Installer WordPress på 5 minutter (eller mindre) med Bluehost

Installer WordPress på 5 minutter (eller mindre) med Bluehost

Valg af WordPress er den perfekte måde at starte dit websted på højre fod. Du får alle fordelene ved et kraftfuldt, fleksibelt og højt anset indholdsstyringssystem, der stadig formår at forblive nybegyndervenligt. Du får dog ikke mest ud af WordPress, medmindre du parrer det med en fremragende hosting-service.


Din webhost vil gøre meget for at bestemme, hvor hurtigt og pålideligt dit websted er, samt hvor meget nedetid det oplever (forhåbentlig næsten ingen). Solide hostingtjenester giver også ekstra sikkerhed for dit websted, support 24/7 og andre nøglefunktioner. Bluehost er for eksempel en hæderlig hostingudbyder, der opfylder alle disse kriterier og tilbyder hostingplaner, der er optimeret specifikt til WordPress.

I denne artikel starter vi med at introducere Bluehost og diskutere dens vigtigste funktioner og priser. Så viser vi dig, hvordan du installerer WordPress ved hjælp af Bluehost på kun fem minutter. Lad os se!

Hvorfor du bør overveje Bluehost til dit WordPress-sted

Din websted vært vil have en langsigtet indflydelse på dit websted, så det betyder virkelig, at du vælger det bedste WordPress-hosting til dig fra starten. Fordi hvert websted er forskelligt, er der ingen rundt omkring ”bedste” hostingudbyder. Men hvis du lige er kommet i gang med WordPress, anbefaler vi, at du prøver Bluehost:

Bluehost-webstedet.

Bluehost er et gammelt og betroet navn inden for webhosting og er anbefalet af WordPress-udviklerne dem selv. Brug af en sådan veletableret vært giver ro i sindet, fordi du ved nøjagtigt, hvad du kommer ind på.

Det er også værd at bemærke, at Bluehost er et særligt solidt valg for WordPress-brugere, fordi det tilbyder WordPress-specifik hosting. Du får også adgang til installation med et enkelt klik til dit WordPress-sted og dedikeret support, der er bekendt med platformen.

Andre nøglefunktioner, der får Bluehost til at skille sig ud inkluderer følgende:

 • Der er forskellige hostingmuligheder og -planer, så du kan finde en der passer til dine særlige behov.
 • Du kan administrere alt, hvad der er involveret i din webhosting, gennem en central administratorgrænseflade.
 • Bluehost har et ry for fremragende hastighed og oppetid på webstedet.
 • Der er masser af sikkerhedsfunktioner til at holde dit websted og dets oplysninger sikkert.
 • Hver plan giver ubegrænset båndbredde, og alle planer undtagen den grundlæggende mulighed tilbyder ubegrænset lagerplads, domæneregistreringer og e-mail-konti.

Heldigvis er Bluehost-hostingplaner forholdsvis overkommelige. De spænder fra $ 7,99 pr. Måned for basisplanen til $ 23,99 pr. Måned for Pro-indstillingen, selvom der er salgsfremmende priser, der vil gøre din første periode endnu billigere (vores link fører dig til planer, der kun er $ 2.95 / mo).

Selvom disse standardplaner fungerer godt for de fleste brugere, tilbyder Bluehost også optimeret hosting til WordPress, der er dyrere, men giver adgang til nogle avancerede funktioner. Det bedste af alt er at få dit WordPress-websted op og køre med Bluehost er et stykke kage. Lad os gå gennem processen trin for trin.

Sådan installeres WordPress på fem minutter ved hjælp af Bluehost

Inden du kan komme i gang, skal du tilmelde dig en hostingplan. Hvis du ikke er sikker på, hvilken der skal vælges, anbefaler vi WordPress-hostingindstillingen, da den blev oprettet specifikt til WordPress-drevne websteder, og serveren allerede var optimeret til wp-temaer, plugins osv. Du kan dog altid starte med den grundlæggende plan Hvis du har et meget stramt budget, skal du gå op til et højere niveau senere, hvis du finder ud af, at du har brug for mere plads eller yderligere funktioner.

Du skal også vælge et domænenavn til dit websted. Heldigvis inkluderer Bluehost en gratis domænenavn med alle deres delte og WordPress-hostingplaner. Du skal bare kræve dit domænenavn under kassen, eller på ethvert tidspunkt, mens du opretter din konto. Derefter er du klar til at installere dit WordPress-sted.

Trin 1: Installer WordPress gennem din Bluehost-konto

Start med at logge ind på din Bluehost-konto og klikke på hosting i menuen øverst på skærmen. Vælg derefter cpanel fra menuen lige nedenunder. Du skal nu se et afsnit mærket internet side – vælg knappen Installer WordPress fra det afsnit:

Bluehost-konto cpanel.

Du føres til en anden skærm, der starter installationsprocessen. Klik på Fortsæt installationen -knappen, og vælg det domænenavn, du har registreret hos Bluehost fra Domæne drop-down felt. Du kan forlade Vejviser felt tomt. Vælg derefter Næste:

Valg af dit domæne i WordPress-installationsprogrammet.

På følgende skærmbillede bliver du bedt om at indtaste dit websteds navn – bare rolig, du kan altid ændre det senere. Du skal også angive en e-mail-adresse og komme med brugernavnet og adgangskoden til din admin-konto:

Valg af dine administratoroplysninger i WordPress-installationsprogrammet.

Klik på Næste endnu en gang, og vent et par øjeblikke, mens Bluehost afslutter installationen. Når det er gjort, viser siden en meddelelse om, at din installation var vellykket:

Vellykket installation af WordPress-installation.

Hvis du klikker på se dine legitimationsoplysninger, kan du se URL’en til dit websted samt det brugernavn og det adgangskode, du oprettede. Disse oplysninger sendes til din e-mail, selvom du for at være sikker muligvis også ønsker at gemme eller udskrive siden.

Din hjemmeside er nu klar til at gå! Før vi kalder det en dag, lad os dog afslutte at få oprettet webstedet.

Trin 2: Besøg dit nye sted, og udfør installationsguiden

For at komme til dit websted skal du klikke på Installer placerings-URL fra din legitimationsside (eller kopier den til din browser). Indtast derefter dit brugernavn og din adgangskode:

WordPress admin login-skærmen.

Du føres til bagsiden af ​​dit nye WordPress-sted, hvor du kan begynde at tilpasse det og tilføje indhold. Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, kan du klikke på Forretning eller Personlig -knap (efter behov), der skal føres til Bluehosts installationsguide:

Bluehost-installationsguiden.

Klik gennem anvisningerne for at bestemme nogle grundlæggende indstillinger for dit websted. Du kan negle dets navn og beskrivelse, bestemme, hvad din startside skal indeholde, og oprette en standard kontaktside. I slutningen af ​​guiden får du en chance for at redigere det, du indtastede på de forrige skærmbilleder:

Slutskærmen på Bluehost-installationsguiden.

Guiden spørger også, om du vil tilslutte din Jet pakke konto. Dette er et nyttigt plugin, der hjælper med at holde dit websted sikkert og kan hjælpe med at øge din trafik. Hvis du dog ikke har en konto, behøver du ikke bekymre dig om dette trin lige nu (selvom vi anbefaler, at du tjekker Jetpack, når du kommer rundt for at installere plugins på dit websted).

Når du er færdig med at konfigurere dit websteds grundlæggende, kan du vælge Tilpas dit websted for at begynde at tilpasse dets udseende. Alternativt kan du bruge menuen til venstre på skærmen til at begynde at lære ind og outs på dit websted. Vi vil diskutere mere om, hvordan man begynder at designe dit websted og tilføje indhold i fremtidige indlæg. For nu kan du nyde dit nye WordPress-websted!

Konklusion

WordPress er en fantastisk platform til at oprette næsten enhver type websted, du kan forestille dig. Den fungerer dog ikke bedst, medmindre den understøttes af en lige så fremragende hostingtjeneste. Heldigvis er Bluehost en fuldt udstyret og let at bruge mulighed, der tilbyder masser af WordPress-specifikke funktioner.

Hent Bluehost

Plus at installere dit WordPress-websted med Bluehost er let. Du tilmelder dig blot en konto, vælger et domænenavn og logger derefter på din Bluehost-konto for at installere WordPress og oprette dine administratoroplysninger. Når du besøger webadressen på dit nye websted, er det kun tilbage at afslutte opsætningen.

Har du spørgsmål om, hvordan du installerer WordPress ved hjælp af Bluehost? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map