Sådan bookes gratis på dit WordPress-websted gratis

Administrer bookinger og aftaler med WordPress

Uanset om du driver en restaurant, ejer en ferieudlejning eller administrerer et mødested, er bookinger livsnerven i din virksomhed. Kunder forventer i stigende grad at være i stand til at foretage bookinger og reservationer hurtigt og effektivt, når som helst og fra ethvert sted. Det er upraktisk og simpelthen uhåndterligt for mange virksomheder at konstant bemande telefoner og øjeblikkeligt svare på e-mails.


Et online reservationssystem giver kunderne mulighed for at se din tilgængelighed og foretage reservationer når som helst og hvor som helst – og WordPress har et væld af gode plugins til rådighed for at imødekomme dine behov. Det rigtige valg gør det muligt for dit websted at vise opdaterede tidsplaner og tilgængelighed og også tage bookinger og reservationer.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du vælger det rigtige booking-plugin til dit WordPress-websted og derefter tilbyder nogle forslag, afhængigt af din forretningstype. Lad os komme igang!

Restaurantreservation

Med så mange borde og tidsvinduer, der er tilgængelige på din restaurant, kan håndtering af bookinger blive temmelig kompliceret. Et godt WordPress-reservationsplugin giver dig ikke kun midlerne til lettere at oprette forbindelse til kunderne, men tilbyder også et effektivt styringssystem til bookinger.

Lad os se på nogle af de bedste reservation-plugins, der er skræddersyet til restaurantreservation.

1. Åbn tabel widget

Åben tabel widget

Det Åben tabel widget plugin giver dig mulighed for at tilføje OpenTable-reservationsformularer til dit websted. Mens der er et officielt plugin, dette alternativ giver et forenklet design og flere muligheder.

Den grundlæggende plugin er gratis, men der er også en premium-option tilgængelig fra $ 37. Dette tilbyder support til internationale restauranter, muligheden for at tilpasse pre- og postindhold til widget til søgemaskineoptimering (SEO) og meget mere.

2. Restaurantreservationer

Restaurantreservation

Den populære Restaurantreservation plugin giver dig ikke kun mulighed for at tage online-reservationer, men hjælper dig også med at administrere dit reservationssystem. En pæn funktion giver dig mulighed for at bekræfte eller afvise bookinger ved at sende tilpassede e-mail-meddelelser direkte fra plugin-instrumentbrættet.

Bookingsformularen kan tilføjes til enhver side, post eller widget-område. Det har et rent og enkelt udseende og er let at bruge. Der er også en række betalte tilføjelser tilgængelige inklusive tilpassede felter og MailChimp-integration.

3. ReDi Restaurant Reservation

ReDi Restaurant Reservation

Det RedDi Restaurant Reservation plugin tilbyder også online reservationer kombineret med et reservationsstyringssystem. En dejlig ekstra funktion giver dig mulighed for at se reservationssiden i realtid fra en tablet eller mobilenhed under service.

Selvom dette plugin er gratis at downloade, er der et månedligt gebyr på omkring $ 7. Dens billige omkostninger betyder, at du kan prøve det i en måned eller to for at se, om det passer til dine behov.

Tjenesteudbyder aftaler og bookinger

Uanset den service, du leverer, tilbyder online bookingadministration en hurtig og nem løsning til at forbinde kunder til dine tjenester. Nogle gange er det simpelthen upraktisk for en kunde at hente telefonen eller vente på et e-mail-svar. At sikre, at det er let at booke online, betyder, at der er mindre chance for, at potentielle kunder tjekker dine konkurrenter.

Nedenfor har vi tilbudt tre af vores foretrukne gratis plugins – lad os tage et kig!

1. BirchPress Scheduler

Kalender for aftalebestilling - BirchPress Scheduler

Det BirchPress Scheduler plugin tilbyder en fremragende løsning til servicebaserede virksomheder. Bookingsformularer kan integreres på en side eller et indlæg og kan også optimeres til lydhøre temaer.

Denne plugin kan håndtere flere placeringer såvel som flere medarbejdere og tjenester. Det giver dig også mulighed for at indstille servicelængder, polstringstider og priser. Præmieprisen starter ved $ 75.

2. Book Ultra Pro Aftaler Plugin

Book Ultra Pro Aftaler Plugin

Mens Book Ultra Pro Aftaler Plugin fungerer på samme måde som BirchPress Scheduler, grænsefladen er langt mere æstetisk tiltalende. Layoutet for den fire-trins bookingproces er moderne og elegant, mens den også giver en let at bruge formular til dine kunder.

Andre nøglefunktioner i dette plugin er PayPal-integration og muligheden for at omplanlægge aftaler. Den præmieversion starter ved $ 39.97 og tilbyder nogle nyttige yderligere funktioner såsom Stripe-integration, Google Kalender-synkronisering og fleksibel prisfastsættelse.

3. Nem aftaler

Nem aftaler

Det Nem aftaler plugin er en anden god løsning til online bookinger. Den forreste form er pæn og kompakt, mens bagenden er både æstetisk behagelig og let at administrere.

Plugin understøtter flere placeringer, tjenester og personale og giver dig endda mulighed for at oprette separate kalendere til hver. Dette er en af ​​de nemmeste aftale plugins at bruge, og kommer stærkt anbefalet til uerfarne udviklere. Det er en fantastisk mulighed, hvis du bygger dit eget sted.

Reservation af indkvartering

Uanset om du administrerer et hotel, driver en bed and breakfast eller ejer en ferieudlejning, kan online-bookinger eliminere meget af den stress, der er forbundet med at tage reservationer. For en kunde i en helt anden tidszone er tilgængeligheden døgnet rundt i online bookingprocessen en enorm fordel.

Lad os se på nogle af de bedste gratis plugins, der er tilgængelige til online indkvartering af boliger:

1. WP Simple Booking Kalender

WP Simple Booking Kalender

Det WP Simple Booking Kalender plugin gør nøjagtigt det, det lover. Selvom det ser lidt grundlæggende ud, er det enkelt at installere og anbefales især til ikke-tekniske brugere.

Den gratis version tilbyder en fantastisk grundlæggende løsning til bookning, men hvis du har brug for flere kalendere, skal du opgradere til premium-versionen. Denne version tilbyder mange andre nyttige funktioner, herunder synkronisering med websteder som Booking.com og Airbnb.

2. Bookingkalender

Booking kalender

Booking kalender er et af de plugins, der har stået tidens prøve. Oprindeligt udviklet i 2009 gør det det muligt for kunder at kontrollere tilgængelighed og hurtigt foretage en reservation – og det gør stadig nok for at imødekomme behovene hos dagens WordPress-brugere.

De lydhøre design foran og bagenden kombineret med et elegant tilpasset look giver en samlet solid løsning. Selvom dette plugin er designet til at booke indkvartering, kan det også tilpasses andre tjenester. Mens et antal indstillinger, der er relateret til valg af tidslukke, ikke er tilgængelige i den gratis version, kan du tilføje denne funktionalitet ved at købe premium-versionen, der starter til en temmelig dyr $ 99.

3. Præcise reservationssystem

Præcise reservationssystem

Selvom dette ikke er den nemmeste plugin at bruge, Præcise reservationssystem plugin tilbyder en meget mere detaljeret grænseflade end reservationsformularer med traditionelt udseende. Kunder har også muligheden for at ændre kalenderen i frontend for at vise flere eller færre måneder.

Den grundlæggende pakke er PayPal integreret og WooCommerce-kompatibel, og der er også betalte tilføjelser tilgængelige for andre betalingsudbydere.

Konklusion

Virksomheder gør allerede så meget for at yde en god service, at det at tage bookinger og reservationer kan ende med at blive en enorm ulempe. Online bookingadministrationssystemer kan løse så mange problemer, men det kan være en kamp at finde en løsning, der passer til din arbejdsgang og virksomhed.

Ved hjælp af de råd og plugins, vi har foreslået, skal du nu kunne tilbyde dine kunder fleksibiliteten ved online-bookinger. Fra dit synspunkt er du også i stand til at administrere bookinger mere effektivt. For at komme i gang skal du blot vælge det plugin, der lyder rigtigt for din virksomhed og prøve det!

Vil nogen af ​​disse plugins være integreret i dine forretningsbehov? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map