Sådan bruges Weglot til at oversætte dit WordPress-sted

Sådan oversættes du nemt dit WordPress-websted

På et tidspunkt skal du muligvis oversætte og vise dit websted på flere sprog. Uanset om du håndterer en WordPress-blog eller et mediewebsted, et hotel eller et virksomhedswebsted eller endda hvis du administrerer en WooCommerce-butik.


I denne artikel beskriver vi først, hvem du skal oversætte dit websted til, og hvorfor skal vi derefter fokusere på nøgleelementer, der kræves til ethvert flersproget websted, og vi vil endelig forklare, hvordan du nemt kan gøre det ved hjælp af Weglot Translate-plugin.

Hvem skal du oversætte dit websted til, og hvorfor?

Lad os tage et kig på, hvem du skal oversætte dit websted til, før du kommer i gang, og hvorfor det er så vigtigt, at du gør det.

WHO

Uanset om du er villig til at nå et bredere publikum eller til at være til stede internationalt, skal du først identificere dine nuværende besøgende og vælge sprog, der skal målrettes.

Du kender allerede dit publikum, god! Du skal ikke bruge det Google Analytics at kortlægge, hvem dine besøgende er, og hvor de kommer fra. Baseret på denne analyse tegner du en liste over målrettede sprog, der dækker dine nuværende og fremtidige besøgende ‘sprog.

HVORFOR

Væk din aktivitet! At lave din WordPress flersproget websted låser op 3 vigtige vækstdrivere til din aktivitet:

 1. Forstør dit adresserbare målgruppe / marked
 2. Forøg din webstedstrafik, understøttet af relevant erhvervelsesstrategi
 3. Forbedre dit konverteringsforhold via en forbedret brugeroplevelse

I bund og grund handler det om at øge dine indtægter eller abonnenter på det forskellige niveau i din overtagelsestragt.

Hvad er de vigtigste elementer, når man går flersproget?

Der er 2 meget vigtige aspekter at passe på, når du laver dit websted flersproget: (1) SEO og (2) Brugeroplevelse.

Flersproget SEO

Der er en ting, du vil være sikker på: at indekseres på dine oversatte sprog. Især når du er en e-handel eller en onlinetjeneste-webapp. Baseret på Retningslinjer for Google SEO du skal sikre dig, at:

 • Oversatte sider har dedikeret og unik URL, ved hjælp af undermapper (mywebsite.com/es, mywebsite.com/fr) eller underdomæner (es.mywebsite.com, fr.mywebsite.com) til eksempler.
  Brug ikke forespørgselsstrenge som? Lang = es eller? Lang = fr
 • Indholdet af kildekoden oversættes, Ellers vil dine oversættelser aldrig være synlige for Google, derfor ikke indekseret.
  Brug ikke JavaScript-løsninger, der kun dynamisk oversætter indhold uden at ændre kildekoden
 • Google kan nemt vide, at dit websted er flersproget, ved at tilføje hreflang-tags eller have et sitemap

Brugererfaring

Oversatte sider skal hjælpe dig med at få flere besøgende og forbedre dit konverteringsforhold. Dette er kun muligt, hvis du er opmærksom på brugeroplevelsen i dine oversatte versioner:

 • Automatisk registrering af besøgende ‘sprog, baseret på deres browsers præference
 • Svalgt sprog skal forblive, mens du besøger forskellige sider, links skal justeres for at være sikker på, at du ikke vender tilbage til standardsproget
 • Overvågning af oversættelseskvalitet for dine forskellige sider, at have professionelle menneskelige oversættelser til de mest besøgte sider, og automatiske oversættelser til mindre vigtige for eksempel

Weglot Translation plugin håndterer automatisk alle ovennævnte aspekter, tilbyder en kraftfuld flersproget løsning til WordPress-brugere, uden nogen kode eller teknisk udvikling. Lad os se, hvordan det fungerer i en detaljeret tutorial.

Sådan oversættes dit WordPress-websted?

Hvordan virker det? Når først installeret, vil Weglot automatisk registrere, oversætte og vise dine sider på forskellige sprog. Derefter vil du være i stand til at administrere dine oversættelser, redigere / udskifte de leverede maskinoversættelser eller endda bestille pro-oversættelser (fra pro-bureauer, der er direkte tilsluttet Weglot og tilgængelige via instrumentbrættet).

Alt hvad der kræves er 3 trin:

1. Installer Weglot Translate Gratis WordPress-plugin

Tilføj Weglot-plugin fra din WordPress Admin eller direkte fra biblioteket: Klik på plugins> tilføj nye plugins i din navigationslinje.

Installer Weglot Translate

Søg efter Weglot Translate-plugin, og klik på “Installer nu” og derefter på “Aktivér”

Tilføj Weglot Translate

Gå til Weglot-indstillinger, klik på “Weglot” i din WordPress-navigationslinje, og klik på Log på link for at oprette en Weglot-konto. Du får din API-nøgle (du behøver kun at placere din e-mail og oprette en adgangskode, du vil modtage en bekræftelses-e-mail for at validere din konto og få din API-nøgle).

Weglot Oversæt Login

Weglot Oversæt registerside

2. Udfør de enkle opsætningstrin

Gå til Weglot Translate plugin-indstillinger i din WordPress-administrator. Kopier indsæt din API-nøgle fra din Weglot-konto i det relaterede felt, der vises nedenfor.

Weglot Translate API-nøgle

Vælg det originale sprog på dit websted ved hjælp af rullemenuen.

Weglot Oversæt originalsprog

Vælg det destinationssprog, du vil vise, vha. Koden med 2 bogstaver.

Weglot Oversæt destinationssprog

Derefter har du en ekstra mulighed for sprogknapens stil og placering.

Weglot Oversæt designindstillinger

Yderligere avancerede funktioner er også tilgængelige, herunder:

 • ekskludering af sider fra oversættelser
 • indhold blokerer udelukkelse fra oversættelser
 • automatisk registrering af besøgende ‘sprog’ baseret på deres browserpræferencer

Klik på Gem, og knappen for sprogskift er nu på dit websted. Du kan vise dit websted på forskellige sprog. Som standard er knappen placeret nederst til højre, men du kan justere den, så den passer til dine præferencer.

3. Opret og administrer dine oversættelser

Weglot leverer automatisk et første lag med maskinoversættelser, du (dine teammedlemmer, interne oversættere) kan redigere eller forbedre. Du kan også erstatte dem med professionelle oversættelser, som du kan bestille fra pro-agenturer, der er direkte tilsluttet Weglot.

For at administrere og redigere dine oversættelser kan du bruge et eller begge Weglot-redigeringsværktøjer direkte fra din instrumentbræt:

Visual Editor: Rediger oversættelserne, mens du er på din webside, med kontekst og design foran øjnene. Det er kun tilgængeligt for live og offentlige websteder (det fungerer ikke på lokalt hostet websted, vedligeholdelseswebsted eller private dele af et live websted).

Klik på den grønne blyant ved siden af ​​strenge, pop-up-oversættelser, du kan redigere dem, ændringer gemmes og vises i realtid.
Når en maskinoversættelse er godkendt, redigeret eller udskiftet manuelt.

Weglot Translate Visual editor

Weglot Oversæt visuelle redaktøroversættelser

Oversættelsesliste: På venstre side har du dit originale indhold, og på højre side oversættelserne for det valgte sprog. Oversættelser sorteres efter URL. Du kan foretage ændringer i oversættelserne, de gemmes automatisk og vises.

Øverst er der en søgefelt for let at finde indhold / oversættelser, du gerne vil redigere. Der er også “oversættelsesmuligheder” til at oprette regler for dine oversættelser (aldrig oversætte et ord / sætning eller altid oversætte et ord / sætning på en bestemt måde).

Weglot Oversæt oversættelsesliste

Professionelle oversættelser: Du kan vælge og bestille professionelle oversættelser til professionelle bureauer, der er direkte tilsluttet og godkendt af Weglot. Vælg de oversættelser / sider, du gerne vil oversætte professionelt ved at klikke på ikonet.

Weglot Translate Pro-oversætterikon
Find derefter din ordreoversigt i din professionelle ordreafdeling.

Weglot Translate Pro oversættelse af oversættelsesordrer

Hvor meget koster det? Weglot Translate er en SaaS-løsning med en gratis prøveversion og Freemium-priser, der giver små websteder mulighed for at nyde den gratis. Du kan kontrollere Weglot-planer her, der starter fra € 9,90 / måned.

Weglot Pro-planer

Afslutter

Selvom der ikke er nogen tvivl om at gå flersproget kan være en fantastisk strategi for at øge din aktivitet, er det vigtigt at gøre det på den rigtige måde: ikke at gå glip af SEO og brugeroplevelse nøgleaspekter.

Weglot Translate-plugin fokuserer på at levere både en udførende og brugervenlig løsning, automatisk håndtering af kompleks flersproget opsætning, så du kan finjustere og forfine oversættelser. Som en service tilbyder Weglot også en dedikeret og lydhør kundesupport til at hjælpe brugere, hvis det er nødvendigt.

Så hvad tror du? Har du flere spørgsmål om oversættelse af WordPress? Eller en vis indsigt fra, da du oversatte dit eget websted? Efterlad en kommentar nedenfor. Vi ville meget gerne høre dine tanker!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map