Den nemmeste måde at nulstille dit WordPress-websted

Har du nogensinde ønsket at bare starte forfra med en ren skifer? Måske prøver du et nyt tema på et iscenesættelsessted. Eller måske tester du kompatibiliteten af ​​et par plugins i din egen sandkasse. Dette er når du måske ønsker at nulstille din WordPress-database.


I disse tilfælde importerer eller opretter du eksempler på data, som du kan teste med, og når du først er testet, vil du sandsynligvis slippe af med dem. Du kan bare slette dataene bit for bit manuelt, men det tager evigt. Eller du kan bruge Avanceret WordPress Nulstil plugin at bringe dit websted tilbage til det, som det var, da du startede på få sekunder.

Sådan nulstilles din WordPress-database

Avanceret WordPress Nulstil plugin

Den nemmeste måde, vi har fundet hurtigt at nulstille WordPress-databasen, er med den gratis Avanceret WordPress Nulstil plugin. Dette plugin renser brugere, blogindlæg, opbevar produkter, porteføljeemner eller noget andet, du måske har tilføjet din WordPress-installation sammen med alle de medfølgende mediefiler, kommentarer, taksonomier, ratings osv. Det sletter ikke dine installerede temaer og plugins – det vil simpelthen deaktivere disse (så ingen bekymringer).

Vi anbefaler stærkt at bruge dette plugin i testmiljøer, hvor du konstant har brug for at starte forfra. Vi bruger det selv, når vi udfører test for vores Total WordPress-tema såvel som for mange af de plugin-anmeldelser, du ser på vores blog. Mens plugin i øjeblikket ikke understøtter multisite, udfører det et fantastisk stykke arbejde på enkeltinstallationer og fremskynder virkelig test- og genprøvningsprocessen.

Nu, hvor du ved, hvad det avancerede WordPress-nulstil-plugin gør, så her er hvordan du kan installere og bruge det til at nulstille dit websted.

Trin 1: Installer det avancerede plugin til nulstilling af WordPress

Installer avanceret WordPress Nulstil plugin

Log først på din WordPress-installation og naviger til Plugins> Tilføj nyt. Søg efter ”database reset” og kig efter Advanced WordPress Reset (det skal være det første resultat). Klik på knappen for at Installere og så Aktiver plugin.

Trin 2: Nulstil din WordPress-database

Nulstil din WordPress-database

Når den er aktiv, tilføjer plugin en Avanceret WP nulstilling under Værktøjer. Det er her du vil være i stand til at nulstille dit websted.

Vigtig note: Husk, at dette plugin nulstiller hele dit websted, hvilket betyder, at alle dine brugere (undtagen admin), indlæg, sider, personale, portefølje og alt andet vil blive slettet – altsammen gået for evigt. Derfor anbefaler vi det, når du ønsker en ny start som i testmiljøer. Hvis du blot ønsker at rydde op i din nuværende WordPress-installation, foreslår vi, at du bruger et plugin som f.eks Advanced Database Cleaner (fra den samme plugin-udvikler).

Skriv ordet “reset” for at bekræfte, at du virkelig ønsker at nulstille dit websted, og klik derefter på det store blå Nulstil databasen knap.

Trin 3: Tjek din rene installation

Efter nulstilling af din WordPress-database

Efter at have bekræftet din nulstilling, skal du se en note om, at det var vellykket (yay!). Hvis du nu kigger rundt på dit websted, vil du bemærke, at det ligner en splinterny installation.

WordPress-database nulstillet resultat

Hvis du klikker på Indlæg ser du, at dit websted er gået tilbage til det originale WordPress “Hello World!” standardindlæg komplet med prøvekommentar. Og hvis du tjekker under sider standard WordPress “eksempelside” skal også være tilbage.

Deaktiverede plugins efter nulstilling

Dit websted er også vendt tilbage til det aktuelle standard WordPress-tema. Men rol ikke – alle dine temaer og plugins skal stadig være installeret. Den avancerede WordPress-nulstilling deaktiverer simpelthen dem (se snapshot ovenfor – alle vores plugins er stadig der).

Før efter

Og bare for at se dig, her er vores test før og efter billeder.

Før avanceret WordPress nulstilling

Dette var vores testside Før (komplet med eksempler på indlæg, taksonomier, begivenheder, menuer og mere).

Efter avanceret WordPress nulstilling

Og det er dette efter resultat. Du kan se, at Mesa-temaet, vi brugte, nu er deaktiveret, og vores site bruger i stedet standard WordPress-temaet 2017.

Afslutter

Der har du det! En komplet guide til nulstilling af din WordPress-installation med det avancerede plugin til nulstilling af WordPress. Det fremskynder virkelig testen, hvis du er en webdesigner eller -udvikler. Bare sørg for, at du bruger det i en enkelt WordPress-installation, og husk, at det vil slette alt dit indhold (som vi nævnte før – dette er bedst til testmiljøer, til live-websteder, hvor du vil beholde dit indhold Advanced Database Cleaner plugin er et meget bedre valg) .

Har du en anden måde at nulstille WordPress? Eller spørgsmål om, hvordan du nulstiller din WordPress-database? Eller om at bruge det avancerede plugin til nulstilling af WordPress? Fortæl os det i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map