Sådan føjes brødkrummere til WordPress og hvorfor det er vigtigt

Sådan føjes brødkrummere til WordPress

Hvornår var sidste gang du fulgte et spor med brødkrummere? Svaret på det spørgsmål? Sandsynligvis på internettet, og det er derfor, du skal begynde at tænke over, hvordan du tilføjer brødkrum til WordPress.


Et bogstaveligt spor med krummer er blevet fulgt i eventyr og måske af din hund derhjemme, men virkelige brødkrummere henviser typisk til vigtige navigeringstrin på et websted, især når vi taler om et e-handelssted med hundreder eller tusinder af produkter.

Det er ret let at forstå brødkrummer, og processen med at føje dem til dit websted tager ikke mere end et par minutter. Hvis du gerne vil lære mere om brødkrum og placering af disse værdifulde små funktioner på dit websted, skal du fortsætte med at læse.

Hvad er WordPress-brødkrummer?

Hvis du har købt noget online, er chancerne for, at du i det mindste har set brødkrummere. Det er en række navigationslink, der forbinder hinanden for at vise dig nøjagtigt, hvor du har navigeret på et websted.

Brødkrumm ligner standardnavigationsmenuer, medmindre de er dannet, når du bevæger dig gennem et websted. Brødkrummelinkene danner en linkstruktur med et hierarki, der viser den første side, du har besøgt, efterfulgt af den næste, den næste og den næste side.

Faktisk kan et eksempel på brødkrummer findes på WPExplorer, når du klikker på fanen Temaer i navigationsmenuen og derefter vælger en kategori med temaer.

Som nævnt er det almindeligt at se brødkrum på e-handelswebsteder, som på Amazon, hvor du muligvis graver dig selv i et dybt hul af kategorier og produkttyper.

Det meste af tiden vises disse brødkrumme mod toppen af ​​et websted, og brugeren kan klikke på et af linkene i brødkrummhierarkiet for at hoppe tilbage og se browseshistorikken.

Hvorfor er brødcrumbs vigtige?

De fleste virksomheder vælger at bruge brødkrumm af to grunde:

 1. Brødkrummer hjælper brugerne med at navigere på dit websted.
 2. Brødkrummer kan øge din SEO.

For brugeroplevelsen er nogle gange en navigationsmenu ikke nok til at guide brugeren og få dem til at føle sig godt tilpas med hvor de er på dit websted.

Best Buy har tusinder af produktkategorier og produkter. Når en kunde begynder at søge efter en bærbar computer, går de med det samme ned i kaninhullet med specifikke funktioner, kategorier, mærker og produkter.

Hvis denne person ville backtrack, ville navigationsmenuen (eller søgefeltet) vise sig ubrugelig, da det typisk ville tage dem alt for langt tilbage. I stedet er det lettere for kunden at se, hvilke sider der er kigget på, og derefter klikke på den side, der er mest fornuftig at vende tilbage til.

Kort sagt bruger de fleste mærker brød, når indholdet bliver for overvældende til at sile igennem med navigationsmenuen. Så hvis du har tusinder af produkter, filer eller blogindlæg, kan brødkrumme muligvis tjene dig godt.

Dette er også knyttet til SEO-delen af ​​tingene, da brødkrummene hjælper med at flytte søgemaskinerne gennem din samling af sider. Dette styrker din interne linkstruktur, så botterne kan gennemsøge lettere og genkende dit websted som et med en stor brugeroplevelse.

Sådan føjes brødkrummere til WordPress via et tema

Når du har besluttet, at brødkrummene passer til dit websted, er det tid til enten at aktivere dem fra starten eller tilføje brødkrummel til WordPress for et eksisterende websted.

Hvis du bare opretter et nyt websted med masser af indhold, er det forsigtigt at søge et WordPress-tema med brødkrummer indbygget lige i. For eksempel har følgende WordPress-temaer allerede brødkrummer som en primær funktion:

 • Total – Et flerbrudt tema med brødkrummer.
 • Vidensbase – Du gættede det. Et vidensbase WordPress-tema med brødkrummer.
 • SmartMag – Et online magasinetema med brødkrummer.
 • Flatsome – En populær e-handelsindstilling med brødkrummer.
 • butiksindehaveren – Et andet fantastisk online butikstema med brødkrummer.

Faktisk ser det ud til, at de fleste af de bedste e-handels-temaer har brødkrummer som standard. Når alt kommer til alt, skal udviklerne antage, at du muligvis sælger store mængder produkter, så det giver mening. Uanset hvad, gør din research og test demoerne ud, før du går ind på et tema.

Aktivering af brødcrumbs på WordPress med et plugin

Hvis du gerne vil tilføje brødkrum til et aktuelt sted, og ideen om at skifte temaer giver ingen mening for dit brand, er du stadig heldig.

Yoast SEO-pluginet er et værktøj, du sandsynligvis allerede skulle have installeret på dit websted (til SEO-formål). SEO er stor, men de strålende udviklere hos Yoast har løst et problem, som mange WordPress-webstedsejere støder på. De har til sidst så meget indhold, at et brødskrumhierarki ville give mening. Det eneste problem er, at deres tema ikke har en brødkrummefunktion.

Så Yoast tog rattet og gjorde det enklere for os alle. Sådan tilføjes brødkrum til WordPress på kun få minutter.

Trin 1: Føj Yoast SEO-pluginet til dit websted

Yoast SEO-plugin

Hvis du allerede har Yoast installeret og aktiveret, skal du springe over dette trin. For dem uden Yoast, gå til pluginside, der skal downloades og installer det. Du kan også gøre dette på dit WordPress-dashboard ved at gå til Plugins> Tilføj nyt, skriv derefter “Yoast SEO” i søgefeltet.

Selvom det er fantastisk, at Yoast SEO tilbyder funktionaliteten til at få brødkrum på dit websted, anbefaler vi også, at du lærer om Yoasts SEO-funktioner. Det vil ikke kun forbedre din søgemaskinens placering, men gøre dig mere informeret om, hvordan du gør det.

Trin 2: Aktiver avancerede indstillinger

Brødkrummens indstillinger vises ikke oprindeligt på Yoast, så du skal starte med at klikke på fanen Dashboard.

Vælg fanen Funktioner.

Rul ned for at finde overskriften på Avancerede indstillinger. Som standard er dette ikke aktiveret af Yoast. Klik derfor på knappen, så den viser Enabled.

Derefter ser du et par flere indstillinger under fanen SEO. Gå til fanen Avanceret for at komme videre.

Indstillingen Breadcrumbs er den første, der dukker op, så du kan se nedenfor for at aktivere Breadcrumbs.

Når den er aktiveret, vises flere andre indstillinger nedenfor. De fleste af disse felter er udfyldt med standardindstillinger, så lad dem være fri, som om du vil. Det kan dog være en god ide at ændre den måde, din separator fungerer på, eller måske noget i retning af at udtrykke den sidste side i listen med brødkrummer.

Taksonomien for dine brødkrummer afhænger af, hvad du indstiller til bestemte posttyper. Du kan lade disse være tomme, hvis du ikke har nogen interesse i at have brødkrum til indlæg, men du har også muligheden for at redigere dem. Sørg for, at du klikker på knappen Gem, før du forlader denne side.

Trin 3: Indsæt brødkrummekode i dine webstedsfiler

Brødkrummene vises først, før du indsætter en lille kode på dit websted. Start med at kopiere følgende kode:

''

'); } ?>

Du skal placere koden, uanset hvor du vil, at brødkrummene skal vises. Nogle af de mest almindelige steder inkluderer:

 • I din single.php-fil.
 • I din side.php-fil (over sidens titel).
 • I slutningen af ​​filen header.php.

Bemærk: Vi anbefaler på det kraftigste at bruge et WordPress-underordnet tema til eventuelle ændringer i kernetema-filer. På denne måde kan du stadig installere opdateringer til dit tema uden at miste dine tilpasninger.

Nogle mennesker finder også ud af, at følgende kortkode er den bedste måde at gå til individuelle indlæg og sider:

[Wpseo_breadcrumb]

Det er det!

I øjeblikket skulle du have fundet et tema eller brugt et plugin til at tilføje brød til WordPress. Hvis du har yderligere spørgsmål, tjek denne Yoast-artikel til håndtering af denne kode. Ellers skal du være klar til opsætning med brødkrum på dit websted!

Du kan også give os en kommentar i afsnittet nedenfor – vi hjælper gerne med eventuelle spørgsmål, du måtte have om, hvordan du tilføjer brødkrum til WordPress til dine læsere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map