Sådan føjes en kontaktformular til WordPress

Sådan føjes en kontaktformular til WordPress med kontaktformular 7 og i alt

En af fordelene ved at have et websted er, at du altid kan nås til det publikum, du prøver at få forbindelse til. Og intet gør tricket som at tilføje en kontaktformular eller kontaktside til dit websted. En kontaktformular er en af ​​de mest effektive opfordringsmuligheder på et websted og en fantastisk måde at få besøgende til at nå ud til dig. For at sige det ganske enkelt, det er et ideelt kommunikationsværktøj, der tilføjer effektivitet til dit websted.


Ofte vises en kontaktformular på mange websteder på kontaktsiden i et generisk format. Men det kan også tilpasses for at holde stil med dit websted. Du kan også placere det under et blogindlæg eller i bunden af ​​specielle destinationssider for at overtale besøgende til at tage en bestemt handling.

Kontaktformularer har altid været enorme online. Lad os finde ud af, hvorfor:

 • Kontaktformularer tilbyder 24 × 7 adgang: En kontaktformular giver hurtig, bekvem og 24/7 adgang for enhver besøgende.
 • Kontaktformularer giver bedre brugeroplevelse: Den samlede kundeoplevelse forbedres med en kontaktformular. Du kan gøre det muligt for en kunde at nå ud til dig hvor som helst på webstedet. Desuden kan en kontaktformular synkroniseres med den besøgende’s browser. Valg af autofyld kan derefter fjerne kedsomheden ved at udfylde formularen. Hvis du dog tilfældigvis bruger et e-mail-link i stedet for en kontaktformular, vil kundens opmærksomhed blot flytte til et andet vindue for at oprette en standard-e-mail.
 • Kontaktformularer registrerer alle poster og gør håndteringsdata lettere: Kontaktformularen er en værdifuld kilde til vigtige data. Ved at angive de specifikke oplysninger, du ønsker, i felterne i kontaktformularen, kan du samle de nøjagtige oplysninger, du har brug for. Alle oplysninger modtages af dig på nøjagtig samme måde. Dette gør det nemt for dig at organisere svarene på en måde, der giver mening.
 • Kontaktformularer hjælper dig med at udvide din abonnentliste: Dataene i en kontaktform kan samles, samles og analyseres for at forbedre markedsføringen og generere kundeemner. Formularerne kan designes til automatisk at indsamle data og integreres med Google Analytics at give mening ud af det. Et simpelt afkrydsningsfelt, der inviterer læseren til “Abonner på vores nyhedsbrev”, kan udvide din e-mail-liste uden at være påtrængende.
 • Kontaktformularer kan sende autosvar og forbedre arbejdsgangen: Indstil formularerne, så automatiserede svar sendes til teammedlemmer eller til kunder. Design regneark, og eksporter data indsamlet til disse ark til videre brug. Du vil se en forbedring af den samlede arbejdsgang ved bagsiden af ​​din WordPress. Desuden kan du integrere formularen med tjenester som Trello, Salgsstyrke at forbedre arbejdsgangen.
 • Kontaktformularer kan bruges til at tilskynde brugerne til at reagere: Du kan tilbyde incitamenter til besøgende til at bruge kontaktformularen. Dette er en måde at øge brugerengagement og forbedre dataindsamlingen.
 • Kontaktformularer kan hjælpe med branding af dit websted: Kontaktformularer behøver ikke altid at virke generiske og kedelige. Det er også muligt at style formularerne, så de stemmer overens med dit brand eller stilen på dit websted. Det kan tjene til at øge bevidstheden om dit brand og til at øge synligheden af ​​dit websted online.
 • Kontaktformularer er generelt mere sikre: Kontaktformularer er en mere sikker og pålidelig måde at indsamle oplysninger om dine kunder.
 • Kontaktformularer beskytter din e-mail mod overbelastning og spam: En kontaktformular på dit websted nedskærer automatisk antallet af mails, der rammer din indbakke. På samme tid kan du bruge spamfiltre på formularerne til at reducere spam-svar i formularerne. Ikke kun det, kontaktformularer håndteres ved serverens ende, hvor din e-mail-adresse ikke er let tilgængelig.
 • Kontaktformularer hjælper med at filtrere uønskede kontakter: Ved at anmode om nogle oplysninger (telefonnummer eller adresse) om personen på kontaktformularen, kan du holde uønskede kontakter ude og sikre, at kun virkelig interesserede læsere er i stand til at kontakte dig. Dette kan dog også undgå ægte brugere, så brug denne mulighed forsigtigt.
 • Kontaktformularer er også nyttige til andre formål: Du kan få en kontaktformular til dobbeltbetjening som at acceptere donationer, foretage reservationer og mere. Du kan også bruge kontaktformularer til at samle feedback fra besøgende eller opfordre dem til at bede om detaljer eller stille forespørgsler om dine produkter.

Sådan tilføjes en kontaktformular til dit websted

Af mange grunde leveres temaer ikke generelt indbyggede kontaktformularer. De bundter normalt et plugin, der håndterer denne funktionalitet. I dette indlæg fortsætter vi med trinnene til installation af kontaktformular 7 på et WordPress-websted ved hjælp af det samlede tema.

Total anbefaler to plugins til tilføjelse af en kontaktformular.  Kontaktformular 7, som er gratis og Gravity Forms, hvis du foretrækker en premium plugin. Du kan vælge en af ​​de to indstillinger og tilføje formularer hvor som helst på dit websted.

Tilføjelse af en kontaktside vha. Kontaktformular 7 og totaltema

Når du installerer det samlede tema, anbefales det, at kontaktformular 7 også installeres. Hvis du ikke installerer og aktiverer kontaktformular 7, når du importerer en eksempeldemono, skal du huske at aktivere den separat for at bruge den på dit websted.

Når du aktiverer plug-in Kontaktformular 7, ser du et nyt menupunkt “Kontakt”På dit Dashboard. Der skal være en prøvekontaktformular til at komme i gang. Klik for at åbne kontaktformularen og redigere formularens indhold, så det passer til dine krav. Når du er færdig med at redigere, skal du gemme din formular og derefter kopiere kortkoden til senere brug.

Se indstillingen Yderligere indstillinger i redaktøren? Ved hjælp af denne mulighed kan du inkludere yderligere indstillinger til hver kontaktformular. Du skal tilføje kodestykker i det specifikke format i passende felter i kontaktformularens redigeringsskærm.

Åbn derefter et fra din Dashboard Ny side. Titel på siden, som du ønsker, jeg har tituleret min side “Kontakt side”. Gem din side som et kladde, og klik derefter på den Visual Visual Composer-indstilling, du er mere komfortabel med. Vi bruger Frontend Editor men du kan bruge de samme trin i backend, hvis du foretrækker det.

Opret en ny side

Dette åbner den live front-end træk og slip editor Total er baseret på. I indsæt din kontaktformular skal du blot klikke på den blå knap for at + Tilføj element.

Samlet tema: Tilføj element

Vælg derefter Form kort kode modul.

Samlet tema: Form kortkodemodul

Indsæt derefter formkodekoden, du kopierede tidligere, i den første boks. Gem for at indsætte din formular på siden.

Samlet tema: Indsæt form

Nu kan du bruge de indbyggede formularindstillinger, som Total har inkluderet, til at tilpasse din til animation, stil, bredder og fontstørrelse. Når du er færdig med at dave dit formularmodul og derefter klikke på den blå knap øverst til højre på skærmen for at Offentliggøre din side.

Samlet tema: Formindstillinger

Der er yderligere indstillinger i live-temaet Customizer, som du kan få adgang til via dit WordPress-dashboard. Naviger til Udseende> Tilpas> Generelle temaindstillinger> Links & knapper til at redigere din tema-knap-styling, der bruges på din kontaktformular.

Samlet tema: Formknapfarve

Med andre temaer, der ikke inkluderer et formularmodul, kan du blot indsætte kortkoden i WordPress teksteditor eller i et tekstfeltmodul,

Tilføjelse af en kontaktformular til widgets i sidebjælken

I stedet for en komplet kontaktside (eller måske ud over den), kan du også tilføje en kontaktformular-widget til sidebjælken for alle eller nogle af siderne eller indlægene. Du kan også tilføje det til sidefoden eller ethvert område på webstedet, der kan bære en widget. Dette vil hjælpe brugerne med at nå ud til dig, uanset hvor de er på webstedet.

I alt bruger oprindelige WordPress-funktioner. Så at være fortrolig med den måde, som Customizer ser ud og fungerer, giver dig en fordel. Customizer Manager er aktiveret som standard. Det tilføjer en ny admin-side kl Temapanel> Customizer Manager, hvor du kan aktivere / deaktivere sektioner fra WordPress Customizer. Du kan lære mere om denne funktion her.

Men for at komme videre med vores opgave at tilføje en kontakt-widget, skal du navigere til Udseende> Tilpas.

Et sæt indstillinger vises, klik på Widgets> Main Sidebar.

Temafunktionen Widgetområder er som standard aktiveret. Dette giver dig muligheden for at oprette tilpassede widgetområder på dit websted. Hvis du kun skal bruge de indbyggede sidebjælker / widget-områder, kan du deaktivere denne funktion. Du kan lære mere om tilføjelse af tilpassede widgetiserede områder her.

Et andet panel åbnes på Customizer, der indeholder alle widgetindstillingerne. Vælg Tekst widget, og den tilføjes automatisk til de eksisterende Main Sidebar Widgets. Klik blot på, og træk og slip for at sortere widgets og ændre deres placering i sidebjælken.

Åbn tekstwidget, tilføj en titel til widgeten, og indsæt derefter den kortkode, du kopierede, mens du oprettede din kontaktside.

Nu kan du klikke på Udført> Gem og udgiv.

Og du har nu en grundlæggende og funktionel kontaktformular på din sidebjælke (Total har også en smuk forretningsinformation-widget, du kan tilføje til din adresse, kontaktnumre og e-mail). Sådan ser min kontaktformular i sidefeltet ud for mine læsere ved fronten.

Ændring af stil / format på din kontaktformular

Total understøtter alle kontaktformular 7-felter inklusive afkrydsningsfelter, radioknapper, dropdowns, reCaptcha, skjulte felter, pladsholder tekst og mere. Dette betyder, at det er muligt for dig at justere indstillingerne for dine formularer, sende automatiserede svar, tilføje en emnetitel og meget mere. Se på Kontaktformular 7 dokumenter for at lære mere om plugin og de fantastiske funktioner, det inkluderer.

At konkludere

Det er let at tilføje en kontaktformular til dit websted, koster ikke meget og forbedrer effektiviteten og arbejdsgangen. Der er virkelig ingen grund til, at du ikke skal anvende denne enkle metode til at øge brugeroplevelsen, samtidig med at du får vigtige kundeemner på samme tid.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map