Sådan administreres WordPress-indhold med admin kolonner Pro

Hvis du søger at skabe et klart og organiseret redigeringsmiljø at arbejde i, så Administrationssøjler Pro er for dig. At køre et WordPress-sted betyder, at du konstant beskæftiger dig med store mængder indhold, uanset om dette er blogindlæg, sider eller andre indlægstyper. Dette kan blive vanskeligt at administrere og redigere let.


Administrationskolonner Pro viser kraftfulde kolonner, der giver dig mulighed for hurtigt at sortere, filtrere og redigere indhold. Dette vil hjælpe dig med at spare tid, holde dit indhold godt organiseret og give dig mulighed for ubesværet at få adgang til vigtige oplysninger.

I denne Admin Column Pro-gennemgang vil vi diskutere de funktioner og funktionaliteter, som dette WordPress-plugin tilbyder. Vi vil derefter se på, hvordan du får pluginet i gang, og hvordan du bruger nogle af dets vigtigste værktøjer.

Administrationssøjler Pro-funktioner

Tilføj kolonner

Admin Columns Pro er et funktionsrige plugin, der er hurtigt og nemt at konfigurere, og som i sidste ende vil forbedre din WordPress-admin-oplevelse. Du kan vælge mellem over 160 kolonner, der passer til alle indholdstyper, for at hjælpe dig med at opbygge det perfekte overblik. En træk og slip-builder giver dig også mulighed for at organisere kolonnelayouter, der passer til dine behov, uden at du behøver at røre ved en kodelinie.

Når indholdet er oprettet, kan sorteres og filtreres efter de valgte kriterier. Inline-redigering giver dig mulighed for at redigere data direkte fra en oversigtsside uden at skulle åbne individuelle indholdsstykker. Dette gør det til en ideel løsning for dem af os, der ønsker at strømline processen med at ændre indholdet.

Så nu ved vi lidt om, hvad Admin Columns Pro tilbyder, lad os se på dette WordPress-plugins funktionalitet mere detaljeret …

Tilføj kolonner, der passer til dine behov

Kolonner

Administrationskolonner giver dig mulighed for nemt og hurtigt at tilføje kolonner til dine oversigtsider. Dette betyder, at du kan se visse oplysninger indeholdt i indlægget eller siden. Og alt uden at skulle åbne dem. Over 160 kolonnetyper leveres, som Admin Columns Pro kan prale af dækker alle indholdstyper. Tilføj en fremhævet billedkolonne, vis alle postkoder i en kolonne eller forfatterens navnekolonne blandt flere.

Træk og slip-builder

Træk og slip

Denne plugins brugervenlighed er bestemt en af ​​dens overlegne funktioner. Admin Columns Pro indeholder et træk og slip-interface, hvilket gør det nemt at arrangere dine kolonner. Du kan oprette kolonnelayouter, der giver organisatorisk mening for dig ved blot at klikke og trække kolonner rundt. Uden kodning kræves det, selv en ydmyg begynder kan få fat i denne software inden for få minutter.

Sorter og filtrer hurtigt for at finde det rigtige indhold

Sortere

Admin Columns Pro gør data hurtig at sortere, så du nemt kan organisere dit indhold på en måde, der passer til dine behov. Sorter efter indlægslængde, medier, kommentarer eller brugere blandt mange andre indstillinger. Når du har sorteret dine kolonner, gemmes disse resultater automatisk som dine præferencer, indtil du sorterer igen.

Filter

Filtrering af kolonnedata er lige så simpelt som sortering. En rullemenu giver dig mulighed for at søge gennem og filtrere dit indhold. Dette kan være særlig fordelagtigt, hvis du vil se på en gruppe produkter, indlæg fra en bestemt måned eller artikler skrevet af en bestemt forfatter.

Let at redigere direkte på oversigtssiden

Redigere

Det er nemt at redigere kolonnedata, hvor Admin Columns Pro kommer ind i sit element. Som nævnt tidligere giver plugins inline-redigeringsfunktion dig mulighed for at redigere indlæg uden engang at åbne dem. Tjek dine kolonner for at se efter uoverensstemmelser i dit indhold og rediger derefter et af felterne i oversigten. Dette sparer ikke kun tid, men hjælper med at sikre høj kvalitet og konsistent indhold på hele dit WordPress-sted.

Integration med andre WordPress-plugins

Administrationssøjler Pro Plugin-integration

Admin Columns Pro integreres med nogle andre populære plugins, herunder WooCommerce, bbPress og Yoast SEO, blandt andre. Dette betyder, at du kan organisere og administrere dataene fra disse understøttede plugins.

Hvis du f.eks. Kører en WooCommerce-butik, kan du vise kolonner, der viser produktpriser, dimensioner for hver vare, om de er på lager og mere. Ikke kun vil du derefter være i stand til hurtigt at se nøgleinformationer om alle dine produkter ét sted, du kan også inline redigere disse oplysninger, så du nemt kan administrere og opdatere dine WooCommerce-data.

Plus, Værktøjssætstyper integration-tilføjelse betyder, at du nemt kan tilføje kolonner til brugerdefinerede felter og taksonomier oprettet med typer. Administrationssøjler genkender automatisk din opsætning fra Typer, så du kan tilføje de brugerdefinerede felter med bare et par klik. Tilsvarende med Pods Du kan oprette og redigere tilpassede indlægstyper og derefter bruge Admin Columns Pro til at ændre dine indlægstyper for at få vist ethvert posttypefelt som en kolonne (som farver, placeringer, priser osv.).

Andre funktioner i Admins Columns Pro

Som du kan se, har Admins Columns Pro meget at tilbyde. Selvom vi har dækket de fleste af højdepunkterne, er her et par mere vigtige, men måske mindre spændende, funktioner …

 • Flere kolonnesæt – Opret brugerdefinerede skærmvisninger og sammenlæg brugerdefinerede kolonnesæt baseret på brugerrollen til effektivt at styre indlæg, sider osv..
 • Horisontal rulle – Du skal ikke bekymre dig om små skærme, skal du blot aktivere vandret rulning i menuen “Skærmindstillinger” for at gøre navigationen let.
 • Taxonomy Columns – Føj en kolonne til din taxonomy oversigt for at se mere indhold uden at skulle åbne den en efter en.
 • Import og eksport – migrer nemt dine kolonneindstillinger til et andet websted, eller brug dem som sikkerhedskopier.
 • Multisite-kolonner – Hvis du har en Multisite, kan alle brugerkolonner bruges til netværksbrugere.
 • Support – Administrationskolonner Pro kommer med omfattende dokumentation og et dedikeret udviklerteam yder direkte e-mail-support.

Som du kan se, sprænger Admin Columns Pro med imponerende og kraftfulde funktioner. Så lad os nu se på, hvordan du får dette plugin op og kører på dit WordPress-sted …

Kom i gang med administrationssøjler Pro

Admin Columns Pro er ekstremt ligetil at konfigurere og bruge. Fortsæt med at læse for en hurtig gennemgang, når du kommer i gang og bruger dette plugins mest populære funktioner.

Installer plugin

Tilføj nyt plugin

Først ud, køb plugin fra Admin Columns Pro og download det fra din Konto-side. Log derefter på dit WordPress-websted og vælg ‘Plugins> Tilføj nyt’.

Klik på ‘Upload plugin> Vælg fil’. Vælg zip-fil for admin kolonner Pro, og vælg ‘Installer nu’.

Administrationssøjler Pro-menu

Når du har aktiveret plugin, finder du en Admin Columns-menu under ‘Indstillinger’.

Aktivér din licens

Fanen Indstillinger

For at sikre, at plugin automatisk modtager opdateringer, skal du aktivere din Admin Columns Pro-licens. Vælg ‘Indstillinger> Administrationskolonner’. Skærmbilledet Indstillinger for administrationskolonner vises nu. Vælg fanen ‘Indstillinger’.

Aktivér licens

Indtast din licenskode under ‘Opdateringer’ og klik på ‘Opdater licens’. Hvis du er usikker, kan din licens findes på din kontoside.

Tilføj, fjern og administrer kolonner

Når dit plugin er installeret og licensen aktiveret, er du klar til at begynde at oprette kolonner. Admin Column Pro har en meget intuitiv grænseflade, der gør det ekstremt let at tilføje, fjerne og administrere dine kolonner. Vælg fanen ‘Administrationssøjler’ på skærmen Indstillinger for kolonner.

Administrationssøjler

I rullemenuen vælges hvilken indholdsoverlejringsside, du vil tilføje kolonner til. Til denne artikel har jeg valgt ‘Indlæg’ og således gjort det muligt for mig at tilføje kolonner til min indlægs overlay-side.

+ Kolonne

Klik derefter på ‘+ Kolonne’ nederst på siden. Du kan nu vælge den type kolonne, du vil vise og ændre dens indstillinger, herunder mærkning af den nye kolonne og bestemmelse af dens bredde. Det er vigtigt, at du her skal aktivere Inline Editing, sortering og filtrering. Husk, at ikke alle kolonnetyper understøtter alle disse tre funktionaliteter, så du muligvis ikke får mulighed for at aktivere dem alle.

Fjern rediger

Hvis du vil fjerne eller redigere en kolonne, skal du blot holde musepekeren over kolonnelinjen og derefter vælge ‘fjern’ eller ‘rediger’.

Træk og slip

For at ændre rækkefølgen af, at kolonnerne vises, skal du trække og slippe kolonnerne til dine foretrukne positioner.

Se indlægsskærm

Når du har tilføjet og organiseret alle kolonner, så de passer til dine behov, skal du klikke på ‘Gem’. Vælg nu ‘Vis skærmbilleder’ for at se dine nye kolonner i aktion.

Filtrer og sorter kolonner

Når du har oprettet de kolonner, du har brug for, kan du begynde at bruge dem til at hjælpe dig med at organisere og administrere dit indhold. Som omtalt tidligere kan søgning i dit indhold vha. Sorterings- eller filtreringsværktøjer være særligt nyttigt, hvis du vil finde, se eller redigere specifikke data.

Aktivér sortering

Hvis du ønsker at sortere en kolonne, skal du først kontrollere, at sortering er tilgængelig for den kolonnetype, og at du har aktiveret ‘Sortering’, når du opsætter kolonnen. Åbn derefter oversigtssiden, der indeholder de kolonner, du gerne vil sortere. Her har jeg åbnet min Postside.

Word Count Sort

Ved at holde musen hen over titlen på den kolonne, du gerne vil sortere, vises pilen med sorteringsindstillinger. Klik blot på pilen, og din kolonne sorteres automatisk. Her kan du se, at jeg har sorteret blogindlægene fra største til mindste ordtælling.

Fremhævet billedfilter

Filtreringsindstillingerne for hver kolonnetype vises øverst på siden i rullelister. For at filtrere en kolonne skal du vælge mellem de tilgængelige filtreringsindstillinger og derefter klikke på ‘Filter’. Her har jeg filtreret blogindlæg for at vise dem, der endnu ikke har vist et fremhævet billede. Når du filtrerer igen, skal du først kontrollere, at kolonnetypen understøtter filtrering og er blevet aktiveret.

Rediger kolonner

Inline Edit

Redigering af kolonner er lige så ligetil som sortering og filtrering. Vælg ‘Inline Edit’ øverst på siden Posts, og du har nu tilladelse til at redigere det indhold, der vises i de redigerbare kolonner.

Tilføj FI

Her redigerer jeg et blogindlæg, der har brug for et tilføjet billede. Ved at klikke på redigeringsikonet i den viste billedkolonne kan jeg vælge og vedhæfte et billede til indlægget uden at skulle åbne indlægget overhovedet.

FI Edit

Prisindstillinger

Administrationssøjler Pro er tilgængelig fra kun $ 49. Denne personlige plan giver dig mulighed for at bruge Admin Columns Pro på et websted og inkluderer et års opdateringer og support. Forretnings- og udviklerplaner er også tilgængelige for større online virksomheder og fagfolk. De største fordele ved at opgradere til en af ​​disse fra en personlig plan er brug på flere websteder såvel som alle de tidligere nævnte premium tredjeparts-tilføjelser (Pods, Advanced custom Fields, WooCommerce osv.)

Det er vigtigt, at Admin Columns Pro tilbyder en 60 pengene-tilbage-garanti, så hvis du ikke er tilfreds med plugin, vil du modtage en fuld refusion. Dette viser, hvor fortrolige Admin Columns Pro er i deres produkt.

Afsluttende tanker

Som du kan se at bruge Admin Columns Pro til at administrere dit WordPress-indhold er ekstremt let og effektivt. Dette plugin giver mulighed for at spare dig tid såvel som at give dig mulighed for at eliminere skoledrengfejl, skabe en professionel, organiseret og konsekvent blog.

Find ud af mere om Administrationssøjler Pro i dag. Og som altid, hvis du har spørgsmål eller noget at tilføje, efterlad en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map