Opret en RSS-nyhedssammensætningsportal med WordPress

Opret en RSS-nyhedssammensætningsportal med WordPress

Tilbage i 2013 faldt Google deres støtte til RSS og dræbte deres populære service, Google Reader. Det var en bevægelse, der forårsagede en stor udstrømning af chok fra blogosfæren. Websteder overalt skrumpede for at sammensætte lister over alternative tjenester til deres RSS-nyhedssamling, og mange mennesker så dette som afslutningen på RSS.


Selvom Google besluttede, at de ikke længere vil bruge nogen tid eller ressourcer på RSS-formatet, er der stadig mange anvendelsesmuligheder til det, og det er bestemt ikke gået noget sted i de sidste par år.

WordPress-websteder, af Standard, oprette RSS-feeds under installationen. Disse feeds kan bruges til at omdanne engangslæsere til almindelige abonnenter, men de kan også bruges til at samle indhold fra andre websteder og sende dem til et eget sted. Brug af RSS-tjenesten ansvarligt på denne måde giver dig mulighed for at oprette et websted, der kan være en central portal, der viser indhold fra mange steder i din niche.

Dette kan gøres på flere måder.

Dine muligheder involverer:

  1. Opret en enkel liste over indlæg, der linker tilbage til den originale artikel.
  2. Vis hvert element som et uddrag af indholdet med et link tilbage til den originale kilde.
  3. Vis det komplette indlæg på dit websted, idet den oprindelige kilde krediteres.

jeg altid anbefaler at du krediterer den originale kilde, når du importerer indhold, og når det er muligt, kun importerer kodestykker af den originale artikel, ikke det hele (medmindre du har tilladelse til det fra den oprindelige forfatter).

Den nemmeste måde at oprette dit eget RSS-nyhedsaggregeringssted er at bruge et WordPress-plugin. Der er et par muligheder derude. Vi ser på det mest magtfulde, der i øjeblikket findes: WP RSS-aggregator.

WP RSS Aggregator Plugin

WP RSS Aggregator Plugin

WP RSS-aggregator er det mest populære RSS-importplugin, der giver dig mulighed for at samle flere webstedsfeeds og vise dem på dit websted på to forskellige måder. Disse visningsmuligheder er:

  1. Brug kortkoder til at vise emner på en liste i et indlæg / side / widget.
  2. Opret WordPress-indlæg fra feed-poster (Feed to Post).

Hver mulighed er nyttig på sin egen specifikke måde.

For eksempel, når du bruger kortkoden, kan du oprette en ny (eller tilføje til en eksisterende) side eller post, der viser en liste over relaterede artikler fra din niche. Kortkodeindstillingen har adskillige parametre, der kan kombineres for at oprette en liste med de detaljer, som dine læsere har brug for. Det kan også være stylet på forskellige måder.

Indstillingen Feed to Post opretter blogindlæg til spejling af hver af dem, der trækkes ind via RSS-feed. Denne mulighed giver dig mulighed for at diktere, om det blot er titlen, et uddrag af varierende længde eller det fulde indlæg, der importeres. Jeg kan ikke tænke på nogen legitim grund til at genudgive det komplette indhold på et andet sted, medmindre det er dit eget. Jeg anbefaler, at du helt undgår denne mulighed, hvis du ikke har ejerens klare tilladelse.

Lad os se nærmere på hver af mulighederne.

Valgmulighed 1: Brug af kortkoden

WP RSS Aggregator Shortcode

Kortkoden giver dig mulighed for at samle så mange feed-genstande, som du ønsker, til et enkelt indlæg eller en side på dit websted. Nogle temaer indeholder også widgetområder, hvor du kan bruge kortkoden. Dette er især nyttigt, hvis du publicerer dine egne blogindlæg og samler webstedsfeeds andetsteds.

Kortkoden giver mulighed for brug af flere parametre til at kontrollere, hvad og hvordan bestemte elementer vises. Du kan begrænse antallet af viste feedelementer, føje pagination til listen og mere.

Ved hjælp af uddrag & miniaturebilleder og tilføjelser til kategorier kan du tage kortkodevisningen et skridt videre. Den første mulighed giver dig mulighed for at bruge indholdet, der leveres i de RSS-feeds, du bruger, til at forbedre skærmen med korte uddrag og et miniaturebillede, mens sidstnævnte giver dig mulighed for at organisere dine feedkilder bedre.

WP RSS Aggregator Uddrag & Miniaturer

Kortkodeparametrene strækker sig også til disse to tilføjelser, så du kan bestemme, hvilket kortkodedisplay inkluderer billeder, uddrag eller begge dele.

Dette kan være en nyttig metode til at vise indhold fra andre websteder, men det er ikke den bedste mulighed, hvis formålet med dit websted enten er udelukkende indholdssamling eller fokuseret på at give din læser en bedre oplevelse.

Valgmulighed 2: Brug af feed til post

WP RSS Aggregator: WPNewsDesk RSS News Aggregation

Brug af Feed to Post-tilføjelsen er den mest nyttige og omfattende metode til at aggregere et antal webstedsfeeds til et sted, uanset hvilken niche det er eller hvilket format indholdet er i; det være sig tekst, billeder eller videoer.

Med denne tilføjelse oprettes hver feed-artikel som sin egen post på dit websted. Som standard bruger det WordPress-indlæg, men du kan indstille det til at importere til enhver tilpasset posttype. Disse indlæg kan indstilles til at vise så meget af det originale indhold, som du synes nødvendigt. Et uddrag på 100 ord formidler normalt nok af det originale indlæg til at fange dine læsers interesse.

For at kreditere den originale kilde kan du bruge den generelle indstilling, der tilføjer den samme generiske meddelelse til hvert indlæg, eller du kan bruge funktionen Tilføj / Forbered til indhold til at tilføje et brugerdefineret link til hver kilde.

WP RSS-aggregeringsfeed til post

Der er et stort antal muligheder, du har til rådighed med denne aggregeringsmetode. Du kan indstille, at indlægene automatisk skal offentliggøres eller oprettes som udkast til indlæg, så du manuelt kan beslutte, hvilke poster der skal sendes til dit websted. Du kan aktivere kommentarer til dine uddrag, ændre den måde, billederne vises, hvis du overhovedet beslutter at vise dem, tildele eksisterende brugere som forfattere eller importere den originale forfatterens detaljer og meget mere.

Indlæg oprettet ved hjælp af denne metode har yderligere styringsindstillinger tilgængelige for dem kontrolleret i menuen med pluginindstillinger. Disse styringsmuligheder inkluderer muligheden for hurtigt og nemt at slette alle de poster, der er oprettet af feedelementer, til at konfigurere, hvornår indlæg skal slettes fra dit websted (hvis overhovedet), og mange andre.

Afsluttende ord om oprettelse af en RSS-nyhedsaggregeringsportal

Der er adskillige anvendelser til at aggrege indholdet af en samling websteder til et sted, og dette plugin gør denne proces enkel.

Du er muligvis på udkig efter at opbygge et hub til dine egne websteder, en enkelt portal til alle de poster, der er oprettet i din niche, eller endda et enkelt sted til at scanne indholdsuddrag fra flere websteder, du vil følge.

For eksempel bygget WP RSS Aggregator team WP News Desk – en nyhedsportal til alt WordPress, der samler indlæg fra over 100 topkilder. Hvert indlæg linker direkte til den originale kilde og giver dem den kredit, de fortjener. Sådanne websteder kan også tjene penge med annoncer, tilknyttede links og mere.

Dette plugin giver mulighed for flere metoder til at nå disse mål og er den bedste og mest populære RSS-aggregator tilgængelig i WordPress.org plugin repository.

Har du oprettet en RSS-nyhedsaggregeringsportal med WordPress før, eller nogensinde har tænkt på at oprette en? Bruger du RSS på andre måder til at tilføje indhold til dit websted? Vi vil meget gerne høre dine tanker i kommentarerne herunder.

Og hvis du er interesseret i at lære mere, kan du måske også lide vores guide til, hvordan du opretter et socialt feed med WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector