Fjernbetjening Dit WordPress-sted med mobile apps

Som WordPress-bruger er du uden tvivl meget bekendt med Admin Dashboard, når alt kommer til alt er det her du bruger en masse af din tid på at opsætte og styre dit websted. Når dit websted er kørt, har du valgt dit tema og plugins, som du ikke behøver at altid tilføje indhold via Dashboard.


Du ved sandsynligvis, at der er en række mobile apps, som også giver dig mulighed for at tilføje og administrere indhold til dit WordPress-sted. Jeg spekulerer dog på, hvor mange af jer som mig har ignoreret disse apps?

Jeg prøvede iOS WordPress-appen for omkring 12 måneder siden, og mens den fungerede, føltes den bare ikke som et nyttigt værktøj, som du gerne vil bruge meget tid på at bruge. Selvom jeg downloadede opdateringen for nylig, åbnede den igen, opsatte endnu et par af mine sider i det, og nu finder jeg det et ret nyttigt værktøj – det har bestemt modnet.

WordPress til iPhone & iPad

WordPress-mobil-setup

Hvis du aldrig har prøvet det, lad os køre gennem en hurtig oversigt over, hvad den kan gøre. Selvom du har prøvet det, men som mig ikke et stykke tid, skal du tjekke, hvad den aktuelle version er i stand til.

Når du først starter appen, skal du konfigurere dit WordPress-sted for at arbejde med det. Det er temmelig let, du giver det webadressen på dit websted og brugernavnet / adgangskoden – det gør så resten.

Det er værd at bemærke, jeg har kun brugt mobilapps på WordPress-websteder, der selv er vært, men det kan du også bruge det til at administrere et WordPress.com-sted (endda opsætte en ny blog på WordPress.com)

Du kan følge den samme proces for at tilføje ekstra sider, jeg har fået den indlæst med 3 websteder, og det ser ud til at være glad for at skifte mellem dem.

På denne skærm med hovedindstillinger er der også nogle andre indstillinger til kontrol af billeder og videoer.

Så hvad kan det gøre?

WordPress-post-skærmMens der er et link til åbning af Admin Dashboard, handler iOS-appen virkelig om at tilføje (og styre) indhold.

Meget let kan du oprette et nyt indlæg (eller side) og bare begynde at skrive.

Modsat er posteditoren, kendte WordPress-brugere vil få det nedskærede interface temmelig hurtigt.

I bunden af ​​denne grænseflade er indstillingerne for indlægget. Herfra kan du se på den offentliggjorte dato (hvis det er et eksisterende indlæg), status (dvs. udkast, i afventning af anmeldelse eller offentliggjort) samt indstilling af det valgte billede til indlægget.

Billeder kan tilføjes fra telefonens kamerarulle, taget direkte med kameraet samt support til andre populære iOS-fotoapps. Jeg bruger Camera +, og appen genkender det og tilføjer det som en kilde til fotos.

Det samme gælder for video, du kan vælge at uploade en video fra kamerarullen eller tage en video med det samme med telefonen og tilføje den til indlægget.

Appen viser dig alle dine aktuelle indlæg og sider også, så det er lige så let at foretage en redigering af eksisterende indhold. Intet som at fikse den skrivefejl, så snart nogen viser det for dig!

Håndtering af kommentarer

WordPress-mobil-kommentarMens jeg har tilføjet et par indlæg med appen, vil jeg indrømme, hvor jeg bruger det mere, at administrere kommentarer på mine websteder.

Det er meget praktisk at være i stand til at se og svare på kommentarer, uanset hvor du er. Hvis du har et travlt sted, der tiltrækker mange kommentarer, er det alene værd at installere appen.

Og ja, du kan slette kommentarer eller markere tema som spam, hvis det er påkrævet.

Webstedsstatistik

Nu er dette noget, som mange mennesker også vil synes at være nyttige. IOS-versionen understøtter Jetpack WordPress-statistikker.

Hvis du bruger Jetpack på dit WordPress-sted, tapper appen ind i dette, og du kan vælge at se statistikkerne lige på din telefon.

Ikke sikker på, hvad Jetpack handler om? Tjek dette nylige indlæg 10 grunde til, at du skulle begynde at bruge WordPress Jetpack Plugin i dag.

Publicer masser af fotos?

Jeg har nogle venner, der er ved at tage af sted på en år lang tur rundt i verden. De vil bruge WordPress som en blog til at dokumentere deres rejser, og mens de skriver nogle længere blogindlæg, er meget af det, de gerne vil gøre, at offentliggøre fotos af deres daglige aktiviteter. Brug af disse mobile apps er strålende til denne form for applikation, så sørg for at du har brug for at løse problemet med at komme online med din telefon, men hvis WiFi er en mulighed, er det meget nemmere end at skulle køre rundt på en fuld computer.

Relateret til dette er en ny app til iPhone, der endnu ikke er ude, men som vil være tilgængelig i de næste par uger. Pressgram tager ideen om Instagram, men med en vri, i stedet for at offentliggøre fotos til et socialt netværk, giver det dig mulighed for at forbinde appen med dit WordPress-sted og offentliggøre direkte til dit eget sted.

Se en kort demo af Pressgram

Læs mere om Pressgram

Brug ikke en iPhone?

Jeg har kun dækket i dette indlæg historien i henhold til iOS, der er WordPress-mobile apps til andre platforme. Tjek disse links:

 • WordPress til Andriod
 • WordPress til Blackberry
 • WordPress til Windows Phone
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map