Nem WordPress Twitter-kort med TCWP-plugin

Hej gutter! I dag vil jeg tage dig igennem, hvordan du bruger TCWP-plugin til hurtigt og nemt at udnytte det fulde omfang af Twitter’s ‘kort’-system.


TCWP er et premium WordPress-plugin dedikeret til effektiv oprettelse og styring af Twitter-kort på dit websteds indlæg og sider. TCWP er designet både til at køre helt uafhængigt af brugerinput (fuldt automatiseret) og / eller til at tilbyde et væld af Twitter’s udviklingsfunktioner, afhængigt af, hvor praktisk du vil tilpasse dem. TCWP giver brugerne mulighed for at oprette ALLE aktuelle korttyper, der tilbydes af Twitter (se infografien nedenfor) og kommer med mange tidsbesparende funktioner, f.eks. brug af posttitel / indhold / vist billede til automatisk at udfylde dit korts felter – du kan også specificere dine egne værdier, hvis du ønsker det!

Indhold

 • Twitter-kort – hvad de er, og hvorfor du har brug for dem.
 • Sådan bruges TCWP – Funktioner og arbejdsgang forklares.
 • Udfyldning af valgmulighederne – Brug for hjælp til at oprette indstillingspanelet? Tag et kig.

Twitter-kort

For dem af jer, der endnu ikke er blevet introduceret til glæden ved Twitter-kort, lad mig oplyse Dem. Som du kan se på billedet herunder, er et twitter-kort en måde at tilføje beriget indhold til dine tweets. Hvis du ikke bruger dem selv, har du uden tvivl set dem et eller andet sted på Twitter.

Photocard

Der er i øjeblikket 7 typer Twitter-kort (og forhåbentlig flere der kommer i den nærmeste fremtid!). Disse er;

 • Resume kort
 • Resume kort med et stort billede
 • Fotokort
 • Galleri kort
 • App-kort
 • Spillerkort
 • Produktkort

Se infografien herunder for at se, hvordan hvert kort ser ud.

TypesofTwitterCard900 @ 50

Hvis du vil finde ud af mere om, hvad Twitter-kort er, kan du læse den officielle dokumentation her på Twitter-udviklerwebstedet. Lad os tage et kig på hvordan DU kan bruge TCWP til at armere din WordPress-blog med disse stykker social marketing guld.

Sådan bruges TCWP

Vi bruger en ny installation af WordPress 3.9 til denne demonstration. Hvis du gerne vil lege med en live demonstration af TCWP, kan du gøre det her på dens demosite.

TCWPDEMO

Hurtig demonstrationsvideo

Nedenfor kan du se en hurtig (2 minutter) video, der demonstrerer TCWP’s ‘auto generation’ -kort-funktion. god fornøjelse!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xxaKQodZhuU&w=853&h=480]

Praktisk erfaring

Så snart du har aktiveret TCWP på din WordPress-blog, vil du se, at der er et nyt menupunkt under indstillingerne; dette link til TCWP-indstillingspanelet. Her indstiller du globale indstillinger, der er vigtige for generel kortgenerering og kortet til dit websteds forside.

TCWP1

Når du opretter TCWP for første gang, er der et par muligheder, der skal udfyldes (jeg taler om dette detaljeret senere). På indstillingsdashboardet ser du, at der er 3 separate faner;

 1. Generel – På denne fane er de 4 indstillinger (plus en hovedafbryder), der styrer kortoprettelsen på alle indlæg / sider undtagen for startsiden / forsiden.
 2. Hjem – Denne fane indeholder de indstillinger, der styrer kortet til din startside / forside.
 3. Aktiver – Kun en mulighed her; det er her du indtaster din Envato-licensnøgle for at aktivere automatiske opdateringer, ligesom hvis TCWP var vært i WordPress Repository (mere om dette senere).

Det fantastiske ved TCWP er, at hvis du ønsker det, behøver du kun at udfylde de få værdier på dette indstillingspanel, og TCWP vil tage sig af alt det andet!


Kort automatisering

Så hvad mener jeg, når jeg siger ‘Automation’?

TCWP var designet til at køre i baggrunden og kræver så lidt input som muligt. For at gøre denne virkelighed er der blevet brugt store længder for at integrere TCWP med oprindeligt WordPress.

Der er kun 4 standardværdier, du skal udfylde, og derefter vil TCWP bruge WordPress ‘indlægsdata, der allerede er angivet til automatisk at udfylde de relevante metatags i dit indlægs hoved; fantastisk, hvis du har et stort antal indlæg – dette vil næsten være en et-klik-installation!

Hvis du f.eks. Har udfyldt de 4 standardværdier i TCWPs indstillinger, behøver du ikke at røre ved TCWP-metakassen på posteditor-siden for at få et gyldigt Twitter-kort genereret. Så længe indlægget udfyldes fuldt ud (har en titel, har indhold og har et fremhævet billede) genererer TCWP dette indlægs kort fra selve indlægsdataene og de globale TCWP-indstillinger.

Let, er det ikke?


Automatiske opdateringer

Bekvemmelighed er nøglen.

TCWP6

TCWP er udstyret med sit eget opdateringssystem! Når du aktiverer din kopi af TCWP med din Envato-købskode, kan TCWP kommunikere med sin dedikerede opdateringsserver og servere opdateringer direkte til din blog, ligesom hvis den var vært på WordPress Repository! Fedt nok!


Individuel postkonfiguration

Sådan bruges TCWP-metabox til ‘dag-til-dag’ -kortindstillinger.

Okay, så som vi nu har oprettet de generelle TCWP-indstillinger, begynder kortdataene at blive genereret. Hvad nu hvis jeg vil redigere kortet? Eller brug af de andre korttyper? Til dette vil vi foretage ændringer i metabox for de enkelte poster.

Det bruger denne metabox, at du fuldt ud kan udnytte den fulde kraft af TCWP og Twitter’s Cards.

TCWPMetaboxExample

På hvert enkelt indlæg og side (brugerdefinerede indlægstyper understøttes også!) Ser du den nye blå metabox, som du kan se i ovenstående skærmbillede. Ved hjælp af denne grænseflade kan du konfigurere alle aspekter af dit indlægs kort.

Du kan lege med metaboxen på demonstrationsstedet: tag mig med nu!

Varsel at ved at ændre posttypen ændrer du også de tilgængelige indstillinger – dette er kun en af ​​de funktioner, der er inkluderet for at gøre brug af TCWP så hurtig og enkel som muligt.

Yderligere oplysninger om, hvad der foregår i TCWPs metabox, henvises til TCWPs dokumentation eller efterlad en kommentar!

TCWPCC

Udfyldning af indstillingerne

Brug for hjælp til at indstille ting? Følgende kan hjælpe dig, hvis du er lidt forvirret.

Lad os se på hvad der går hen på TCWP-betjeningspanelet.


Generel

Denne fane er dedikeret til de generiske indstillinger, der bruges som standardværdier, når du genererer Twitter-kort til alle indlæg / side undtagen startsiden..

TCWP2

 1. Deaktiver Twitter-kort globalt: Dette er hovedafbryderen, der styrer kortoprettelsen på alle indlæg og sider. Marker blot denne mulighed for at stoppe, at kortmetadataene genereres.
 2. Twitter-konto tilknyttet blog: Der er 2 twitter-brugernavne, der normalt tilskrives et kort. Den ene er kontoen på selve webstedet (denne mulighed), og den anden er brugernavnet til forfatteren. Forfatternavne kan specificeres på individuelle indlæg, men brugernavnet til webstedet kan kun indstilles her.
 3. Standardforfatter Twitter-brugernavn: Dette er standardværdien, der bruges til forfatterkontoen HVIS dette er ikke specificeret i indstillingerne for indlæg.
 4. Standard beskrivelse af Twitter-kort: Dette gør nøjagtigt hvad der siges. Dette bruges som kortets beskrivelse hvis og kun hvis, indlægget / siden har intet indhold, og du har ikke angivet en brugerdefineret beskrivelse i TCWP-metabox.
 5. Standard korttype: Du kan vælge enten fra Oversigt, Oversigt med stort billede eller fotokort som standard (det, der blev brugt, når du ikke har angivet en type på selve indlægget). Der er kun 3 muligheder her, da de er de eneste, der automatisk kan genereres uden brugerinput.

Hjem

Du kan oprette dit front / startside Twitter-kort fra denne menu. På forsiden tilsidesætter disse indstillinger de specificerede i TCWP-metabox.

TCWP3

 1. Aktivér generisk Twitter-kort?: Denne indstilling tænder og slukker blot for hjemmesidekortet. Dette skal som standard være tændt (markeret).
 2. Kort type: Vælg en hvilken som helst korttype til din startside. Bemærk, at når du ændrer denne værdi, ændres indstillingerne nede på siden (vises / forsvinder) for at matche de nødvendige indstillinger for din korttype. Smart, he?
 3. Generisk kortskaber: Kontoen, der skal akkrediteres som forfatter. Bemærk, at stedets konto stadig vil blive taget fra indstillingen på fanen Generelt.
 4. Generisk kortbeskrivelse: Temmelig ligetil – bemærk, at nogle kort ikke bruger denne værdi.
 5. Standardkortbillede: Du kan uploade et billede direkte fra indstillingspanelet her. Dette vil blive brugt som kortets billede (undtagen galleri og app-kort).
 6. Andre muligheder: Der er 23 andre kortspecifikke indstillinger, du kan konfigurere. For mere information om disse kan du tjekke TCWPs dokumentation.

Aktiver

Aktivér TCWP med din Envato-købskode.
TCWP4

 1. Envato indkøbskode: Når du køber TCWP fra CodeCanyon, får du en købskode. Ved at aktivere din kopi af TCWP aktiverer du automatiske opdateringer til den på din blog! (spring tilbage til ‘Automatiske opdateringer’)

TCWPCC

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map