Opret et e-handelswebsted med WordPress

Opret et e-handelswebsted med WordPress

Tilføjelse af en butiksfunktion til dit websted er en fantastisk måde at vokse din virksomhed og forbedre rækkevidden af ​​dit produkt på tværs af forskellige geografier. Hvis du bruger WordPress, vil du blot tilføje et eCommerce-plugin til dit eksisterende websted konvertere det til en online butik. Der er mange kvalitets e-handelsløsninger tilgængelige. Det er dog ikke en nem opgave at vælge den rigtige, idet man husker de specifikke behov i din butik.


Lad os i dette indlæg se på nogle af de mere populære WordPress eCommerce-plugins og se deres egnethed til forskellige slags butikker – især deres egnethed til fysiske eller digitale produkter.

Funktioner, der skal kigges efter i en e-handelsløsning

Til at begynde med skal ethvert eCommerce-plugin tilbyde disse funktioner som minimum,

 • Grundlæggende mulighed for at tilføje produkter til din hjemmeside og sælge dem: Produktvisning svarer til et butiksvindue, og displayet skal fange endda den afslappede besøgende. Lightbox, skarp grafik, interaktive elementer som animationer eller svæveeffekt kan holde brugerne engageret længere og forbedre konverteringsfrekvensen.
 • Butikfunktionerne skal være lette at bruge, både af besøgende og webstedsadministratorer: Webstedsadministratorer skal tilføje produkter, ændre beskrivelser, spore ordrer, styre lagerbeholdning, føre konti og meget mere. Ligeledes skal frontend-brugere navigere frit og nyde hele shoppingoplevelsen.
 • At være lydhør er ikke længere en mulighed, og derfor skal dit plugin arbejde godt med mindre enheder: Tendenser viser det anvendelse af mobilt web overhaler desktops, og du vil ikke tabe denne trafik.
 • Plugin skal give mindst én mulighed for at modtage betalinger: En betalingsgateway giver dig mulighed for at tage betalinger hurtigt og nemt og holde dine kunders detaljer sikre. Det skal få kunderne til at føle sig trygge ved at udlevere deres penge og dele følsomme personlige oplysninger. Nogle detaljer, du skal undersøge, mens du vælger en gateway, er tilmeldingsgebyrer, transaktionsomkostninger, onsite eller off site-modtagelse, lande og valutaer understøttet.
 • Din eCommerce-løsning skal være PCI DSS-kompatibel: Dette er nødvendigt for at være i stand til at indsamle og gemme kreditkortoplysninger på dit websted (Payment Card Industry / Data Security Standard).

Andre funktioner, du kan kigge efter, er support til metadata for hvert produkt, kompatibilitet med dit SEO-plugin, lageropfølgning, rapportering, tilknyttede programmer, priser osv..

Den grundlæggende version af plugins i dette indlæg er gratis tilgængelige. Men hvis din butik har brug for yderligere funktioner, skal du kigge efter specifikke gratis / premium-udvidelser. Hvis du desuden vil konvertere en eksisterende blog eller et websted til et eCommerce-websted, skal du sørge for, at det tema, du bruger, understøtter det eCommerce-plugin, du vælger.

Fysiske produkter eller digitale downloads?

Den type produkter, du sælger, kan påvirke dit valg af plugin meget. Når du sælger fysiske varer i din butik, skal det eCommerce-plugin, du vælger, dække funktioner som – emballering, forsendelse, lagerstyring, udskrivning af fakturaer og mere. Nogle plugins kan lide WooCommerce er fleksible nok til at sælge alle slags varer. Normalt har de brug for add-ons for at sælge digitale produkter, eller de skal konfigureres specielt. Shopify kan bruges til at sælge næsten alt, men du skal foretage en månedlig betaling, der kan virke ganske stejl. Det sikrer dog, at din butik fungerer problemfrit.

Faktisk er dit valg ret let, hvis du strengt beskæftiger dig med digitale produkter. Nem digitale downloads er førende når det kommer til digitale produkter. Andre eCommerce-plugins som WooCommerce kan også håndtere digitalt salg, men Easy Digital Downloads er designet specifikt og udelukkende til digitale varer som e-bøger, fotos, billetter og musik. Ved hjælp af et plugin kan Easy Digital Downloads også håndtere salg af enkle fysiske produkter.

Når det kommer til digitale varer, kan du fjerne en række funktioner, der gælder for rent fysiske varer, såsom forsendelse og komplekse skatteberegninger. På samme tid skal du kigge efter yderligere funktioner som:

 • Upload af skærmbilleder, deling af en videotrailer eller reklame for et par sider. Blotte billeder er ikke tilstrækkelige til at fremvise digitale produkter.
 • Begrænsning af antallet af downloads, som for videospil.
 • Indstilling af udløbsdato for download eller adgang som på medlemssteder.
 • Tilbyder et downloadlink og kunne sende e-mail-fakturaer.

Lad os nu se på funktionerne i nogle af de mere populære e-handelsløsninger,

WooCommerce

Tager 28% af alle onlinebutikker, WooCommerce er et gratis open source eCommerce-plugin. Det giver butikkejere kontrol over at sælge alt – fysiske varer, digitale downloads og tilknyttede produkter. Og det giver udviklere mulighed for at udvide og tilpasse sig til individuelle kunders behov.

Ejet af Automattic er WooCommerce et mobilvenligt, sikkert plugin, der integreres problemfrit med WordPress og de fleste WordPress-temaer. Med hundreder af premium-og gratis udvidelser at vælge imellem, er det en af ​​de få plugins, der giver dig mulighed for hurtigt at skalere op, når din virksomhed vokser. Derudover forbliver dine data hos dig, ikke på nogen tredjepartsserver.

Det administrerer beholdningen let og understøtter omfattende produktsider. Med et premium add-on kan du endda importere produkter fra en CSV-fil til produktsiden i plugin. Fem forudinstallerede betalingsportaler er tilgængelige. Forsendelsesberegneren på vognsiden gør det muligt for en kunde at se den inklusive pris.

WooCommerce inkluderer funktioner, der gør det nemt at sælge overalt over hele kloden – geo-placering til at identificere kundens placering og justere levering, import og eksport, begrænse salg efter placering, valg af forsendelsesmetoder, oprette flere forsendelseszoner, forsendelses- og skatberegninger og en realtid levering lommeregner. Baseret på kundens adresse kan du også vælge, hvilke betalingsgateways, der skal vises for forskellige lande. Desuden kan du underrette en brugerdefineret e-mail-adresse. Alle disse funktioner gør plugin til en favorit til salg af fysiske varer.

WooCommerce kan konfigureres til at håndtere digitale produkter. Dette fjerner unødvendige muligheder, der kun gælder for fysiske varer, mens der tilføjes funktioner, der er relevante for digitale produkter. Du kan også sælge digitale og fysiske versioner af de samme produkter som bøger ved at oprette en downloadbar version. Plugin tilføjer også yderligere skematyper (strukturerede datamarkeringer) til dine digitale varer, så det lettere kan findes af søgemaskiner.

Indkøbskurven kan håndtere en kombination af både fysiske varer og digitale varer i kassen. Kunder modtager mails for afsendte produkter. Digitale varer stilles til rådighed til download eller sendt som vedhæftet fil til en e-mail.

At sikre din WooCommerce-butik med SSL-kryptering kan være lidt ud over de tekniske muligheder for den gennemsnitlige WordPress-bruger, men der er ressourcer, der vil hjælpe dig.

Nem digitale downloads

Let digitale downloads er en open source, gratis eCommerce-plugin, der er designet til online salg af downloadbare produkter. Det har alt fra rabatter til koder til datarapportering, og kassen er meget brugervenlig. De centrale plugin-funktioner inkluderer kundeadministration, der sporer kundeaktivitet og tilføjer rabatkoder baseret på forskellige kriterier. Det opretholder også filoverførselslogfiler og begrænser filadgang til autoriserede brugere ved at indstille grænser eller dato for udløb.

For at opleve det fulde udvalg af funktioner, skal du få adgang til udvidelsesbiblioteket. Udvidelser giver dig mulighed for at tilføje næsten enhver funktion, som:

 • Føj et eksternt produkt eller et tilknyttet produkt til din butik.
 • Importer produkter fra en CSV-fil til produktsiden i plugin.
 • Tilføj et komplet softwarelicenssystem med softwarelicensudvidelse.
 • Sælg abonnementer med tilbagevendende betalinger.
 • Gør din butik til en markedsplads med fremsendelser.
 • Opbevar filer eksternt (Amazon eller Dropbox) og gør dem tilgængelige til download.
 • Tilføj et komplet reservationssystem.
 • Download e-mail-vedhæftede filer, når filerne er små.
 • Send betingede e-mails automatisk baseret på foruddefinerede betingelser.

Udvidelser er også tilgængelige til betalingsgateways, regnskab, analyse, e-mail og marketing. Udvidelserne er en blanding af gratis, premium og tredjeparts tilføjelser. Du kan også abonnere kunder på e-mail-lister ved hjælp af MailChimp og AWeber under kassen og bruge Simple Shipping til at lette forsendelse af enkle fysiske produkter. Produktanmeldelsesfunktion er inkluderet gratis.

At få plugin’en til at spille godt med dit tema kræver noget styling, men du kan altid vælge et af deres proprietære temaer.

iThemes Exchange

iThemes Exchange er et enkelt at installere og let at bruge eCommerce plugin. Det bevarer de grundlæggende funktioner, der er nødvendige for en butik, hvor tilføjelserne tillades at håndtere yderligere funktioner. Andre plugins opkræver separat for Stripe-tilføjelse, mens iThemes Exchange har Stripe-tilføjelse gratis tilgængelig for ubegrænsede websteder. Med Exchange kan du sælge såvel fysiske som digitale varer. Det er enestående funktion er den betalte tilføjelse til at sælge medlemskab og abonnementer på dit websted.

Ved hjælp af WordPress Editor kan du sende e-mails, der kan tilpasses, til administratorer, der giver dem besked om køb. Send også bekræftende e-mails til kunderne. Med de avancerede produktindstillinger kan du indstille udløbsdatoer for digitale downloads, indstille start- og slutdatoer for produkttilgængelighed og sporforhold. Ved at blive inden for Exchange kan du administrere kunder og transaktionsdetaljer, herunder udstedelse af refusioner.

Mens den grundlæggende version er fuldt funktionel og gratis, finder du for avancerede funktioner, at du skal betale for dem. Det er en god mulighed for begyndere og er fantastisk til medlemsbaserede websteder.

Shopify

Shopify er ikke nøjagtigt et plugin, det er en fuldgyldig eCommerce-platform, der nu integreres godt med WordPress (ved hjælp af en plugin). Hvad er det bedste ved Shopify? Nå, du åbner en konto, betaler, aktiverer plugin og opretter shop ved blot at tilføje produkter, inklusive digitale produkter, til dit websted. Shopify tager sig af alt – markedsføring, betalinger, forsendelse og sikker checkout. Desuden kan du blot bruge et af de mange Shopify-kompatible temaer.

Shopify integreres med de fleste sociale medieforum. Så du kan oprette en Facebook-butik eller købere, der kan købes på Pinterest, og tilføje en købsknap på Twitter.

Hvad skal du ikke lide ved Shopify? For en skal du foretage månedlige betalinger, der kan tilføjes, når du skalerer. Du finder ud af, at du ofte skifter mellem to administratorpaneler – WordPress og Shopify. Yderligere vil alle dine data nu hvile på en server, som du ikke har kontrol over. Ikke desto mindre kan du se, hvor let det kan være for en nybegynder, der er klar til at betale en tjenesteudbyder for at styre sin butik.

Andre hæderlige omtaler inkluderer:

 • JigoShop der tilbyder en bred vifte af funktioner i den nye version og kan tilføje en dynamisk butik til dit websted.
 • Shopp som er høj med funktioner og tilbyder en let at administrere butik for ejere og forbedret fleksibilitet for udviklere.
 • Indkøbskurv 66 da du kan oprette en sikker butik med basisversionen på under $ 10 pr. måned. Du kan tilføje avancerede funktioner til omkring $ 30 pr. Måned, men det tilbyder ikke et udvidelsesbibliotek.
 • MarketPress er også en troværdig mulighed, der tilbyder alle de seje funktioner, som en gennemsnitlig butik har brug for. Desuden er det sikkert og nemt at bruge. Det følger dog ikke med et udvidelsesbibliotek.

For at opsummere

Så du ser, at du har mange muligheder, når det kommer til at tilføje en butiksfunktion til dit websted. Du kan vælge mellem tjenesteudbydere, der fuldstændigt tager sig af din butik for at frigøre WordPress eCommerce-plugins, der giver udviklere maksimal fleksibilitet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map