Sådan føjes Google-formularer til WordPress

Sådan føjes Google-formularer til WordPress

Google tilbyder et antal værktøjer, der hjælper dig med at gøre mere i din browser – dokumenter, ark, dias og formularer. Google Formularer hjælper dig med at oprette og tilføje formularer til dit WordPress-websted gratis med din Google-konto. Selvom det har eksisteret i nogen tid nu, en forbedret version blev introduceret i 2016. Og nu er det desto lettere at oprette og tilføje Google-formularer til WordPress.


Føj Google-formularer til WordPress

Formularer er en fantastisk måde at indsamle information online. Fra kontaktformularer og undersøgelser til kassesider og abonnementsformularer, de er nyttige tilføjelser til dit websted.

Derfor skal du bruge Google-formularer på dit websted:

 • Let at oprette, tilføje og bruge.
 • Formerne er lydhøre, så du kan oprette, redigere eller svare på formularer fra enhver skærmstørrelse.
 • Data kan gemmes direkte på et regneark.
 • Kan oprette en enkelt form og dele den på flere websteder.
 • Nem at dele online, teammedlemmer kan samarbejde.
 • Alle data gemmes på Google drev.
 • Hurtig adgang til alle dine formularer ét sted.
 • Du kan se svar i realtid og se, hvordan individuelle respondenter besvarede specifikke spørgsmål.
 • Svarene kan organiseres og vises pænt.
 • Et antal tilføjelser, såsom timer for endnu mere funktionalitet.
 • Det giver dig mulighed for at indsætte billeder og YouTube-videoer direkte i formularens spørgsmål.
 • Funktioner som forudfyldte svar, påkrævede felter og multiple choice gitter.

WordPress-formbuildere er også gode, men Google-formularer kan være en bedre mulighed, når du vil vise formularer på tværs af flere websteder eller platforme, samle alle svarene ét sted og dele dem med andre.

Valgmulighed 1: Sådan tilføjes Google-formularer til WordPress manuelt

Først skal du besøge Google danner hjemmeside og klik på Opret en formular. (Åh, du skal have en konto hos Google, før du gør dette.)

Opret en formular

Du har to muligheder her – opbyg en ny form fra bunden eller rulle for at vælge en af ​​de mange tilgængelige skabeloner.

Med henblik på denne tutorial, lad os vælge formularen for evaluering af kurset, men du kan virkelig vælge hvad du vil.

Der er en flydende menu i siden, der kan hjælpe dig med at ændre og tilpasse formen i vid udstrækning. Du kan tilføje flere spørgsmål, indtaste titel / beskrivelse, indsætte billeder eller videoer og oprette flere sektioner.

Kursusevalueringsform

Spørgsmål kan vises i forskellige formater – multiple choice, dropdowns eller lineær skala, og du kan trække og slippe spørgsmål for at arrangere dem i en hvilken som helst rækkefølge du ønsker. Du kan også vælge et visuelt temadesign. Hvis du tilføjer dit foto eller dit logo, kommer Google automatisk med et valg af farver eller temaer, der indstiller tonen til din form.

Du vil være i stand til at anvende springlogik på dine spørgsmål, tilpasse din bekræftelsesside, bruge tilføjelser til en endnu mere kraftfuld form og få vist en live form.

Når du har konfigureret alt, skal du finde øjeikonet øverst og klikke på det for at Eksempel formen. Hvis du er tilfreds med den måde, formen vises på, skal du gå videre og trykke på Sende knap.

På næste skærmbillede finder du muligheder for, hvordan du får adgang til formularen.

Kopier kode

Du kan vælge at

 • e-mail formularen til dig selv
 • del et link med andre eller
 • kopier indlejringskoden og indsæt den i din WordPress

Da vi søger at tilføje Google-formularer til WordPress, skal du kopiere iframe-koden …

Indsæt koden

… og indsæt det i et nyt indlæg. Gå derefter videre til at få vist og offentliggøre indlægget. Sådan vises formularen Kursevaluering på min WordPress-installation.

Eksempel

En anden måde at konfigurere Google-formularer er at bruge dit Google-drev. Find på dit Drive Ny i øverste venstre hjørne og klik på det. Så kig efter Mere , der fører til Google Formularer. Du kan også starte en ny form herfra.

Google Drev

Valgmulighed 2: Sådan tilføjes Google-formularer til WordPress med et plugin

Når du blot integrerer koden i dit WordPress-indlæg eller -side, er det, du får, en formular, der bevarer Googles standardstil. Det anvender ikke din CSS og passer muligvis ikke med dit tema. Dog ønsker du måske en form, der er mere i overensstemmelse med stilen og mærket på dit WordPress-sted. For at gøre dette kan du prøve Google Forms WordPress-plugin.

Google danner plugin

Det Google danner WordPress-plugin giver dig mulighed for at tilføje Google-formularer til WordPress og administrere dem via WordPress admin-området. Det integrerer også dine formularer bedre med WordPress udover at tilbyde en række muligheder for at ændre og style din Google-form. Det fjerner Google wrapper HTML og integrerer formularen direkte på dit websteds sider og indlæg.

Plugin er let at bruge. Som altid skal du først installere og aktivere plugin. Du finder et Google-formularelement tilføjet til din WordPress-menu på instrumentbrættet.

Installation

Klik Tilføj ny Google-formularer.

Tilføj ny form

Gå på dette tidspunkt tilbage til din Google-form og kopier URL’en under Send-indstillingerne, og indsæt den i feltet URL-form.

Kopier URL

Udfyld de resterende indstillinger, som du finder passende, og hold den overordnede stil på dit websted i tankerne. Du kan også ændre teksten, der skal vises på bekræftelsessiden.

Offentliggøre formularen, og find kortkoden

Find kortkode

Kopier kortnummeret, åbn et nyt indlæg og indsæt det i teksteditoren.

Indsæt kortkode

Udseendet af din form afhænger nu af det aktive tema på dit websted eller en hvilken som helst brugerdefineret CSS, du tilføjer ved hjælp af plugins konfigurationsindstillinger.

Det, der er vigtigt at bemærke her, er, at plugin kun understøtter offentliggjorte Google-formularer. For at sige det på en anden måde, skal du være i stand til at åbne formularen URL med succes fra en browser. Det betyder, at disse formularer ikke fungerer til nogen form, der er beregnet til privat brug.

Formular indsendelseslog

Mens du samler svar til ethvert formål, er det nødvendigt at formatere dem på en måde, der giver mening og giver indsigt.

Plugin har et afsnit til formularindgivelseslogg, hvor du kan se alle svarene. Tidsstemplet og URL’en for hver indsendelse opretholdes, og disse kan give værdifuld statistisk indsigt. Når du ikke har brug for posterne mere, kan du bulk slette dem.

Ellers kan du få adgang til dit Google-drev og se alle svarene direkte på drevet. Når du har åbnet dit drev, skal du finde formularen, åbne den og klikke på Svar mulighed i den øverste menu.

Svar

Du kan se alle svarene i et regnearkformat, når du klikker på + -ikonet (skjult i ovenstående billede), vælger destinationen for svarene eller downloader dem i CSV-format. Du kan også aktivere e-mail-meddelelse om svar eller slette dem i bulk, alt via dit drev.

At pakke sammen

Google-formularer er en nem og populær måde at samle feedback eller respons til ethvert formål. De er alsidige, og du kan bruge dem til at indsamle e-mails til udførelse af undersøgelser, modtagelse af applikationer, spørgeskemaer, afstemninger og quizzer. Det er let at oprette en Google-formular og give adgang til den til tredjepart, uanset om du deler et link, e-mailer det eller indlejrer det på dit websted. Og de kan være et bedre alternativ, når du vil dele formularer og gøre det muligt for andre at samarbejde om formularen.

Formularer er ikke de eneste værdifulde tilføjelser til dit websted, da Google tilbyder en række andre tjenester såsom Analytics og skrifttyper. Vi har lavet et indlæg om WordPress-plugins for at integrere Google-tjenester med WordPress. Ikke kun det, der er mange nyttige apps og udvidelser til Chrome, som også kan gøre det lettere at arbejde med WordPress. Du kan drage fordel af disse gratis Google-tjenester, apps og udvidelser, da de bedst passer til dine behov.

Har du nogle tip at tilføje? Eller et andet spørgsmål om, hvordan man tilføjer Google-formularer til WordPress? Efterlad bare en kommentar – vi vil meget gerne høre dine tanker.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map