Sådan bruges Elementor til at opbygge websteder fjernt

Sådan bruges Elementor til at opbygge websteder fjernt

I disse tider med økonomisk usikkerhed og social afstand, er virksomhederne på udkig efter at udvikle deres egne online-tilstedeværelser nu mere end nogensinde.


Hvis du søger at få din virksomhed online, eller hvis du er en freelancer, der bygger websteder for virksomheder, der ønsker at komme online, kan Elementor hjælpe dig med effektivt at oprette et websted eksternt, der er overkommeligt og let at vedligeholde.

Elementor er en visuel, træk-og-slip-WordPress-sidebygger, hvilket betyder, at du kan oprette flotte design uden nogensinde at skulle se på en enkelt kodelinie. Hvis du generelt ønsker at lære lidt mere om plugin, kan du gennemse WPExplorer’s fulde Elementor-gennemgang.

I dette indlæg forklarer jeg lidt mere om, hvorfor Elementor er det bedste værktøj til at oprette websteder fjernt. Derefter vil jeg tage dig gennem trin på højt niveau til, hvordan du bruger Elementor til at designe et websted.

Hvis du gerne vil have flere detaljer om, hvordan du bruger Elementor til at oprette websteder fjernt, HubSpot Academy og Elementor samarbejdede med at tilbyde et gratis onlinekursus, der dækker alt fra opsætning af din hosting til opbygning og lancering af dit WordPress-websted.

Hvorfor bruge Elementor til at oprette steder eksternt

Elementor Pro

Info & DownloadSe demoen

Brug af Elementor til at opbygge websteder kan:

 • Sparer tid og hjælper dig hurtigere med at designe og iterere på dine websteder.
 • Reducer kompleksiteten af ​​dine websteder, fjern bugs og opret en lettere vedligeholdelsesproces, når det kommer til opdateringer og test.
 • Du sparer penge og forenkler omkostningerne, så du bedre kan omfatte prisen for et projekt.

Lad os gennemgå fordelene mere detaljeret.

Spar tid og undgå kode

Uanset om du er en designer, en udvikler eller bare en almindelig WordPress-bruger, kan Elementor fremskynde din arbejdsgang med dets visuelle, træk-og-slip-interface.

Du kan hurtigt spinde nye designs ved at tilføje indholdswidgets. Du får også masser af design- og layoutindstillinger til at oprette pixel-perfekte stilarter og layout.

Gennem hele oplevelsen behøver du aldrig interagere direkte med kode … medmindre du vil. Hvis du ønsker lidt mere kontrol, kan du nemt bruge din egen tilpassede CSS, hvor det er nødvendigt.

Endelig, hvis du virkelig ønsker at spare noget tid, kommer Elementor med hundreder af forudbyggede skabeloner, som du kan importere. Alt hvad du skal gøre er at importere den skabelon, du kan lide, redigere indholdet, så det matcher dit brand, og du er færdig

Disse fordele kan også spare dig for tid, når du har brug for at iterere. For eksempel, hvis en klient anmoder om en ændring, kan du hurtigt skifte ting op uden at sidde fast i koden.

Reducer kompleksiteten og fjern fejl

På et typisk WordPress-websted er det færdige produkt normalt et patchwork med plugins fra forskellige udviklere.

Der er intet, der holder disse separate værktøjer sammen, bortset fra den tid og kræfter, du lægger på at bruge dem til at opbygge et sammenhængende websted.

Det er fint i øjeblikket, men det kan føre til potentielle problemer ned ad vejen, fordi hver udvikler uafhængigt vil ændre og opdatere deres plugin.

For eksempel kan udvikleren af ​​dit skyderen plugin muligvis foretage en ændring, der forårsager problemer med din startside-heltesektion (som du har opbygget med et andet plugin).

Med Elementor får du adgang til alle de vigtige værktøjer under ét tag.

For eksempel får du med Elementor og Elementor Pro værktøjer, der hjælper dig med at oprette:

 • sliders
 • Kontaktformularer
 • Lead generation former
 • Gallerier
 • Pop ups
 • Porteføljelister / gitre
 • Prissætningstabeller
 • … meget mere

Elementor Pro Widgets

Alle disse værktøjer kommer i det samme plugin fra den samme udvikler, så du kan være sikker på, at en ændring af dine blygenerationsformularer aldrig vil forårsage et problem med den popup, hvor du viser formularen.

Desuden gør dette dit liv meget lettere, når det er tid til at opdatere dine websteder. I stedet for at skulle bruge et iscenesættelsessite til at teste en masse forskellige plugins på forskellige tidspunkter, er alt hvad du skal gøre at teste og opdatere et enkelt værktøj.

Grundlæggende kan du bruge Elementor som dit websteds fundament til at forenkle alt og derefter forgrene sig for at nå specifikke forretningsmæssige mål, f.eks. gratis HubSpot WordPress-plugin til at generere kundeemner via en formular, live chatboks og popups, som alle indlæses i den gratis HubSpot CRM.

Spar penge og forenkle omkostninger

Endelig kan Elementor hjælpe dig med at spare penge og lettere at prisprojekter.

Meget som at have adgang til vigtige værktøjer i et plugin reducerer dit websteds kompleksitet, det reducerer også den pris, du skal betale.

Elementor har en gratis version til kernebyggeren. Derefter behøver du kun at betale en fast pris for at få adgang til de ekstra funktioner, som formularer, skydere, popups og mere.

Der er ingen opladning for forskellige funktioner eller behov for at købe forskellige plugins, hvilket holder dine omkostninger lave.

Dette holder også dine omkostninger klare og gør det lettere at prissætte klientprojekter. I stedet for at skulle prisvise en masse forskellige værktøjer i dit forslag, kan du holde tingene meget enklere og fokusere på det, du opkræver for din tid og ekspertise, ikke dine værktøjer.

Sådan bruges Elementor til at opbygge websteder

Nu hvor du kender nogle af grundene til, at Elementor laver et godt værktøj til at opbygge websteder på afstand, så lad os undersøge, hvordan du bruger Elementor til at opbygge en fantastisk webside.

1. Vælg dit tema

Elementor er et plugin, så du bliver stadig nødt til at vælge et tema, der skal parres med Elementor.

Total Drag & Drop WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Fordi du vil bruge Elementor til at kontrollere alt / det meste af dit websteds design, vil du fokusere på at finde et tema, der tilbyder de funktioner, du har brug for, samt fuld support til Elementors sidebygningsfunktioner. For eksempel, hvis du vil være i stand til at tilføje personale, attester og en portefølje, skal du vælge et tema med disse indlægstyper – som det samlede WordPress-tema.

Hej Elementor tema

Det mest lette fundament er muligt Hej Elementor tema. I bund og grund er Hello Elementor et 100% tomt lærred til dine Elementor-designs.

Da Hello Elementor-temaet ikke tilføjer nogen af ​​sine egne stilarter eller funktioner, vil det holde dit færdige websted let og indlæses hurtigt.

Hvis du gerne vil have et tema, der leveres med sine egne stilarter, måske for at kontrollere dit websteds overskrift eller kasseoplevelsen for en WooCommerce-butik, kan du tjekke denne samling af de bedste Elementor WordPress-temaer.

2. Vælg din smag af elementor

Elementor kommer i begge dele en gratis version på WordPress.org, samt en premium-version, der tilføjer meget flere funktioner, kaldet Elementor Pro.

Med den gratis version af Elementor kan du opbygge websteder side for side. For eksempel kan du oprette et design til din startside, et andet til din “Om side”, og derefter kunne du oprette separate sider for hver porteføljeartikel.

For et simpelt brochureside med stort set indstillet-og-glem det-indhold kan dette muligvis være alt hvad du har brug for.

For at gå ud over det, kan du dog overveje Elementor Pro.

Elementor Pro giver dig ikke kun flere designværktøjer som skyder og form, men det giver dig også en helt ny måde at opbygge websteder med Theme Builder.

Med Elementor Theme Builder kan du oprette skabeloner og anvende dem på hele eller nogle af dit websted. For eksempel kan du designe dit websted:

 • Header
 • Arkiver sider (f.eks. den side, der viser alle dine blogindlæg)
 • Enkelt sider (f.eks. et individuelt blogindlæg)
 • Sidefod
 • WooCommerce produkter

Du kan også medtage dynamisk indhold i dine designs, f.eks. Indhold, som du har tilføjet med brugerdefinerede felter.

Da du kan oprette en enkelt skabelon, der gælder for alt eller noget af dit indhold, gør Elementor Pro en særlig god mulighed for dynamiske websteder.

Det er også nyttigt til andre typer websteder takket være de nye indholdswidgets, såsom:

 • Forms
 • sliders
 • Gallerier
 • porteføljer
 • Prissætningstabeller
 • … meget mere

Igen forenkler dette både dit websted og din prisfastsættelse (fordi Elementor Pro inkluderer hver enkelt funktion til samme pris).

3. Begynd med at bygge med Elementor

Når du har valgt det rigtige tema og Elementor-version til dit projekt, er du klar til at begynde at bygge.

For at designe dit indhold kan du enten starte fra en tom side eller importere en af ​​de forudbyggede skabeloner, der følger med Elementor.

For hurtigt at opbygge et helt sammenhængende websted kan du endda bruge et af Elementor-sætene, som er et sæt skabeloner til hver side på et websted, selv ned til 404-siden.

Uanset om du starter fra en tom skifer eller en forudbygget skabelon, ender du i Elementors visuelle, træk-og-slip-interface.

Du vil se en live preview af dit design til højre – du kan se nøjagtigt, hvad dit websteds besøgende vil se.

Derefter kan du bruge sidefeltet til venstre til at tilføje og konfigurere indhold og layoutelementer.

Elementor interface

Hvis du f.eks. Vil føje en knap til dit design, skal du bare trække den over fra sidefeltet. Derefter kan du tilpasse dens indstillinger ved hjælp af den samme sidepanel.

For et dybere kig på, hvordan Elementor-interface fungerer, kan du tjekke videoen herunder:

Byg websteder med elementor i dag

Nu mere end nogensinde er virksomheder på udkig efter at udvikle en online tilstedeværelse.

Uanset om du ser på at lancere din egen online tilstedeværelse, eller du hjælper klienter med at komme online, lærer du at bruge Elementor til at oprette websteder vil du ikke kun give dig mulighed for at bygge smukke, effektive websteder, men også:

 • Sparer tid og fjern behovet for at arbejde direkte med kode.
 • Fjern kompatibilitetsproblemer og forenkle vedligeholdelse ved at give dig alle de vigtigste værktøjer på et sted.
 • Du sparer penge og forenkler dine omkostninger ved at fjerne behovet for at købe masser af separate plugins til nøglefunktioner.

For at se, om Elementor er det rigtige for dig, kan du installere den gratis version fra WordPress.org og start med at opbygge dit første websted eksternt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map