Easy Digital Downloads Begyndervejledning og anbefalede tilføjelser

Så du vil sælge et produkt online. Vi synes det er fantastisk! Nu er det kun tilbage at beslutte, hvordan. Heldig for dig WordPress gør det nemt at starte din egen online butik, og hvis du sælger en digital vare kan du ikke gøre det bedre end Nem digitale downloads – den gratis e-handel WordPress-plugin, der gør det let at sælge digitale varer.


Easy Digital Downloads-funktioner

Jeg er sikker på, at du vil vide, hvad der gør Easy Digital Downloads (EDD for kort) til et så godt valg for WordPress, og hvorfor du bør vælge det frem for andre e-handelsmuligheder. Der er mange grunde til, at din individuelle butik måske ønsker at bruge EDD, men der er nogle få grunde, der gælder for alle.

Gratis

Først og fremmest er det gratis, hvilket betyder, at kernepluginet helt sikkert passer til nogens budget. Lad ikke den eksisterende prismærke smide dig væk, EDD er et godt vedligeholdt plugin med regelmæssige opdateringer og sikkerhedsrettelser for at sikre en sikker shoppingoplevelse. Der er desuden mange gratis tilføjelser og udvidelser tilgængelige direkte fra EDD såvel som fra tredjepart på WordPress.org.

Hurtigt og nemt

Plugin er også let at bruge. Selv hvis du springer over dokumentationen (selvom vi anbefaler at bruge den til hjælp, hvis / når du har brug for den), kan du få din Easy Digital Downloads-drevne butik til at køre relativt hurtigt. Grænsefladen og indstillingerne er alle meget intuitive, og indstillingerne for plugin er alle tydeligt mærket.

Enkel og udvides

Til sidst holder EDD tingene enkle. Der er ikke masser af produktindstillinger indbygget som andre e-handels plugins. Dette gør EDD til en meget mindre overvældende mulighed, når du først kommer i gang med din butik, men det betyder også, at der er utallige muligheder for udviklere, der ønsker at udvide plugin. Med mindre muligheder for at style udviklere kan fokusere deres opmærksomhed på de funktioner, de vil tilføje eller fremhæve for at skabe virkelig tilpassede butikker.

Easy Digital Downloads Setup Guide

Easy Digital Downloads Setup Guide

Klar til at få opsætning med Easy Digital Downloads og begynde at sælge dine egne digitale varer? Processen er enkel og tager dig ikke længere end en eftermiddag. Der er kun få ressourcer nødvendige, så lad os komme i gang uden at bruge noget mere af din tid.

Forud: Krav til oprettelse af en online butik med lette digitale downloads

Vent bare et sekund! Inden du kommer i gang, skal du have en WordPress-installation, der er vært selv. WordPress, der selv er vært, administreres på dit eget domæne og hostes med din egen webhosteplan (ikke at forveksle med de gratis blogs, der tilbydes af WordPress.com. Du kan lære mere om forskellene mellem WordPress.org og WordPress.com på vores blog).

Til din WordPress-installation med selvhost, har du brug for følgende (selvfølgelig er de nævnte mærker og virksomheder simpelthen vores anbefalinger, men du har stadig brug for hver af disse uanset hvor du valgte at købe dem):

 • Hosting plan
  Da du opretter en online butik, opfordrer vi dig kraftigt til at købe en god, administreret hostingplan, der kan understøtte trafikken, som dit websted får. Administreret hosting leveres med WordPress allerede installeret, så når du først vælger din plan, er WordPress allerede på din server klar til at gå. Vi anbefaler WP Engine – det er det, vi bruger, og vi har aldrig haft et problem. De tager sig af dine servere til dig, og hvis du gennemser vores websted eller en af ​​vores WordPress-temademonstrationer, vil du se, at det blæser hurtigt. Planerne starter ved $ 29 / mo og tilbyder masser af ressourcer til en ny online butik.
 • Domænenavn
  Dette er din faktiske URL, og hvis den ikke er inkluderet i din hostingplan, bliver du nødt til at købe den fra et domæneregister (vi anbefaler også at tilføje privatliv, især for at undgå al den irriterende spam, hvis din e-mail-adresse er offentlig). Vi bruger GoDaddy til vores domænenavne (hvor du kan få dit domæne for kun $ 4,99 for det første år), men andre populære registre inkluderer Domain.com og NameCheap. Når du har et domænenavn, bliver du nødt til at henvise det til din server. Krydshenvisning til dit domænes registreringsdatabase hjælpedokumenter med dit hostingfirmas instruktioner til vejledning i, hvordan du gør dette.
 • SSL-certifikat
  Hvis du sælger noget, skal du fakturere personlige oplysninger fra kunder. Dette betyder, at dit websted absolut skal have et SSL-certifikat. Du kan få en gratis SSL fra Lad os kryptere, disse skal dog fornyes hvert par måneder og tilbyder ikke den samme beskyttelse som deres premium-modparter. Spar dig selv stressen og køb blot et certifikat på samme tid, som du får dit domæne. GoDaddy-tilbudets SSL-certifikater til en fornuftig pris (og med denne GoDaddy SSL-kupon kan du spare op til 28% og koster dig så lidt som $ 49.99 pr. År), og hvis du følger deres guide det er ret let at opsætte. Du kan også bruge vores gratis SSL-guide, hvis du bruger en vært, der endnu ikke understøtter Let’s Encrypt.

Når du har dit domænenavn, SSL og hosting alle klar, kan du begynde at bygge din hjemmeside og din butik med EDD.

WPCrafter Easy Digital Downloads Video Guide

Adam af WPCrafter.com har sammensat denne fabelagtige videotutorial for at lede dig gennem processen med at oprette Easy Digital-downloads for første gang. Han dækker alle de trin, vi taler om nedenfor. Vi anbefaler at du ser videoen og bruger vores guide til at følge med nøglepunkter. Derefter bliver du en EDD-pro! Sørg også for at tjekke alle Adams andre WordPress vejledningsvideoer også – han dækker masser af nyttige WordPress-tip, tricks og tweaks med nye videoer ud hver uge (så abonner for at sikre dig, at du aldrig går glip af!).

Trin 1: Download og installer Easy Digital Downloads

WordPress gør virkelig alt nemt, og installation af EDD er lige så simpelt som at installere ethvert andet plugin. Log først på din WordPress-installation. Naviger til fra hovedpanelet Plugins> Tilføj nyt.

Easy Digital Downloads WordPress Plugin

Herfra søger du efter “lette digitale downloads.” Det allerførste resultat skulle være Easy Digital Downloads af Pippin Williamson. Klik på Installer nu og derefter Aktiver.

Easy Digital Downloads WordPress Plugin er installeret

Du skal se en bekræftelsesside, der ligner den ovenfor. Dette tilføjer en ny dashboardindstilling kaldet Downloads. Det er her du kan administrere din online butik og alle de digitale varer, du tilføjer til salg.

Trin 2: Store digitale downloads til butiksindstillinger

Før vi tilføjer produkter, føler vi det er vigtigt at have de centrale indstillinger i din butik sat. Der er naturligvis masser af fantastiske indstillinger indbygget, så du kan optimere din butik, uanset hvor du vil. Vi kommer bare til at berøre de indstillinger, som vi mener er mest vigtige, men det bør ikke forhindre dig i at gennemgå alle indstillingerne for at være sikker på, at det passer til dine behov.

Easy Digital Downloads Generelle indstillinger

Klik på for at komme i gang Downloads> Indstillinger. Dette fører dig til din side med generelle indstillinger. Når du installerer EDD, bliver dine kasse-, succes-, fail-transaktions- og købshistorik sider automatisk oprettet og tildelt til dig (let ikke?). På denne side skal du bare tilføje din Butikens placering: Land og stat. Klik derefter for at gemme.

Easy Digital Downloads Valutaindstillinger

Klik derefter på det blå Valutaindstillinger link under fanen Generelt. EDD bruger som standard standardindstillinger for US Dollar til din valuta. Hvis det er det, du bruger, skal der ikke kræves ændringer, men for enhver anden valuta skal du redigere indstillingerne for din valuta, valutasignalplacering, tusinder og decimaler. Husk igen at gemme.

Easy Digital Downloads Payment Gateways

Vælg nu Payment Gateways fane. I dette afsnit kan du aktivere de betalingsmetoder, du vil acceptere. Som standard inkluderer EDD Paypal og Amazon, men det understøtter en række andre gateways, herunder Stripe, BitPay, Braintree, NETbilling, Authorize.net og mere. Disse gateways er alle tilgængelige som premium gateway-tilføjelser til EDD for $ 49 pr. År.

BEMÆRK: Det er også her du kan aktivere testtilstand. Vi anbefaler, at du bruger testtilstand, når du først opretter din butik for at være sikker på, at du har konfigureret dine gateway (er) korrekt.

Easy Digital Downloads Paypal Standardindstillinger

Hvis du bruger PayPal, skal du klikke på PayPal-standard under fanen Payment Gateways. For mange butikker er PayPal en nem og effektiv måde at acceptere betalinger på. Opsætningen er ret ligetil. Du skal tilføje din PayPal-e-mail, API-signaturoplysninger og gem derefter.

Hvis du har tilføjet yderligere gateway-tilføjelser, er det nu også tid til at konfigurere dem. Hver gateway har forskellige indstillinger, så henvis til hver tilføjelsens dokumentation for hjælp.

Easy Digital Downloads E-mail-indstillinger

Det næste afsnit til gennemgang er E-mail-indstillinger. EDD indeholder en standard e-mail-skabelon, så hvis du er tilfreds med det, skal du blot tilføje dit brugerdefinerede logo og gemme. Du kan naturligvis tilføje din egen tilpassede skabelon eller bruge tilføjelsen E-mail-skabeloner (som inkluderer 12 e-mail-skabeloner til kun $ 15) i stedet.

Easy Digital Downloads E-maileksempel

Du kan også klikke på Forhåndsvis købskvittering for at se den e-mail, der er sendt til dine kunder. Hvis du vil foretage ændringer, skal du bruge indstillingerne under det blå link til købskvitteringer under fanen E-mails.

Easy Digital Downloads-stilarter

Med dine e-mails præfet, skal du klikke på styles fane for at vælge en standard knapstil og farve. Hvis du bruger et WordPress-tema uden stylingsindstillinger, er dette en hurtig og nem måde at sikre dig, at din butik i det mindste passer til farveskemaet til din virksomhed.

Hvis du virkelig ønsker at ændre den måde, din EDD-butik ser ud, anbefaler vi at bruge et WordPress-tema specifikt designet til og integreret med EDD. På denne måde ved du, at der ikke vil være problemer med kompatibilitet, og du vil være i stand til at style din butik uden stor indsats fra din side.

Hvis du hellere vil tackle nogle brugerdefinerede CSS på egen hånd, skal du sørge for at kontrollere knapperne Deaktiver stilarter i denne fane og klikke på gem. Brug derefter instruktionerne i EDD-hjælpedokumentet til tilpasning af plugin for at komme i gang med din egen tilpassede CSS.

Let digitale downloads Skatteindstillinger

Fanen Skatter er meget vigtig, og så meget som vi ville elske at give dig gratis rådgivning til dette er vi ikke revisorer. Hvordan du indstille EDD-afgifter vil afhænge af de regler og regler, der gælder for dit eget individuelle sted. Sørg for at udføre din research, aktivere dine krævede skatteindstillinger og derefter gemme dine ændringer.

Easy Digital Downloads Checkout-indstillinger

Gå videre til fanen Diverse, klik på Checkout-indstillinger. Den vigtigste mulighed er at håndhæve SSL ved Checkout. Dette krypterer webstedsdata sendt mellem kundens browser og din server. Som en online-forhandler, der accepterer følsomme faktureringsoplysninger, er det vigtigt at bruge rimelige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine kunders data, og det betyder, at du bruger SSL til din kasseside.

Easy Digital Downloads File Download Settings

Hvis du vil angive begrænsninger for, hvor mange gange dine produkter kan downloades, gå til Filoverførsler sektion for at aktivere indstillingen for filhentningsgrænse. På denne måde kan du specificere, om et element kun kan downloades en gang, to gange, ubegrænset osv.

Easy Digital Downloads-regnskabsindstillinger

For din regnskabs kærlighed skal du aktivere indstillingen Sequential Order Numbers under Regnskabsindstillinger under fanen Diverse. Dette vil gøre det lettere at holde din økonomi og rapporterne forbundet med dem meget lettere for din antal.

Easy Digital Downloads aftalevilkår

Til sidst gå til Betingelser for aftale sektion for at oprette dine vilkår, som kunderne skal acceptere, inden de tjekker ud. Hvis du har brug for hjælp til at oprette dine vilkår, kan du foretage en hurtig Google-søgning. En ressource, vi fandt, er TermsFeed, som har en god artikel om lovlige aftaler for digitale produkter. Tjek det for at lære mere om de forskellige politikker, vilkår og betingelser, du skal oprette, når du sælger digitale varer.

Woohoo – dine indstillinger er alle klar, og du kan nu gå videre til at tilføje produktdownloads til din butik.

Trin 3: Tilføjelse af Easy Digital Downloads-produkter

Når EDD er installeret og opsat, kan du tid til at tilføje dine downloads. Det første trin er at klikke på Downloads> Tilføj nyt. Dette åbner en helt ny produktside, hvor du kan tilføje alle dine downloadinfo.

Easy Digital Downloads-produkt

Du kan se på skærmbilledet ovenfor for at se, hvordan dit produkt kan se ud, når du er færdig med at tilføje dit indhold. Du vil udfylde de fleste sektioner.

Fra toppen skal du tilføje et produkt Titel og a Beskrivelse, samt vælg ethvert relevant Kategorier eller Tags hvis du bruger dem til din butik.

Når du går videre ned på siden, skal du se en metabox til tilføjelse af din Download priser. Det er her du indtaster din pris eller aktiverer variabel prisfastsættelse, hvis du vil tilbyde mere end et downloadformat (f.eks. Forskelle produktlicenser, forskellige filstørrelser osv.).

Vælg derefter din produkttype (standard eller bundt), og upload derefter dine (n) fil (er) til Filoverførsler afsnit.

Til sidst har du muligheden for at tilsidesætte de globale indstillinger for Downloads, du anvendte tidligere, såsom downloadgrænser og knapindstillinger. Du kan også uploade en featured Download billede hvis det giver mening for dine produkter.

Når alt dette er gjort, skal du offentliggøre din download og derefter gentage processen for alle dine andre produkter!

Trin 4: Oprettelse af din vigtigste butikside

Du er næsten færdig med at oprette din butik! Det sidste trin er at oprette din primære butikside, der viser alle dine produkter. EDD bruger kortkoder til at gøre det nemt at indsætte dine produkter på enhver side.

Easy Digital Downloads Butikside

Opret bare en ny side og indsæt EDD “downloads” -koden. Du kan se, hvad vi brugte på billedet ovenfor. Der er masser af forskellige kortkodeparametre Du kan bruge til at ændre, hvordan downloads ser ud, når du indsætter tema (muligheder for at skjule købsknappen, antal kolonner, viser den fulde varebeskrivelse og mere). Vi brugte indstillingerne for antal downloads pr. Side, antal kolonner og til tilføjet pagination.

Easy Digital Downloads Shop Front End

Og sådan ser vores butik ud i forreste ende. Bemærk, dette er med standardindstillingen WordPress 2015 tema. De eneste justeringer, vi lavede, var at uploade et brugerdefineret logo til vores Cool Store (som kan tilføjes fra WordPress Customizer under Udseende> Tilpas> Webstedsidentitet) samt ændring af standard-beskæring af miniaturebilleder (som kan ændres fra dit WordPress-dashboard under Indstillinger> Medier).

Tilpasning af din Easy Digital Downloads Store

Vil du have en fantastisk EDD-butik uden selv at skulle kode en masse tilpasset CSS? Let – det er, hvad temaer og add-on plugins er til. Med et godt tema og et par nyttige plugins kan du oprette en fantastisk e-butik med alle de funktioner, du har brug for til din virksomhed.

Easy Digital Downloads WordPress-temaer

Den hurtigste måde at ændre, hvordan din EDD-butik ser ud, er med et tema. Temaudviklere har taget sig tid til at målrette mod alle CSS-elementer i hele e-handelsplugin, så du kan få en smuk butik. Der er mange gode EDD-temaer tilgængelige på nettet, og disse er blot et par af vores favoritter.

Vendd Gratis Easy Digital Downloads WordPress Theme

Det Vendd WordPress Theme af Easy Digital Downloads er ikke kun gratis, men også designet og udviklet af det samme team bag EDD. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om kompatibilitetsproblemer, da hvert aspekt af temaet fungerer problemfrit med EDD. Der er masser af indbyggede muligheder for farver, baggrunde, sideskabeloner til frontsendelser, 3 sidelayouter og mere.

Checkout Premium Easy Digital Downloads WordPress Theme

En anden stor mulighed er Checkout WordPress Theme by Array, som inkluderer elegant indrettede muligheder for at skabe en digital butik eller markedsplads. Tilføjede temafunktioner til en teamside, prissætningstabeller, udtalelser, brugerdefinerede typekit-skrifttyper, brugerdefinerede farver og mere gør det nemt at oprette en unik butiksdesign.

Olam Premium Easy Digital Downloads WordPress Theme

Hvis du leder efter et fleksibelt premium-tema, skal du se på Olam WordPress-temaet af webNesters. Olam er en fremragende mulighed for at oprette en online butik med WordPress, da den understøtter flere e-handels plugins, herunder EDD. Temaet inkluderer også Unyson-sidebyggeren, hvor du kan oprette brugerdefinerede sider ud over din kraftfulde EDD-butik.

Squarecode Premium Easy Digital Downloads WordPress Theme

Til sidst, hvis du er interesseret i at starte din egen markedsplads, er Squarecode Marketplace WordPress Theme fra Cr3ativThemes et godt valg. Dette tema er fuldt kompatibelt med alle EDD-markedsplads-tilføjelser og inkluderer lette indstillinger til brugerdefinerede farver, baggrunde, logo, favicon, boksede eller fuldsides layout, personale, portefølje, karriere og meget mere.

Easy Digital Downloads-tilføjelser

Afhængigt af hvad du sælger, hvis du vil have tilknyttede virksomheder, eller hvis du vil være i stand til at sælge medlemskab, er der masser af fantastiske premium-tilføjelser tilgængelige på EDD-markedet for at hjælpe dig med at tilføje flere funktioner til din digitale butik. I øjeblikket er der mere end 150+ gratis og premium-tilføjelser at vælge imellem. Her er bare et par af vores favoritter.

Produktanmeldelser Easy Digital Downloads Add-On

Det Anmeldelser Add-on til Easy Digital Downloads gør det muligt for dine kunder at give anmeldelser og anmeldelser for dine downloads. Dette er en fantastisk måde at vise bevis på, at du fremstiller fantastiske produkter, og tilføjelsen inkluderer endda en mulighed for at sende dine korrekturlæsere en kuponkode som tak for at have forladt deres mening.

PayPal Pro / Express Easy Digital Downloads-tilføjelse

For en mere professionel checkout-oplevelse skal du overveje PayPal Pro & Express-tilføjelse for EDD. Med PayPal Pro-brugere foretager et et kreditkortkøb uden at forlade dit websted, og PayPal Express tilbyder yderligere lag af sikkerhed, så dine kunders oplysninger forbliver sikre.

Sociale rabatter Easy Digital Downloads Add-On

Giv dine kunder en belønning med Tilføjelse til sociale rabatter til Easy Digital Downloads. Med denne tilføjelse kan du tilbyde rabatter, når brugerne deler dine produkter på forskellige sociale netværk. Men du kan også deaktivere rabatfunktionen og bruge tilføjelsen som en nem måde at tilføje sociale delingsknapper til dine produktsider.

Dropbox Easy Digital Downloads Add-On

Det Dropbox-tilføjelse til Easy Digital Downloads gør det muligt for dig at være vært for dine downloadbare filer på Dropbox i stedet for på dit websted. Dette kan fremskynde downloadprocesserne samt tage en enorm belastning af din server og spare dig penge på hosting eller overførselsgebyrer.

Tilbagevendende betalinger Easy Digital Downloads Add-On

Vil du tilbyde dine downloads som en del af et premiummedlemskab? Det Tillæg til tilbagevendende betalinger for EDD gør det muligt for dig at opsætte tilbagevendende betalinger, der bliver debiteret dine kunder dagligt, ugentligt, månedligt, årligt osv. Kombiner dette med Tilføjelse af indholdsbegrænsning at oprette områder med kun medlemmer for dine abonnenter.

Byg din egen startpakke Nem digitale bundt-downloads med tilføjelsespakker

I mange nye butikker er Easy Digital Downloads Starter Pack Bundle er perfekt. Du har muligheden for at vælge alle de tilføjelser, du ønsker, på én gang. Og når du køber 5 eller flere tilføjelser, sparer du med det samme 30% på dit køb. Du kan ikke slå den aftale!

Marketplace Easy Digital Downloads Add-Ons Bundle

Hvis du planlægger at bygge din egen markedsplads, er Easy Digital Downloads Markedsplads er et must. Denne pakke med 8 premium-udvidelser inkluderer alle de tilføjelser, du har brug for til alle medlemmer for at indsende varer til salg, administrere provision, indsamle kundeanmeldelser, tilbyde belønninger og mere. Desuden sparer du $ 170 ved at købe alle 8 tilføjelser som et bundt.

Kerneudvidelser Easy Digital Downloads Add-Ons Bundle

Til sidst, hvis du blot ønsker alle tilføjelsesprogrammerne, så få Easy Digital Downloads Core Extensions Bundle. Dette inkluderer og ubegrænset brugslicens for hver eneste premium-tilføjelse, der i øjeblikket er tilgængelig fra EDD. Dette bundt er det dyreste, priser til $ 495, men hvis du er en webudvikler, der vil bruge mange tilføjelser flere gange, er det meget (du sparer næsten 80%).

Afslutter

Der har du det – vores fulde, dybdegående guide til, hvordan du opsætter Easy Digital Downloads for første gang, samt en samling af vores foretrukne WordPress-temaer og EDD-tilføjelser. Forhåbentlig har vi hjulpet dig med at finpudse dine EDD-færdigheder, så du kan begynde at sælge dine egne digitale produkter online.

Har du et spørgsmål, som vi ikke har dækket i denne artikel? Eller flere tip til nye Easy Digital Downloads-brugere? Efterlad en kommentar nedenfor – vi vil meget gerne høre fra dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map