Føj et spørgsmål til spørgsmål og spørgsmål til dit websted med CM-svar WordPress-plugin

At deltage i social diskussion er en så vigtig del af at være online i dag. Det er praktisk taget obligatorisk. Med det i tankerne, hvis du virkelig ønsker at fremme diskussion om din branche eller brand, hvorfor ikke medtage et diskussionsforum lige på dit websted? Takket være CM Answers-plugin fra CM Plugins, kan du gøre netop det.


Dette WordPress-plugin giver besøgende mulighed for at sende spørgsmål og svar i en Stabeloverløb stil og login ved hjælp af deres sociale mediekonti (Facebook, Google+ eller LinkedIn) for en problemfri oplevelse.

Hvad gør CM Answers Plugin?

Dette WordPress-plugin tilbyder en let måde at tilføje et diskussionsforum til dit websted. I modsætning til et traditionelt kommentarsystem, opmuntrer CM Answers virkelig samfundsopbygning omkring ethvert emne, du vælger. Du kan stille specifikke spørgsmål for at anmode om feedback fra dine besøgende, eller du kan give besøgende mulighed for at stille deres egne spørgsmål og starte deres egne diskussioner. Det er op til dig.

Et diskussionsforum kan tjene en lang række formål, fra traditionel diskussion, til spørgsmål og svar, til bruger- eller kundesupport. Det er virkelig alsidigt og ikke ødelægge dit websted i modsætning til nogle andre diskussions plugins.

Der er en gratis og en Pro-version af dette plugin tilgængeligt. Lad os tage noget tid nu på at gennemse de tilgængelige funktioner i hver.

Gratis

Det Gratis version af dette plugin kan du tilføje et grundlæggende diskussionsforum. Du kan moderere spørgsmål og svar og modtage e-mail-meddelelser, når der sendes nye. Brugere kan også tilmelde (og fra) modtagelse af underretninger. Du kan også se et antallet af visninger og antallet af svar. Der er også en hel del tilpasningsmuligheder til at ændre skabelonen, så den passer til din brugers behov. Spørgsmål kan også vælges for at ændre deres rang på listen. Plugin er tilgængeligt i dashboard-menuen:

CM Answers Dashboard

Det er let at moderere. Tilføj spørgsmål og svar og / eller moderat dem, der er tilføjet af brugere. Bemærk: Billedet herunder viser Pro-versionen.

CM svar på spørgsmål

Pro

Den Pro-licenserede version af CM Answers er den version, jeg havde noget praktisk tid til, så det er det, jeg vil tale mest om i dag. Pro-versionen koster $ 29 og inkluderer alt tilgængeligt i den gratis version samt mange ekstra funktioner. First up er en helt ny Access Control-funktion, der giver administratorer mulighed for at indstille, hvem der kan stille og besvare spørgsmål. Valgmulighederne inkluderer Alle sammen, Loggede brugere, og Efter rolle:

CM Answers adgangskontrol

Det inkluderer også en kortkodefunktion, der giver dig mulighed for at indsætte en liste over spørgsmål med kortkoden CMA-spørgsmål. Du kan endda tilføje parametre til den, så listen viser et vist sæt spørgsmål fra en bestemt forfatter, som er de mest populære, og så videre.

Pro-versionen giver mulighed for integration af sociale medier med flere populære websteder, herunder Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn og Microsoft Live. Hver besøgende får også adgang til et individuelt dashboard, der viser “Mine spørgsmål” og “Mine svar.” Disse kan føjes til brugerprofilsider ved hjælp af kortkoder.

Med widgetintegration kan du kun vise de spørgsmål og svar, du vil inden for ethvert område inden for dit valgte tema, der understøtter widgets, f.eks. Sidebjælken. Der er indstillinger for sidefeltet tilgængelige i plugin-menuen:

CM-svar-sidelinjen

Du kan også indstille specifikke moderationsindstillinger i Pro-versionen. Disse indstillinger giver dig mulighed for at specificere en liste over personer, der kan sende spørgsmål og / eller svar uden at skulle gennemgå modereringsprocessen. Dette kan fremskynde diskussionen på dit websted betydeligt. Sørg selvfølgelig for, at du kun giver disse undtagelser til dem, der har vist sig at være pålidelige og i stand til:

CM svar Moderation

Her er et par flere specifikationer om den Pro-licens, du skal vide om:

 • Multisitestøtte
 • Evnen til at vise eller skjule synspunkter for specifikke spørgsmål
 • Hver bruger får en automatisk genereret offentlig profilside med muligheden for at tilføje et link til en social medieprofil.
 • Gravatar integration
 • Tillader vedhæftede filer
 • Evnen til at ændre rækkefølgen, hvor svarene præsenteres.
 • Ajax support
 • Tag support
 • Muligheden for at tilføje “klæbrige” spørgsmål, der vises øverst på alle spørgsmål og / eller svar og fremhæves af en baggrundsfarve, du angiver.
 • Support til kodestykker.
 • Tilpasning af permalink
 • Muligheden for at oprette CM Answers som startsiden for dit websted.
 • Widget til social deling til spørgsmålssider.
 • CM Answers taknemmelighedsmeddelelse fjernes fra sidefoden
 • Muligheden for at redigere spørgsmål og svar, efter at de er blevet sendt på webstedet.

Du kan også tilføje en ansvarsfraskrivelse, som brugere af dit websted første gang ser. Hver bruger kan blive bedt om at acceptere vilkår og betingelser på dit websted:

CM-svar Ansvarsfraskrivelse

Oprettelse af et diskussionsforum

Efter at have kendt mig til funktionerne i CM Answers, var opsætningsprocessen bemærkelsesværdig enkel. Dashboardindstillingerne er intuitive og lette at følge. Klik blot gennem hver fane for at gå videre til det næste skærmbillede af tilpasningsmuligheder:

CM svar-indstillinger

Du kan nemt justere, hvordan spørgsmålene og svarene ser ud til slutbrugeren. Klik bare på fanen “Udseende”:

CM-svar udseende

Du får mange muligheder fra at ændre, hvordan spørgsmål identificeres, til antallet af spørgsmål, der vises på hver side, til visning af antallet af visninger og mere.

Hvis brugere vælger at modtage underretninger, når der er sendt nye spørgsmål eller svar på dit websted, kan du sørge for, at e-mail-meddelelsen korrekt afspejler dit brand:

CM-svar-meddelelser

Hvad jeg fandt fungerer bedst, er at klikke igennem hver fane og se, hvilke muligheder der er tilgængelige. Den praktiske tilgang giver dig mulighed for at få en bedre idé om, hvad du kan udrette med dette plugin, og hvordan du muligvis tilpasser det, så det passer til dit websteds specifikke behov.

Med hensyn til tilføjelse af indhold kunne det ikke være enklere. Spørgslen-linket til det plugin, der kan ses på venstre side af WordPress-instrumentbrættet, fører dig til følgende skærm:

CM svar på spørgsmål

Herfra skal du blot klikke på “Tilføj spørgsmål”, og du kan indtaste dit spørgsmål, kategorisere det og tilføje tags. Slutresultatet vil se sådan ud. Bemærk den forskellige baggrundsfarve på det “klæbrige” spørgsmål øverst:

Question_image

Menuen Svar tilbyder en lignende grænseflade. Besvarelsessiden ligner denne for slutbrugere, hvor de bliver bedt om at bidrage:

firstQ_image

Tilbage i Indstillinger under fanen “Tråd” kan du ændre, hvordan spørgsmålene og svarene vises:

CM-svarstråd

Som du kan se, kan du aktivere eller deaktivere vedhæftede filer, indstille en maksimal filstørrelse, aktivere ratings osv.

Tilpasning af, hvordan dit spørgsmål og spørgsmål, diskussionsforum eller supportforum vises og fungerer, er ligetil og enkelt med dette plugin.


Selvom der findes mange diskussions plugins, integreres CM Answers-pluginet godt med WordPress og giver både administratorer og brugere en enkel måde at interagere på. Administratorer finder, at tilpasning af forummet er en enkel proces, der kan ændres på et indfald. Brugere vil finde slutoplevelsen som behagelig at se på og enkel at bidrage til. Da en stor del af online engagement i dag er at tilskynde deltagelse fra dine besøgende, synes dette plugin en praktisk måde at fremme diskussion, selv når du ikke er ude for at direkte moderere.

Dette plugin parrer godt med CM Tooltips Ordliste plugin, vi talte om for et stykke tid tilbage. Begge er let at bruge og gør det til et punkt at gøre WordPress-websteder mere funktionelle uden at tilføje oppustethed.

Har du prøvet CM-svar? Hvad troede du? Fortæl os, hvordan det fungerer for dig i kommentarerne.

Download CM-svar gratis eller pro nu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map