Hurtig guide til opdatering af WordPress – Hvorfor og hvordan man opdaterer

Hurtig guide til opdatering af WordPress - Hvorfor og hvordan man opdaterer

Vi ved alle, at WordPress er et populært Content Management System, der bruger open source-software til at hjælpe brugere med at oprette blogs og websteder let. Ligesom enhver anden software opdateres den regelmæssigt for at holde trit med brugernes voksende behov. Holdet hos WordPress opdaterer konstant kernefunktionerne i WordPress, og løser løbende fejl og frigiver sikkerhedsopdateringer. Og for at holde dit WordPress-websted i top gear, skal du også udføre disse ændringer i din WordPress-installation.


Dette indlæg er en hurtig guide til opdatering af WordPress. Vi forklarer nøjagtigt hvorfor og hvad du skal opdatere med jævne mellemrum. Lad os komme igang!

Hvorfor skulle du opdatere WordPress?

Der er mange grunde til, at du bør opdatere WordPress regelmæssigt.

1. Nye funktioner: Hvis du vil inkludere en ny funktion, der er bundtet i en revideret WordPress-version, skal du opdatere. For eksempel introducerede WordPress 5.0 Gutenberg-indholdsbyggeren. Hvilket, hvis du vil bruge som standard, skal du opdatere WordPress-kerne.

Det samme gælder det nye standardtema, der frigives med hver WordPress-udgivelse. Hvis du kan lide de nye funktioner, der tilbydes af Twenty Nineteen og vil føje dem til dit websted, skal du opdatere.

2. Forbedrer kompatibilitet med plugins: Ofte sker det, at mange plugin-forfattere tjekker deres arbejde for at se, om plugins forbliver kompatible med WordPress-kernen efter en større opdatering. De opdaterer plugins, når det er nødvendigt. For at disse plugins fungerer uden nogen konflikt på dit websted, kan du finde det nødvendigt at opgradere til en kompatibel WordPress-version.

3. Rettelse af fejl: Mange små fejl kan blive kendt efter en større opdatering. Så WordPress frigiver mindre opdateringer for at løse disse fejl, og du bør også foretage disse ændringer.

4. Forbedrer ydeevnen: En opdatering kan også tilføje funktioner, der toner op WordPress-ydelsen. Det kan tilføje muligheder og funktioner, der forbedrer den samlede ydelse.

5. Sikkerhed: Med mere end 33% af alle websteder drevet af WordPress, er det et fristende mål for hackere. Holdet hos WordPress og WordPress-samfundet er opmærksom på sikkerhedssårbarheder og adresserer dem hurtigt. For at holde dit websted sikkert, skal du også sørge for at udføre disse opdateringer på dit websted.

Hvad skal du opdatere?

Her er hvad du har brug for for at overvåge og opdatere:

 • WordPress-kerne – større og mindre
 • Temaer
 • plugins

Samtidig skal du kontrollere, om der er tilgængelige opdateringer til tredjeparts temaer og plugins, hvis du har installeret nogen. Der er mange farer ved forældede plugins og temaer, så du vil også holde dem alle opdaterede!

Sådan opdateres WordPress: Oversigt

Disse enkle trin hjælper dig med at holde din WordPress-installation opdateret,

1. En vigtig forholdsregel, før du opdaterer WordPress: Sikkerhedskopier altid dit WordPress-sted, inden du foretager større ændringer. Jeg har opdateret min WordPress-installation mange gange uden problemer. Min er imidlertid en rigtig lean installation med få temaer og plugins. For et websted med flere temaer og mange plugins kan opdatering være risikabelt, hvis der er nogen inkompatibilitet, så sikkerhedskopier altid.

2. Slå op skifteloggen for at forstå, hvad der ændres: Hvis du ikke har brug for en funktion, kan du vælge ikke at opdatere din WordPress.

3. Test opdateringerne i en iscenesættelsesversion af dit websted: På denne måde ved du, om der er nogen inkompatibilitet mellem din WordPress-installation og den opdatering, du prøver at gennemføre. Og hvis det sker, at noget går i stykker, kan du komme ned på fejlfinding, før du går i live med ændringerne.

Det WP Staging-plugin kan oprette en iscenesættelsesversion af dit websted. Det opretter en duplikat af dit live-websted, inklusive hele databasen, i en undermappe af din nuværende WordPress-installation. Du kan teste din opdatering her, inden du gentager den på et live site. En ekstra fordel er, at det kan hjælpe dig med at undgå driftsstop under opdateringen. Imidlertid er plugin i øjeblikket ikke i stand til at skubbe den opdaterede version tilbage til livewebstedet.

4. Installer de ønskede opdateringer: Husk, at når det kommer til sikkerhedsopdateringer, har du ikke meget valg og skal muligvis installere dem alligevel.

5. Anmeldelse:  Gennemgå dit websted, især de funktioner, der er opdateret.

Opdatering af WordPress

Du kan indstille WordPress til at opdatere automatisk ved hjælp af små kodestykker, eller du kan vælge opdateringer med et enkelt klik.

Et-klik-opdatering

WordPress har et indbygget system, der informerer dig hver gang en opdatering er tilgængelig. Du kan se det på dit betjeningspanel, når du logger ind på WordPress. Her er et skærmbillede af WordPress version 4.7-intimationen.

Opdatering er simpelthen en enkelt-klik-proces. Når opdateringen er afsluttet, er dette den skærm, du vil se.

Hvis du ikke har det for vane at logge ind på dit websted regelmæssigt, er du muligvis ikke engang opmærksom på opdateringer. Hvis det er tilfældet, kan du måske følge WordPress på Twitter eller en influencer i samfundet (ahem – WPExplorer).

Eller gør dit liv lettere en overgang til administreret WordPress-hosting. Der er mange grunde til, at vi synes, det er den bedste WordPress-hosting. Men en af ​​toppen er, at hvis der er en afgørende sikkerhedsopdatering til WordPress, vil din administrerede vært opdatere dit websted for dig. Selvom dette kan forårsage et par hikke, er det meget mere sikkert at have den nyeste version af WordPress på dit websted og at skulle foretage et par justeringer end at skulle komme sig fra et hack.

Automatiske opdateringer

WordPress er som standard indstillet til at opdatere mindre ændringer automatisk, og så ved du ikke engang om dem. Men det er ikke tilfældet med større opdateringer.

Dog foretrækker ikke alle automatiske opdateringer på alle tidspunkter. Der er altid en risiko for, at en opdatering muligvis ikke er kompatibel med noget plugin eller tema på dit websted. Det er også muligt, at du ikke ønsker at aktivere den funktion, der tilføjes af opdateringen, eller du ønsker simpelthen mere kontrol over, hvad der er i din installation.

Hvis det er tilfældet, kan du aktivere / deaktivere automatiske opdateringer eller justere det kun for mindre udgivelser / større opdateringer ved at foretage ændringer i wp-config.php fil.

Tilføj følgende linje for at aktivere større automatiske opdateringer,

definere ('WP_AUTO_UPDATE_CORE', sandt);

Sådan deaktiveres alle automatiske opdateringer (inklusive mindre opdateringer),

definere ('AUTOMATIC_UPDATER_DISABLED', sandt);

Hvis du af en eller anden grund ikke vil tænke dig om wp-config.php , kan du også administrere opdateringer ved at tilføje filtre i functions.php af dit tema eller plugin.

At deaktivere automatiske opdateringer helt,

add_filter ('automatisk_updater_aktiveret', '__return_true');

Sådan deaktiveres automatiske mindre opdateringer,

add_filter ('allow_minor_auto_core_updates', '__return_false');

At aktivere automatiske større opdateringer

add_filter ('allow_major_auto_core_updates', '__return_true');

Temaer & plugins

Ligesom du opdaterer WordPress, kan du også opdatere temaerne og plugins. Hvis der er opdateringer, får du besked Dashboard> Opdateringer. Og du kan opdatere dem ved hjælp af et-klik-metoden.

Automatiske opdateringer til temaer og plugins er som standard deaktiveret. For at aktivere dem kan du tilføje filtre i functions.php fil med temaet eller plugin. Tema- og plugin-forfattere kan også vælge at skubbe til automatiske opdateringer.

For automatisk at opdatere dine temaer og plugins skal du blot tilføje dette stykke kode til dit temas functions.php fil eller til plugin.

add_filter ('auto_update_plugin', '__return_true');
add_filter ('auto_update_theme', '__return_true');

Opdateringer til tredjeparts temaer eller plugins leveres sandsynligvis i en mappe, som du bliver nødt til at downloade. Deaktiver den gamle version, upload den nye version til mappen, og aktiver derefter plugin igen.

Hvis du bruger premium-temaer eller plugins fra Themeforest eller Codecanyon, kan du dog bruge Envato Market-pluginet til også at automatisere dine premium-opdateringer. Se vores fulde Envato Market-plugin-guide for detaljer.

Nogle punkter at bemærke

Børnetemaer: Når du vælger at opdatere et tema, vil enhver tilpasning, du måtte have foretaget i overordnet tema, gå tabt. Dette vil ikke være tilfældet, hvis du bruger et underordnet tema til at udføre tilpasning. Hvis du bruger et underordnet tema, skal du dog følge med på opdateringerne til temaet og opdatere manuelt.

Sådan tjekker du en plugin-opdatering: Hvis du ikke er sikker på, om der er en plugin-opdatering, kan du følge denne komplette guide fra Spørg WP Girl.

Automatiske opdateringer ved hjælp af plugin: Du kan også aktivere automatiske opdateringer til større opdateringer til kerne, temaer og plugins ved hjælp af Easy Update Manager plugin. Dette er risikabelt, især hvis du ikke er god til fejlfinding. Men efter antallet af aktive installationer (200.000+) af plugin vælger mange WordPress-brugere at gå med den automatiske opdateringsmetode.

Easy Updates Manager

Dette plugin tilsidesætter alle indstillinger, der er relateret til opdatering. Det giver dig mulighed for at administrere alle opdateringer – større og mindre opdateringer til WordPress-kerne, temaer og plugins, udviklingsopdateringer, oversættelsesopdateringer og nogle tredjeparts plugins. Det skjuler også din WordPress-version i sidefoden.

At konkludere

Næste gang du ser en opdateringsmeddelelse i din WordPress, skal du sørge for ikke at ignorere den. Tjek changelog for at forstå, hvad der ændres, og sikre sikkerheden og pålideligheden af ​​dit websted ved at opdatere WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map