Opret en simpel blog med det gratis nul WordPress-tema

Sådan starter du en blog

Hvis du har overvejet det starter en blog vi er her for at sige bare gøre det. Bedre endnu, gør det i dag. Hvad venter du på? WordPress er den perfekte måde at oprette en blog på, og fordi vi elsker jer så meget, er vores premium Zero WordPress-tema nu GRATIS! Så din blog vil se ud som en million dollars, når du virkelig kun ender med at bruge et par bucks måned. Så lad os komme i gang!


Trin 1: Vælg din hostingpakke

Inden du kan oprette dine smukke poster og sider, har du brug for et sted at være vært for din blog. Der er masser af hostingsmuligheder derude, men vi deler et par af vores favoritter med dig for at hjælpe med at indsnævre feltet.

Bedste WordPress-hosting

For det første, hvis du er budgetbevidst, er en af ​​de bedste overkommelige hostingmuligheder en delt plan fra Bluehost. Fra kun 2,95 dollar pr. Måned er den delte plan perfekt til helt nye blogs, der ikke har brug for et væld af ressourcer. Bedst af alt, denne plan leveres med et gratis domænenavn (så du ikke behøver at gider med at købe et andet sted) og $ 50 i salgsfremmende marketing-tilbud for at hjælpe med at lancere din nye blog.

Lær mere om Bluehost

Næste gang, hvis du har et par dollars til overs, tilbyder Flywheel en fremragende administreret hostingplan til WordPress-blogs. For $ 14 pr. Måned modtager du fuldt styret WordPress-hosting (hvilket betyder, at de administrerer din server og WordPress-installation), gratis demosider, indbygget cache for hurtigere sideindlæsningstid, automatisk sikkerhedskopiering af websider og mere. Se på vores fulde gennemgang af Flywheel WordPress Hosting, hvis du vil lære mere.

Lær mere om svinghjul

Last up er WPEngine, vi er hvad vi bruger og elsker absolut her på WPExplorer. WPEngine starter ved $ 29 pr. Måned, hvilket kan lyde som meget i starten, men vi kan tale fra erfaringer om, at det er penge, der er godt brugt. Supporten og hosting er både superhurtig og effektiv, og da WPEngine administrerer din WordPress-installation kan du hvile let og vide, at dit websted er opdateret. Tjek vores WPEngine-hostinganmeldelse for at se, hvad denne ellers førende vært har at byde på.

Lær mere om WPEngine

Trin 2: Installer WordPress

Ok, dette er virkelig kun et trin, hvis du er gået med en delt hostingplan. Administreret WordPress-hosting forhåndsinstallerer WordPress for dig, så gå videre og gå videre til trin 3, din heldige duck. For dem af jer på en delt vært, skal du logge ind og bruge 1-klik på WordPress-installationen, som stort set hver delt vært bruger nu. Følg blot instruktionerne på skærmen fra din vært, vent et par minutter, mens serveren sætter sig op, og så er du klar til at gå! Brug for mere hjælp? Dette ved at komme i gang med blogguide har mere detaljerede instruktioner til opsætning af Bluehost. Nu til den sjove del!

Trin 3: Download gratis nul WordPress-tema

Nul Det bedste blogging Gratis WordPress-tema

Nå, jeg formoder, at du kunne bruge ethvert gratis tema eller premium-tema, men vores fantastiske Zero Theme er et kraftfuldt blogging-tema med brugerdefinerede widgets, en dejlig navigering på venstre side, masser af brugerdefinerede postformater, ubegrænsede farveindstillinger via tematilpasseren, RTL support, oversættelsesfiler og mere – alt GRATIS!

Så for at intensivere Zero-temaet skal du først downloade det fra dens temaside. Nu, hvor du har zip-filen, skal du logge ind på dit WordPress-dashboard og navigere til Udseende> Temaer> Tilføj nyt. Vælg Zero zip-fil, og aktiver den derefter. Åh hej se nu, dit websted ser fantastisk ud, og det kostede dig ikke engang en krone.

Har du ramt en hindring, mens du får opsætning? Zero har let at følge online-dokumentation, som du kan henvise til, hver gang du har brug for hjælp undervejs.

Trin 4: Styling, plugins & indhold

Nul WordPress Theme Customizer

Tilpasning af nul er let, da det bruger WordPress Customizer til alle dets muligheder. Åbn bare Customizer (som findes under afsnittet Udseende i dit WordPress-dashboard) og brug indstillingerne i fanen Styling til at oprette et tilpasset websted. Efter dette skal du ikke glemme at indstille dine menuer, tilføje nogle widgets og begynde at oprette dit indhold!

Inden du officielt lancerer din blog, skal du muligvis også overveje nogle plugins. Selvfølgelig vil du sandsynligvis have den berømte “alt undtagen køkkenvasken” Jetpack-plugin, der kan gøre masser af sjove ting som relaterede indlæg, social deling, webstedsstatistik, begrænse loginforsøg, billedkaruseller, ekstra widgets og tonsvis mere. Men derudover er der bogstaveligt talt tusinder af plugins at vælge imellem (gratis og premium), men her er et par indlæg fra vores blog med anbefalinger til at hjælpe dig i gang:

 • 10 nye plugins til begynderbloggere
 • Symple Shortcodes 2.0: Premium Shortcodes gratis
 • 10+ Bedste Anti-Spam-plugins til WordPress 2015
 • Bedste relaterede poster-plugins til WordPress
 • 20 Awesome Social Media Plugins til WordPress
 • Sådan tilføjes annoncer til WordPress
 • 8 af de bedste WordPress-porteføljer & galleri-plugins
 • Og masser af mere i vores WordPress-blog!

Det er det, så lykønsker, du skulle have en smuk blog nu! Og er du ikke glad for, at du endelig tog steget? Åh, og jeg er sikker på, at du elsker dit freemium WordPress-tema, så sørg for at sprede ordet og klikke på en (eller alle) af disse delingsknapper. Vil du ikke, at dine venner også skal have fantastiske blogs?

Over til dig – Vis os dine blogs!

Vi peger på dig

Hvis du har fulgt med og bruger Zero-temaet, kan du dele et link til din blog nedenfor! Vi ville meget gerne se, hvad du har oprettet, og vise andre nye bloggere, hvad der er muligt med WordPress og nul-omkostningen Nul-tema.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map