Forbedr din WordPress-webstedsydelse med Hummingbird

Forbedr din WordPress-webstedsydelse med Hummingbird

Uanset hvilket websted du kører, er det vigtigt at holde siderne kørende hurtigt. Undersøgelser viser, at besøgende kan opgive et websted, hvis det tager længere tid end tre sekunder at indlæse. Der er dog visse opgaver, der kræves for at opretholde høje webstedshastigheder, og det kan være tidskrævende at forblive på toppen af ​​alt.


Heldigvis Hummingbird (a gratis hastighedsoptimeringsplugin til WordPress) leverer et helt sæt ydelsesfokuserede værktøjer i en praktisk pakke. Du kan bruge den til at aktivere funktioner såsom cache og GZIP-komprimering, for eksempel, som kan forbedre WordPress-webstedsydelsen markant.

I denne artikel forklarer vi kortvarigt vigtigheden af ​​webstedshastighed. Så går vi fire måder Hummingbird vil forbedre din WordPress-webstedsydelse. Lad os gå!

Betydningen af ​​et hurtigt websted

Test af sideindlæsning

Sideindlæsningstider påvirker næsten ethvert aspekt af dit websteds ydelse, inklusive besøgende tilfredshed og SEO (SEO). Hvis sider f.eks. Er forsinket, vil besøgende sandsynligvis forlade dit websted. Dette gælder især for mobile brugere, der har en tendens til at forvente tophastighed.

Hvad mere er, søgemaskiner tage webstedets hastighed i betragtning når man beslutter, hvordan man rangerer websider. SEO-optimering er afgørende, da forskning viser, at de tre bedste søgeresultater modtager næsten to tredjedele af organisk søgetrafik. Med andre ord, jo højere dit websted vises i søgeresultater, jo større antal mennesker vil se det og klikke igennem.

De faktorer, der holder dit websted kørende hurtigt

Der er ingen tvivl om, at det er et must at holde øje med dit WordPress-websteds ydelse. Du kan kontrollere siderets hastigheder let ved hjælp af en online løsning som f.eks Pingdom værktøjer. Hvis det ikke er så hurtigt, som det kunne være, kan du dog finde dig selv i at undre dig over, hvorfor.

En masse faktorer kan påvirke dit WordPress-websteds hastighed. Et par af de vigtigste elementer er:

 • Din webhost. Ikke hver webhost er bygget den samme. Det er vigtigt at vælge omhyggeligt og bruge en udbyder, der tager sikkerhed og hastighedsoptimering alvorligt.
 • Hukommelse. Et websteds hukommelse spiller en rolle i, hvilken hastighed det kan opnå. Jo mere hukommelse og andre ressourcer der er tilgængelige, jo mindre sandsynligt er dit websted at blive overbelastet (især når det står over for høje trafikniveauer).
 • Dit websteds tema. Dit websteds hastighed kan også begrænses af dets tema. Jo ‘tungere’ et tema er, eller jo mere unødvendig kode det har, jo langsommere vil det sandsynligvis køre. Når du bygger eller opdaterer dit websted, vil du finde et tema, der er optimeret til ydeevne.
 • Dine plugins. Der er en fælles myte om, at simpelthen at have en masse plugins på dit websted kan få det til at køre langsomt. Dette er ikke nødvendigvis sandt. Dog kan kodede plugins eller dem, der simpelthen indeholder en masse funktionalitet, være til skade for dine indlæsningstider.

Gennemgang af dine temaer, plugins og hostingplan kan gøre meget for at sikre, at dit WordPress-stedets ydeevne er i topform. Selvom der er taget højde for alle disse faktorer, fungerer dit sted muligvis stadig ikke så glat, som du gerne vil. Heldigvis er der mange andre måder, du kan forbedre hastigheden på ethvert WordPress-websted.

4 måder at forbedre dit websted med Hummingbird Plugin

Der er mange værktøjer, du kan bruge til at fremskynde dit websted. De fleste løsninger er målrettet mod en bestemt optimeringsstrategi, som kan være nyttig, men også føre til installation af en masse ekstra plugins på dit websted, hvis du vil opnå de bedst mulige hastigheder.

I stedet kan du vælge en løsning, der indeholder en pakke værktøj til optimering af ydeevne, f.eks Hummingbird – et plugin med gratis hastighedsoptimering.

Hummingbird Page Speed ​​Optimization

Dette plugin giver dig mulighed for at forbedre dit websteds hastigheder på en række nemme måder uden behov for yderligere værktøjer eller meget teknisk viden. Lad os se på fire af de optimeringer, det kan hjælpe dig med at opnå.

1. Cache

Hver gang nogen besøger dit websted, skal deres browser sende en anmodning til dit websteds server. Serveren sender derefter alle de nødvendige oplysninger tilbage til at få vist dine sider. Hvis der er mange data involveret, får serveren for mange anmodninger, eller den pågældende besøgende er placeret langt væk, kan denne proces tage længere tid end den skulle.

WordPress-cache er en måde at løse dette problem ved at gemme nogle af dit websteds data på et mere praktisk sted. På den måde kan det åbnes og hentes hurtigere. Generelt er aktivering af cache på dit websted en smart måde at forbedre ydelsen på.

Hummingbird-plugin giver dig mulighed for at drage fordel af dette ved at tilvejebringe forskellige forskellige typer cache:

Hummingbird Plugin-cache

Du kan aktivere side-cache, browser-cache og mere gennem det passende navngivne Caching fanen i din WordPress backend. Hvis du vil have flere oplysninger om, hvad disse muligheder er, og hvordan de fungerer, kan du tjekke ud denne nyttige vejledning du kan læse, hvordan du konfigurerer cache-indstillinger i plugin.

2. GZIP-komprimering

Du er sandsynligvis bekendt med .zip udvidelse, som er en måde at komprimere store filer på, så de er lettere at gemme og transportere. GZIP er en lignende, men mere kraftfuld komprimeringsmetode. Det kan gøre dit websteds filer mindre og hurtigere at indlæse uden at miste nødvendige data i processen.

Detaljerne om, hvordan GZIP-komprimering fungerer, er lidt komplicerede. Som mange hurtighedsoptimeringsteknikker er det heldigvis ikke nødvendigt at forstå alle de tekniske detaljer for at bruge det på dit websted.

Med Hummingbird-pluginet kan du gå til Kolibri> GZIP-komprimering at aktivere tre forskellige typer:

Kolibri-plugin GZIP

Vælg blot den type server, som dit websted er vært på, og tryk på Anvend regler knap. Plugin vil tage sig af resten. Du kan også lave nogle manuelle justeringer, hvis du vil.

3. Minifikation

På en måde ligner minificering GZIP-komprimering. Det er en anden måde at hjælpe dit websted med at udføre hurtigere ved at fjerne unødvendige data fra din kode. Jo mindre information der skal overføres mellem serveren og browseren, jo mindre tid tager det for dine sider at indlæse.

I Hummingbird kan du få adgang til minifikationsmotor gennem Optimering af aktiver fane i WordPress:

Hummingbird Asset Optimization

Plugin scanner dit websteds filer og lader dig optimere, hvad du vil. Du kan endda flytte visse ‘bag kulisserne’ kodefiler til sidens sidefod her, hvis du er bekendt med CSS. Dette kan hjælpe med til at fremskynde WordPress-sider endnu mere.

4. Performance scans

Ligegyldigt hvilke præstationsoptimeringsteknikker, du implementerer, vil du holde øje med dit websted og fortsætte med at finpusse det over tid. En måde at gøre det på er at køre periodiske performance scanninger, som du kan gøre i dit Hummingbird instrumentbræt:

Hummingbird Performance Scan

Resultaterne af disse scanninger kan hjælpe dig med at identificere filer, der muligvis bremser dit websted. Hvad mere er, kan du klikke på Forbedre ved siden af ​​hvert element, der er klassificeret gul eller rød, og få nogle tip til, hvordan du får denne score op.

Afsluttende tanker om WordPress-stedets ydeevne

Selvom det er vigtigt at holde dit websted kørende hurtigt, kan det være svært at styre hver af de mange teknikker, der kræves for at få det til. Brug af en ‘alt-i-en’ gratis hastighedsoptimeringsplugin kan hjælpe dig med at implementere de mest vitale trin hurtigt og nemt.

Hummingbird giver dig f.eks. Mulighed for at optimere dit websteds ydelse gennem:

 1. Caching.
 2. GZIP-komprimering.
 3. minifikationen.
 4. Performance scanninger.

Har du spørgsmål om, hvordan du opretholder tophastigheden på dit WordPress-sted? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map