Sådan begrænses indhold efter medlem i WordPress

Leder du efter at begrænse / begrænse adgangen til bestemte dele af dit WordPress-sted? I denne artikel viser vi dig, hvordan du kan begrænse dit websteds indhold baseret på, hvem der er logget ind på dit websted ved hjælp af populære WordPress-plugins. Med andre ord, hvordan man opsætter en medlemskab stilwebsted med WordPress.


Der er mange grunde til at oprette et websted for medlemskab. De inkluderer, men er ikke begrænset til,

 • Udvikle et stærkt samfund.
 • Forøg engagement og samtale på dit websted.
 • Begræns adgangen til dit indhold efter medlemsniveau.

Jeg må indrømme, at der er meget mere at oprette et websted for medlemskab end blot at begrænse adgangen til dit indhold, baseret på medlemskab. Men der er mange andre websteder, der fungerer på et medlems- eller abonnementsmodel. Wall Street Journal er et godt eksempel på et websted, der fungerer på en abonnementsmodel. Når du abonnerer på deres websteds eksklusive indhold, overvejes du som et medlem, og der gives adgang til premium-indhold.

Et medlemskabswebsted hjælper ikke kun med at skabe en følelse af fællesskab blandt læserne, men det hjælper dig også med at sælge og tjene penge på noget eller alt dit indhold. Du bliver nødt til at beslutte, hvor meget af dit indhold du vil gøre eksklusivt for kun betalte medlemmer. Dette skal ses på fra sag til sag. Det afhænger også meget af den branche, som dit websted er specialiseret i.

Den potentielle gevinst for dine læsere ved abonnementet skal være økonomisk kvantificerbar og betydelig nok til at det kan købes. Folk vil aldrig købe dit indhold, hvis de ikke synes det er absolut nødvendigt. Nogle hårde spørgsmål, du har brug for at besvare,

 • Kan jeg finde en kopi af mit indhold eller lignende indhold gratis andre steder på nettet ?
 • Tynger den potentielle gevinst for brugeren op end købsomkostningerne ?

Priser det alt for højt vil det ikke kun resultere i mindre abonnementer, men du vil være i meget varmt vand, hvis du ikke kan levere reel værdi til dine abonnenter. Hvis du måske føler, at du ikke sandsynligvis vil tjene meget ved at introducere en abonnementsbaseret medlemsmodel på dit websted, kan du handle dit indholds tilgængelighed for sociale aktier.

Begrænsning af indhold efter medlem ved hjælp af kode (se plugin-anbefalinger nedenfor)

Før du går ind i forskellige plugins, der kan hjælpe dig med at begrænse indhold på dit websted, kan vi først se på en kode, du kan bruge, hvis du er en udvikler til at kontrollere, om den aktuelle brugertype er og begrænse i overensstemmelse hermed (da det er meget let!). Se på de to uddrag nedenfor, som du kan bruge til inspiration

// Eksempel for kun at begrænse hele sider for indloggede brugere
funktion wpex_restrict_page_to_logged_in_user () {

// Få global post
global $ post;

// Undgå adgang til side med ID på 2 og alle børn på denne side
$ side_id = 170;
hvis (is_page () && ($ post-> post_parent == $ page_id || er_page ($ page_id))) {

// Indstil omdirigering til sand som standard
$ omdirigering = sandt;

// Hvis du er logget ind, omdiriger eller redigeres ikke
// Du kan / bør placere yderligere kontroller her baseret på brugerroller eller brugermeta
if (is_user_logged_in ()) {
$ omdirigering = falsk;
}


// Omdiriger personer uden adgang til hjemmesiden
if ($ omdirigering) {
wp_redirect (esc_url (home_url ('/')), 307);
}

}

}
add_action ('template_redirect', 'wpex_restrict_page_to_logged_in_user');
// Eksempel for at begrænse specifikt indhold efter brugerrolle
$ current_user = wp_get_current_user ();
$ user_role = $ user-> roller? $ bruger-> roller [0]: falsk;

if ('abonnent' == $ user_role) {
ekko 'Vis noget her';
}

Okay, nu hvor vi kom ud af det, lad os se på et par stykker plugins, der hjælper med at begrænse adgangen til dit indhold.

Begræns Content Pro til WordPress

Noget det bedste plugin, når det gælder at begrænse adgangen til indhold. Årsagen til at jeg anbefaler dette plugin over meget muligvis mere funktionsrige plugins er enkelhed. Du kan vælge, hvilke af dine indlæg / sider eller dele af dine sider / indlæg, der er tilgængelige for forskellige niveauer af medlemmer.

Pippin001

Når det kommer til abonnementsniveauer, kan du indstille et vilkårligt antal abonnementsniveauer og tildele dem forskellige niveauer af adgang til indhold. Dette tillader dig at arbejde på en række priser for forskellige adgangsniveauer. Når du opretter forskellige abonnementsniveauer og tillader et offentligt abonnement, kommer betalingsmekanismen i spil. Og plugin fungerer med Paypal, Stripe og Braintree.

DiscountsPip

Derudover giver plugin mulighed for oprettelse af rabatter og rapporterer din indtjening effektivt. Med hensyn til rabatter producerer plugin en kortkode, der aktiverer rabatterne, hvilket gør det nemt for andre websteder at dele dine rabatter specifikt talende kuponwebsteder. Du kan angive en bestemt rabatprocent og indstille udløbsdatoen på rabatterne. Hvis du gerne vil, kan du indstille en grænse for antallet af gange, hvor rabatkoden kan bruges.

Data er et meget nyttigt aktiv for enhver virksomhed, især en webbaseret service eller blog. Du kan eksportere alle data genereret af plugin via en CSV-fil for hvert medlem eller hver betaling eller begge dele. Alternativt kan du importere dataene til populære nyhedsbrev-plugins som aWeber eller MailChimp. Registreringsformularen er temmelig let at bruge og meget ligetil.

RegFormPip

Få indholdsbegrænsning Pro

Privat indhold WordPress Plugin

Du kan beskytte stort set enhver form for indhold på dit websted, herunder gryder, sider, menuer og hele kategorier. Der er endda et webstikslås, der forhindrer enhver adgang til indhold på dit websted.

PC

Plugin hjælper med at organisere dine brugere og sortere dem med interne søgninger og kategorifiltre. En integreret kortkodeguide gør dit job med at skjule indholdet meget lettere.

PC-indstillinger

Begrænsningsfunktionen på dette plugin gælder for alle dele af dit WordPress-websted inklusive menuer. Du kan blokere tilpassede indlægstyper og taksonomier. Du har et par forindstillede skabeloner, men den brugerdefinerede hudbygger hjælper med tilpasningen af ​​den blokerede indholdsskabelon.

Registreringsformularen med to layoutindstillinger er blevet hærdet for at beskytte mod spam. Dette plugin er oprettet som Contents Restrict Pro plugin med det primære formål at begrænse adgangen til indhold på WordPress-websteder.

Download privat indhold her

Hvis du er på udkig efter et mere funktionsrig medlemskabs plugin med indholdsbegrænsning som en del af dets arsenal, er der to plugins, som jeg vil anbefale.

MemberMouse WordPress Service

MemberMouse er et kraftfuldt medlemsstyringssystem til WordPress-websteder. Dette medlemsadministrationssystem hjælper med at sælge digitale produkter, software som en service, fungere som en portal for en online detailbutik og fungerer også godt, når man sælger abonnementsindhold.

MemberMouse

Det er oprettet for at hjælpe dig med at slippe tidskrævende processer med ikke-værditilvækst. Selvom det giver supportautomation, kundeadministration og rapportering og analyse til din virksomhed, er vi interesseret i dets evne til at beskytte indhold.

Du kan nemt oprette medlemsområder kun på dit websted, kodeordbeskytte sider og andet indhold. Plugin kan også rumme oprettelse af prøvetilbud, rabatter og kuponer. Det fungerer med 8 betalingsnetværk, hvilket betyder stort set, at enhver potentiel kunde er dækket.

MemberMouse kan være en smule dyr ved $ 19,95 / mo for deres mest basale plan, men det er stadig en god mulighed, hvis du vil bygge et dedikeret medlemswebsted på WordPress-platformen.

Tjek MemberMouse her!

MemberPress WordPress Plugin

MemberPress er et endnu et kraftfuldt plugin til medlemskabsstyring til WordPress-websteder. Let at konfigurere og komme i gang, MemberPress er konstrueret til at give fin kontrol over adgang til indhold baseret på medlemsniveau. Med MemberPress kan du begrænse adgangen til sider, indlæg, børnesider, brugerdefinerede indlæg, tags, kategorier og enhver anden fil eller indhold, der hostes på dit websted.

MemberPress

Du kan oprette kuponer og et premiumforum for dine medlemmer af samfundet. Det er betydeligt billigere end MemberMouse til $ 99 pr. År for forretningsplanen.

Få MemberPress, der kører på dit websted

Betalte medlemsabonnementer

Download medlemskab og indholdsbegrænsning - Abonnerede betalte medlemmer

Tilføj hurtigt betalte, tilbagevendende medlemskab med betalte medlemsabonnementer. Dette plugin inkluderer nemme muligheder for at opsætte din registreringsside, abonnementsplaner, brugerdefineret login, begrænset indhold og mere. Det integreres endda med WooCommerce for at tilbyde dine medlemmer eksklusive produkter eller rabatter.

Få betalte medlemsabonnementer

Begrænset webstedsadgang Gratis WordPress-plugin

RestrictedSiteAccess

Et simpelt plugin, der begrænser adgangen til dit websted til besøgende, der er logget ind eller får adgang til webstedsindhold fra et specificeret IP-adresseinterval. Besøgende, der mangler adgang, kan omdirigeres til en anden side, inklusive en login-side, eller skiftevis kan du få vist en meddelelse.

Download begrænset adgang til webstedet

Ultimate medlem gratis WordPress Plugin

UltMember

Ultimate Member er et enkelt og alligevel effektivt plugin, der gør det muligt at oprette en let registreringsformular og oprette nye samfund online. Du kan oprette brugerdefinerede brugerroller og også deltage i indholdsbegrænsning på global skala og pr. Post / side-basis. Det skelner mellem tre kategorier – loggede brugere, loggede brugere og alle.

Download Ultimate Member

Brugere Ultra Member Gratis WordPress Plugin

Brugere Ultra-medlemskab

Igen, et meget nyttigt værktøj til at hjælpe med at opbygge avancerede onlinefællesskaber, dette plugin har meget mere i vejen for social integration funktioner. Plugin understøtter delvis indholdsbegrænsning og skelner mellem indloggede brugere og brugere med specifikke medlemskabspakker.

Download brugere Ultra Member

Konklusion

Jeg håber, artiklen var nyttig, og du fandt et medlemskapsdrevet indholdsbegrænsningsplugin, der fungerer bedst for dit WordPress-sted �� Tilmeld dig venligst WPExplorer-bloggen for flere nyheder, tutorials og meget mere fra WordPress-verdenen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map