Opret en online shop med Shopify til WordPress

Når du tænker på WordPress og e-handel kan du sandsynligvis kun komme med et par muligheder. WooCommerce er en given, da det har været det valg af gratis plugin, der dominerer markedet stort set for evigt, med gratis plugins som Easy Digital Downloads og iThemes Exchange, der kommer op på anden og tredjeplads. Men mens de først er gratis, kræver alle disse tre plugins en række premium-tilføjelser, hvis du vil have adgang til deres fulde liste over funktioner.


Hvis du er seriøs omkring dig online, har du muligvis ikke tid eller tålmodighed til at købe, installere og konfigurere alle disse tilføjelser. Andre fagfolk, som Daymond John of FUBU og Tina Roth Eisenberg af Tattly har heller ikke tid til det. Derfor stoler de på Shopify for at oprette deres online butikker.

Shopify – Kraftig e-handel, forenklet

Shopify er en af ​​de mest populære muligheder for e-handel på nettet, og ikke kun for store navne som FUBU men også for de små fyre. Hvorfor? For ikke kun er det en superladet måde at sælge dine produkter online, men det er også utroligt nemt at arbejde med og overkommelig at starte, hvilket er grunden til, at næsten en fjerdedel af millioner websteder aktivt bruger Shopify på dette øjeblik.

Kraftige salgsmuligheder

Shopify: Kraftige e-handelsmuligheder

Shopify er en fantastisk mulighed for at sælge online. Hvorfor? Der er tilsyneladende ikke noget, denne platform ikke kan gøre. Du kan nemt bygge en online butik med et ubegrænset antal produkter. Du kan fremme og sælg dine produkter på sociale medier takket være Shopifys support til Facebook, Pinterest “købbare” pins og Twitter. Du kan tilføje ethvert af dine produkter til ethvert websted med Shopify Køb knap, og du kan endda tage din online butik med i din mursten og mørtel butik Shopify POS at gøre salg ansigt til ansigt.

Enkel opsætning

Shopify gør det også nemt at komme i gang. Det er en leg at tilføje produkter. Bare tilføj dine beskrivelser, billeder eller endda downloade filer (til digitale varer). Og himlen er grænsen – Shopify lukker ikke det antal produkter, du kan tilføje. Der er desuden indbyggede muligheder for at tilføje SEO tags, produktkategorier, salg, priser, leverandører, produktvariationer osv.

Da dine produkter alle er hostet på Shopify-serverne, behøver du ikke at bekymre dig om visse websikkerhedsprotokoller eller kundedatastyring. Dette inkluderer vigtige faktorer som sikkerhedskopier, SSL-certificering, kreditkortsikkerhed (Niveau 1 PCI compliance), tilbagebetaling af behandling, kundekonti og mere. Shopify gør det hele for dig.

Shopify + WordPress

Shopify eCommerce WordPress Plugin

Hvis du ikke har hørt om Shopify, eller hvis du har bemærket det tidligere manglede i vores artikler her på WPExplorer, er det sandsynligvis fordi der indtil nu ikke var en klar måde at integrere den magtfulde shoppingplatform med vores elskede WordPress. Men nu er der – møde det kraftige Shopify eCommerce-plugin til WordPress.

Med dette smarte værktøj er det nemt at integrere dine Shopify-produkter med dit WordPress-drevne websted! Nu kan du have alle de fantastiske funktioner i WordPress, som du kender og elsker (som fuld kontrol over dit selvhostede websted, masser af temaer & plugins og mere) OG Shopify’s magt! Plus Shopify lavede tilføjelse af produkter så enkle som at bogstaveligt klikke på en knap.

Efter installation af plugin tilføjes et nyt Shopify-afsnit til dit WordPress-dashboard. Herfra kan du hurtigt oprette dine WordPress Buy-knapper, som er, hvordan WordPress opretter forbindelse til dine Shopify-produkter. Når du har oprettet dine Køb-knapper, kan du begynde at indsætte dem i indlæg og sider med den nemme Tilføj produkt-knap:

Tilføjelse af produkter med Shopify

Selvfølgelig har du stadig brug for et Shopify-medlemskab, da alle dine produkter administreres og hostes på deres servere, men dette plugin gør det nemt at integrere din Shopify-butik på et eller alle dine WordPress-websteder. Dette er især godt, hvis du bruger et antal destinationssider til at markedsføre et enkelt produkt, eller hvis du allerede har en Shopify-butik og vil vise dine produkter på dit websted eller blogindlæg (så du ikke omdirigerer kunder over hele internettet ).

Lær mere og få Shopify

Afslutter

Vi er glade for at se, hvordan temaudviklere og WordPress-brugere integrerer Shopify i deres design og websteder i de kommende måneder. Shopify er en fantastisk mulighed for både små og store virksomheder. Men vi vil gerne høre fra dig! Har du brugt Shopify før? Er du glade for at prøve Shopify til WordPress? Synes du WPExplorer skal frigive et WordPress-tema til Shopify? Fortæl os dine tanker nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map