Lær hvordan man laver WordPress-temaer: Alle de bedste ressourcer

WordPress er fantastisk. Det er nemt at installere, og der er et væld af gratis og premium-temaer, der kan downloades. Eller du kan altid lave et tema selv. Ved du ikke, hvordan du koder? Intet problem, vi har dig dækket! Alle er på et tidspunkt nybegynder, og med WordPress, jo flere ressourcer er det bedre. Heldigvis er der mange steder, du kan henvende dig til for hjælp og instruktion uden nogensinde at skulle forlade dit skrivebord. Nedenfor er bøger, tutorials, starttemaer og et par ekstra ting, som vi synes er dejlige til at lære at kode til WordPress. Gå videre og kom i gang – du vil kode på kort tid!


Bøger

Sådan bliver du en Rockstar WordPress Designer

Hvordan man kan være en Rockstar WordPress-designer er en fantastisk bog med masser af informationer, der er store til kodning af begyndere. Bogen leder dig gennem tre WordPress-temaer for at vise dig, hvordan du udvikler solid portfolio, blog og generelle WordPress-websteder. Og når du gennemgår hver af tutorials, bygger de på hinanden for gradvist at udvide dit kodningsegenskab. Photoshop-, HTML-, CSS- og WordPress PHP-filer er alle inkluderet, så du har masser af referencemateriale, og den eneste forudsætning er, at du har haft en vis eksponering for HTML / CSS.

Udgravning i WordPress

Dette er stedet at starte, og vi skrev endda en Digging til WordPress Review alt om det. Denne bog giver praktisk viden og tip til at transformere fra en WordPress-nybegynder til en kodermaster. Bogen lærer dig det grundlæggende om installation, opsætning, tema-anatomi, tema / plugin-udvikling, kommentar til oprettelse, webstedssikkerhed og hvordan du opretholder en sund blog. Der er mange gode tip, som du måske ikke finder andre steder, såvel som en levetid med opdateringer. Så hver gang en ny udgave af Digging Into WordPress kommer ud, har du adgang til alle de nye info og tutorials.

Opbygning af WordPress-temaer fra bunden

Opbygning af WordPress-temaer fra Scratch fører dig gennem processen med kodning for WordPress. Når du gennemgår vejledningerne, lærer du, hvordan man koder et WordPress-tema fra en HTML / CSS-skabelon, hvordan man opretter tilpassede indlægstyper, udvikler temaindstillinger og widgets, samt hvordan man opretter plugins og mere. Denne bog kræver en baggrund i HTML, CSS, PHP, MySQL og JavaScript, så jeg vil sige, at dette er for begyndere på højere niveau eller dem med mellemliggende viden om webudvikling.

Vejledninger

Udvikling af dit første WordPress-tema af WP Tuts+

At udvikle dit første WordPress-tema er en tredelt tutorial-serie er et godt sted at starte, hvis du er ny til at udvikle WordPress-temaer. De trinvise vejledninger lærer dig det grundlæggende om WordPress, udvikling og design. Og når du er færdig med serien, vil du have oprettet dit helt eget WordPress-tema.

WordPress Temaudvikling Træningshjul af WP Tuts+

Med WordPress træningshjul ledes du gennem en række tutorials for at oprette dit eget WordPress-tema. Denne serie er designet til begyndere og fører dig gennem processen med at omdanne en HTML-skabelon til et fungerende WordPress-tema. Tutorials holder det grundlæggende og er nemt at følge – perfekt til alle nybegynder.

Sådan oprettes et responsivt WordPress-tema med Bootstrap af Treehouse

Denne tutorial om Sådan oprettes et responsivt WordPress-tema med Bootstrap drager fordel af Bootstrap og guider dig gennem at oprette et responsivt WordPress-tema. Bootstrap giver et stærkt grundlag for at lære at oprette lydhøre temaer, og den eneste forudsætning for denne tutorial er, at du har erfaring med at tilføje indlæg og installere plugins som administrator. Emner og temafunktioner, der dækkes, inkluderer: et brugerdefineret hjemmesidesign, om side, kontaktside, nyhedsafdeling med kommentarer og en widgetiseret sidefelt.

Sådan oprettes et WordPress Theme 2. udgave af ThemeShaper

Denne detaljerede WordPress tematutorial af ThemeShaper viser dig, hvordan du opretter et WordPress-tema fra start til slut, og forklarer endda hvorfor visse metoder er at foretrække frem for andre. På grund af detaljerne er dette en igangværende serie med 16 dele, og det er værd at din tid til at tjekke den ud. Forfatteren bekræfter endda, at når du afslutter selvstudiet, skulle du være i stand til at gøre næsten alt hvad WordPress-tema relateret, du ønsker.

Oprettelse af et tema for børn til WordPress af WP Tuts+

Oprettelse af et simpelt barn-tema til WordPress er en fantastisk tutorial, der leder dig gennem, hvordan du opretter et barn-tema til WordPress. Fordi WordPress giver dig mulighed for at adskille design fra indhold, kan du beholde et tema og ændre designet ved hjælp af et underordnet tema. Og efter at have afsluttet denne tutorial, skal du være i stand til at oprette et simpelt tema for børn.

Starttemaer til reference

Twenty Twelve WordPress Theme

Standard Twenty Twelve WordPress tema er et fantastisk starttema at lære af. Med sit blotte knogles design, grundlæggende struktur og begrænsede funktioner er det et godt sted at starte, hvis du vil vælge et godt kodet tema fra hinanden.

Underscores (_S) tema

Det Understår WordPress-tema er et andet stærkt starttema fra Automattic. I modsætning til Twenty Twelve er der ingen stil / design inkluderet – der er kun HTML5-skabeloner. Dette tema er beregnet til at blive redigeret og udvidet til at udvikle dit eget tema og forbedre dine kodningsevner.

Andre nyttige ressourcer

WordPress snyderi

Denne saftige lille tidbit er et WordPress Cheat Sheet, der opsummerer en masse nyttige WordPress-funktioner. Udskriv det og tap det på dit skrivebord, eller indstil det som din skrivebordsbaggrund – så har du altid en hurtig reference, når du har brug for det!

Tema Anatomi snyderi

Dette tema Anatomi snyderi er et simpelt diagram over, hvad der udgør et tema. Er der behov for hvert element? Nej. Er der andre elementer, der ikke er opført, som du måske vil medtage i et tema? Ja måske. Dette er et SIMPLE snyderi, der viser de grundlæggende knogler i de fleste WordPress-temaer derude, og det er en stor hurtig oversigt, der skal bruges, når du komponerer et nyt tema.

Skabelon hierarki snyderi

Dette fantastiske lille snyderi lægger visuelt WordPress-skabelonhierarkiet ud. Hierarkiet viser skabelonfilerne inden for dit tema og den rækkefølge, de er indlæst i. Dette er især nyttigt, når du planlægger at oprette forskellige layouts til forskellige typer indhold i dine temaer.

WordPress Codex

Som altid kan du henvise til WordPress Codex for noget, du ikke kan finde andre steder. Der område masser af nyttige tip og lektioner i kodeks, som du helt sikkert vil hjælpe dig på et eller andet tidspunkt. Og da selvstudierne kommer direkte fra WordPress, ved du, at de er legitime.

Dine ressourceanbefalinger

Hvilke ressourcer har du haft succes med? Hvis du har brugt nogle af ressourcerne ovenfor, eller hvis du har fundet andre på nettet, vil vi meget gerne høre, hvad der har været nyttigt. Fortæl os om dine oplevelser i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map