Opret avancerede formularer gratis med Visual Form Builder WordPress Plugin

Visual Form Builder er et WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at oprette tilpassede formularer, som dine besøgende kan bruge til at komme i kontakt med dig og sende dig information. Udover at give dig mulighed for at opbygge standardkontaktformularer til dit websted har Visual Form Builder en hel række funktioner, der gør det let at opbygge meget mere avancerede former til en række formål. I denne guide lærer du, hvad du kan gøre med Visual Form Builder, og hvordan du kan dette WordPress-formular plugin det for at oprette næsten enhver form for formular til dit websted.


Hvad du kan gøre med Visual Form Builder

Nogle af grundene til, at du måske ønsker at tilføje en formular til dit websted, inkluderer, at det er let for dine besøgende at sende dig en besked, booke aftaler, sende dig filer, indsende spørgsmål og endda ansætte dig.

Visual Form Builder-pluginet findes i to varianter: gratis og præmie. I denne vejledning viser vi dig, hvad du kan gøre med den gratis version, og hvordan du kan hurtigt oprette en brugerdefineret form at få den rigtige type meddelelser og information fra dine besøgende Med den gratis version af Visual Form Builder kan du vælge mellem et imponerende udvalg af felttyper, der skal tilføjes til dine formularer, herunder:

 • Tekst: ideel til indtastning af en tekstlinje
 • Tekstområde: bruges til at indtaste en længere besked
 • Afkrydsningsfelt: Marker flere indstillinger fra en liste
 • Radioknap: vælg kun en mulighed fra en liste
 • Vælg liste: vælg emner fra en liste
 • Adresse: fysisk beliggenhed, inklusive gade, by osv.
 • Dato: med dataplukker
 • E-mail: afsenders e-mail-adresse
 • URL: webstedsadresse
 • Valuta: monetær værdi
 • Nummer
 • Tid: 12 eller 24 timer
 • Telefon: Amerikanske og internationale formater
 • HTML
 • Fil upload
 • Instruktioner: almindelig tekst eller HTML formateret

Visual Form Builder gør det også nemt at sikre, at dine besøgende indtaster de rigtige oplysninger i hvert formularfelt efter automatisk validering af dem.

Feltvalidering

En anden meget nyttig funktion i dette WordPress-form builder plugin er, at det tilføjer verifikation mod spam til dine former. Dette felt beder dine brugere om at udføre en enkel, som de skal udfylde korrekt, før de kan indsende formularen.

Bekræftelse af anti-spam

Dette vil hjælpe med at forhindre, at din form misbruges af spammere, der håber at oversvømme din indbakke med uønskede e-mails, som hurtigt ville ske, hvis du ikke inkluderede en form for menneskelig verifikation. Andre nyttige funktioner i den gratis version af Visual Form Builder inkluderer:

 • Gem indsendelser i WordPress-databasen
 • Eksporter indsendelser som en CSV-fil
 • Send indsendelser til flere e-mail-adresser
 • Omdiriger brugere til en side eller URL ved indsendelse
 • Send bekræftelseskvitteringer til brugerne
 • Kopier formularer for at spare tid
 • Arranger felter i kolonner
 • Tilpas formularen med CSS

Som du kan se, er der meget, du kan gøre med Visual Form Builder ud over standardfunktionerne i et grundlæggende kontaktformular-plugin.

Vejledning til brug af Visual Form Builder

Da vi ser på den gratis version af Visual Form Builder, kan den installeres på dit websted direkte gennem dit WordPress admin-område. Log ind på dit dashboard og gå til Plugins> Tilføj nyt.

Tilføj plugin

Når du er der, skal du søge efter Visual Form Builder og derefter klikke på knappen Installer nu, efterfulgt af linket Aktivér nu for at tilføje det til dit websted. Efter aktivering ser du et nyt punkt i sidebjælemenuen med navnet Visual Form Builder. Derfra kan du konfigurere plugin, eksportere dine formularer, se formularindsendelser og tilføje en ny formular. Da Visual Form Builder ikke leveres med nogen forudbyggede formularer, er det første trin at oprette en ny ved at klikke på menupunktet Tilføj ny form.

Oprettelse af en ny form

Den første fase af oprettelse af en ny form er at give den et navn, indtaste dit navn, indstille svar-til-e-mailen, emnet for den e-mail, der vil blive sendt, og hvilken e-mail-adresse, du vil sende formularen.

Tilføj ny form

Når det væsentlige er indtastet, kan du gå videre til oprettelse af formularen. Det næste trin er at klikke på indstillinger-knappen øverst på formularbuilder-siden.

Indstillinger for Visual Form Builder

Herfra kan du bestemme, hvem der vil modtage en kopi af indsendelsen, hvad der sker med brugeren, når de har indsendt deres formular, og også om send en e-mail til brugeren bekræfter deres indsendelse.

Trin 1

Når formularen er konfigureret, kan felterne tilføjes. Det er lige så let at tilføje de forskellige felttyper til din form som at klikke på en af ​​de tilgængelige indstillinger til venstre. Når et felt er føjet til formen, kan det være trækkes og faldt på plads. Formularfelterne kan også tilpasses for at imødekomme dine krav ved at klikke på ikonet Udvid.

Trin 2

Dette gør det muligt for dig tilføj tilpassede etiketter for at instruere brugerne, hvad de skal indtaste i hvert felt. Hvis du på et tidspunkt ønsker at se, hvordan din form ser ud, når den offentliggøres på dit websted, skal du først gemme derefter formularen og derefter indsætte i et indlæg eller en side.

Udgivelse af formularerne

Visual Form Builder gør det så let som muligt at indsætte en formular i et indlæg eller en side takket være den knap, der føjes til WordPress-indlægseditoren.

Trin 3

Når du har klikket på knappen Tilføj formular, kan du derefter vælge mellem alle de eksisterende formularer, der er oprettet, og derefter indsætte formularen i dit indlæg eller side. Hvis du har brug for at ændre placeringen af ​​formularen, kan du ganske enkelt klip og indsæt kortkoden. Hvis du vil tjekke din nye formular, skal du klikke på knappen Eksempelindlæg for at se den i handling.

Eksempelform

Hvis formularen ikke helt ser godt ud, kan du skifte formularopbygning tilbage og foretage de nødvendige ændringer.

Se formularindsendelser

Ud over at sende formularen indsendelser til et udvalg af e-mail-adresser efter eget valg, kan Visual Form Builder også gemmer indsendelser i din WordPress-database. Dette betyder, at du nemt kan gå tilbage og se alle formularindgange ét sted i dit WordPress admin-område, snarere end at søge gennem din indbakke. Når du ser individuelle indsendelser, får du også muligheden for at udskrive dem.

Se gemte indsendelser

Du kan også eksportere de gemte formularposter som en CSV-fil til visning i et program som Excel. Dette gør det meget let at filtrere indsendelser, dele dem med kolleger eller sikkerhedskopiere dem.

Eksporter formularindgivelser

Denne funktion kan være meget nyttigt for freelancere og tjenesteudbydere der kan bruge det til hurtigt at opbygge en liste over historiske forespørgsler fra potentielle kunder, som de derefter kan kontakte for at skabe mere forretning.

Konklusion

Visual Form Builder er et ideelt valg for alle, der ønsker at opbygge mere avancerede formularer end en grundlæggende kontaktformular til deres websted. Som det er så let at bruge, selv dem, der leder efter en enkel kontaktformularløsning, finder det et passende valg, der giver dem muligheden for at opbygge mere komplekse former, efterhånden som deres behov vokser.

For dem, der har brug for endnu flere funktioner, gør pro-versionen og dens tilføjelser et allerede nyttigt plugin endnu mere nyttigt og er det værd at tjekke.

Få Visual Word Builder gratis WordPress-plugin

Hvad planlægger du at bruge en avanceret formular til? Vær venlig del dine tanker i kommentarerne under.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map