Forbedre din WordPress-webstedsstyring ved at blive en slap (er)

Forbedr din WordPress-webstedsstyring med Slack

WordPress er en meget fleksibel og brugervenlig platform, så det bør ikke være nogen overraskelse, at flere og flere udviklere henvender sig til det til klientarbejde. Og på grund af det brugervenlighed, elsker mange gør-det-selv-iværksættere også WordPress.


Tid er penge, uanset om du er en del af et massivt designfirma eller et medlem af et lille team, der starter din første online forretning. Hver gang du kan optimere en proces, skal du, og et effektivitetsværktøj at overveje er slack.

Hvad er slap

Slack er en måde at kombinere alle dine online samfund, organisationer, grupper og mediekonti på, så du kan samarbejde med dit team fra en enkelt kilde (selvom du kan bruge det til at sende beskeder til andre medlemmer af dit team). På denne måde kan du øge produktiviteten uden at ofre de kommunikationsværktøjer, du allerede bruger. For at strømline dine datakilder skal du blot tilføje dem til dit Slack-teams konto via apps. Så kan alle medlemmer af dit team se alle de forskellige indlæg og medier via en kanalfeed.

Der er et stort antal apps til rådighed for at integrere dine yndlingsværktøjer med Slack. Bare kig på Slack App Directory. Du finder integrationer til populære sociale medier platforme som Twitter og Dribbble for at sende dig de nyeste tweets til / fra et specifikt håndtag eller for at se Dribbble-skud til et specifikt søgeudtryk. Der er også masser af apps til analytics værktøjer til at holde styr på dit websteds Google Analytics-ydeevne eller dine Uptrend-websteds varsel om opetid. Og tonsvis mere. Desuden kan du tilføje tilpassede integrationer også (som WordPress).

Slack for WordPress

WordPress & Slack

Slack og WordPress er som jordnøddesmør og gelé. Begge helt fantastiske alene, men de går helt sikkert godt sammen. Tro ikke os? Selv Lav WordPress holdet bruger Slack til at gøre deres kommunikation mere effektiv. Det kan ikke skade at prøve det – og de gratis Slack-plugins til WordPress gør implementeringen hurtig og nem.

Slack gør det let at opsætte tilpassede underretninger til specifikke WordPress-begivenheder. Når den er integreret, vil du være i stand til at se nøjagtigt, når dit team af forfattere offentliggør et nyt blogindlæg, eller når du vedligeholdelses- og sikkerhedsteam skubber gennem et tema eller plugin-opdatering. Dette sparer dig tid som manager eller ejer af mindre virksomheder (ikke mere at gennemgå alle aspekter af dit WordPress-sted), så du kan fokusere på resten af ​​din virksomhed.

Med Slack kan du også udpege specifikke underretningsfeeds til forskellige teammedlemmer. For eksempel kan du også konfigurere din integration til at pinge dit marketingteam, når et indlæg offentliggøres for de ved for at komme på arbejde med social forfremmelse. Så mens du øger din egen produktivitet, kan du også strømline kommunikationen med hele dit team. Og yderligere apps til fildeling, live chat, whiteboards og mere gør det endnu lettere for dit team at arbejde sammen uden distraktion.

Se hvorfor du måske vil prøve Slack til dit team? Da der ikke er en WordPress-app (endnu ikke mindst så vidt vi kunne se) i øjeblikket skal du bruge Indgående Webhooks-app at tilføje dine WordPress-underretninger. Vi viser dig, hvordan du gør alt dette lidt. Før vi kan komme ind på det, har du først brug for en Slack-konto!

Trin 1: Tilmeld dig en gratis Slack-konto

Tilmelding er hurtig, nem og starter ved $ 0. Den gratis konto giver dig mulighed for at integrere 10 tjenester med dit Slack-team, gennemgå dine sidste 10k-meddelelser, nemt tilføje Slack til dine enheder via apps (iOS, Android, Mac & Windows desktop) og foretage en-til-en-opkald ( selvom denne sidste stadig er i beta-test).

For de fleste hold fungerer det frie niveau perfekt. Men hvis du har brug for / ønsker mere (som ubegrænset serviceintegration, søgbare arkiver, 2-faktor-godkendelse osv.), Starter brugerkonti på kun $ 6,67 / måned.

Så for at komme i gang skal du gå til Slapt websted, vælg et serviceniveau (igen – den gratis konto giver sandsynligvis mest mening for nye hold) og klik på knappen for at Opret et nyt hold. Bare indtast din e-mail og klik derefter på næste.

Slack tilmelding

Nu kan du give dit team et navn. Alt hvad du vil – selvom det giver mening at vælge noget relateret til hvad dit team er til.

Slack Team

Når du har valgt et teamnavn, har du muligheden for at indstille din Slack webadresse. Hvis dit teamnavn allerede er i brug af et andet Slack-team, vises nogle af de foreslåede muligheder. Vælg enten en af ​​indstillingerne, eller indtast et andet navn for at fortsætte.

Slack webadresse

Det næste trin er at bekræfte dine oplysninger og teamnavn / url. Dobbeltkontrol, at det hele ser godt ud, og tryk derefter på knappen for at afslutte dit hold.

Bekræftelse af slap

Nu kan du invitere dit team (eller du kan fortsætte med dette trin, indtil du har alt, hvad du vil have det).

Slack Invites

Dit Slack-team er nu konfigureret! Den første skærm, du ser, vil være en velkomstside. Hvis det er dit første slips ved hjælp af Slack, skal du klikke på knappen for at starte 1 minuts tutorial, der viser dig, hvor du kan finde alle dine muligheder.

Slack Tutorial

Inden du går videre til det næste trin, foreslår vi, at du opretter et par nøgle Slack-kanaler, som du vil bruge til at kommunikere med dit team. Kanaler er gruppefeeds i dit team som du kan bruge til at organisere dine Slack-beskeder.

Med kanaler kan du oprette offentlig feeds, som hele dit team kan få adgang til (fantastisk til projektopdateringer, mødeanvisninger, sociale medier osv.) såvel som privat kanaler til at begrænse spredning af oplysninger (f.eks. Zendesk-meddelelser til dit supportteam, MailChimp eller Google Analytics-rapporter til dit marketingteam eller WordPress-opdateringer til dit webteam).

Slappe kanaler

For at integrere WordPress med Slack skal du også installere en vigtig app – Indgående webhooks. Denne app er nødvendig for at hente brugerdefinerede oplysninger fra eksterne kilder (som WordPress). Så fra dit Slack-dashboard skal du klikke på dit teamnavn i øverste venstre hjørne og derefter på muligheden for Apps og integration.

Slack Installer apps

Nu er det bare at søge efter “indkommende webhooks” og klikke på appen med et lyserødt og gråt trekantlogo (se nedenfor). Klik derefter på Installere knap.

Slack indgående webhooks-app

Vælg den kanal, du gerne vil trykke på dine WordPress-sted-meddelelser for derefter at klikke på knappen for at tilføje din integration.

Slack indgående webhooks-kanal

Dette vil generere et antal indstillinger for webhook, men den, du har brug for senere, er den Webhook URL, hvilket skulle være den allerførste mulighed.

Slack indgående webhooks URL

Nu når du har alt klar til at gå, kan du begynde at bruge Slack til bedre at styre dit WordPress-sted. Den nemmeste måde at integrere Slack med WordPress er selvfølgelig med et plugin.

Trin 2: Installer Free Rock The Slackbot Plugin

Rock The Slackbot Gratis WordPress-plugin

For de fleste brugere gratis Rock the Slackbot-plugin er en fantastisk mulighed. Slackbot er din venlige lille hjælper inden for Slack, der hjælper dig og dit team med at holde kontakten. Med det kan du automatisere beskeder til dig og dit team, når der sker noget på dit WordPress-sted.

Brug af Slack med WordPress er en fantastisk måde at holde sig på toppen af ​​flere forfattere, opdateringer til dit websted og endda SEO knuse 404 fejl. Der er en række underretningsudløsende handlinger indbygget i Rock the Slackbot for at hjælpe dig med at holde styr på, hvad der foregår, herunder:

 • Indlæg offentliggjort, upubliceret, opdateret, slettet eller papirkurven
 • 404 fejl
 • Menupunkt slettet
 • Medier tilføjet, redigeret eller slettet
 • Bruger tilføjet, tildelt en ny rolle eller slettet
 • WordPress, tema eller plugin-opdatering tilgængelig eller opdateret installeret

Derudover arbejder plugin-forfatteren i øjeblikket med at tilføje meddelelser til menupunkt tilføjelser, nye kommentarer samt nyt tema og plugin installation eller aktivering. Hver meddelelse kan tilpasses til at advare en bestemt Slack-kanal eller sendes som en direkte besked til din konto.

Bare installer plugin fra dit WordPress-dashboard under Plugins> Tilføj nyt. Når det er installeret og aktiveret, skal du navigere til Værktøjer> Rock the Slackbot og klik på linket “Få denne fest i gang”.

Rock Slackbot-installationen

Herfra tilføj dit webhook-navn, indsæt den webhook-URL, du har genereret tidligere med appen Indkommende webhooks, og slut derefter med at foretage valg til dine begivenhedsmeddelelser.

Rock Slackbot-opsætningen

Når du er færdig, skal du gemme din webhook, eller oprette så mange andre, som du har brug for. Let højre?

Trin 2 for udviklere: Installer det Slack Free WordPress-plugin

Slack Free WordPress Plugin

Hvis du er en udvikler, der leder efter noget tilpasselig det gratis Slack plugin til WordPress er en fantastisk mulighed. Som standard er der kun et par indbyggede underretninger til din WordPress-installation: når et indlæg er klar til gennemgang, når et indlæg offentliggøres, og når der er en ny kommentar. Men det smukke ved dette plugin er ikke, hvad der er inkluderet – det er hvad du kan tilføje med slack_get_events-filter.

Med Slack-plugin-filteret kan du oprette tilpassede underretninger til næsten ethvert WordPress handling. Hvis du vil vide, hvornår en bruger nulstiller deres adgangskode, ændres temaet på dit websted, eller hvis en kommentar kastes, er det som let annonce at tilføje en ny begivenhed via filteret.

Forfatteren af ​​dette lette plugin tilbyder også udvidelser til at integrere andre populære plugins med din Slack-meddelelsesopsætning. For e-handelswebsteder, meddelelser til EDD og WooCommerce gør det nemt at holde styr på dine ordrer eller betalinger. Og forfatteren oprettede også udvidelser til Kontaktformular 7 og Tyngdekraftsformer for at advare dig om nye indsendelser.

Installation er ligesom ethvert andet gratis plugin – gå til dit WordPress-dashboard og naviger til Plugins> Tilføj nyt og søg efter “slack.” Det skal vises som den første mulighed. Når det er installeret og aktiveret, skal du klikke på det nye menupunkt for Slack> Tilføj nyt.

Sæt plugin-opsætning

Herfra kan du oprette dine meddelelser ved at give din integration et navn, indsætte i din webhook-URL og vælge en kanal, som dine meddelelser skal sendes til. Hvis du tilføjede brugerdefinerede begivenheder, skulle de vises under afsnittet “Begivenheder, der skal meddeles” sammen med de tre standardindstillinger. Bare sørg for at gemme, når du er færdig, og du vil være klar til at modtage tilpassede meddelelser direkte til dine Slack-kanaler!

Anbefalede Slack-apps til forbedret effektivitet

Slack App Directory

Hvis du har valgt en gratis Slack-konto som nævnt ovenfor, er du begrænset til 10 serviceintegrationer for dit team. Det lyder måske ikke som et ton, men det er masser at få dit WordPress-websted eller din lille virksomhed til at køre effektivt. Her er nogle apps fra det bibliotek, som vi vil anbefale dig at overveje (ud over det krævede Indgående webhooks app selvfølgelig).

Dropbox: På et eller andet tidspunkt bliver du sandsynligvis nødt til at dele en ressource med dit team. Dropbox er en fremragende mulighed for at dele adgang til filer med dit team, og med Slack integration kan du nemt indsætte filer direkte fra din Dropbox i Slack meddelelser til dit team.

Github: For at styre teamprojekter elsker vi Github (vi bruger det her på WPExplorer til mange projekter såvel som temafunktionsanmodninger og bugrapporter) og integrering af det med Slack betyder, at du kan se nøjagtigt, hvornår dine gits har forpligtelser, træk anmodninger eller udsteder aktivitet fra din hold.

HootSuite eller Twitter: Hvis du har alle dine sociale konti kondenseret i Hootsuite, eller hvis du er afhængig af et enkelt socialt websted som Twitter, er integration af Slack en god ide at være sikker på, at ingen går glip af en besked. Opsæt din app til at dirigere sociale meddelelser til en bestemt Slack-kanal, så dine mediaguruer kan håndtere din opsøge bedre.

MailChimp: Hvis din virksomhed bruger MailChimp til at kommunikere med forbrugere, kan du overveje at integrere det med Slack for at se, hvornår du får (eller mister) en abonnent. På denne måde kan du se, hvornår du muligvis skal foretage nogle forbedringer af dine opt-in-teknikker.

Pingdom: Hold styr på dit webstids oppetid og nedetid. Med Pingdom-appen til Slack vil dit team være det første, der ved, hvornår en af ​​dine Pingdom-politikker udløses.

skype: Bliv forbundet med dit team, og start live chat eller opkald via Skype-appen til Slack. Dette er en hurtig måde at kalde et improviseret møde på eller til at dele vigtige nyheder med hele gruppen på én gang.

Statsbot: Hold styr på dit webstedsanalyser via Slack med Statsbot. Denne nyttige lille bot kan fortælle dig alt om dine webstedsmetrikker, da den integreres med Google Analytics.

Wunderlist eller Trello: Vælg din præference for disse to (ikke nødvendigt for begge), men at have en løbende to-do-liste til dit team er et godt valg. Begge appintegrationer sender meddelelser til din Slack-kanal, når to-do-emner tilføjes, opdateres eller afsluttes, så du kan se, hvem der får hvad, der er gjort.

Zendesk eller HelpScout (hvis du bruger dem): Hvis dit team leverer kundesupport, kan det være værd at overveje en af ​​disse apps til at integrere dit billetsystem med din Slack-konto. På denne måde kan du overvåge nye billetter og dit teams effektivitet med at opdatere og svare på åbne billetter.

Hvilke apps du vælger afhænger naturligvis af dit teams behov. Måske er du ikke så bekymret for din oppetid, som du handler om levering af pakker (ja – der er en sporingsapp for det). Der er apps til næsten alt hvad du kan tænke på – Google hangouts, fakturering, målsporing, jobansøgninger, timere, kalendere, oppetid, aktiemarkeder og mere. Så kig på det fulde App Directory for at se, hvad andre sider eller processer giver mening for dit team at integrere med Slack.

Fremadrettet

Forhåbentlig vil du prøve Slack. Det er en fantastisk måde at holde dit WordPress-websted eller din virksomhed organiseret og køre uden problemer. Plus, da det er gratis, er der virkelig ikke en god grund til ikke at give det en chance. Hvis du har andre spørgsmål om Slack for WordPress, er du velkommen til at stille det i kommentarfeltet nedenfor. Eller hvis du allerede bruger Slack, vil vi meget gerne høre, hvordan du har ønsket at bruge dette strømlineringsværktøj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map