Et kig på Bluehosts optimerede WordPress-hosting

Bluehost Optimeret WordPress Hosting gennemgået

Har du besluttet at selv være vært for en WordPress-blog eller -websted, men er usikker på, hvilket hostingfirma du skal bruge? Der ser ud til at være et uendeligt antal WordPress-hostingindstillinger tilgængelige for webstedsejere.


Hostingfirmaer forstår imidlertid kraften i WordPress, og mange er begyndt at optimere deres hostingtjenester specifikt til WordPress-brugere. Bluehost er et af disse virksomheder. De gør det nemt for dig at være vært for og opbygge et WordPress-websted på et øjeblik, og de tilbyder hostingindstillinger, der er tilpasset specifikt til WordPress-brugere.

I dette indlæg får vi en forståelse af, hvad optimeret WordPress-hosting virkelig betyder ved at gennemgå Bluehost-funktionerne, der gør optimeret hosting til WordPress unik.

Bluehost: Ingen fremmed for hosting til WordPress

Bluehost 10-årig påtegning af WordPress.org

Bloggere på nettet henviser til Bluehosts hastighed, kyndige kundeserviceagenter og overkommelige priser. De tilbyder et antal hostingprodukter. Delt hosting er ofte den bedste mulighed for små websteder, der lige er startet. Nye konti leveres med et gratis domæne i 12 måneder, et forbedret kontrolpanel og priser, der starter på $ 3,49 pr. Måned for det første år (hvis du bruger vores link ovenfor). Med basisplanen kan du være vært for et domæne og installere WordPress med et enkelt klik, eller vælge at bruge Bluehost’s webstedsbygger.

Hvis du søger at være vært for flere websteder, er Plus-planen vært for ti websteder for $ 10,99 pr. Måned (eller $ 5,95 pr. Måned på salg), og du kan være vært for et ubegrænset antal websteder med Bluehost’s Business Pro-plan for $ 23,99 pr. Måned ($ 13,95 pr. måned til salg).

Hver hostingplan indeholder et specificeret antal e-mail-konti, undtagen pro-planen, der tilbyder et ubegrænset antal e-mail-konti. Endelig, med et lidt andet gebyr og funktionsstruktur, kan du tjekke Bluehosts nye cloud-hostingløsning.

Ud over deres standardtilbud øger Bluehost deres egen service og teknologi med deres specialiserede produkt: Optimeret hosting til WordPress.

Lad os nu se nærmere …

Bluehosts optimerede hosting til WordPress udforsket

Bluehost Optimeret hosting til WordPress

Når du scanner Bluehosts produktside for optimeret hosting, er en af ​​de første ting, du muligvis bemærker, at den viser højere prispoint. For eksempel er den billigste pris $ 24.99 pr. Måned (den første måned er til salg for $ 12.49). Men med denne plan kan du være vært for op til fem websteder. Denne plan inkluderer også 30 GB lagerplads, 2 GB RAM, 24/7 kundesupport, en forbedret cPanel, SiteLock-sikkerhed og kan håndtere op til en million besøgende pr. Måned.

Masser af ekstra funktioner er inkluderet på deres destinationsside, men jeg var uklar på, hvordan disse funktioner berettigede en højere omkostning. Så jeg ringede til kundeservice for at spørge: ”Hvordan er Bluehosts hosting optimeret til WordPress? Hvad gør det anderledes? ”

Til min overraskelse havde en af ​​Bluehosts salgsmedarbejdere (Matt) nyttige svar.

Serverniveauoptimering

Bluehost dedikerede servere WordPress Optimeret hosting

Den primære måde, hvorpå Bluehost optimerer WordPress-hostingplaner, er ved at tildele hver konto til en privat server – dine webressourcer er dine alene. En af grundene til, at andre hostingmuligheder er billigere, er fordi tusinder af WordPress-administrerede websteder deler den samme server. Men strukturen på Bluehosts serverplatform betyder, at dit websted har sin egen RAM-, CPU- og procesadministrator (PHP-FPM). På grund af dette antyder Bluehost, at dit websted vil opleve lidt til ingen nedetid og vil udføre med en højere hastighed for dine besøgende.

Udvidet kontrolpanel

Mange hostingfirmaer bruger cPanel som dit kontrolpanels kontrolpanel. En cPanel er dit websteds hovedkvarter, så at sige. Bluehost gik et skridt videre ved at tilpasse cPanel for at tilbyde en mere effektiv og brugervenlig oplevelse.

For eksempel kan du installere WordPress med et enkelt klik, og du kan nemt købe og installere premium-temaer gennem den inkluderede MOJO Marketplace, som er integreret i Bluehosts tilpassede cPanel. Deres cPanel var også designet til at navigere godt på en tablet eller stationær computer. Og selvom det kan være praktisk for nogle, anbefaler vi deaktivering af Mojo Market-pluginet som et af de første trin, når du opretter dit websted med Bluehost. Mange af vores kunder, der bruger vores premium-temaer, har rapporteret problemer, bugs og langsomhed, når de bruger det, og der er så mange andre gode temaer at vælge imellem på nettet (inklusive vores egne gratis WordPress-temaer) uden for markedet..

WordPress uddannet ekspert support

WordPress uddannet ekspert support

Alle teknikere på Bluehost’s hjælpelinje er trænet i, hvordan du navigerer i WordPress og hjælper dig med at opbygge et websted. Så uanset om du vælger at tilmelde dig deres Optimeret WordPress Hosting eller ej, er denne hjælp tilgængelig for dig. Faktisk er deres teknik uddannet så godt WordPress har anbefalet dette hostingfirma i de sidste ti år.

Supportforskellen med denne optimerede hostingindstilling er, at kundeserviceteknikerne gennemgår avanceret træning med flere store WordPress-udviklere.

Dette giver et andet niveau af support, der er tilpasset dine behov inden for det uafhængige dilemma, du måtte møde, når du ringer til. Optimerede WordPress Hosting-kunder oplever ofte en kortere ventetid, når de kalder på teknisk support. Nogle gange er der overhovedet ingen ventetid. (Til side kaldte jeg også teknikafdelingen, og mit opkald blev besvaret inden for få sekunder.)

SiteLock-sikkerhed

Bluehost-partnere-med-SiteLock-web-sikkerhed

Mennesker og virtuelle hackere elsker WordPress, især mindre websteder; det ser ud til at være den ultimative hackingudfordring for dem. Jeg har fået et antal af mine WordPress-websteder hacket, indtil jeg lærte, hvordan man korrekt beskytter dem. Så at vide, at du har det SiteLock-sikkerhed ved installation er en big deal. SiteLock sætter en firewall op og scanner dit websted dagligt efter malware uden at bremse det.

Konklusion

Der er masser af WordPress hosting muligheder derude, og Bluehost er en værd at overveje. Ud over et forbedret udseende bemandes Bluehost WordPress-kerneudviklere og sponsorerer WordCamp-begivenheder for at hjælpe med yderligere WordPress-viden. Dette antyder, at ud over at tilbyde WordPress-relaterede produkter, er Bluehost forpligtet til at udvide deres egen viden om emnet.

Se over denne liste over funktioner, og sammenlign den med dit WordPress-webhosting behov for at afgøre, om Bluehost Optimeret WordPress-hosting er en levedygtig mulighed for dig. Det ser ud til, at de har foretaget nogle visuelle, tekstlige og serviceforbedringer siden en af ​​deres anmeldelser fra 2013, men meningerne varierer. Det er bedst, at du læser de oplysninger, der findes her og på Bluehost.com, og ringer dem derefter op, hvis du har yderligere spørgsmål.

Den sælger, jeg talte med, var kyndig og forklarede forskellene mellem deres optimerede WordPress-service og en anden administreret WordPress-hostingindstilling (pr. Min forespørgsel) uden at være salgs-y. Så i det mindste, hvis deres salgsteammedlemmer henvendte sig til opkald på lignende måde, er det muligt for dig at ringe og stille spørgsmål uden at føle dig som om du vil blive sammenfiltret i et fiskenet. Du kan også kontakte teknisk support for mere detaljerede spørgsmål om RAM, serverydelse og andre tekniske aspekter, der påvirker dit websteds behov.

Har du brugt Bluehost til at opbygge dit WordPress-websted eller din blog? Hvordan har det fungeret for dig? Er der yderligere funktioner tilgængelige via Bluehost, der ikke er nævnt her? Hjælp andre med at nævne dem i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map