Sådan føjes Google AdSense til WordPress

Brug af AdSense effektivt til WordPress

Det at tjene penge med et WordPress-sted involverer ofte affiliate marketing, annoncer eller e-handel. Nogle gange involverer det endda at sælge medlemskab, oprette jobbrætter eller være vært for arrangementer.


Mange mennesker tror, ​​at reklamer er gamle nyheder i pengeindsamlingsverdenen, men det kunne ikke være længere væk fra sandheden. Annoncer er især nyttige til at tjene penge på online magasiner, blogs og websteder, hvor du ikke direkte sælger et fysisk produkt.

Da sponsorerede indlæg ofte betragtes som snavset af brugerne, og affiliate marketing kan også rejse røde flag afhængigt af hvordan det er præsenteret, cirkulerer vi fortsat tilbage til reklamer. Og når man ser, hvordan værktøjer som AdSense gør det så meget lettere, end det plejede at implementere, er det ingen overraskelsesannoncer, der ikke kommer nogen steder snart.

Det, der er mest interessant, er, at AdSense ikke koster dig penge at implementere, så du i det mindste kan teste farvandet og se, om du kan tjene penge på det. Derudover giver dette dig en mulighed for at se, om dine brugere synes annoncer er irriterende. For at sikre, at dine brugere ikke bliver irriterede, er det vigtigt at lære at bruge AdSense effektivt til WordPress. Men før vi taler om, hvordan man opsætter annoncer, lad os lære lidt om Google Adsense og se, hvordan vi bliver tilmeldt.

Hvad er Google AdSense?

Google AdSense-startsiden

Google AdSense, der er et populært webindtægtsprogram, er en god mulighed for både begyndere og fagfolk.

Google AdSense er et program fra Google, der gør det muligt for marketingfolk (kaldet udgivere inden for programmet) problemfrit at vise annoncer på deres websteder og blogs. Dets hovedformål er indtægtsgenerering, og du kan bruge dem til at tjene penge med WordPress ved blot at placere specialiserede annoncer på dit websted.

Hvis du er en marketingmedarbejder, er der et par lignende programmer, du kan vælge i stedet. AdSense tilbyder dog et par unikke fordele:

 • Troværdighed: Som en verdenskendt virksomhed kan du ikke blive mere troværdig end Google.
 • Alsidighed: AdSense tilbyder en række forskellige annoncetyper, inklusive tekst, billede, rich media, video og lyd.
 • Fleksibilitet: Dette program fungerer med en række forskellige platforme og andre værktøjer, herunder WordPress og Blogger.

Før du hopper lige ind, har AdSense et antal politikker skal du gennemgå. Der er også et par stykker krav for dets annoncører. For eksempel skal du have et veletableret websted (mindst seks måneder gammelt), og du skal være 18 år eller ældre.

Hvis du er klar til at komme i gang med AdSense, vil du være glad for at lære, at processen er enkel. Faktisk kan det udføres i kun tre trin.

Trin 1: Tilmeld dig Google AdSense

Da AdSense er et program på Google-platformen, er alt hvad du behøver, en Google-konto for at komme i gang med at bruge dens mange forskellige funktioner. Hvornår tilmelder dig Google AdSense, du har to muligheder. Du kan logge ind med en eksisterende Google-konto, eller du kan oprette en ny konto.

Begge disse handlinger kan udføres fra login-siden. Hvis du har en eksisterende konto, skal du blot tilføje dine loginoplysninger og klikke på Log ind. Hvis du har brug for at oprette en konto, skal du klikke på Flere muligheder, og vælg Opret konto fra pop op-menuen:

Google AdSense-loginsiden

Når du er logget ind (eller afsluttet tilmeldingsprocessen), vil du blive bragt til det næste trin i programmet.

Trin 2: Fuldfør din AdSense-programapplikation

Som med ethvert tilknyttet program skal du udfylde en ansøgning. Heldigvis er processen ligetil og kan afsluttes inden for få minutter.

Vi anbefaler, at du starter med at læse igennem og forstå AdSense’s politikker og vilkår. Selvom dette er et trin, du måske bliver fristet til at overse, er det vigtigt at vide nøjagtigt, hvad Google forventer af sine brugere. Dette skyldes, at du bliver bedt om at følge alle politikker og retningslinjer, hvis du er godkendt som udgiver.

Dernæst kan du udfylde den tredelte applikation. Du skal først indtaste nogle grundlæggende oplysninger, f.eks. Din websteds-URL. Derefter bliver du bedt om at angive dine betalingsadresseoplysninger (så AdSense kan sende dig betalinger og vigtige kontooplysninger). Endelig skal du bekræfte dit telefonnummer.

Når disse tre ansøgningssider er afsluttet, er der bare endnu et trin, før Google gennemgår dit websted. Du bliver bedt om at tilføje en HTML-kode til dit websted, der leveres i formatet vist nedenfor:

Instruktioner til tilslutning af AdSense til webstedet

Når koden er føjet til dit websted, skal du markere afkrydsningsfeltet, der bekræfter handlingen er afsluttet, og klikke på Færdig. Nu skal du bare vente tålmodig. Gennemgangen af ​​din ansøgning kan tage alt fra 48 timer til to uger, og du vil modtage en e-mail, når beslutningen er truffet.

Trin 3: Opret Google AdSense-annoncer

Når ansøgningen er afsluttet, kan du logge på AdSense for at få bolden til at rulle. AdSense-betjeningspanelet afslører flere faner i venstre side, men det eneste, du har brug for at bekymre dig om lige nu, er Mine annoncer fane. Klik på dette for at fortsætte.

Hvis du aldrig har oprettet en annonce, før du ser en tom side. Klik på Ny annonceenhed knap til at generere en annonce og redigere den, så den passer til dit websted.

Det første trin er at navngive din annonce. Dette vises ikke på dit websted, så du navnlig navngiver det til din egen reference. Derefter viser de de anbefalede størrelser for dine annoncer. Du er velkommen til at vælge den, du synes er mest passende.

Du skal også specificere, om du vil have en tekst- og displayannonce eller kun den ene eller den anden. Tekstannoncer inkluderer ikke billeder, så vælg nøje.

Derefter bliver du spurgt, hvordan du vil have, at designet skal se ud. Jeg vælger generelt Standard styling, da det vides at konvertere temmelig godt. Nogle af de andre farver og designs kan dog se bedre ud på dit eget websted. Det, der er rart, er, at de har en Preview-knap for at se, hvordan den vil se ud.

Google AdSense tilbyder flere forudbyggede stilarter, men du kan stadig justere hvert designelement på en annonce, som det ses på skærmbilledet nedenfor. For eksempel giver det dig mulighed for at ændre titelfarve, URL-farve, kant og fontfamilie.

Hvis du gerne vil gruppere flere annonceenheder sammen (til sporingsformål), er du velkommen til at åbne området Brugerdefinerede kanaler for at få det til. Du har også muligheden for at oprette sikkerhedskopieringsannoncer. Grundlæggende henviser dette til det faktum, at AdSense viser en tom annonce, hvis den ikke kan komme med noget relevant. Hvis du hellere vil se en standard backup-annonce, er dette stedet at oprette den.

Efter denne proces skal du klikke på Gemme og Få kode knap.

Pro Tip: Google AdSense har nu en mulighed for at vælge et helt responsivt annoncemodul, hvilket gør det meget lettere for dine annoncer at svare på mobile enheder og skærme i forskellig størrelse. Personligt ville jeg gå med det hver gang. Imidlertid vides det også, at dimensionerne 336 × 280 og 300 × 260 fungerer godt med hensyn til montering af dit websted og konvertering.

Trin 4: Implementér AdSense på dit websted

Selvom der måske er nogle andre mindre effektive måder, er der i det væsentlige tre måder at tilføje dine Google Adsense-annoncer til dit WordPress-sted:

 1. Indsættelse af annoncer af kopiering og indsættelse din annonceenhedskode til widgets, sider og indlæg.
 2. Købe en WordPress tema der understøtter Google AdSense.
 3. Download og aktivering af a plugin der integrerer Google AdSense.

Ideelt set er de to andre de letteste, da mange temaer og plug-ins ikke kræver, at du fortsætter med at kopiere og indsætte kode til widgets. Ikke kun det, men nogle temaer har forudindstillede moduler, der får annoncerne til at se smukke ud og mere sandsynligt at blive klikket. Men lad os se på hver enkelt.

Metode 1: Kopier og indsæt din Google Adsense-kode i en widget

Den første metode er god gammel kopi og indsæt. Koden afsløret i det foregående afsnit bruges til kopiering til dit websted, så stær ved at kopiere den kode fra AdSense.

Åbn derefter dit WordPress-dashboard. Gå til Udseende> Widgets.

Du vil sandsynligvis indsætte en annonce i sidefeltet eller over overskriften. Til dette eksempel vil jeg sætte annoncen i sidebjælken. Derfor kan du trække tekstwidget til det sidepanelområde og indsætte den kode, du kopierede før.

Der er ingen grund til at udfylde titelfeltet, da dette er en reklame.

Derefter kan du opdatere dit websted for at se relevante nye AdSense-annoncer, der vises på dit websted.

Metode 2: Brug et tema med Adsense-områder

Brug et tema med Adsense-områder

Selvom jeg ikke vil anbefale bestemte temaer, kan du starte med at søge efter “AdSense WordPress-temaer”I ThemeForest-biblioteket.

Du får også held på de følgende steder:

 • MHThemes
 • MyThemeShop
 • StudioPress
 • ThemeForest

Selvom du bare kunne vore helt eget Total-tema, selvfølgelig. Det er SEO-optimeret og tilbyder masser af fantastiske sidebygningsfunktioner, som du kan bruge til at indsætte Google-annoncer på dine indlæg og sider. Og vi har endda udviklet et nyttigt uddrag til at indsætte og annoncebanner over eller under blogindlæg (Samlede dokumenter).

Metode 3: Installer et Google Adsense-plugin

Brug af en widget til AdSense er den mest basale af alle metoder, og et tema giver dig ikke masser af fleksibilitet, når du placerer dine annoncer. Imidlertid kan et plugin muligvis fungere som en bedre løsning, hvis du gerne vil have yderligere funktioner til dine annoncer. For eksempel fjerner nogle af plugins behovet for at kopiere og indsætte kode, mens andre genererer rapporter og har indstillinger for ting som valg af tidsperiode.

Mange Google AdSense-plugins er kommet og gået i fortiden, men lad os se på de mest lovende dem i dag.

Annoncer Pro

Annoncer Pro WordPres-plugin

Info & DownloadSe demoen

Hvis du vil have flest værktøjer til at oprette, administrere og spore dine annoncer, er Ads Pro Plugin det bedste alternativ. Dette premium plugin tilbyder masser af funktioner til annonceformater, popups, social integration, planlægning, geo-målrettede annoncekampagner, online statistik og mere. Så ikke kun kan du tjene penge på dit websted med Adsense, men du kan sælge dig bedst konvertering af annoncepladser til specifikke klienter til en højere pris.

Avancerede annoncer (gratis)

Plugin til avancerede annoncer fungerer fint til at gruppere annoncer i en skyder, sælge annoncer på dit websted og indstille datoer for, hvornår nye annoncer skal offentliggøres. AdSense integreres problemfrit med plugin.

WP Pro Adning System

ADNING (WP Pro Advertising System) WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Her er et plugin, der understøtter alle mulige reklameværktøjer. Det har en række placeringer til placering af dine annoncer sammen med popup-annoncer, der integreres med AdSense.

WP Simple AdSense indsættelse (gratis)

WP Simple Adsense Indsættelse Gratis WordPress Plugin

Dette plugin lever bestemt op til sit navn, da det gør WordPress AdSense-indsættelsesannoncer enkle og smertefri. Dette plugin gemmer en til tre Google AdSense-koder og kaster dem på hele dit websted, så du kun kan fokusere på et par annoncer. Dets vigtigste funktion er dens shortcode-funktionalitet, som giver dig mulighed for at indsætte annoncer ved at kopiere og indsætte plugin-genererede kortkoder næsten overalt på dit websted.

AdSense af WP QUADS (gratis)

AdSense gratis WordPress-plugin af WP QUADS

En plugin med et par mere avancerede funktioner, dette er et fremragende valg for alle, der ønsker at tilpasse deres annonceplaceringer fuldt ud. Bemærkelsesværdige funktioner inkluderer fuld lydhørhed og muligheden for at indstille synlighedsbetingelser.

Om du vælger at bruge et plugin eller ej er baseret på dine præferencer. Det skader stadig ikke at prøve et af ovenstående plugins!


Brug af AdSense effektivt til WordPress tager ikke meget tid at mestre. Faktisk er AdSense-interface meget brugervenlig, og plugins, temaer og widgets er alle nemme at administrere.

Har du spørgsmål om brug eller indsættelse af AdSense på dit WordPress-sted? Vi gør vores bedste for at hjælpe med kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map