LearnDash til WordPress: Sådan opretter du dit første online læringskursus

LearnDash til WordPress: Sådan opretter du dit første online læringskursus

Hvis du overvejer at oprette et online læringskursus, kan LearnDash muligvis være løsningen for dig. LearnDash er et WordPress Learning Management System (LMS) plugin, der giver dig mulighed for at designe, promovere og sælge dine onlinekurser, uanset hvilke emner der er.


I denne artikel vil vi diskutere detaljeret de vigtigste funktioner, som LearnDash har at tilbyde, og hvordan det kan bruges til at sikre, at dit projekt er vellykket. Vi vil derefter se på, hvordan du installerer LearnDash på dit WordPress-websted og skaber, markedsfører og sælger et kursus. Så lad os komme i gang …

Hvad er LearnDash, og hvem er det til?

LearnDash

LearnDash er en premium WordPress LMS-plugin der fungerer med ethvert WordPress-tema såvel som multisites. Dets lydhøre kurser kan indstilles i forskellige stilarter og ved hjælp af en række forskellige værktøjer. Dette sikrer, at hvert kursus, du opretter, er dynamisk, interessant, og at læringen forbliver sjov.

LearnDash er for alle, der ønsker at omdanne deres websted til et læringsstyringssystem. Dette funktionsrige plugin er ideelt til uddannelsesinstitutioner, virksomheder med øje på uddannelse eller WordPress-udviklere med klienter, der har brug for onlinekurser. Det giver et stort udvalg af LMS-behov.

De vigtigste funktioner i LearnDash

Så nu ved vi lidt om, hvad LearnDash gør, og hvem der skal bruge det, lad os se nærmere på det top funktioner

Oprettelse af kurser

LearnDash giver dig mulighed for at oprette ubegrænsede kurser. For hvert kursus er der adskillige muligheder at vælge imellem, hvilket hjælper dig med at designe kurser, der indeholder en række opgaver og læringsformer. Disse inkluderer oprettelse af flere niveauer kurser, chunking læring i et udvalg af lektioner, emner og kategorier, samt brug af alle typer medier, fra videoer til lyd og mere. Du kan tilføje quizzer, klassebøger, timetimer og fora for at skabe en brummer omkring hvert kursus. Og dryp-feed indhold i henhold til en fastlagt tidsplan. Du kan også give certifikater til dem, der gennemfører et kursus.

Salgskurser

LearnDash gør salg af kurser ekstremt let. Du kan vælge dine egne priser for hvert kursus, indstille din betalingsplan og sælge direkte fra dit websted. Føj en indkøbsvogn til dit websted, og vælg mellem en række betalingsportaler. Derefter opkræves et engangsgebyr for at købe et kursus eller et tilbagevendende abonnement, oprette medlemsplaner, sælge kurser i bundter og meget mere.

Håndtering af administrator

LearnDash giver dig total kontrol over dine kurser og studerende og sikrer, at administrering af administrationen af ​​din LMS er en nem og hovedpinefri proces. Tillad studerende at oprette en online profil og spore deres egen læring i frontend. Du kan også sende automatiske e-mail-underretninger for at hjælpe med at øge brugerengagement, placere folk i grupper og give andre mulighed for at administrere dem samt meget mere.

Tilføjelse af udvidelser

Foruden de kernefunktioner, som LearnDash leverer, kan du også installere ekstra udvidelser at tilføje avanceret funktionalitet til din LMS. LearnDash giver en række gratis, premium og tredjeparts tilføjelser, herunder WooCommerce, BuddyPress og MemberPress integration.

Som du kan se, har LearnDash meget at tilbyde og er et imponerende værktøj. Vi gennemgår derefter, hvordan du bruger det til at oprette et grundlæggende kursus, så du kan se, hvordan det fungerer, og hvordan du kommer i gang på din eLearning-rejse …

Kom godt i gang med LearnDash

Installation af LearnDash er en hurtig og nem proces. Først skal du købe plugin direkte fra LearnDash-webstedet. Når det er købt, skal du downloade pluginet og uploade det til dit WordPress-websted.

Installere

Efter aktivering finder du en LearnDash LMS-menu er blevet føjet til din WordPress-menu.

Oprettelse af et nyt LearnDash-kursus

Kurseksempel

For at tilføje et nyt online læringskursus skal du vælge LearnDash LMS> Kurser> Tilføj nyt fra din WordPress-menu.

Tilføj nyt kursus 1

Det er på denne side, du opretter introduktionen til kurset og vælger kursusindstillingerne. Du bliver nødt til at åbne andre LearnDash-sider for at fremstille andre elementer på kurset, såsom lektioner, quizzer, certifikater og mere. Dette er dog den vigtigste hjemmeside, hvis du kan lide det kursus, du er ved at udvikle.

Tilføj nyt kursus

For at komme i gang skal du tilføje dit kursus en titel og derefter indtaste din grundlæggende indledende kursetekst i WordPress-posteditoren.

Udvalgt billede

Du skal også give dit kursus et hovedbillede. For at gøre dette, upload et billede af under Udvalgt billede.

Kursets URL

Fuldført Permalink

Klik på for at ændre URL-kurserne for at gøre det mere mindeværdigt for dine studerende Indstillinger> Permalinks fra din WordPress-menu.

permalinks

Vælg derefter Indlægsnavn> Gem ændringer.

postname

Tilbage på din kursside ser du, at din kursus-URL nu bliver navngivet korrekt.

Kursindstillinger

Kursusindstillinger kan tilpasses på din kursusside. Dette inkluderer muligheder for at tilføje kursusmateriale, oprette en kursuspris, styre kursusundervisning, vælge kursusforudsætninger eller en udløbsdato og tilføje et kursuscertifikat for at nævne et par muligheder.

Kursindstillinger

Hvis du vil oprette et betalt kursus, skal du rulle ned til Rute og vælg Kursets pris type. Her kan du vælge, om dit kursus er …

 • Åben – tilgængelig for alle
 • Gratis – men brugere skal registrere sig
 • Køb nu – et betalt kursus
 • Tilbagevendende – en tilbagevendende betaling for adgang til kurset

Når du har valgt en betalt mulighed, skal du tilføje en pris og oprette en faktureringscyklus, hvis det er relevant.

Kursindstillinger 1

Under Sorter lektion efter skal du også vælge Menu rækkefølge og Stigende under Sorter lektionsretning. Dette sikrer, at når du først har oprettet lektioner til kurset (næste dækning), kan du vælge den rækkefølge, lektionerne vises i.

Lær

Til sidst, øverst på siden, finder du fanen Kursekoder. Her finder du en liste over kortkoder, som du kan bruge til at tilføje ekstra relevant brugerinformation til dine kurser, lektioner eller quizzer.

Når du er tilfreds med det indhold, du har tilføjet indtil videre, og de indstillinger, du har valgt, skal du vælge Udgiv.

Bonus: Tillad front-end kursus oprettelse af brugere. Hvis du administrerer et team af undervisere, men ikke ønsker at give dem fuld adgang til bagsiden af ​​dit WordPress-websted, kan du overveje at tilføje et plugin som f.eks. Front End Course Oprettelse. Denne LearnDash-udvidelse gør det nemt for dig at oprette en “Course Author” -brugerrolle, så disse mennesker kan have adgang til at oprette og administrere kurser, lektioner eller quizzer fra front-end af dit websted.

Oprettelse af LearnDash-lektioner

Lektionseksempel

Hvert online læringskursus, du opretter med LearnDash, kan opdeles i lektioner. Dette hjælper dine studerende med at få adgang til indholdet af kurset i bidstykker, og sikrer, at de ikke mister interessen eller bliver overvældede af den store mængde information, der leveres.

Opret en lektion

Vælg for at oprette dine kurser første lektion LearnDash LMS> Lektioner> Tilføj nyt. Giv din lektion en titel, og tilføj det nødvendige indhold, du vil inkludere. Her kan du også uploade ethvert medie, du har brug for, eller hvis du vil vise en YouTube-video, kopiere URL’en og indsætte den i posteditoren på det passende sted.

Lektionsindstillinger

Lektionsindstillinger

Rul ned på siden til Lektie at tilpasse indstillingerne. Her skal du vælge det kursus, lektionen er knyttet til. Du kan derefter vælge at tilføje en lektionsur eller gøre det obligatorisk for studerende at uploade en opgave som en del af lektionen. Du kan også vælge at dryppe fodre indholdet ved at gøre det synligt på en indstillet dato eller efter en bestemt periode fra hvor en bruger tilmelder sig kurset. Glem ikke at offentliggøre din lektion, når du er tilfreds med den.

Tilføjelse af en quiz til LearnDash

Eksempel på quiz

At tilføje en quiz til et kursus er en effektiv måde at hjælpe dine studerende med at konsolidere deres viden. Vælg for at oprette en quiz LearnDash LMS> Quizzer> Tilføj nyt.

Tilføj quiz

Giv din quiz en titel, og hvis du vil skrive en introduktion til din quiz, skal du tilføje den til posteditoren.

Quizindstillinger

Rul ned på siden til Quiz og tilknyt derefter din nye quiz til det relevante kursus og lektion.

Quizindstillinger

Hvis du opretter en seriøs bestået eller ikke bestået test, kan du indtaste antallet af gange, dine studerende vil have tilladelse til at gentage spørgsmålene, samt indstille et godkendelsesmærke.

Quizindstillinger 2

Der er mange andre indstillinger at vælge imellem, herunder tilføjelse af en timer til din quiz, aktivering af en automatisk start, så snart quizsiden indlæses, visning af et leaderboard, så elever kan sammenligne deres score eller aktivere en automatisk e-mail-meddelelse for at informere brugere om deres resultater.

Test resultater

Du kan også tilføje yderligere tekst, der skal vises til dine studerende i slutningen af ​​quizzen. Når du har ændret dine quizzerindstillinger, så de passer til dine kursusbehov, skal du vælge ‘Udgiv’.

Opret quizspørgsmål

Du vil se, at der nu er tilføjet ekstra faner øverst på siden. Vælg for at oprette spørgsmålene til din quiz Spørgsmål> Tilføj spørgsmål.

Nyt spørgsmål

Her kan du oprette hvert spørgsmål og svar, samt vælge mellem forskellige stilarter af spørgsmålstegn, herunder multiple choice, udfylde emner og sortere svar i en rigtig rækkefølge. Du kan også medtage en Antydning for at hjælpe dine studerende, hvis de sidder fast.

Vi har nu dækket det grundlæggende ved at oprette et online læringskursus. Det er nu din tur til at gå i gang med at designe dit eget kursus og fremstille passende lektioner, quizzer og yderligere indhold.

Bonus: Vil du eksportere quizresultater? Ved at tilføje et plugin som Quizrapportering du kan nemt analysere quiz-svar, holde styr på brugernes score og mere.

LearnDash-betalingsindstillinger

Når du er færdig med at oprette et kursus, skal du oprette et online betalingssystem på dit websted. Dette gør det muligt for studerende hurtigt at købe og begynde at bruge kurset.

Paypal

LearnDash leveres med Paypal-integration ud af boksen. Du kan dog installere en af ​​de mange LearnDash-udvidelser for at tilføje yderligere betalingssystemer, inklusive Stribe, 2Checkout, Zapier, og mere, alt sammen gratis. For at oprette en betalingsgateway med Paypal skal du blot vælge LearnDash LMS> Indstillinger fra din WordPress-menu. Udfør derefter ‘Paypal-indstillingerne’. Når det er verificeret med Paypal, bliver dit websted oprettet til at sælge dit nye kursus.

Afsluttende tanker om oprettelse af et online læringskursus med LearnDash

LearnDash har et bredt udvalg af funktioner og funktionaliteter, som vi ikke engang har berørt i denne artikel. Når du har købt dette premium plugin, vil omfattende supportdokumentation såvel som adskillige YouTube-tutorialvideoer hjælpe dig med at lære, hvordan du yderligere bruger dette avancerede værktøj og udvikler interessante og varierede kurser, der appellerer til dit publikum.

Er du klar til at begynde at oprette et online læringskursus med LearnDash? Del dine tanker om dit projekt i kommentarerne herunder …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map