En guide til WordPress Image Crop Størrelser

WordPress 3.9 er kommet ud med en masse ekstra kraft under hætten. En fantastisk ny funktion blandt mange er den tilføjede mulighed for nu at kontrollere beskæringsplacering af billeder uploadet i WordPress – dette er virkelig glat!!


Før du fortsætter, en stor tak til Brad Touesnard der har ydet dette fantastiske bidrag, der nu er inkluderet i WordPress-kernen! Jeg troede, at dette ville være en fantastisk mulighed for ikke kun at uddybe, hvordan man drager fordel af denne nye funktion, men også løber igennem og får et godt greb om hele denne funktion.

Det meget begyndende – Tilføjelse eller tilpasning af billedstørrelser

Som standard genererer WordPress 3x yderligere versioner af dit billede. En ‘Thumbnail’, en ‘Medium’ og en ‘Large’ version. Den oprindelige billedstørrelse, der uploades, kaldes den ‘fulde’ version.

Tilpasning af standarderne

Du kan overskrive standardværdierne for hver af disse afgrødestørrelser ganske let. Du kan enten gå til din WordPress Dashboard, Indstillinger >> Medier og ændre værdierne der, eller du kan gøre det via din tema- eller plugin-funktionsfil som denne:

update_option ('thumbnail_size_w', 250);
update_option ('thumbnail_size_h', 250);
update_option ('thumbnail_crop', 1);

Tilføjelse af yderligere størrelser

Du kan hurtigt og nemt placere denne funktion i din tema- eller plugin-funktionsfil:

add_image_size ($ navn, $ bredde, $ højde, $ afgrøde);

Det ville ende med at se sådan ud:

add_image_size ('startside-tommelfinger', 250, 250, sandt);

Normal hård beskæring

Tip: Husk at give hver ekstra billedstørrelse sit eget unikke navn ;-).

Alt hvad du behøver at vide kan findes via WordPress Codex.

Nogle WordPress 3.9+ magi – Kontrol af beskæringspositionen

Parameteren $ crop var tidligere kun en boolsk værdi, sand eller falsk. Så enten en blød proportional afgrøde eller en hård afgrøde, hvis den er indstillet til sand (fortsæt med at læse længere nede for at se forskellen mellem en hård og blød afling). Men nu kan du bruge en matrix til at specificere placering af beskæringsområdet, (x_crop_position, y_crop_position). Jeg kan godt lide billeder, der er beskåret fra midten, så din funktion kan f.eks. Se sådan ud nu:

add_image_size ('startside-tommelfinger', 250, 250, matrix ('center', 'center'));

Bruger valgt hårdt beskæring

Parameteren på $ crop accepterer stadig sande / falske værdier og er ifølge Brad fuldstændig bagudkompatibel. Syntaxen er identisk med CSS-baggrundspositionsejendommen, så den er velkendt for både designere og udviklere, men her er de under alle omstændigheder for klarhedens skyld.

venstre top
venstre centrum
venstre bund
højre top
højre center
højre bund
midterste top
center center
midterste bund

Så jeg har det beskåret, nu Hvordan bruger jeg det?

Den gode nyhed… det er nøjagtigt det samme !! For altid at se, hvordan du altid ser på WordPress Codex. Her er under alle omstændigheder en påmindelse. For at kalde dette brugerdefinerede billede i dit tema eller plugin. I eksemplet, vi har brugt, er det her:

the_post_thumbnail ( 'hjemmeside-tommelfinger');

eller…

wp_get_attachment_url (get_post_tattnail_id ($ post-> ID, 'homepage-thumb'));

Men hvad med alle mine eksisterende billeder?

Som du sandsynligvis ved, cirkuleres afgrødestørrelserne igennem og genereres på det tidspunkt, du uploadede. Dette betyder nu, at efter at have brugt denne nye funktion ved at tilføje vores brugerdefinerede beskæringsposition eller ændre / tilføje en ny beskæringsstørrelse, står vi nu tilbage med det, der blev genereret på uploadstidspunktet, og ingen af ​​disse nye billedversioner er tilgængelige for os, Ikke sejt!

Aaah men vent .. Heldigvis er der masser af smarte og fantastiske mennesker rundt omkring i WordPress-samfundet for at redde dagen, her er the regenerere miniatureplugin. Denne plugin har eksisteret i lang tid, det er fantastisk! Det vil gennemse alle dine eksisterende uploadede billeder og regenerere alle de nye billedstørrelser, du har tilføjet eller tilpasset. Woohooo-problem løst ��

Hard Vs. Blød beskæring – du besluttede det

Hård beskæring

Normal hård beskæring
Billedet skaleres og beskæres derefter til de nøjagtige dimensioner, du har angivet. Afhængig af billedets andel i forhold til afgrødestørrelsen, er chancerne for, at billedet altid vil blive afskåret.

Blød beskæring

Blød beskæring
En blød afgrøde vil aldrig afskære noget af billedet, den skalerer billedet ned, indtil det passer inden for de angivne dimensioner, og opretholder det originale billedforhold.

Noget værd at vide …

I tilfælde af, at en hvilken som helst dimension af det uploadede billede (bredde eller højde) er mindre end størrelsen af ​​den indstillede beskæringsstørrelse, springes den over, og en version til den størrelse bliver ikke lavet! WordPress gennemgår alle de indstillede billedstørrelser og opretter kun versionerne af de billeder, der er større end den version, den prøver at generere. I et sådant tilfælde, når et billede hentes inden for dit tema eller plugin og ikke eksisterer, vil det som standard være det originale ‘Fuld’ billede som et tilbageslag.

Nyd at implementere denne fantastiske nye funktion på dine temaer og plugins. Tid til at gå og sparke nogle røv og beskære nogle billeder ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map