Installer WordPress i AWS – Amazon Web Services

 1. 1. Sådan installeres WordPress i Microsoft Azure
 2. 2. Sådan installeres WordPress på Google Cloud
 3. 3. I øjeblikket læser: Installer WordPress i AWS – Amazon Web Services
 4. 4. Introduktion til Cloud Computing med WordPress
 5. 5. Sådan installeres WordPress i DigitalOcean

Velkommen til en splinterny guide om Installation af WordPress på skyen serie. I dag skal vi lære at installere WordPress i Amazon Web Services (AWS). Ligesom vores tidligere skyinstallationsguider i Microsoft Azure og Google Cloud, bruger vi et forudinstalleret billede af WordPress.


Nu inden vi kommer i gang er der et par nøglebegreber, som jeg gerne vil diskutere for at få en foreløbig forståelse af, hvordan AWS fungerer.

Hvor stor er AWS?

AmazonWebservices_Logo

Lad os få det til at begynde med – AWS er ​​enormt. Jeg mener vanvittigt enormt. Det er en af ældste cloud hosting-udbydere på Internettet. Det har masser af tjenester – fra kodning af live video til analyse af hurtigt streaming af data fra satellitter og andre højtydende sensorer spredt over hele kloden.

Her er noget, der giver dig en idé, hvor magtfuld AWS er ​​- NASA – ja, NASA, brugt AWS ‘ cloud computing-infrastruktur til behandling af data fra Mars Rover-missionen. Men vi installerer en lille forekomst af WordPress, ikke? AWS har fået vores ryg! Lad os grave i det væsentlige.

amazon ec2 helt

Amazon EC2: Kendt som Elastisk Cloud Compute, tænk på dette som en computer i skyen. Du behøver ikke at vide, hvor den findes, hvem der renser og støver hardware eller hvad der sker, når strømmen løber tør. Det skal Amazon håndtere.

Hvad du har brug for at vide – det eneste, du har brug for – er de tekniske specifikationer på serveren – fejr, computeren. Det er det. Det er skyens skønhed.

Amazon-maskinbillede: AMI – som udviklere gerne kalder det (lad os kalde det, fordi det lyder rigtig cool), er intet andet end en instans, eller en computer med et operativsystem med en masse anden software forudinstalleret.

Forestil dig at du installerer Windows 10 på din nye pc og derefter installerer nogle applikationer som MediaMonkey, Microsoft Word og Google Chrome. Hvis du eksporterede et billede af OS i den aktuelle tilstand, ville du have et maskinbillede. Når vi siger eksport, menes vi til en fil, som, når den er tilsluttet en anden lignende enhed, ville køre uden installation. Folk, der arbejder med Linux, gør dette (dvs. oprette maskinbilleder eller snapshots) hele tiden. Dette er også vagt idéen bag Docker.

Hvorfor taler vi om Amazon EC2 og AMI’er?

Godt spørgsmål. Nu, da vi har konstateret, at vi har brug for EC2, er som en computer / server i skyen, bruger vi det et enkelt eksempel på Amazon EC2 (også kaldet en EC2-forekomst) at være vært for vores WordPress-sted.

Men vent. Du har maskinen – yay! Men hvad med installation af operativsystemet? Vælger vi Linux eller Windows? Linux? Bøde. Men vent (igen) – hvilken smag af Linux vælger vi? Ubuntu? Fedora? Debian? Lad os sige, at jeg vælger Ubuntu. Bøde. Hvilken version vælger jeg? Aarrghh! For mange valg til et lille mål!

Hvis det ikke er overvældende, skal du tænke på den næste proces. Vi er nødt til at installere en række software, der kræves for at køre WordPress – LAMP-stakken. Når det er installeret og konfigureret, bliver du nødt til at installere og konfigurere WordPress. Manglende tilladelser, biblioteksadgang og hele partiet.

Jeg ved ikke om dig, men det er en LANG proces. Længe i alle kasketter og fed. Du har sandsynligvis gættet, hvor jeg kommer hen nu – og du har ret. Det er her, Amazon-maskinbillede kommer i spil.

Forestil dig, at nogen installerede en EC2-instans, installerede Ubuntu, opdaterede den og installerede WordPress på den – sammen med al det krævede software (som LAMP-stakken). Personen oprettede derefter et billede af operativsystemet i dets nuværende tilstand – dvs. – en uberørt, i det væsentlige “klar til brug” -installation af WordPress. Det ville være eksemplet på en perfekt AMI med WordPress installeret i den. Nu kan du stoppe med at forestille dig, fordi der findes en sådan AMI, og den blev oprettet af Bitnami. (Yay!)

“Hvad med en markedsplads for AMI’er?”

er markedsplads med content management software

AWS Marketplace med Content Management AMI’er

Du spurgte. Amazon lyttede. Amazon har en markedsplads, der kaldes AWS Marketplace – et sted, hvor vi kan købe (ja, købe) forudkonfigurerede maskinbilleder til forskellige software, som ellers er vanskelige at installere. Ideen er at forenkle din hostingproces, så du kan distribuere din app til skyen så hurtigt som muligt. Dette ligner meget hvad Google Cloud og Microsoft Azure tilbyder som applikationsbilleder eller skabeloner.

Heldigvis har mest populære open source-software gratis AMI’er – hvilket er utroligt nyttigt for begyndere som os selv. En af de mest populære bidragydere af gratis AMI’er er Bitnami – et firma, der leverer opdaterede AMI’er til den mest populære open source-software – inklusive WordPress!

Så der går vi. EC2 til vært for vores WordPress-installation. En WordPress AMI fra Bitnami for at redde installationsprocessen. Nu skal vi bare knytte dem sammen.

EC2-forekomst + WordPress AMI = WP på AWS Cloud på 2 minutter!

Opsætning af din gratis Amazon-konto

er gratis niveau

AWS gratis anvendelsesniveaubegrænsninger

AWS ‘gratis konto inkluderer en mange frynsegoder og det er aktivt for et helt år. Det er den højeste mængde gratis tid, vi har modtaget fra enhver skyudbyder. Vi har dog visse begrænsninger.

For en komplet liste kan du tjekke AWS gratis niveau hjemmeside, men til vores formål er vi nødt til at vide netop dette:

 • Et Micro-forekomst af Amazon EC2 er tilladt i det frie niveau i 750 timer hver måned – hvilket er nok til at holde WordPress i gang i 24x7x365 timer.
 • 5 GB Amazon S3-lagerplads, som vi muligvis kan bruge som backup-placering til vores andre websteder.

For at være ærlig er den længste del af denne tutorial at oprette din gratis Amazon Web Services-konto. Det er let som 1-2-3, men ikke desto mindre er en langvarig proces. Du skal:

 1. Tilmeld dig med en ny e-mail-adresse
 2. Brug et gyldigt kreditkort eller betalingskort til at bekræfte din konto
 3. Brug dit mobilnummer til at linke din konto (Amazon ringer til dig, og du skal indtaste bekræftelseskoden)

Bemærk, at du ikke bør bruge et forudbetalt kreditkort eller en virtuel kreditkortservice (som Entropay) på din AWS-faktureringskonto. Selvom det er teknisk set okay, jeg har prøvet det, og det får kun din konto forbudt. Så brug venligst et gyldigt kort. Hvis du har fulgt alle trin korrekt, aktiveres din konto i løbet af få minutter, og du kan komme i gang med WordPress-installationsproceduren.

Trin et – Installation af WordPress-billedet fra AWS Marketplace

wp drevet af bitnami

Gå over til AWS Marketplace > Indholdsstyring > WordPress drevet af Bitnami. Det er det billede, vi vil installere. Hvis du undrer dig over, hvorfor vi ikke har oprettet en EC2-forekomst indtil videre – først off, klapp dig selv på bagsiden for at stille det strålende spørgsmål.

Okay, så vi har ikke gjort det indtil videre, fordi AWS lader os konfigurere en EC2-forekomst direkte fra AMI-siden. Dette holder tingene enkle, da vi ikke risikerer at overskrive en tidligere konfigureret EC2-instans med den nye AMI.

01-aws markedsplads vælg wordpress image

WordPress AMI by Bitnami-siden – Klik på Blive ved at komme i gang!

1.1 – Opret WordPress AMI

02-aws-wordpress-ami-config

 • Version: Vælg den nyeste version af Ubuntu.
 • Område: Vælg en hvilken som helst amerikansk region.
 • EC2-forekomsttype: Dette skal være en t1.micro-forekomst. Noget større, og du bliver faktureret.
 • VPC-indstillinger: Lad dette være som det, det konfigurerer sig selv automatisk baseret på din region.
 • Sikkerhedsgruppe: Selvom det viser en advarsel, skal du vælge Vælg nyt baseret på brugerindstillinger. Her er brugeren udvikleren af ​​AMI (dvs. Bitnami).
 • Nøglepar: Oprettelse af nøgleparret er en 3-trins proces. Selvom det er valgfrit, anbefaler vi at oprette en, da det giver dig mulighed for at logge ind på din EC2-forekomst via SSH.

1.2 – Sådan opretter du et nøglepar i EC2

Sørg for, at de regioner, du har valgt til EC2-forekomsten, og dem, der vises i din AWS-konsol, er de samme. Ellers ville processen ikke fungere.

03-00-skaber-key-pair-instruktioner

1. Klik på 1. hyperlink i dette skærmbillede.

03-skabe-key-pair

2. Du omdirigeres til din EC2-konsol. Klik på Opret nøglepar.

04-key-pair-navn

3. Indtast et markant nøgleparens navn, og klik på skab.

05-key-pair-fingeraftryk-genererede

4. Et nyt nøglepar oprettes.

1.3 – Start af WordPress AMI

06-aws-wordpress-ami-config-komplet

Gå tilbage til den forrige fane og opdater siden. Du skal nu se muligheden for at vælge det nye nøglepar, du lige har oprettet. Sørg for, at du har valgt t1.micro-forekomst igen, inden du vælger Accepter vilkår og start med 1-klik.

07-aws-wordpress-ami-config-komplet

Sekunder senere bliver du mødt med denne meddelelse. Nu har du med succes implementeret WordPress AMI. Tid til at tjekke det ud.

Trin to – Konfiguration af WordPress AMI

08-aws-EC2-konsol

AWS EC2 Dashboard

Gå over til din AWS-konsol og vælg EC2. Dette åbner dit EC2-dashboard. Du skal se teksten 1 Running Instance øverst i midten af ​​siden. Klik på den tekst.

09-aws-EC2-konsol-kører-forekomster

EC2 Dashboard viser de aktive forekomster

Dette viser listen over EC2-forekomster på din AWS-konto. Vi har bare en, som er vores WordPress-installation. Kopier derefter det underdomæne, der er nævnt under Offentlig DNS. Det er din WordPress-installations URL. Indsæt det i en browser for at se dit (nyinstalleret) WordPress-sted!

2.1 – Hentning af det systemgenererede WordPress-administratoradgangskode

Kan du huske den berømte WordPress-installation på 5 minutter? Nå, Bitnami tager sig af det også. Men hej! Hvad med dit WordPress brugernavn og adgangskode ?! Nå, standardbrugernavnet er bruger og adgangskoden genereres af systemet – dvs. den genereres tilfældigt, da WordPress AMI blev installeret. Vi er nødt til at finde ud af det nu. For at gøre dette, følg disse kommende skærmbilleder:

0x-få wp adgangskode aws panel

Fra dit AWS EC2 Instances Dashboard (det andet skærmbillede under trin 2) skal du klikke på Handlinger> Instansindstillinger> Hent systemlog. Dette viser hele systemloggen lige fra da WordPress AMI blev installeret.

10-systemet konsol

En typisk systemlog genereret af en EC2-instans

Rul til højre, så finder du den tilfældigt genererede adgangskode til WordPress. Kopiér-indsæt det til dit WordPress-login fra, og du er god til at gå!

0x-bitnami afsluttet billede

WordPress på AWS ved hjælp af t1.micro EC2 og Bitnami WordPress AMI

Konklusion

Da Amazon leverer et helt års gratis brug, ville det være en god måde at teste dit faktiske WordPress-websted eller -blog på. Du sparer et helt års hostingomkostninger og oplev kraften og enkelheden i skyen. Du skal blot pege dit domænes A-post til Offentlig DNS af din EC2-forekomst, og du vil have et fuldt udbygget WordPress-sted!

Vi håber, at du lærte noget nyt fra denne tutorial og nød at læse det så meget, som vi nød at sammenlægge det. Hvis du har kommentarer, forslag eller spørgsmål, er jeg altid tilgængelig på @souravify. Gå nu og nyd kraften i skyen – fri i et helt år med tilladelse fra AWS!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map