Hvorfor & hvordan man starter en blog efter pensionering med WordPress

Sådan starter du en WordPress Pension Blog

Du er pensioneret – tillykke! Vi ved, at det oprindeligt kan tage lidt tid at tilpasse sig din nyligt frigjorte tidsplan, men der er masser at gøre. Opbygning og vedligeholdelse af en WordPress-blog kan være en fantastisk pensionshobby, en måde, der supplerer en eksisterende interesse, eller endda en måde at tjene penge med WordPress. Selvom WordPress er temmelig intuitiv, kan ideen om at få dit websted køre virke lidt skræmmende.


Heldigvis er der masser af gratis og brugervenlige værktøjer til rådighed til at hjælpe dig med at skabe det perfekte sted. Ved at drage fordel af disse (hvoraf mange er gratis) kan du oprette din egen hjemmeside og begynde at blogge.

Dette indlæg tilbyder forslag til emner og guider dig trin for trin gennem processen med at udforme dit websted – inklusive alt fra valg af et emne til hvordan du begynder at tjene penge. Vi vil også tilbyde masser af links til videre læsning for at hjælpe dig med at gå dybere ned i de forskellige emner.

Hvorfor starte en pensionering blog?

Det kan være en fordel at starte en WordPress-blog af enhver type, men en pension-blog kan være særligt tilfredsstillende. Der er mange beviste følelsesmæssige og fysiske sundhedsmæssige fordele ved at skrive, herunder stressreduktion og et forbedret humør. Desuden tilbyder en blog en måde at bevare og videregive viden til nuværende og kommende generationer. Det kan endda give dig et par bukke undervejs.

Før vi kommer i gang med, hvordan man faktisk starter en blog, er nedenunder en liste over nogle fordele hvis du har nogle andre tanker:

 • Giv dig selv noget at gøre (du vil have meget fritid)
 • Del minder / oplevelser med familien (og verden)
 • Hjælp andre ved at lære dem ting, du har lært gennem årene (du kunne starte en blog om dit tidligere job)
 • Tag på dig nye udfordringer (det er altid godt at udfordre dig selv)
 • Rejse verden (måske har du aldrig haft tid før, men nu kan du rejse verden rundt og blogge om den)
 • Tjen lidt ekstra penge (måske vil din blog blive viral)

Start din blog i 7 nemme trin

Nedenfor har vi skitseret en syv-trins vejledning, så du kan komme på vej til blogging-succes. Lad os komme igang!

Trin # 1: Bestem dit emne

Før du designer dit websted, vil du have en god idé om, hvad du vil blogge om. Her er et par populære retninger til pensioneringsblogger:

 • En online dagbog: Du kan vælge at blot dele dine tanker og oplevelser.
 • En emnespecifik blog: Måske vil du tale om din karriere eller skrive om en hobby eller interesse.
 • En lokal nicheblog: Du er muligvis interesseret i at blogge om dit samfund, herunder virksomheder, begivenheder eller problemer.
Hjemmesiden til Sydney Lagiers pension blog

Sydney Lagiers blog fungerer som en online-pensionsdagbog og -forum

Trin 2: Vælg en webhost og domænenavn

Vi bruger WordPress Content Management System (CMS) til at oprette webstedet (vi udvider hvorfor nedenfor). Dette betyder, at du vil gå med en WordPress-venlig hostingudbyder. Selvom det er muligt at oprette meget af dit websted gratis, er hosting en komponent, der kræver et gebyr.

Dine domænenavn er det navn, der vises i dit websteds URL (f.eks. www.domain-name.com). Du kan få en gennem en webhostepakke (dit første år er gratis, hvis du vælger at give Bluehost en chance), en registrator eller domænenavnsmarkeder. Dit domænenavn er unikt, og det kan være kompliceret at ændre senere, så det er værd at tænke på det i starten.

Trin 3: Installer WordPress

Når du har sorteret dit hosting og domæne, er det tid til installere WordPress. WordPress er en meget tilpasselig og brugervenlig platform med et enormt supportfællesskab. Det har magt over en fjerdedel af internettet, og over fem hundrede nye WordPress-websteder oprettes dagligt.

Hvis du har valgt en af ​​vores anbefalede værter, kan du drage fordel af en enkel WordPress-installationsproces med et enkelt klik. De fleste værter tilbyder fremragende support til at guide dig gennem dette trin og fejlfinde eventuelle problemer.

Mens WordPress er ret intuitivt, er der ganske meget at lære, især i begyndelsen. Det er bestemt værd at tage et kig på nogle af de mange tutorials, der er tilgængelige til at komme i gang med WordPress.

Trin 4: Vælg et tema

Når du har installeret WordPress, kan du vælge et tema, der giver det generelle udseende på dit websted og muligvis giver ekstra funktionalitet. Mens mange temaer kommer med masser af klokker og fløjter, vil du sandsynligvis holde dig til et noget simpelt, når det kommer til blogging, medmindre du føler dig eventyrlysten.

Heldigvis er der masser af gratis og premium-temaer at vælge imellem. Hvis valget er overvældende, er der nogle nyttige lister over enkle gratis og premium-temaer, som du bør tjekke ud. Når du har valgt dit tema, kan du tilpasse det manuelt eller gennem de værktøjer, det kan indeholde.

Her er et par af vores egne enkle og intuitive temaer:

1. Nul (gratis)

Nul-hjemmesiden

Info & DownloadSe demoen

Dette moderne tema er let at konfigurere og giver en vidunderlig enkel baggrund til enhver blog. Det giver minimal rod både for seeren og bag kulisserne, så du kan blot fokusere på at dele dine tanker.

2. New York

Info & DownloadSe demoen

Dette dristige tema er perfekt til en professionel blog uden den ekstra ophob. Demosite er let at installere, og du kan også tilføje en butik med dine egne produkter (eller links til tilknyttede produkter på Amazon osv.) For at supplere din blog.

Trin # 5: Tilføj funktioner og funktionalitet med plugins

Mens WordPress muligvis har alt hvad du har brug for for at oprette en blog ud af boksen, vil du næsten helt sikkert gerne tilføje funktioner og funktionalitet med plugins.

Plugins er software-tilføjelser designet til at udvide kernefunktionaliteten i WordPress. De kan tilføje sikkerhed, forbedre din arbejdsgang, forbedre brugeroplevelsen med mere. Mens det ikke er nødvendig for at bruge plugins betragtes nogle som væsentlige.

Gratis plugins findes i WordPress.org opbevaringssted, og du kan finde premium alternativer på markedspladser som CodeCanyon. Plugins kan installeres og aktiveres med bare et par klik. Afhængigt af plugin, skal du ofte gå ind på det Indstillinger skærm og juster de medfølgende indstillinger. Et af de mest populære WordPress-plugins med en bred vifte af indstillinger er Yoast SEO.

Yoast SEO-titelbillede fra WordPress.org

Den har en lang liste med funktioner, der hjælper dig med at forbedre din søgemaskine placering, forfine dine skrivefærdigheder og gøre dit indhold mere brugervenligt.

Trin 6: Tilføj dit indhold

Det indhold, du tilføjer, vil være meget afhængigt af dit emne, men nogle emner, du måske vil overveje, er:

 • Om side: Denne side kan muligvis indeholde en kort biograf og fortælle læserne, hvad din blog handler om.
 • Kontakt side: Dette er en praktisk tilføjelse, hvis du ønsker velkommen til spørgsmål eller andre typer korrespondance.
 • Portefølje: Hvis du blogger om en hobby eller en interesse, er chancerne for, at du har projekter til at fremvise, som kan vises ved hjælp af en portefølje.
 • Galleri: Tilsvarende kan du have billeder, du vil præsentere i form af et galleri.
 • Sociale links: Du bliver også nødt til at komme på sociale medier for at dele dit indhold. Først skal du bestemme, hvilke sociale netværk der passer til din blog, og brug derefter nogle af vores tip til at automatisere social deling.

Sidst, men ikke mindst, skal du vide, hvordan du opretter dit første blogindlæg.

Trin # 7: Få penge på dit websted

Selvom dette trin er helt valgfrit, kan du prøve at tjene penge på dit websted. Hvis du har et godt antal besøgende, kan du indstille det til at tjene en stabil strøm af supplerende indkomst for at hjælpe dig med at nyde din pension endnu mere. Der er mange måder at gøre dette på, herunder gennem tilknyttede links, reklamer, salg af dine egne produkter og skrivning af sponsorerede indlæg.

Konklusion

En pension blog er en fantastisk måde at dokumentere dit liv som pensionist, dele din viden om en hobby eller interesse eller engagere sig mere i dit lokalsamfund. Selvom det lyder som en god idé, kan det dog være en overvældende tank at udføre det i praksis.

I dette indlæg har vi leveret syv trin til at komme i gang med din pension blog. Har du spørgsmål til den proces, vi har behandlet i denne artikel? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map