Sådan bliver du en vellykket blogpreneur og tjener penge med WordPress

At blive blogger er ikke blot noget at gøre i weekenden mere. Det er en livsstil, og flere og flere bloggere bliver blogpreneurer ved at udnytte deres populære indlæg til at opbygge online-virksomheder. Så hvad er en blogpreneur? Dette kan variere afhængigt af hvem du spørger, men dette er uofficielt vores officielle definition af WPExplorer Dictionary:


Blogpreneur
/ Bläɡprənər /

navneord; en person, der driver en blog som en virksomhed, der forvandler deres interesser og lidenskab til en fuldtidskarriere, som ofte tager en økonomisk risiko for at gøre det

Blogpreneurs findes overalt på nettet, og det er meget sandsynligt, at du besøger et antal af deres websteder hver dag, enten når du undersøger forretningstips eller under afslappet webbrowsing. Og alle af dem har fundet en måde at tjene penge med WordPress.

Eksempler på blogpreneurs

Hvis du stadig er lidt uklar på, hvad en blogpreneur er, her er et par eksempler, der kan hjælpe med at illustrere. Først er WPExplorer – det er rigtigt. Vi startede som en simpel blog, der deler WordPress-tip og nyheder. Siden da er vi vokset til at blive et fuldt blæst brand med vores egne WordPress-produkter.

Et andet godt eksempel (som vi kun kan stræbe efter) er Iværksætter On Fire. Først et lidenskabsprojekt fra John Lee Dumas er EOF gået fra en lille daglig podcast til et humongøst netværk af topbedømte podcasts, webinarer, workshops og mere. Det er utroligt, hvad du kan gøre med en blog og lidt fokus!

Sådan kan du blive en blogpreneur

Selvom jeg ikke kan garantere succes, kan jeg give dig de grundlæggende trin for at komme i gang. Der er tre hovedtrin, som inkluderer at få din egen blog væk fra jorden, kultivere trafik og selvfølgelig finde måder at generere en pengestrøm fra din blog. Lad os grave dig ind!

Trin 1: Opret din blog

Vi har talt mange gange om at oprette en blog, men her er den kondenserede version. Først, få dig selv nogle god WordPress-hosting. Vi bruger og anbefaler stærkt WPEngine, da de leverer administreret hosting, de handler med din server for dig, så du aldrig behøver at bekymre dig om det. Desuden tilbyder de gode ekstraudstyr som sikkerhedskopiering af websteder, iscenesættelseswebsteder og virkelig fantastisk support alt sammen til $ 29 pr. Hvis du har et budget, er Flywheel en anden stor administreret WordPress-vært, der tilbyder lignende frynsegoder for $ 15 om måneden. Og hvis du virkelig er på en skodestring, har Bluehost en god promo for det første år på kun $ 3,49 pr. Måned.

noir-tema

Hosting til side, du har brug for en fantastisk blogging tema med fantastiske funktioner. Vi anbefaler Noir Responsive WordPress Blog & Shop-tema. Noir leveres fyldt med funktioner som sideindstillingsindstillinger, brugerdefinerede widgets (omkring, social, Instagram, Facebook-side, nyhedsbrev osv.), Stilede video- og lydblog-postformater, 700+ brugerdefinerede Google-fontindstillinger, brugerdefinerede farvevælgere til masser af temaer elementer til at oprette et brugerdefineret farveskema, WooCommerce-kompatibilitet, support til RTL-sprog, brugerdefinerede forfatterbokse med sociale links og mange flere. Det har alt en håbefuld blogpreneur har brug for.

Når du har dit tema, skal du begynde at blogge. Opret masser af unikt, kvalitetsindhold. Skriv anmeldelser. Opret hvordan man guider. Del skønhedstips. Kommenter nyhederne. Men vær venlig, hvad du end gør, skriv om, hvad du ved, og hvad der interesserer dig. Hvis du prøver at starte en blog om noget, der ikke brænder for, vil du sandsynligvis miste momentum ret hurtigt.

Trin 2: Byg et efterfølgende

Dette er måske den sværeste del af at blive blogpreneur. Du har brug for trafik, og du bliver nødt til at lægge tid og kræfter på at få den (medmindre din BFF er Kim Kardashian, i hvilket tilfælde bare skal hende tweet et link til din blog … og en til vores også okay?). Hvis du antager, at du ikke samarbejder med A-lister i weekenden, er der et par ting, du kan gøre for at hjælpe med at opbygge dine følgende.

social-deling

Vær social
Du skal hente dit indhold på sociale mediesider, gennem dine egne konti og ved at have organiske besøgende på dit websted, der deler dit indhold. Noir har indbygget socialt deling på indlæg, så alt hvad du skal gøre er at sikre dig, at du har oprettet iørefaldende indlægstitler, der vil interessere andre mennesker på Twitter, Facebook eller Google+.

nyhedsbrev-widget

Start et nyhedsbrev
Jo før du opsætter dit nyhedsbrev desto bedre. Folk vil abonnere, og de fleste brugere afmelder aldrig (bare se på din egen indbakke, har jeg ret?). Vi anbefaler MailChimp, da det er det, vi bruger og elsker, plus vi har en fantastisk begynderguide for MailChimp for at komme i gang. Det er gratis at komme i gang, hvilket er godt for en ny blogger med et lavt budget, og hvis du bruger Noir-temaet er der en indbygget nyhedsbrevwidget til MailChimp. Bare indsæt dit API for nyhedsbrev, så læserne kan begynde at abonnere!

Trin 3: Sælg noget

Med “blog” -delen, der er dækket i trin et, skal du nu tackle “preneur.” For at være en virksomhed skal du oprette en pengestrøm fra din blog. Der er to måder at nærme sig denne sidste bit på.

reklamer

Reklame
Hvis du bruger et tema som Noir, kan du sælge og derefter tilføje  reklamer til dit websted ved hjælp af den indbyggede startside, blogindlæg og widgetområder. Bare gå til tematilpasseren (fra WordPress-betjeningspanelet klik på Udseende> Tilpas> Generelle temaindstillinger> Annoncer) og indsæt din bannerkode fra dit tilknyttede selskab, Adsense eller opret dit eget billede med et link.

Tilknyttet salg
Du kan også markedsføre andre produkter og tjenester på nettet for at generere en indkomst. Sådan lever flertallet af YouTubers, skønhedsbloggere og endda WordPress-guruer. Deltag i et tilknyttet program, og tilføj dig så unikt tilknyttede links når du fremsætter henstillinger. Du kan også bruge det gratis plugin Pretty Link at oprette tilpassede links med din egen url.

woocommerce-butik

Produkt- og servicesalg
Det eneste, der er bedre end at reklamere for andre folks produkter, er at markedsføre dine egne ved at oprette en online butik. Opret din egen e-bog, digitale varer, t-shirts, webinar-pakker eller andet. Opret noget, som du ved, at dine læsere vil have. Hvis du er en livsstilsblogger, skal du oprette en træningsplan eller en opskriftsbog, der skal sælges. Hvis du skriver om aktiemarkedet, skal du sammensætte en premium samling af dine bedste investeringstips. Uanset hvad du vil sælge, kommer Noir WordPress-temaet med fuld support og tilpasset styling til WooCommerce så du kan få vores der og sælge, sælge, sælge!

Afslutter

Det er vores anbefalinger for at komme i gang! Vælg din WordPress-hostingplan, få et fantastisk tema som Noir WordPress Theme, promover din hjemmeside og opret eller del produkter med andre. Der er selvfølgelig løbende bestræbelser på at blive en blogpreneur. Du bliver nødt til regelmæssigt at oprette nyt indhold, ændre dit produktudbud, oprette sæsonbestemte kampagner, netværk med andre blogpreneurer på dit marked osv. Men hvis du starter med disse tre trin, lægger du et solidt fundament og går i retning af den rigtige retning af succes!

Er du også blogpreneur? Har du nogle nyttige tip til vores andre læsere? Vi vil meget gerne høre dine tip eller oplevelser i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map