dig af elite-forfatteren WPWeb, WooCommerce Social Login er et unikt social login-plugin, der kan prale af et unikt sæt funktioner.

Til at begynde med kan du nemt tilføje sociale logins på WooCommerce login-, registrerings- og kasseformer, der giver dine brugere en bedre brugeroplevelse, som åbner døre til friktionsfrie køb.

For det andet understøtter dette WordPress sociale plugin i øjeblikket 11 sociale netværk inklusive Foursquare, Yahoo og endda PayPal. Det leveres med en smuk træk-og-slip-admin-grænseflade, der gør det nemt at styre hvert sociale netværk.

Desuden får du fantastisk statistik såvel som en visuel repræsentation af, hvordan dine sociale logins fungerer. Derudover kan plugin sende nye kontodetaljer til brugere via e-mail. Hvor sødt?

Hvis det ikke er nok, sendes WooCommerce Social Login med en kort kode og widget, hvilket betyder, at du kan placere de sociale logins hvor som helst på dit websted. Hver gang en bruger logger på via appen, kan du omdirigere dem til en brugerdefineret URL, så ja, der er det også.

8. WP Ultimate Social

wp ultimative sociale

WP Ultimate Social premium-plugin er baseret på en ideologi; behøver du ikke flere plugins til alle dine sociale mediebehov. Af denne grund kan du tænke på WP Ultimate Social som et “bundt” af slags, der giver dig sociale ikoner, social deling, sociale tællere, Twitter-feeds, Pinterest, auto-posting og social login.

AccessKeys, eliteforfatteren bag WP Ultimate Social hævder, at det er den eneste sociale mediesuite, du nogensinde har brug for, og ud fra hvad jeg så og den lange liste med funktioner, er jeg tilbøjelig til at være enig. Dreng åh dreng, dette udyr af en plugin indlæses. Jeg vil hurtigt gennemgå funktionerne.

Du kan forvente at finde funktioner såsom 12 smukke PNG-ikonsæt, Font Awesome-ikoner, kraftfulde tilpasningsmuligheder, 10 netværksklare SVG-ikonsæt, social sidebjælke, et responsivt design, 10 fantastiske sociale delingstemaer, flydende sociale delingsknapper, support til 14 større netværk, del via e-mail og udskriv, WooCommerce-support, BuddyPress-kompatibilitet, popup-popups til sociale dele, smukke sociale tællere med 20 imponerende temaer, 5 animationer og listen ser ud til at fortsætte for evigt.

WP Ultimate Social leveres med imponerende sociale login-funktioner, der understøtter op til 9 populære sociale netværk. Du kan nemt vise sociale logins på dine registrerings-, login- og kommentarformularer. Derudover kan du vælge login-knapper fra 15 smukt designede temaer.

Desuden kan du automatisk postere til Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr og gøre så meget mere. Det store antal funktioner på denne ting får dig til at svæve bagud i forbløffelse.

9. Social login af OneAll

OneAll Social Login-plugin

Af alle WordPress-sociale login-plugins på denne liste understøtter Social Login by OneAll det største antal sociale netværk. Nu kan dine brugere registrere og logge på over 40 sociale netværk, herunder Battle.net, StackExchange, Github, SoundCloud, Vimeo, WordPress.com, YouTube, Twitch.tv, Disqus, Blogger, og listen fortsætter og på.

Social login integreres problemfrit med dit WordPress login / registreringssystem. Derudover kan eksisterende brugere nemt linke deres sociale konti i WordPress-profiler og senere ved at logge ind med de linkede sociale netværk.

Plugin er GDPR-kompatibel og kompatibel med alle plugins og temaer, der følger WordPress-kodningsstandarder. Derudover kan den tilpasses fuldt ud til dine specifikke behov. Du kan nemt tilføje social login til din login-side, registreringsside, kommentarsektion, sidefelt via en widget eller et andet sted takket være en kortkode.

Men selv med alle disse funktioner er Social Login af OneAll let at implementere og bruge, skal du have det sjovt på kort tid. Åh, så glemmer jeg ikke, at pluginet har en premium version også, hvilket giver dig endnu flere muligheder for at implementere social login som en chef.

10. WooSocial

woosocial wordpress social login plugin

At bringe bagenden op er WooSocial, et relativt nyt plugin på markedet. Det er et simpelt social login-plugin oprettet, vedligeholdt og understøttet af OriginalWeb. Da det er et nyt plugin i skrivende stund, har det potentiale for vækst med hensyn til funktioner og markedsandel.

Nøglefunktioner inkluderer support til 25 sociale netværk, 15 sociale login-knapstiler, kortkode, support til flere sprog og fantastisk dokumentation for at sætte dig på den rigtige vej.

Derudover spiller WooSocial godt med WooCommerce, så du kan strømline kasseprocessen i din online butik. Derudover er det kompatibelt med andre populære plugins og rammer som WPBakery Page Builder, Cornerstone og Bootstrap 4.X.


Social login hjælper dig med at tilbyde bedre brugeroplevelse og øge konverteringer på dit WordPress-sted uden at svække sved. Det er en ideel løsning til WordPress-communitywebsteder, medlemswebsteder, kurser, fora og ethvert andet websted, der er afhængig af brugerregistrering.

Det bedste er, at WordPress giver dig masser af muligheder for at tilføje sociale login på din hjemmeside. Uanset om du vælger et gratis eller premium WordPress social login-plugin, skal du altid gå efter en løsning, der imødekommer alle dine behov. Vi håber, at du finder det perfekte sociale login-plugin fra vores liste.

Hvilket er dit yndlings WordPress sociale login-plugin? Har du spørgsmål eller forslag? Del dine tanker og de bedste sociale loginværktøjer i kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map