Føj begivenheder til WordPress som en pro med begivenhedskalenderen

Sådan føjes begivenheder til WordPress med begivenhedskalender

Ligegyldigt hvilken type WordPress-sted, du administrerer på et tidspunkt, skal du måske dele begivenheder med dine læsere. Og det er fantastisk! Uanset om du driver en blog om musik, et websted for en samfundsgruppe, administrerer en side til en professionel forening eller måske skriver du om WordPress – der er begivenheder, der sker hver uge, der vedrører dit emne. Så hvorfor ikke dele dem med dine læsere?


Sådan føjes begivenheder til WordPress

Jordbegivenhedskalender

WordPress er en magtfuld platform, og heldig for dig har tema- og pluginudviklere allerede gjort alt det hårde arbejde for at muliggøre delingsbegivenheder via WordPress. Din første mulighed er at installere et tema, der inkluderer en begivenheds-tilpasset posttype (som jordtemaet afbildet ovenfor). Dette er praktisk, da du ikke har problemer med kompatibilitet – begivenhederne er indbygget. Men du kan løbe op i nogle problemer senere, hvis du vil skifte temaer, da de muligvis har forskellige begivenhedsindstillinger (hvilket giver en ujævn temaovergang).

Din anden mulighed er at beholde det tema, du aktuelt har (eller måske opgradere til noget nyt og nyt) og installer et hændelsesplugin. Dette er en fantastisk måde at styre dine begivenheder på, uanset hvilket tema du bruger alle dine begivenhedsindlæg er sikre og sunde med plugin. Bare sørg for, at dit plugin er kompatibelt med dit WordPress-tema, inden du kommer i gang, og prøv at vælge et kvalitetsplugin, du kender, der understøttes.

Vejledning til opsætning af begivenheder

Begivenhedskalender Gratis WordPress-plugin

Klar til at tilføje begivenheder til dit WordPress-sted? Hvis du har besluttet at gå i temarute, skal du blot installere dit tema og bruge den tilpassede posttype til at begynde at tilføje dine begivenheder.

Hvis du vil bruge et plugin, anbefaler vi stærkt gratis begivenhedskalender plugin af Modern Tribe. Ikke kun er dette plugin helt gratis, men det kan også prale med et responsivt design, indbyggede værktøjstip, tag & kategorisupport, avanceret søgning, Google maps-integration og en brugerdefineret widget til dine kommende begivenheder. Plus det er oversættelse klar, så du nemt kan bruge plugin til ethvert sted.

Og bedst af alt, dette fantastiske gratis plugin fungerer perfekt med det magtfulde Total WordPress-tema. Nu hvor du ved, hvorfor begivenhedskalenderen er så fantastisk, så lad os komme i gang. Først skal du installere plugin.

Installer gratis kalender til WordPress-plugin

Åbn dit WordPress-dashboard, og gå derefter til Plugins> Tilføj nyt.

Plugin for begivenhedskalender: Tilføj nyt

Næste søgning efter “begivenhedskalenderen”. Det allerførste resultat skulle være en blå forhåndsvisning af The Events Calendar af Modern Tribe.

Plugin for begivenhedskalender: Installer

Gå videre og klik på installere -knappen, derefter aktiverer linket, når installationen er afsluttet.

Plugin for begivenhedskalender: Aktiv

Hvis alt gik godt, skal du se en afsluttende skærm som den ovenfor. Den sidste bit er at oprette en ny side og navngive den “Begivenheder”.

Plugin for begivenhedskalender: Side med begivenheder

Du vil se en advarsel om, at siden ved hjælp af / events-sneglen erstattes med din begivenhedskalender. Hvilket skulle være det, du ønsker. Vær dog ikke bange, hvis du vil have din kalender på en anden URL, kan du redigere denne i indstillingerne (som vi gennemgår senere).

Med det gjort kan du komme i gang med at konfigurere dine begivenheder! Du kan grave i at tilføje individuelle begivenheder med det samme, men vi anbefaler, at du gennemgår dine indstillinger for at foretage justeringer først.

Konfigurer dine events Kalender-plugin-indstillinger

Gå til for at komme i gang med dine indstillinger Begivenheder> Indstillinger. Der er fire faner – Generelt, Display, API’er og Hjælp. Den sidste fane kan komme godt med, hvis du rammer et stød i vejen, mens du tilføjer dine begivenheder, eller hvis du har problemer med et tema eller plugin-konflikt. Og API-fanen er valgfri for websteder med høj trafik, der vil tilføje en Google Maps API-nøgle. De fleste begivenhedswebsteder vil kun være interesseret i de to første faner.

Plugin for begivenhedskalender: Generelle indstillinger

På den Generel under fanen finder du indstillinger for antallet af begivenheder pr. side, en mulighed for at flette og vise dine begivenheder på din hovedblogside og et par indstillinger til dine tidszoneindstillinger. Der er også indstillinger til Goggle-kort, valutaer og brugerdefinerede URL-indstillinger, hvis du har brug for dem (dette vil kun blive brugt, hvis du vil have din kalender vist på en anden side end URL-adressen / events).

Plugin for begivenhedskalender: Skærmindstillinger

Det Skærm fanen er nøjagtigt, hvordan det lyder – visningsindstillinger for dine begivenhedssider. Den vigtigste mulighed på denne side er Begivenhedsskabelon – Du vil sandsynligvis vælge at vælge standardsideskabelonen, hvis du vil have, at din begivenhedsside skal vise dine begivenhedskalender. Men hvis dit WordPress-tema inkluderer en brugerdefineret sideindstillinger (som hvordan Total inkluderer standardhændelses-sideskabelonen), skal du sørge for at vælge det i stedet.

Herfra kan du ændre udseendet og layoutet på dine begivenheder. Vælg din grundlæggende styling (vi foreslår, at du bruger standardstammen for stammehændelser), og indstil din datoformatering. Hvis du er en udvikler, er der også felter til at tilføje tilpasset HTML over og under begivenhedsindhold (men vi anbefaler, at du springer over dette afsnit, hvis du ikke har det godt med kodning).

Tilføjelse af begivenheder til WordPress med begivenhedskalenderen

Med dine generelle indstillinger taget sig af kan du begynde at tilføje begivenheder. Ligesom enhver WordPress-posttype skal du navigere til Begivenheder> Tilføj nyt.

Plugin for begivenhedskalender: Tilføj begivenhed

Din skærm skal se noget kendt ud. Tilføj din begivenhed Titel, beskrivelse, kategori og tags ligesom du ville have et normalt blogindlæg. Hvad der vil være anderledes er Begivenhedsindstillinger i højre side af din skærm såvel som Begivenheds kalenderboks (og mulige yderligere begivenhedsindstillinger afhængigt af dit tema – vores skærmbillede viser tilføjede samlede temaindstillinger).

Det Begivenhedsindstillinger -boksen indeholder muligheden for at skjule din begivenhed fra din vigtigste side med begivenhedsfortegnelser, samt en mulighed for at gøre din begivenhed klistret på din kalender (på denne måde kan brugere stadig se begivenheden i din kalender, efter at begivenheden er gået).

Begivenhedskalenderen afsnit nedenfor dit hovedindhold er hvor du vil kunne tilføje dine lokalitets- og arrangøroplysninger (begge kan du genbruge til fremtidige begivenheder), såvel som omkostningerne til arrangementet og et link til en separat begivenhed eller billetside.

Plugin for begivenhedskalender: skærmindstillinger

Hvis du ikke kan se begivenhedsindstillingerne og begivenhedskalendermodulerne, skal du blot klikke på Skærmindstillinger fane i øverste højre hjørne af dit dashboard, og sørg for, at indstillingerne er aktiveret.

Plugin for begivenhedskalender: Aktivitetsindlæg

Når du har tilføjet alle dine oplysninger, skal du offentliggøre din begivenhed. Klik for at se din begivenhed. Afhængig af de oplysninger, du har føjet til din begivenhed, og det tema, du bruger, skal din begivenhed ligne på billedet ovenfor.

Plugin for begivenhedskalender: Begivenhedsside

Og hvis du navigerer til din side med vigtigste begivenheder (og bruger standardhændelsesskabelonen), skal du se en fantastisk begivenhedskalender med dine kommende begivenheder og eventuelle klistrede begivenheder. Kalenderen viser også en datointervalssøgning, visningsindstillinger og hændelsesuddrag på hover.

Premium-tilføjelser og udvidelser

Den gratis version af Events Calendar er temmelig fantastisk, men måske har du brug for lidt mere? Der er en håndfuld tilføjelser til events-kalenderen (inklusive en Pro-opgradering), som alle kan fås direkte fra dit WordPress-dashboard under Begivenheder> Tilføjelser til begivenheder. Hvis du er seriøs med at promovere begivenheder, skal du overveje Begivenhedskalender Pro der tilføjer funktioner som tilpasses tilbagevendende begivenheder, foto- og kortvisninger, lokationssøgning, avancerede widgets, ekstra felter og premium plugin support adgang.

Ud over Pro kan du også tilføje avancerede begivenhedsfiltre, så brugerne kan finde nøjagtigt, hvad de leder efter med Filterbjælke tilføjelse. Eller du kan tillade dine brugere at tilføje deres egne begivenheder med Community events udvidelse. Der er endda et antal af billetudvidelser inklusive Eventbrite-billetter, community-billetter og event-billetter plus, så du kan sælge dine egne billetter til dine egne begivenheder.

Afslutter

Bæredygtig samlet temabegivenhedskalender

Uanset hvad dine begivenhedsfremme har brug for, er Arrangementskalender sikker på at være en fantastisk mulighed. Og hvis du har brug for mere avancerede funktioner, skal du blot købe en tilføjelse eller to for at udvide din kalender. Vi har elsket at arbejde med Event Calendar fra Modern Tribe så meget, at vi har sikret fuld kompatibilitet med vores Total WordPress-tema, som du kan se og teste på vores bæredygtige demo.

Se kalenderen for bæredygtige begivenheder

Har du prøvet begivenhedskalenderen endnu? Fortæl os, hvad du synes om plugin i kommentarerne nedenfor. Eller hvis du har nogle tip til andre brugere, så del dem også!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map