Let at følge & væsentlige WordPress-træningsvideoer fra WP101

WP101 WordPress-tutorials

WordPress kan virke skræmmende for begyndere, hvilket får dem til at vige sig væk fra webstedsudviklingen på grund af overvældelse. Heldigvis kan træningswebstedet WP101 forberede både WordPress-begyndere og forbedringer til at navigere ind og outs i WordPress med relativ lethed.


Nu i det syvende år online har WP101 vist sig at være en stor ressource for over 500.000 individer. Gennem videoer og andet træningsmateriale har de udrustet webstedsejere til at med sikkerhed bygge deres egne websteder ved at mestre WordPress-basics. I dette indlæg skal vi se nærmere på WP101 og fremhæve syv vigtige træningsvideoer, som du kan se lige nu!

Mere om WP101

WP101 er vokset eksponentielt i de sidste par år. De har udvidet de originale tilbud til at omfatte avancerede tutorials, medlemsmuligheder, et plugin og videolicensering.

Valgmuligheder for betalt medlemskab inkluderer fuld adgang til alle videotutorials (inklusive WordPress 101 & 201 og deres Yoast SEO-serie) og WP101 forum. For design-fagfolk, der ønsker at uddanne deres klienter i WordPress, oprettede de WP101-plugin. Licenser starter på kun $ 99 pr. År til brug på 250 klientwebsteder, og alle muligheder inkluderer 20 WordPress 101 og 13 Yoast SEO-videoer (alle hvidmærket) og et års opdateringsværd. Ikke dårligt, ikke?

Virksomheder, der ønsker at integrere WP101-videoer i deres egne træningskurser, kan licensere hvidmærkede videoer til deres eget websted for $ 497 pr. År, hvilket er meget for 23 tutorialvideoer plus opdateringer. Bare tænk på hele tiden, det sparer dig, når du hjælper kunder, der er nye inden for WordPress. Nu hvor du kender dine muligheder, lad os gennemgå WP101’s syv væsentlige WordPress-træningsvideoer, startende med det grundlæggende.

Oprettelse af et firma Foundation

I tråd med sit domænenavn tilbyder WP101 et introduktionskursus til WordPress. Tre grundlæggende videoer gør seerne bekendte med webplatformen.

1. Hvad er WordPress?

Denne video definerer WordPress som websoftware, der bruges til at oprette et websted eller blog. Mere specifikt er det et open source content management system, der konstant udvikler sig. Du kan bruge dens plugins, widgets og temaer til at tilpasse dit eget websted, og du kan bruge dets webbaserede editor til at opbygge dine websider i stedet for at lære HTML-kode. Og da du selv er vært for dit indhold, kan det ikke fjernes af en tredjepart-vært.

Hvis du har brug for hjælp ud over disse tutorials, kan du søge svar fra WordPress forum, WordPress Stack Exchange, eller fra WPQuestions.

2. WordPress.com eller WordPress.org?

Hvad er forskellen mellem WordPress.com og WordPress.org? WordPress.org er gratis open source-software at når den først er installeret på en webserver, bliver synlig på Internettet. Du har også brug for en hosting-konto for selv at være vært for dit websted. Denne self-hostede version giver dig mulighed for at tilpasse og administrere dit eget websted ved hjælp af dit eget domæne.

WordPress.com er den hostede version af WordPress. Det er også gratis, men din webadresse er knyttet til “.wordpess.com”. Du har muligheden for at købe dit eget domæne, men dit websted bliver stadig hostet af WordPress og ikke med en selvhostingsindstilling, du vælger. Der er et begrænset antal temaer, du kan bruge, og du har ikke mulighed for at uploade premium-temaer eller plug-ins fra tredjepartswebsteder.

Så WordPress.com er helt gratis, men tilbyder færre friheder. WordPress.org-installationen er gratis, men du bliver nødt til at købe dit eget domæne og din hostingkonto for at den skal fungere.

3. Sådan installeres WordPress

For at installere WordPress har du brug for en webhost-udbyder. Mange af dem gør WordPress-installationen enkel og sender dit websted live med et par klik. Tjek vores seneste blogindlæg om, hvordan du kommer i gang med WordPress for at lære om vores foretrukne hostingfirmaer til WordPress, eller besøg vores bedste WordPress-hosting-side for at lære om flere muligheder.

Denne video dækker den manuelle installation af WordPress websoftware ved hjælp af en FTP-klient, en teksteditor og en webbrowser. Processen indebærer at downloade WordPress fra WordPress.org, uploade disse filer til webserveren, oprette en MySQL-database og bruger og derefter køre WordPress-installationsskriptet. Alle disse punkter er dækket detaljeret.

Navigering i bagenden

Når dit websted er konfigureret, og du logger ind på dit websteds administrationspanel, finder du dit WordPress-dashboard og muligheden for at oprette indlæg og sider.

4. Dashboard

WP101: WordPress Dashboard

Denne video viser alle aspekter af instrumentbrættet, fra velkomstmodulet til værktøjslinjen, profilindstillinger og hovednavigationsmenuen. Du kan tilpasse dit betjeningspanel ved at klikke på Skærmindstillinger drop down link. Det Hjælp fanen tilbyder hjælp baseret på den aktive side eller panel, du arbejder på.

Du kan også registrere idéer til blogindlæg ved hjælp af Hurtigt udkast værktøj på dit instrumentbord. Redigering af kommentarer er også enkel fra hoveddashboardet. Hovednavigationsmenuen er placeret til venstre. Primære links udvides til at vise underoverskrifter, når du holder musepekeren over dem. Vær sikker på se videoen for flere detaljer, eller læse vores artikel om brug af elementer i WordPress-backend.

5. Efter revisioner

WP 101 Efterudgiftsvideo

Indsend revisioner giver dig mulighed for at vende tilbage til dine indlæg og sider til tidligere versioner. Boksen for revision af indlæg er placeret i bunden af ​​din blogindlægseditor. Klik Skærmindstillinger øverst til højre på siden, hvis dit indlægsrevideringsfelt ikke er synligt. Marker blot afkrydsningsfeltet mærket revisioner og dit indlægsrevisionsfelt skal vises nederst på siden. Du kan se det indhold, du gerne vil vende tilbage til, inden du vælger den endelige revision, du gerne vil bruge.

Forberedelse til besøgende

Opsætning af din bagenden er måske det mest udfordrende aspekt af byggepladsen for en nybegynder. De næste to videoer diskuterer måder, hvorpå du kan forberede dine webindlæg og sider til fremtidige besøgende.

6. Hvad er RSS?

WP 101 Video Hvad er RSS

RSS (Really Simple Syndication) leverer en oversigt over indhold til et live feed. Når du opdaterer dit websted, vises det automatisk i dit RSS-feed. Besøgende på dine websteder kan abonnere på dit RSS-feed ved hjælp af en RSS-læser. RSS-læsere sammenstiller alle feeds, som en person er abonneret på. Læsere har derefter muligheden for at læse blogindlæg i deres feed eller besøge hvert websted via feedets link.

I dit WordPress-dashboard kan du tildele antallet af blogindlæg, der vises i dit RSS-feed gennem Læser link. Og hvis du vil lære mere, kan du tjekke vores begynderguide til RSS og WordPress!

7. Generelt fanen Yoast SEO Plugin

Toast SEO Video Tutorial af WP101

Det Yoast SEO-plugin hjælper dig med at optimere dit websted til at opfylde SEO-standarder (search engine optimization). Under fanen Generelt kan du indtaste et fokusnøgleord for at hjælpe webcrawlere og folk med at vide, hvad dit blogindlæg handler om. SEO-titlen foreslås baseret på dit fokusnøgleord. Hvis du foretrækker det, kan du ændre den titel. Du vil også medtage en metabeskrivelse om dit indlæg, der indeholder dit fokusnøgleord. At kende det grundlæggende i denne generelle fane vil sætte dig på den rigtige vej til at optimere dit websted for søgemaskiner og interesserede læsere.

Konklusion

Nu hvor du ved, at disse ressourcer findes, kan du begynde at henvise til dem, mens du bygger dit WordPress-websted. Over tid kan du med sikkerhed bygge videre på dine WordPress-evner. Og med WP101-medlemskab har du adgang til endnu flere videotutorials og ressourcer.

Har du adgang til WP101-videoer til WordPress-træning? Hvordan var denne oplevelse for dig? Eller har du en anden videotræningskilde, du bruger? Vi vil meget gerne høre dine tanker – fortæl os det i kommentaredelen nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map