Sådan bruges BuddyPress til at oprette et socialt netværk med WordPress

Sådan bruges BuddyPress til at oprette et socialt netværk med WordPress

Når du tænker på sociale netværk, springer de store tre ud på dig, Facebook, Twitter og Google+.


Sociale netværk tilbyder noget, som traditionelle websteder ikke kan tilbyde i samme grad: fællesskab. På alle disse websteder er der en konstant strøm af kommunikation mellem dets medlemmer og til offentligheden, og det er noget, du måske ønsker at drage fordel af.

Du kan dog tøve med at bruge en af ​​de store tre til dine egne formål. De kan ændre funktionaliteten af ​​tjenesten, så den ikke gør nøjagtigt, hvad du ønsker mere. Du snakker måske simpelthen om fortrolige oplysninger, som du ikke har det godt med at have på en tredjepart-server et eller andet sted, uanset hvilke forsikringer du får.

Hvis det lyder velkendt, kan svaret på dine problemer være BuddyPress. Det er et WordPress-plugin, som ifølge dets skabere, Automattic, er “Socialt netværk i en kasse”. I dette indlæg skal jeg forklare hvad BuddyPress er, hvorfor du muligvis har brug for det og vise dig, hvordan du installerer og udvider det.

Hvorfor du skal bruge BuddyPress

15+ Bedste BuddyPress-plugins, du skal have

Selvom den nuværende afgrøde af sociale netværk er ekstremt nyttige til at opbygge et stort samfund, er de muligvis ikke ideelle, hvis du kun ønsker at oprette et lille socialt netværk til din virksomhed, nicheinteresse, sportshold eller noget andet helt.

Du har muligvis et firma, hvor du ikke har det godt med at oprette en gruppe eller et område på et eksternt websted, eller disse websteder er bare ikke nøjagtigt, hvad du leder efter. Du ønsker, at dine medarbejdere skal være forlovede med hinanden online på en social måde, men du vil have fuld kontrol over alt omkring det websted, de bruger.

BuddyPress giver dig disse muligheder og er ekstremt let og hurtig at konfigurere på din egen server. Brug af BuddyPress giver dig et mere privat og intimt socialt netværk. Det kan være et socialt netværk, hvor du kontrollerer ethvert aspekt og kun bruger de funktioner, du mener er nødvendige.

Lad os se på, hvordan du installerer BuddyPress.

Sådan installeres BuddyPress

Sådan installeres BuddyPress

Hvis du beslutter at prøve BuddyPress, er installationen enkel. Alt hvad du skal gøre er at søge efter det i WordPress-plugin-bibliotek (som når du er logget på WordPress er under Plugins> Tilføj nyt) og klik på “Installer nu” og derefter på “Aktiver” -knappen.

BuddyPress-indstillinger

Når installationen er afsluttet, vil du bemærke en ny BuddyPress-mulighed under fanen Indstillinger. Det er her du er i stand til at vælge dine BuddyPress-funktioner, sider og mere via 3 hovedafsnit.

BuddyPress-komponenter

Den første sektion er til komponenter. Jeg vil anbefale at lade komponenterne til “Udvidede profiler” og “Kontoindstillinger” være aktive og derefter vælge et par andre, som du tror, ​​du vil bruge. F.eks. Ønsker du muligvis at aktivere “Meddelelser” for dine brugere eller “Privat besked” for at opmuntre brugerne til at lære hinanden at kende.

BuddyPress-indstillinger

Næste er det vigtigste Muligheder sektion, hvor du kan aktivere eller deaktivere forskellige medlemsfunktioner. Det er også her du kan vælge mellem arven eller nouveau BuddyPress-design.

BuddyPress-sider

Så hvis du klikker på sider sektion finder du mulighederne for at indstille (du gætte det) dine vigtigste BuddyPress-sider. Afhængigt af de komponenter, du har aktiveret, har du forskellige “Directories” -sideindstillinger.

Hvis du har aktiveret indstillingen “Medlemskab: Enhver kan registrere” på din vigtigste side af WordPress-indstillinger, har du også muligheden for at vælge Registrer og aktive sider for nye medlemmer til at tilmelde dig dit sociale site.

Bemærk: Hvis du ikke har oprettet eller indstillet en side til en af ​​dine komponenter, ser du en meddelelse som den i skærmbilledet ovenfor. Klik bare på “reparation” -linket for automatisk at oprette og tildele en side til din komponent for hurtigt at løse problemet.

BuddyPress-menupunkter

Når du er færdig med den grundlæggende opsætning af BuddyPress, kan du muligvis se et par nye faner i dit WordPress-instrumentbord. Disse kan omfatte aktivitet, grupper og e-mails.

Aktivitet er et løbende feed af alt, hvad der sker på dit BuddyPress-sted. Dette er kun tilgængeligt for administratoren, og det giver dig mulighed for at filtrere aktiviteterne efter type, såsom “Oprettet en gruppe” eller “Nyt medlem registreret”.

Det grupper fanen giver dig mulighed for at oprette og administrere brugergrupper på webstedet. Disse grupper findes i tre typer:

 • Offentligt: ​​Disse grupper er åbne for hvert medlem af webstedet. Al kommunikation inden for disse grupper kan ses og gennemsøges.
 • Privat: Disse grupper er åbne for hvert medlem af siden. Al kommunikation inden for disse grupper kan ses og gennemsøges.
 • Skjult: Disse grupper er helt skjult for alle og kan kun fås adgang via invitation fra gruppeadministratoren. De vises aldrig i gruppekataloget eller gennem nogen søgninger på webstedet. Indhold kan kun nogensinde ses af medlemmer af gruppen.

Det E-mails fanen inkluderer alle standard e-mail-beskeder brugt af BuddyPress. Dette inkluderer e-mail-adresseverifikation for nyligt registrerede brugere, kontoaktivering, en e-mail med anmeldelse, når et medlem svarer på et andet medlems indlæg, gruppeinvitationer og mere. Afhængigt af de komponenter, du har aktivt, vil du se mere eller mindre e-mail-skabeloner. Du kan tilpasse teksten og designet til dine e-mails ved hjælp af indbyggede indstillinger – her er en god guide til, hvordan du kan tilpas BuddyPress e-mail skabeloner.

BuddyPress Widgets

BuddyPress Widgets

Du får også et udvalg af nye sidepanel-widgets, du skal bruge. De er:

 • (BuddyPress) Grupper
 • (BuddyPress) Medlemmer
 • (BuddyPress) For nylig aktive medlemmer
 • (BuddyPress) Hvem er online

Ud over disse widgets oprettes en login-widget i din sidepanel, så medlemmer kan bruge til at logge ind, eller registrere en konto, hvis det er noget, du tillader.

Nøglefunktioner ved BuddyPress

Vi nævnte et par af disse kort ovenfor, men lad os grave i de saftige nøglefunktioner i BuddyPress sociale plugin.

Aktivitetsstrøm

BuddyPress aktivitetsstrømme

Den grundlæggende funktion ved BuddyPress er aktivitetsstrømmen. Hvert medlem kan sende opdateringer til deres egen aktivitetsstrøm fra deres profil.

Hver stream kan følges af ethvert medlem ved hjælp af RSS- eller e-mail-anmeldelse. Og ved hjælp af @ -symbolet efterfulgt af medlemsbrugernavnet kan du nævne denne bruger i din strøm på en meget lignende måde som den, der i øjeblikket bruges af twitter.

Streams kan kommenteres og mærkes som en favorit af medlemmerne for at forbedre diskussionerne. Hver gruppe har også sin egen aktivitetsstrøm, der styres af gruppens synlighed.

Brugergrupper

BuddyPress brugergrupper

Vi har allerede berørt en af ​​nøglefunktionerne i BuddyPress: Brugergrupper. Oprettelse af flere grupper giver dig mulighed for at segmentere kommunikationen mellem medlemmer af dit websted og tillade dem at have fokuserede diskussioner inden for hver gruppe.

De giver dig også mulighed for at holde samtaler private for et udvalg af mennesker, hvis det er noget, du skal gøre. Et eksempel på ideel gruppebrug er for et firma, der ønsker at adskille deres diskussioner efter afdeling eller placering.

Medlemmer og venner

BuddyPress strækker sig over det centrale WordPress-brugersystem. Brugere er nu “Medlemmer” og kan gøre flere ting, der er mere i tråd med dine forventninger til brugerne på sociale medier. Medlemmer kan være venner med andre medlemmer, hvilket giver mulighed for en mere fokuseret social forbindelse. De kan følge andre medlemmers aktivitetsfeeds samt deltage i forskellige gruppediskussioner og kommunikere direkte med andre medlemmer.

Udvidede brugerprofiler

BuddyPress udvidede brugerprofiler

Den grundlæggende brugerprofil i WordPress tilbyder ikke meget tilpasning. BuddyPress ændrer dette ved at tilføje nye muligheder og funktioner. Når brugere logger på deres profil, vil de se nye muligheder for deres aktivitet, underretninger, beskeder, venner og grupper (igen afhængigt af de komponenter, du har aktiveret).

BuddyPress Rediger brugerprofil

Når brugere klikker på deres profil> Rediger-indstilling, kan de redigere personlige oplysninger som deres brugernavn, profilbillede, forsidebillede og alle andre brugerdefinerede felter, du har tilføjet.

BuddyPress brugerdefinerede profilfelter

Og taler om brugerdefinerede felter – BuddyPress inkluderer en mulighed for dig at tilføje helt nye felter i brugerregistreringen. Du kan stille disse felter til et krav for at registrere eller blot et middel for medlemmerne til at dele mere information om sig selv inden for deres profil.

Udvid din BuddyPress-installation

Som med WordPress, kan BuddyPress udvides ved hjælp af et væld af plugins, der er oprettet specielt til det. Her er et par plugins at overveje.

BuddyBoss

BuddyBoss

Når du opretter dit online community, ønsker du måske mere end BuddyPress har at tilbyde. Måske vil du tilføje brugerdefinerede medlemsprofiler, muligheden for at oprette sociale grupper, medlemsalbum, support til begivenhed (via Events Calendar Pro), tilbyde kurser (ala LearnDash eller endda sælge medlemskaber. Det er her BuddyBoss kommer ind. Dette magtfulde plugin tilføjer disse communityfunktioner og mere, så du kan oprette dit bedste BuddyPress-sted.

Lær mere om BuddyBoss

BuddyPress Groupblog

BuddyPress Groupblog

Mens der er en blog tilknyttet dit websted, giver dette plugin dig mulighed for at udvide indstillingerne for Grupper for at tilføje en enkelt blog til hver oprettede gruppe. Derfra kan gruppeadministratorer tildele brugerroller til bloggen.

Lær mere om Groupblog

BuddyPress Activity Plus

BuddyPress Activity Plus Gratis WordPress Plugin

Dette praktiske plugin gør det nemt for brugerne at markedsføre hinandens indlæg med velkendte delingsknapper i Facebook-stil. Plugin giver også medlemmer mulighed for at integrere billeder, video eller links i din aktivitetsstrøm, der gør det nemt at dele medier på dit websted.

Lær mere om aktivitet Plus

Youzer avancerede brugerprofiler

Youzer avancerede brugerprofiler

Youzer er et premium-plugin (i modsætning til de andre gratis tilføjelser, vi har nævnt), men det er et absolut must-have, hvis du er seriøs med at opbygge dit eget sociale netværk med BuddyPress. Dette plugin tilføjer muligheder for badges, humørikoner, social login, kommentarer, omtaler og meget mere (se vores fulde Youzer-gennemgang for at se, hvad dette plugin ellers kan gøre).

Lær mere om Youzer

BuddyPress Docs

BuddyPress Docs

Dette plugin tilføjer samarbejdsdokumenter til dit BuddyPress-community. På denne måde kan medlemmer og grupper kollektivt arbejde sammen om projekter, begivenheder, meetups og mere.

Lær mere om dokumenter

rtMedia Galleri til BuddyPress & bbPress

rtMedia Galleri til BuddyPress & bbPress

rtMedia tilføjer en ny mediefane til BuddyPress brugerprofiler og grupper. På denne måde kan medlemmer forbinde og dele billeder, videoer og endda slideshows af sig selv eller gruppearrangementer.

Lær mere om rtMedia

Der er langt mere end dette lille udvalg af plugins (her er en samling af vores valg til de bedste BuddyPress-plugins), og en komplet liste kan findes på BuddyPress.org internet side.

Det bedste private sociale netværk?

BuddyPress er en enkel og meget tilpasselig løsning til at skabe små sociale netværk. Det kan være præcis, hvad du leder efter, hvis du har brug for at bruge et socialt samfund, samtidig med at du bevarer privatliv og kontrol med dit eget websted. Den bedste måde at finde ud af er at downloade en kopi, installere den på din server og prøve den.

Er du BuddyPress-bruger? Hvad synes du om dette sociale netværk til WordPress, og hvilke anbefalinger har du for at udvide dets funktionalitet? Har du prøvet BuddyPress og besluttet, at det ikke er noget for dig?

Fortæl os dine svar på disse spørgsmål i kommentarfeltet. Hvis du har andre spørgsmål eller kommentarer til BuddyPress, hører vi også dem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map