Opret WordPress-produktdemo-websteder med Ninja-demo

Hvis du ikke bruger Ninja Demo for dit WordPress-produkt suger dit demoside sandsynligvis, og du mister salget på grund af det. Jeg prøver ikke at vælge en kamp; Jeg siger bare de kolde hårde fakta. Hvordan ved jeg? For indtil for kun et par uger siden sugede min demoside også.


De fleste af os, der sælger WordPress-produkter, får masser af anmodninger om at prøve det, før de køber det. Et demosite er den perfekte løsning til dette, men kun hvis det er gjort rigtigt. Problemet er, at ingen af ​​os har gjort det rigtigt. Vi har alle vores egne tilgange, men i slutningen af ​​dagen lider vi alle af de samme mangler.

Sådan gør vi alle demosider i øjeblikket

Meget hurtigt, lad mig prøve at beskrive, hvad vi alle i øjeblikket gør. Hvis jeg helt går glip af mærket, er du velkommen til at give mig besked i kommentarerne, men jeg synes, det er temmelig tæt på mindst 99% af demosiderne derude i dag.

 1. Vi opretter vores indhold, brugere og designer den måde, vi ønsker, at vores demoside skal præsenteres på.
 2. Vi opretter en sikkerhedskopi af databasen.
 3. Vi skriver en cron, der opdaterer databasen hver time eller med et andet interval.
 4. Vi hacker sammen en række kodestykker og plugins for at begrænse, hvilke sektioner af administratoren er tilgængelige, og hvilke handlinger der kan udføres.

Nogle af os automatiserer denne proces bedre end andre, men i slutningen af ​​dagen har alle vores løsninger store mangler.

Hvorfor demosider i øjeblikket sutter

Der er mange grunde til, at de sutter, men lad mig kun dække to. Jeg lover, de er de eneste to, du har brug for.

the-problem-med-demoer

1. Korruption af brugerindhold

Alle vores brugere forsøger at teste de samme data på samme tid.

En cron, der gendanner en sikkerhedskopi af databasen hver time, løser ikke dette. Faktisk forårsager det kun mere forvirring. En bruger tester noget i flere minutter, og pludselig er det arbejde, de har udført, helt væk.

De aktuelle demoløsninger placerer alle brugere i den samme WordPress-installation, redigering af det samme indhold og ændring af de samme indstillinger. Hvis du har flere brugere, der tester de samme ting på samme tid, kan jeg kun love dig en ting: Det vil ikke arbejde for nogen af ​​dem. I “produktverden” betyder det, at flertallet af brugere bare antager, at dit produkt er ødelagt og går videre.

2. Opdateringer af arbejdskraftigt indhold

Vi er nødt til at hoppe gennem flere bøjler for at opdatere demoindholdet.

Uanset hvor godt dit demosite er, skal det opdateres ofte. WordPress og plugins skal holdes opdaterede. Når dit produkt modnes, bliver dit indhold uden tvivl uaktuelt og har brug for finjustering. Baseret på hvordan vi i øjeblikket alle opretter demosider, lad os overveje, hvor udfordrende det faktisk er at opdatere et demosite.

 • Vi kan ikke bare foretage ændringer i indholdet, fordi brugere muligvis har redigeret eller muligvis redigerer demoen. Vi ønsker bestemt ikke alt det mulige rod i vores nye sikkerhedskopi.
 • Vi er nødt til at sparke de aktuelle brugere ud og forhindre dem i at være i stand til at ændre noget, mens vi udfører vores opdateringer.
 • Vi er nødt til at gendanne demoen til vores rene sikkerhedskopiering, så vi har et nyt udgangspunkt for at tilføje vores ændringer til.
 • Når vores ændringer er foretaget, er vi nødt til at lave en ny sikkerhedskopi.
 • Vi er nødt til at frigive brugerbegrænsninger, så demosite igen er tilgængelig for verden.

Det virker ikke så dårligt som en dejlig og ryddig liste, men hvis du har været nødt til at gøre det på dit eget demosite flere gange, ved du, at det er et stort buzz-kill. Dit demonstrationssted skal være en legeplads, hvor folk kan se, hvor fantastisk dit produkt det er. Dette vil ikke ske, hvis du ser det som en slags opgave. Over tid vil dit demosite sandsynligvis blive forsømt.

Fremtiden for WordPress-demosider

Det behøver ikke være din fremtid. Det kan faktisk være din gave med Ninja Demo.

Vi byggede Ninja Demo for at løse de to store udfordringer, vi lige har talt om, og en række andre. Fra vores perspektiv, indtil de blev adresseret, gjorde vores demo sandsynligvis mere skade end gavn.

1. Brugere tester alle dit produkt i deres egen sandkasse

Dette var nøglen. Jeg ønsker, at en bruger skal kunne opleve vores produkter, som om de arbejdede på deres eget WordPress-sted.

ninja-demo-site

Ved hjælp af kraften i WordPress multisite, når en bruger beslutter at prøve demoen, oprettes en helt ny sandkasse lige til dem. Det har alle det samme indhold og indstillinger som det vigtigste demosite, men det er kun synligt for dem. Dette giver dem mulighed for at foretage de ændringer, de ønsker, og teste produktet grundigt uden at påvirke nogen anden. Ligeledes vil ingen andre påvirke dem.

Den anden store ting er, at disse sandkasser ikke bare imploderer ved et interval. De forbliver levende, så længe brugeren holder demosiden åben i deres browser. På denne måde kan de teste dit produkt i 10 minutter eller 10 timer, og alle deres unikke ændringer bevares.

Når en bruger er færdig og lukker demoen, udløser den en udrensning af sandkassen inden for en time. Du har ikke noget overskydende rod, da sandkasser slettes helt sporløst, når de ikke længere er i brug.

2. Det vigtigste sted i netværket er din sikkerhedskopi

Backup er sandsynligvis ikke den rigtige sigt. Hovedstedet på dit netværk er alt dit demoindhold. Når der oprettes en sandkasse, duplikeres den simpelthen det websted, uanset hvilken tilstand det er i. På den måde, når du vil foretage en ændring, skal du blot logge ind på dit hovedwebsted og foretage de ændringer, du ønsker. Alle nye sandkasser får automatisk disse ændringer.

Da jeg er den, der generelt vedligeholder vores demoside, elsker jeg dette. Jeg er faktisk glade for at drømme om nye måder at markedsføre vores produkt i demoen, fordi det er så let at foretage disse ændringer, og de er øjeblikkeligt tilgængelige.

3. Bruger kan kun få adgang til det, du lader dem

ninja-demo-sandkasse

Sikkerhed og adgang er altid et problem med et demosite. For at teste dit produkt korrekt skal brugere ofte have adgang til WordPress-administratoren. Vi ønsker ikke, at brugerne kan gøre alt under solen; vi vil bare have dem til at teste produktet fuldt ud.

Ninja Demo kommer med en komplet sektion for hvidlisteindstillinger, hvor du kan vælge, hvilke sektioner af dine administratorbrugere kan få adgang til. Dette ændrer ikke dine demobrugers funktioner, så selv i et hvidlistet afsnit vil brugeren kun have mulighed for at udføre handlingerne i denne rolle.

Det fantastiske ved dette er, at du kan give forskellige demobrugere adgang til de samme sektioner, men de vil stadig kun have de funktioner, som disse roller tillader.

En anden stor ting ved Ninja Demo er, at kun en Super Admin har adgang til hovedsiden på dit netværk. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om din demo-adminbruger, der messer med dit standardindhold. Det gør også demoen mere sikker, da mange af de funktioner, som en administrator måske normalt har, ikke er mulige i en netværksinstallation.

En produktdemo behøver ikke bare handle om at prøve et produkt

Hvis Ninja Demo kun nogensinde havde planlagt at løse “demo” problemet, synes vi det ville være et ret fantastisk produkt. Det er let at konfigurere. Det er let at holde sig opdateret. Og bedst af alt, det gør bare hvad det skal. Vi tror stadig, at din demo kan gøre mere.

Her er bare et par ting, som vi tror, ​​at dit demosite kunne gøre for at hjælpe dig med at forbedre dit produkt og øge dit salg:

 1. Indsamle data om, hvordan brugere tester dit produkt og de mest kiggede sider og funktioner.
 2. Få feedback fra brugere om specifikke dele af dit produkt.
 3. Præsenter forskellige versioner af dit produkt for brugerne (A / B-test) for at se, hvilke de foretrækker.
 4. Brug din demo som et træningsværktøj ved at give dine brugere en guidet tur til dit produkt.

Alle disse ting og mere kommer til Ninja Demo. Tak, fordi du kom igennem denne væg af tekst, og vi håber, at du giver Ninja Demo muligheden for at gøre din demo sutte mindre og dine produkter endnu bedre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map