Envato WordPress Toolkit Guide til automatiske temaopdateringer

VARSEL: Envato Toolkit er erstattet af Envato Market-pluginet. Se vores helt nye Envato Market Auto-Updates guide for detaljer om, hvordan du installerer og opsætter det nye plugin.


Millioner af mennesker bruger WordPress-temaer, og mange brugere og udviklere vælger at købe premium-temaer fra Themeforest. Det er en velrenommeret temabutik, de kan stole på, der er kendt for WordPress-temaer af høj kvalitet og fantastiske temaforfattere (som WPExplorer, selvfølgelig). En anden stor funktion ved Themeforest er deres Envato WordPress Toolkit-plugin til automatiske WordPress-temaopdateringer. Envato oprettede dette plugin, så Themeforest-forfattere kan give købere hurtige, effektive opdateringer for at holde deres temaer bugfrie og kompatible med den nyeste version af WordPress. Denne hurtige guide viser dig, hvordan du downloader, installerer og opsætter Envato WordPress Toolkit plugin (vi lavede også en Envato WordPress Toolkit Video Guide, hvis du foretrækker at se i stedet for at læse).

Hent din Envato API-nøgle

Inden du installerer plugin, skal du anmode om din Envato API-nøgle, da det kan tage overalt fra et par minutter til et par timer, før nøglen genkendes. Alt hvad du skal gøre er at logge ind på Themeforest og besøge din brugerprofilside. Klik på Indstillinger. Du burde se en API-nøgler fanen nedenfor. Klik bare på knappen for at generere din API-nøgle.

generere-Envato-api-key

Envato opretter en tilfældig 32-karakter API-nøgle, som du kan bruge. Du kan oprette flere nøgler, hvis du har brug for det (nogle brugere foretrækker at gøre dette, hvis de installerer hvert temakøb på et andet domæne).

Envato-api-key

Download, installer og aktiver Envato WordPress ToolKit Plugin

Nu hvor du har din API-nøgle, skal du hente plugin. Besøg Envato WordPress Toolkit Github-side at downloade zip-filen til plugin.

Download-toolkit-zip

Du installerer Envato WordPress Toolkit ligesom enhver anden plugin. Log ind på dit WordPress-dashboard og naviger til plugins-sektionen. Klik Tilføj ny, vælg derefter Upload metode. Gennemse efter den plugin-fil, du downloadede fra Github (den skal navngives “envato-wordpress-toolkit-master.zip” eller noget lignende). Klik Installer nu, derefter Aktiver plugin.

install-Envato-toolkit-plugin

Når det er installeret og aktivt, skal du se et Envato Toolkit-menupunkt i dit dashboard.

Opsætning af Envato WordPress Toolkit

Opsætning af plugin er super let, da du allerede har din Envato API-nøgle. Klik blot på Envato Toolkit menupunkt i dit dashboard og indtast dit Envato brugernavn og API-nøgle. Derefter Gemme dine indstillinger.

add-din-api-key

Når det er gemt, skal værktøjskassen genkende din API-nøgle og vise alle dine Themeforest-køb. Hvis plugin ikke genkender din API-nøgle, er det muligt, at din nøgle stadig er for ny. Kan du huske, at jeg nævnte, at det kan tage et par minutter eller et par timer? Prøv at rydde din cache eller opdatere din browser, og hvis det ikke fungerer, så vent det vores ved at læse vores WordPress-blog i en time og prøv igen om en time.

se-alle-køb

Så når du har vist din liste over køb, kan du installere og opdatere dine Themeforest-temaer lige fra dit dashboard. Dette betyder, at du ikke behøver at logge ind på Themeforest for at se efter temaopdateringer – du kan hurtigt, nemt og automatisk opdatere dine temaer i stedet.

Opdater automatisk dine temaer

Alt hvad du skal gøre for at opdatere et tema er at klikke på Opdater automatisk link til det tema i dit værktøjssæt. Plugin vil bede dig om at bekræfte din opdatering. Dette er for at minde dig om, at hvis du har redigeret dit typografiark eller andre kernefiler uden at bruge et underordnet tema, vil du miste dine ændringer. Du skal ikke bekymre dig om de stylingsindstillinger, du har angivet i WordPress Theme Customizer eller i panelet for Temaindstillinger – disse indstillinger udføres ikke ved at opdatere dit tema.

confirm-opdatering

Da du altid følger bedste praksis, og du har brugt et underordnet tema til eventuelle ændringer af temakoden, skal du klikke på Okay at opdatere dit tema. Derefter ser du en opdateringsskærm, som du plejede at gøre.

update-tema

Når opdateringen er afsluttet, hvis du går tilbage til fanen Envato Toolkit, vil du se, at dit tema nu er opdateret.

toolkit-up-to-date

Det er det. Let ikke? Bare tjek Envato WordPress Toolkit Github-side fra tid til anden for at se, om der er en plugin-opdatering. I øjeblikket indeholder den ikke en automatisk opdaterer, så du ikke kan se en opdateringsmeddelelse i dit WordPress-instrumentbord.

Det er altid en god ide at opdatere dine temaer fuldt ud, da forfattere ofte løser fejl, opdaterer til den nyeste version af WordPress og tilføjer nye funktioner. Forhåbentlig hjælper denne hurtige tutorial med at gøre opdateringen af ​​dine Themeforest-temaer endnu lettere!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map