Installation af WordPress på Mac lokalt med MAMP

Installation af WordPress på Mac med MAMP
 1. 1. I øjeblikket læser: Installation af WordPress på Mac lokalt med MAMP
 2. 2. Installation af WordPress på Windows lokalt med WAMP
 3. 3. Installer WordPress på Ubuntu lokalt med LAMP

Da jeg stadig lærer, hvad angår WordPress-temaudvikling, ville jeg dele mine oplevelser med jer alle. Jeg ved, at der er masser af andre derude lige begyndt på deres WordPress-rejse og troede, at du måske har nogle af de spørgsmål (eller løber ind i et par af problemerne), som jeg har.


Dette er den første i en række stillinger, der vil dække grundlæggende WordPress-temaudvikling fra start til slut. Jeg håber, du er i stand til at lære noget fra disse indlæg – selvom det er noget lille.

Installation af WordPress på en Mac

Jeg har for nylig udgivet mit allerførste WordPress-tema, men inden jeg kunne begynde at kode var jeg nødt til at få min lokale vært i gang.

Nedenfor er de trin, jeg brugte til lokalt installation af WordPress på en Mac. Hvorfor skriver jeg kun om lokal installation på en Mac? Fordi det er det, jeg har. Hvis jeg nogensinde installerer WordPress på en pc, vil jeg være sikker på at opdatere dette indlæg. Så for jer med Mac-computere – lad os komme i gang!

Download & Opsætning MAMP

Jeg anbefaler at bruge MAMP til lokale installationer af WordPress på en Mac. Først skal du først downloade MAMP (Mac Apache MySQL PHP), som du kan få gratis fra deres hjemmeside ved at klikke på den nifty knap nedenfor.

Når du har downloadet det, skal du installere MAMP som ethvert andet program ved at trække mappen ind i din applikationsmappe.

Download MAMP

MAMP-indstillinger

Nu hvor du har Mamp installeret på din computer skal du justere dine standard MAMP-indstillinger.

 1. Først vil du åbne MAMP, og du skal komme i gang (se img nedenfor – venstre)
 2. Klik på knappen “Præferencer”.
 3. Dette skulle åbne en anden skærm (se billedet nedenfor – højre)
 4. Klik på knappen “Porte” for at opdatere de valgte værdier.
 5. Det anbefales, at du bruger 80 til din Apache-port og 330 til din MySQL-port.

Mamp indstillinger

Justeringerne af havne giver dig mulighed for at ekskludere portnummeret fra din localhost URL og beskytte din lokale vært. Selv tanker om at bruge port 80 kræver, at du indtaster din admin-adgangskode, hver gang du starter dine servere, det generer mig virkelig ikke, og det får mig til at føle mig mere sikker på mine hemmelige temaskabninger.

Mens du er i dine præferencer, vil du også indstille din PHP til den nyeste version og vælge et dokumentrodplacering til Apache (100% dit valg – jeg lavede en ny mappe i mine dokumenter bare for at holde tingene organiserede).

Servere / Database

Nu er det tid til at starte dine servere og tilføje en database.

 1. > Åbn Mamp
 2. Klik på “Start servere”
 3. Du vil se en velkomstskærm som nedenfor
 4. Klik på phpMyAdmin
 5. Du skal føres til en ny skærm, hvor du får mulighed for at oprette en ny database. Tænk over, hvad du vil navngive din database. Test, wordpress, wp, wpdev – uanset hvad der fungerer for dig (husk bare navnet, fordi du bliver nødt til at bruge det til et andet trin senere).
 6. Indtast navnet, og klik på Opret.

Opret Mamp-databasebruger

Bam! Du er nu klar til at installere WordPress lokalt! Se på dig – når du er teknisk erfaren.

Download WordPress

WordPress er berømt for deres lette installation. For at starte – download den nyeste version af WordPress fra deres side ved at klikke på knappen nedenfor.

Hent WordPress

Når det er downloadet, skal du dobbeltklikke for at udpakke mappen. Åbn mappen “WordPress”, og træk alt det andet indhold til din applikation / MAMP / htdocs mappe.

Installer WordPress

Trin 1: Rediger din værtsfil

terminalDette er et vigtigt skridt for at være sikker på, at du senere kan aktivere multisitet. For at mutlisite skal fungere, skal du fjerne postnummeret fra localhost URL. Så vi vil kortlægge en splinterny URL til vores localhost. Første åbne terminal og skriv følgende:

sudo nano / private / etc / hosts

Rediger værter FIle i terminal

Du bliver muligvis bedt om din administratoradgangskode, så skriv det bare og tryk enter. Derefter føres du til skærmen herunder. Brug pil ned til at gå til bunden af ​​listen og tilføje (med en fane imellem, og hvor “test” er det navn, du gav til din MAMP-database):

127.0.0.1 test

Føj database til værter FIle i terminal

Tryk på “kontrol + x” for at forlade menuen. Sørg for at indtaste “Y”, når du bliver bedt om at gemme dine ændringer.

Trin 2: Rediger wp-config-sample.php

Gå til MAMP / htdocs og omdøb filen “wp-config-sample.php” til “wp-config.php” og åbn den op. Rediger nu filerne ved hjælp af navnet på den database, du oprettede, samt “rod.”

Rediger WP-Config-fil

Gem filen. Gå nu til dit hjemmekatalog (som skal være http: // hvad-din-database-navn-er) og følg instruktionerne for at afslutte installationen.

Trin 3: Fuldfør installationen af ​​WordPress

Når din lokale vært-URL skal du se en skærm som den nedenfor, hvor du indtaster dine vigtigste info til din WordPress-installation. Udfyld formularen og tryk på “Installer WordPress”.

WordPress Install velkomst

Nu skal du have WordPress installeret lokalt!

WordPress Installations succes

Opsætning af en multisite WordPress-installation

Multisite er en fantastisk funktionalitet, som du ønsker at bruge med din localhost, når du udvikler WordPress-temaer. På denne måde kan du oprette mange testsite-miljøer, hvor du øjeblikkeligt kan se ændringer, du foretager i dine temaer uden at skulle bruge et live site. Der er ikke tid som den nuværende til at installere multisite, og da du har en frisk WordPress-installation fra trinnene ovenfor, er der intet at sikkerhedskopiere (men hvis du vælger at aktivere multisite på et senere tidspunkt, skal du sikkerhedskopiere dit websted, før du starter dette trin ).

Vis skjulte filer – Vigtigt!

En del af Multisite inkluderer redigering af .htaccess-filen, som tilfældigvis er en skjult fil. Jeg brugte et stykke tid på at lede efter det, følte mig derefter som en komplet noob, da jeg omsider indså, at den var skjult. Åbn terminal igen og indtast følgende kode for at vise alle skjulte filer:

standard skriver com.apple.Finder AppleShowAllFiles sandt

killall Finder

Dette nulstiller Finder til at vise alle dine frække skjulte filer og giver dig mindre hovedpine, når vi går videre til senere trin.

Rediger wp-config.php

Åbn din wp-config.php fil igen. Nu vil vi tilføje følgende kode for at aktivere WordPress ‘trin-for-trin-instruktioner til tilføjelse af multisite:

WordPress Tillad multisite

WP Installer netværksindstillinger

Sørg for, at dine MAMP-servere kører. Log nu på dit localhost-site. Under værktøjer skal der være en netværksindstilling. Her kan du vælge at bruge undermapper eller underdomæner (jeg brugte undermapper, men det er bare min præference) og fortsætte med netværksopsætning. Den næste side beder dig om at tilføje et stednavn og en e-mail-adresse.

Opret et netværk

Klik derefter på installation og lad WordPress arbejde, det er magi.

Rediger .htaccess- og wp-config.php-filer

Dernæst skal du præsenteres for en skærm, der ligner denne:

Opret en WordPress-netværkskode

Bare fortsæt med at følge anvisningerne. Du plejede at oprette en /blogs.dir-fil i din wp-indholdsmappe, men det ser ud til, at du med WordPress 3.5 ikke længe skal gøre dette trin (jeg gjorde det ikke og har ikke fundet nogen problemer endnu ;-). Åbn wp-config.php-filen, og indsæt den relaterede kode:

Rediger WP-Config til Multisite

Og gør det samme med .htaccess-filen (som du gjorde synlig i et tidligere trin):

Rediger .htaccess til Multisite

Føj websteder til din MultiSite

Nu skal du blot logge ind på dit WordPress-dashboard og gå til “Mine websteder”, netværksadministrator og derefter sider for at tilføje nye.

Tilføj nyt netværkssite

Herfra kan du tilføje det ønskede stednavn, titel og administrator-e-mail.

Tilføj nyt netværkssite

Succes! Du kan nu installere alle netværksaktiverede temaer på dit eller de nye websteder til test. Opret så mange eller så få websteder, som du gerne vil, og bliv udviklet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map