Introduktion til Google AMP til WordPress

 1. 1. I øjeblikket læser: Introduktion til Google AMP til WordPress
 2. 2. Sådan opsættes AMP i WordPress

Google AMP (Accelerated Mobile Pages) er en forstyrrende ny teknologi designet til at gøre internettet mere mobilvenligt, betydeligt hurtigere og pålideligt. Denne postserie er dedikeret til at udforske Google AMP og hvordan man indstiller den i WordPress.


Her er en liste over ting, som vi vil dække over i denne indlægsserie:

 • For det første tager vi en hurtig opdatering af aktuelle mobile web-trends – der berettiger behovet for AMP
 • Vi tager også et andet lille overblik over, hvordan sidehastighed påvirker vores virksomheder og ser, hvordan AMP kan hjælpe
 • Dernæst lærer vi, hvad der er AMP, se nogle eksempler fra det virkelige liv på, hvad der kan gøre.
 • Det vil markere afslutningen på denne artikel. I den næste artikel lærer vi, hvordan du opsætter AMP til WordPress

Lad os begynde.

Google AMP

Før du graver ind i oplysningerne om AMP, kan du følge med på WPCrafter videoguide, der binder ind i vores indlæg.

Ifølge 2015 internettrendrapport udgivet af konsulentfirmaet KPCB, brugte den gennemsnitlige voksne 5,6 timer om dagen på Internettet i 2015. Af det samlede antal blev 2,8 timer brugt på en mobilenhed. Dette er en markant stigning fra 2010, hvor i gennemsnit kun 0,4 timer om dagen blev brugt på Internettet via mobilenhed.

gennemsnit dagligt-internet-brug-for-enhed

Kilde: Ezoic

Den gennemsnitlige anvendelse af mobilt internet steg med 600% mellem 2010 og 2015

emails-åbnet-by-enhed

Kilde: Ezoic

En undersøgelse offentliggjort i U.S.-præferencerapport om forbrugerenheder fandt det over to tredjedele af e-mails blev åbnet på en mobilenhed, hvor 52% åbnes på en smartphone og 16% åbnes på en tablet.

digital-media-forbrug-tid

Kilde: Ezoic

EN 2015 U.S. mobilapp-rapport udgivet af comScore fundet 90% stigning i den samlede tid, der bruges på mobile enheder af amerikanske voksne mellem 2015 og 2013. Den samme rapport oplyste også, at mobilapps tegner sig for 54% af den samlede tid, der bruges på at bruge digitale medier, og at mobilbrowsere tegner sig for yderligere 8% af den samlede tid.

Alt i alt bruges 62% af brugen af ​​digitale medier på en mobilenhed.

Så ja, en mobil-første strategi er det meget vigtig. Lad os tale lidt om hastighed.

Indlæsningstider betyder noget – de betyder meget. Det er den ene kritiske faktor, der kan påvirke andre vigtige faktorer, såsom indtægter, afvisningsprocent, tid på webstedet, søgerangeringer og ydeevne på næsten alle andre digitale marketingkanaler.

Da indtægter er slutmålet i enhver virksomhed eller websted, er her en interessant kendsgerning fra en 2014-undersøgelse “Webstedshastighed rammer alles indtægter”, udført af det digitale marketingfirma Protent. Højdepunktet i undersøgelsen var det hurtigere sider tjener meget mere penge.

hjemmeside-hastighed

Kilde: Protent

Visning af dollar pr. Side (lad os kalde det DPPV) stiger med 20%, når du reducerer indlæsningstiden fra 8 til 5 sekunder (37,5% reduktion).

Men den virkelige gevinst kommer, når sideindlæsningstiden er under et sekund eller mindre. At gå fra to til et sekund belastningstid resulterer i 2x boost i dollar pr. sidevisninger.

Ikke kun indtægter, webstedshastighed påvirker også social delingsydelse. De fyre over hos Protent gennemførte et ikke-så udtømmende eksperiment, hvor de sendte 100 betalte klik (fra Facebook-annoncer) til to sider.

Side A indlæst på 2 sekunder og Side B indlæst på 4 sekunder. Gæt hvad? Side A fik 10 aktier, mens side B kun fik to aktier. Selvom prøvestørrelsen var for lille til at validere hypotesen, men den fortæller en betydelig historie!

Når man var vidne til det mobile internetmarkeds eksplosive vækst, efterspørgslen efter hurtigere internetadgang, bedre webteknologier med hensyn til hastighed, tilgængelighed og pålidelighed blev meget vigtig. Pionerer som Google indså hurtigt, at der kunne gøres meget for at føde denne voksende efterspørgsel, og dermed blev Project AMP født.

Hvad er AMP?

amp-eksempel

Kilde: BusinessofApps.com

AMP eller Accelerated Mobile Pages er en åben ramme til opbygning af en hurtigere, standardiseret og mere lydhør mobilweb. Det smukke med AMP er, at det fungerer lige oven på eksisterende webteknologier og forbedrer den mobile brugeroplevelse dramatisk. Derfor foretrækker Google AMP-websider og rangerer dem højere i SERP’er.

Hvordan forbedrer AMP hastigheden?

website-speed-vektor

AMPs åbne ramme blev designet til at drage fordel af de eksisterende webteknologier og bygge videre på den. Derfor fungerer det lige ud af boksen i indholdsstyringssystemer som WordPress.

AMP følger en standardiseret ramme til opbygning af websider og sikrer, at alle eksisterende websider kan tilpasse sig den ramme. I lidt mere tekniske vilkår, det tillader kun asynkrone scripts, tillader gengivelsesblokerende eksterne mekanismer, tillader kun inline CSS og meget mere.

Kort sagt, AMP gengiver først layoutet på websiden (næsten øjeblikkeligt) og indlæser indhold på et prioriteret grundlag. Det fjerner enhver ventende ressource og minimerer antallet af anmodninger alvorligt. Når alle disse faktorer fungerer i perfekt harmoni med hinanden, får du et lyn med hurtig lyn, der indlæses næsten på et øjeblik.

Tjek følgende hastighedstest udarbejdet af PenguinWP, som viser “AMP-effekten”. Ved hjælp af AMP kunne de:

 • Forøg PageSpeed-score med 3 point
 • Reducer sideindlæsningstid med 72% fra 5 til 1,4 sekunder!
 • Reducer sidestørrelsen med 80% og antallet af anmodninger med 82%

Her er en tabel, der deler numrene:

PageSpeed ​​ScoreIndlæsningstidSamlet sidestørrelseAnmodning
Original version9251024118
AMP version951.420621
AMP-forskellen3-3.6s-794KB-97
Procentdel Forbedring3%-72%-80%-82%

Indholdsbevaring

AMP var designet til at gøre internettet smukt og mere lydhør over for mobile enheder. Det gjorde det ved at fjerne nogle ikke-væsentlige funktioner i de eksisterende webteknologier.

Det betyder ikke, at alle de coole funktioner på det moderne web er taget væk. Nej. Det er ganske enkelt migrerer alle disse rige indholdsfunktioner ind i en standardiseret ramme med minimalt svingrum.

AMP understøtter fuldt ud billedkaruseller, kort, sociale plug-ins, datavisualiseringer og videoer for at gøre forlagets historier mere interaktive og skiller sig ud.

Casestudie: The Washington Post

Wapo

Kilde: AMP Project

Lad os se på en case study af Washington Post med AMP. Efter implementering af AMP oplevede The Post en stigning i tilbagevendende brugere fra mobilsøgning med 23%. Dette har brug for lidt af en forklaring.

Næsten 55% af Postens trafik kommer fra mobile enheder – som igen er synkroniseret med de statistikker, der deles i begyndelsen af ​​denne artikel. Hvis dataene ikke indlæses inden for 3 sekunder, begynder folk at forlade.

Traditionelt vender 51% af brugere af mobilsøgning tilbage til The Washington Post inden for 7 dage. For brugere, der læser historier, der er offentliggjort i AMP, springer dette nummer til 63%. Med AMP steg således bevarelsen af ​​mobilt søgetrafik med 23%.

Ikke kun dette, sideindlæsningstiderne gennemsnitligt til 400ms, hvilket er en forbedring på 88% efter AMP. I dag skubber de over 1000 artikler via AMP.

Store. Sådan får jeg adgang til AMP?

Du kan få adgang til AMP-versionen af ​​ethvert websted ved at tilføje “/ amp” til URL’en på enhver webside. Hvis webstedet ikke understøtter AMP eller oplever en gengivelsesfejl, er det designet til at nådigt fornedre til den originale mobile responsive version af hjemmesiden.

Indholdsfordeling

indhold-vektor-grafik

“Også kendt som gratis CDN til AMP-artikler”

Bedre kendt som Google AMP Cache, denne gratis service fra Google gør det muligt for udgivere at være vært for deres indhold, mens de muliggør effektiv distribution gennem Googles højtydende globale cache-netværk. Med andre ord er det som en gratis CDN til AMP-websteder.

Store. Hvordan virker det?

Websider, der er gjort kompatible med AMP, lægges særlig vægt på af Google. Når du begynder at indeksere AMP-version af dit websteds sider, gemmer Google dem i noget, der kaldes en AMP-cache. Du ejer stadig indholdet, Google giver simpelthen en hånd ved at servere det til fjerne hjørner af kloden. Med hensyn til cache-opdatering af indhold, her er hvad Google har at sige:

”Hver gang en bruger får adgang til AMP-indhold fra cachen, opdateres indholdet automatisk, og den opdaterede version serveres til den næste bruger, når indholdet er cache.”

Hvordan får vi adgang til det?

Lad os se. Hvis du har en URL til en webside, skal du først kontrollere, om AMP er aktiveret. Det gør du ved blot at tilføje “/ amp” til URL’en. Her er en hurtig formel til, hvordan du får Google AMP-cache-URL på ethvert AMP-lified websted.

 1. Hent AMP-version af websiden ved at tilføje ‘/ amp’ til URL. Hvis det er gyldigt, skal du fortsætte til næste trin. Ellers stop.
 2. Hvis der vises en 404-side – har dette websted ikke implementeret AMP.
 3. Hvis du ser indholdet indlæses, er AMP installeret.
 4. For at hente indholdet fra Google AMP-cache skal du blot tilføje https://cdn.ampproject.org/c/ til begyndelsen af ​​AMP URL, ekskl. “www” -delen.
 5. Start med det vigtigste domænenavn (eksklusive ‘www’) og kopier websiden til AMP-URL.
 6. Tilføj https://cdn.ampproject.org/c/s/ til URL’en, og det skal give dig Google AMP Cache URL.

Lad os tage et eksempel på en Forbes-artikel og sætte ovenstående formel på prøve.

 • Dette er den originale Forbes-artikel URL:
http://www.forbes.com/sites/allbusiness/2015/10/24/10-great-paid-wordpress-themes-of-2015/
 • For at få AMP-versionen tilføjer vi blot / amp til den oprindelige URL.
http://www.forbes.com/sites/allbusiness/2015/10/24/10-great-paid-wordpress-themes-of-2015/amp/
 • For at få Google AMP-cache-URL kopierer vi først AMP-URL’en fra det primære domænenavn, dvs. ekskluderer “www” -delen helt til slutningen. Det giver os:
forbes.com/sites/allbusiness/2015/10/24/10-great-paid-wordpress-themes-of-2015/amp/
 • Næste tilføjer vi https://cdn.ampproject.org/c/s/ til den URL for at få Google AMP-cache-URL på den samme side.
https://cdn.ampproject.org/c/s/forbes.com/sites/allbusiness/2015/10/24/10-great-paid-wordpress-themes-of-2015/amp

Tjek det ud, det fungerer!

Smarte annoncer

online-annoncer

Oprettelse af kvalitetsindhold kræver betydelige ressourcer. Annoncer hjælper med at finansiere gratis tjenester og indhold på nettet. AMP var designet til at integrere denne idé og har samarbejdet med over 75 af de førende annoncenetværk.

AMP understøtter en omfattende række annonceformater, annoncenetværk og teknologier. Alle websteder, der bruger AMP, beholder deres valg af annoncenetværk såvel som alle formater, der ikke forringer brugeroplevelsen.

Analytics

seo

Udgivere er også nødt til at forstå brugeradfærd, når de interagerer med deres indhold. Derfor fungerer AMP også godt med over 25 af de største udbydere af analyseløsninger såsom comScore, Google Analytics, Krux og mere.

Analytics-platforme-støttet-by-amp

Analytics-udbydere understøttet af AMP som på 1st Nov, 2016; Kilde: AMP Project

Konklusion

Førende platforme for indholdsgenerering, aggregering og analyse er begyndt at implementere AMP på deres websteder. Twitter, Pinterest, WordPress.com, Chartbeat, Parse.ly, Adobe Analytics og LinkedIn er blandt den første gruppe af teknologipartnere, der planlægger at integrere AMP HTML-sider. Google planlægger også at gøre Google Nyheder til en AMP-første platform.

Det er interessant at se, hvordan dette ambitiøse projekt ville udvikle sig til at ændre internetets fremtid.

Jeg personligt elsker konceptet med AMP-sider. De er en fornøjelse at læse, forbruge meget mindre data end mobile-klar websted kolleger og viser annoncer på en helt beskedent måde.

Læsning, indtagelse og deling af indhold er så meget mere enklere og sjovt med AMP. I den næste artikel lærer vi, hvordan man integrerer AMP med WordPress.

Hvad er dine tanker om AMP? Vil det samle op??

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map