Konfigurer nemme downloads med CM Downloads Manager Pro WordPress Plugin

Jeg har haft privilegiet at gennemgå et par andre plugins oprettet af CreativeMinds, f.eks. CM ToolTip Ordliste og CM Answers. Så da en anden af ​​deres plugins stødte på mit skrivebord, måtte jeg tjekke det ud. Denne gang fik jeg hånden på CM Downloads Manager Pro, og to ting imponerede mig med det samme: Det er intuitivt, og det er kompatibelt med de andre CM-plugins, jeg har testet.


CM Downloads Manager er et gratis og premium plugin til WordPress, der giver dig mulighed for at indstille, hvad brugere både kan uploade og downloade til og fra dit websted. Det understøtter en række filer fra dokumenter til musikfiler og giver mulighed for adgangskodebeskyttelse, integration af butikskassen, fileksempler med mere.

Lad os se på noget af, hvad dette plugin har at tilbyde.

Potentielle anvendelser

CM Downloads Manager-pluginet har en række potentielle anvendelser, hvoraf mange er beskrevet på CMinds ‘site. Jeg troede stadig, at det var vigtigt at nævne dem her, fordi det giver kontekst for installationsprocessen.

Lad os sige, at du vil sælge dine egne plugins. Du kan bruge dette plugin til adgangskodebeskyttelse af downloads af plugin-filer og integrere det med en e-handelsløsning. Eller, hvis du vil tilbyde downloads af musikfiler, du har oprettet, kan du nemt gøre det, når folk tilmelder sig som brugere. Du kan endda tilbyde gratis downloadbare hvidbøger på denne måde. Alt hvad du gerne vil have brugere til at downloade kunne tilbydes let og sikkert på denne måde.

Gratis version funktioner

CM Downloads Manager gratis

Den gratis version, der kan downloades i plugin-biblioteket på WordPress.org, indeholder en hel del funktioner, som du kan bruge til med det samme, herunder:

 • Download kategorier
 • Se antal på hver download
 • Et supportforum til hver download
 • Muligheden for at stemme ved hver download
 • Tilpasbar skabelon
 • Billedeksempel
 • Intern søgemaskine til downloads
 • Brugere kan spore downloads
 • Brugere kan tilmelde eller framelde e-mail-meddelelser til spørgsmål, der indsendes via supportforaene:

Notifikationer om CM Downloads Manager

Som du kan se, er dette bare det grundlæggende. Hvis du planlægger at tilbyde en funktionsrig download-oplevelse, har du brug for pro-versionen.

Pro version funktioner

CM Downloads Manager-funktioner

CM Downloads Manager Pro tilbyder en masse funktioner, så vær venlig at bære med mig, mens jeg prøver at gå over dem alle. Til at begynde med kan du tilføje kategorier på andet niveau, hvilket er især nyttigt, hvis du tilbyder en masse downloads. Der er multisite support, og du kan filtrere søgeresultaterne efter flere variabler som dato, downloadtype og brugernavn. Du kan også bruge brugerdefineret CSS, slippe af med meddelelsen CMinds Gratitude i sidefoden på download-sider og ændre permalinks, som du finder det passende. Du kan endda indstille en ansvarsfraskrivelse for første gang brugere om dine downloads.

Ud over disse generelle funktioner får du også større adgangskontrol og moderationsindstillinger i Pro-versionen. Angiv brugergruppetilladelser og registrer alle downloads af registrerede såvel som ikke-registrerede brugere. Du har mulighed for derefter at se denne log efter dato, download-navn eller bruger og eksportere den via CSV-filformat. Du kan også indstille visningsbegrænsninger for hver download. Nogle kan være tilgængelige for alle, mens andre muligvis kun er synlige for dem, der er logget ind. En anden vigtig funktion, som Pro-versionen inkluderer, er adgangskodebeskyttelse:

CM Downloads Manager-adgangskoder

Du kan desuden indstille uploadbegrænsninger, anmode brugernes navne og e-mail-adresser, før du tillader downloads, og brug geolocationinformation på hver download. Der er masser af support til shortcodes også, såsom downloads, en widget med downloadede emner, opdateringer, topbidragere og relaterede downloads.

Én ting, jeg virkelig kunne lide ved dette plugin, er muligheden for at tilpasse downloadsiderne fuldt ud. Du kan indstille en ekstern URL eller endda en kortkode til en download i stedet for at uploade en fil – hvilket er virkelig nyttigt, når du integrerer med et indkøbskurv plugin. Du kan også vælge at vise flere faner på hver side for at give downloads fyldigere beskrivelser. Tilføj visningstællinger, et diasshow og en widget til social deling også.

I supportforumets front tilføjer Pro-versionen muligheden for at fjerne supportforum helt eller vise yderligere faner. Du kan indstille, hvordan du ønsker, at kommentarer skal vises, aktivere moderering af kommentarer og automatisk godkende kommentarer fra verificerede brugere:

CM Downloads Manager Moderation

Tilføj links til Google Dokumenter eller integrer en MP3-afspiller til musikfiler:

CM Downloads Manager Musik

Eller integrer en MP4-afspiller til videofiler:

CM Downloads Manager-video

Endelig er der masser af ekstra brugeradministrationsfunktioner, såsom muligheden for at integrere registrering med profiler på sociale medier, herunder Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn og Microsoft Live. Offentlige brugerprofiler og Gravatar og BuddyPress integration er også inkluderet. Du kan se en demo af alt dette i handling på CMinds-webstedet.

Opsætning af det

Gå ind på installationsprocessen for dette plugin på samme måde som du ville gøre. Tilføj blot plugin ved at uploade det via .zip-fil i admin-dashboardet. Når du har indtastet din aktiveringstast, skal du se denne menu i venstre side af instrumentbrættet:

Gå derefter til linket “Indstillinger”, og indstil dine permalinks under fanen Generelt. Vælg derefter, hvilke filtypenavne du vil have tilladelse til at blive uploadet og definer adgangsindstillinger for brugere. Grundlæggende skal du beslutte, hvilke brugere du vil tillade at uploade filer. Ofte får bare redaktører eller bare administratorer denne tilladelse. Det er bedst at tage sig af denne forhåndsvisning, så du ikke lader fikle med det senere. Gem dine ændringer, og klik derefter på “Tilføj nyt” for at tilføje din første download. Du føres til formularen Tilføj ny download:

Upload af CM Downloads Manager

Formularen inkluderer også felter til tilføjelse af en detaljeret beskrivelse af download- og installationsinstruktionerne. Du kan også tilføje en ændringslog, skærmbilleder, adgangskodebeskyttelse og tilmelde dig underretninger om supportspørgsmål:

CM Downloads Manager Upload mere

Når du har indtastet alle disse oplysninger og gemt dem, kan du ændre dem senere via dit brugerdashboard:

CM Downloads Manager-brugerdash

Som du kan se, har du muligheden for at redigere, slette eller upublisere dine downloads. Det er også her du kan se, hvor mange downloads, hver vare har modtaget. Når alt er sagt og gjort, ser den side, der viser alle dine tilgængelige downloads, sådan ud:

CM Downloads Manager Demo

Dette plugin tilbyder et væld af funktioner, og jeg kan varmt anbefale, at du stikker rundt for dig selv for at afsløre alt. Der er virkelig alt for meget at dække her, men jeg håber, at dette i det mindste har givet dig et bredt overblik over, hvordan plugin fungerer, hvorfor det er nyttigt, og hvorfor jeg anbefaler det.


CM Downloads Manager Pro er muligvis ikke for alle. Når alt kommer til alt har ikke alle et behov for at tilbyde downloads på deres websteder. Men for dem, der gør det, er dette en relativt billig, let at installere og let at bruge løsning. Indstilling af tilladelser er ligetil og kan ændres når som helst. På samme måde kan du bestemme, hvordan downloads præsenteres, og har muligheden for at inkludere social deling, Gravatars, previews og mere. Alt i alt en temmelig praktisk plugin for dem, der ønsker at vove sig ind på downloadsmarkedet, hvis du spørger mig.

Har du brugt denne plugin – gratis eller premium? I bekræftende fald, hvad synes du om det? Har du fundet, at det var nyttigt? Fortæl mig venligst dine tanker nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map