Den bedste Lead Generation-software til WordPress – OptinMonster Review & Guide

OptinMonster gennemgangs- og installationsvejledning

Når du driver en vellykket blog eller online forretning med WordPress (eller med en hvilken som helst webplatform for den sags skyld), har du brug for en regelmæssig læserbase samt en konstant strøm af nye læsere til at vokse. SEO går langt for at få dit websted fundet i søgemaskiner, men når du først har fået en ny besøgende på dit websted, ønsker du at holde dem tilbage. En af de mest populære og effektive måder at holde på nye læsere er ved at implementere leadgenerationssoftware til WordPress. I dag dækker vi formålet med leadgenerationssoftware såvel som et kig på vores favorit – OptinMonster.


Hvad er Lead Generation Software?

EN at føre er en potentiel ny abonnent eller kunde. Førende generation er processen for at få kundens interesse i, hvad det er, du har at tilbyde. Og blygenerationssoftware er det program eller plugin, der hjælper dig med at kultivere og fange disse leads.

For WordPress bruges specifikt blygenerationssoftware typisk til at oprette popups, flydende søjler og in-line optins til at vokse abonnementslister på nyhedsbrev. Disse lister kan derefter udnyttes til at øge din blog-læserskare eller for at promovere de varer eller tjenester, du tilbyder via dit websted. Til gengæld hjælper dette dig med at omdanne besøgende på dit WordPress-websted en gang til besøgende.

Når det kommer til valgmuligheder for blygenerering er der en temmelig klar linje på, hvad brugerne synes – enten elsker du dem eller du hader dem. Men uanset hvordan du har det med optins kan du ikke ignorere det faktum, at de er meget effektive og er blevet dokumenteret til dobbelt- og tredobbelt abonnementsrate (og i nogle tilfælde endnu mere – som hvordan Nikki, i sting brugte opt-ins til at øge abonnenterne med 1375%).

Den bedste Lead Generation-software til WordPress: OptinMonster

OptinMonster Lead Generation-software til WordPress

Vi har prøvet mange opt-in plugins og løsninger til WordPress, og vi er meget imponeret over OptinMonster og mener, det er den bedste leadgenerationssoftware, der findes i dag. Med tilpasningsmuligheder, indbygget rapportering og avancerede teknologier til sporing af exit-intentioner og split-test er du hårdt presset for at finde en lige matchet opt-in-maker. Vi giver det 5 stjerner for lethed, effektivitet og klarhed.

Først og fremmest er OptinMonster utroligt let at bruge. Udviklerne har klart lagt en masse tanke og kræfter i at skabe en intuitiv grænseflade til oprettelse af optins. Den levende opt-in-skaber indeholder let at bruge farvevælgere, tekstformater, drop-downs med handlingsvalg og mere. På denne måde, selvom du ikke selv er en udvikler, kan du stadig oprette tilpassede og funktionsrige opt-in-formularer uden at skrive en enkelt kodelinie.

OptinMonster er også super effektiv. Formålet med opt-in-formularer er at vokse dine lister, og med forskellige opt-in-stilarter, formater og indstillinger kan du oprette en form, der konverteres til dit læserskare. Der er tilføjet funktioner til rulleudløsning, exit-intention, låst indhold, opgørelse af vogn og meget mere. Med så mange tilgængelige indstillinger kan du oprette opt-ins til hvert scenario for at fange det største antal mulige kundeemner.

Klar rapportering er en anden nøglefunktion, der gør OptinMonster så kraftig. Du kan se og sammenligne, hvordan dine opt-ins har det (antal besøgende, konverteringer og klikfrekvens) fra dit OptinMonster-betjeningspanel. Desuden kan du integrere dine opt-ins med Google Analytics-sporing for at få endnu mere indsigt i, hvem, hvad, hvornår og hvor folk klikker.

OptinMonster-medlemskab

Selv hvis du ikke vil bruge kontanter med det samme, kan du stadig komme i gang med OptinMonster for $ 0. Her er en hurtig introduktionsvideo, hvis du stadig ikke er solgt:

OptinMonster tilbyder i øjeblikket en 14-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve uden at være helt forpligtet. Så hvis du vil give det en chance, kan du fortsætte med at læse og følge med vores nemme trin-for-trin-guide til at komme i gang.

Sådan installeres OptinMonster for første gang

OptinMonster er meget nem at bruge og overraskende hurtig at konfigurere. Der er kun få skridt, og det skal ikke tage dig længere tid end en frokostpause at få din første tilmelding oprettet og klar til at gå.

Opret en OptinMonster-konto

Første ting først – du skal tilmelde dig en plan. Denne del bør kun tage et par minutter. Så gå over til OptinMonster-webstedet, check ud af deres 3 planmuligheder og vælg den der passer til dig (selvom vi anbefaler at du vælger den årlige prisfastsættelse, da du med det samme sparer 40 pct.).

OptinMonster-prissætning 2016

Hvis du er en blogger, er Grundlæggende planen er sandsynligvis tilstrækkelig til dine behov. Måske endda Plus planen fungerer også, hvis du ønsker et par flere muligheder. Men hvis du vil bruge alle OptinMonsters fantastiske funktioner, eller hvis du vil bruge dem på en række sider, anbefaler vi stærkt Pro plan. Det er den dyreste, men virkelig hvad der koster $ 29 om måneden for at have adgang til kraftfulde funktioner som mobilspecifik opt-in-optimering, brugerdefinerede e-handels-popups, tilføjede CSS-effekter, exit-intention-teknologi, automatisering af realtidsadfærd og meget mere.

Når du har foretaget din planvalg, skal du blot følge med resten af ​​tilmeldingsprocessen (e-mail, navn, adgangskode, betaling osv.).

Opret & tilpas din opt-in

OptinMonster-konto login

Når du har oprettet en konto, kan du logge ind på din konto. Du skal se en lignende skærm som den ovenfor. Klik på den store grønne “Opret ny optin” -knap.

OptinMonster-kampagnenavn

Det næste trin er at give din kampagne et navn og derefter tilføje webstedets webadresse, hvor du skal bruge din tilmeldingsformular.

OptinMonster Tilføj websted

Klik på det blå link “Tilføj et nyt websted” for at åbne modalvinduet, tilføj dit websteds kaldenavn og domæne og gem derefter.

Valg af OptinMonster Optin Form

Nu kan du komme i gang med at oprette din faktiske tilmeldingsform. Grundlæggende planer har kun adgang til pop op-vinduer i lightbox, og Plus-planer inkluderer lysbokse, flydende søjler, sidebjælker og efter indstillinger for post / in-line. Men hvis du vil have indstillinger som snapshot ovenfor, skal du følge med Pro plan. Dette tilføjer ekstra muligheder for slide-in, mobil og fuldskærms opt-in-stilarter samt tilpasset e-handel, sociale medier og intelligente Canvas-popups. Vælg blot et layout og skabelon, du vil bruge (bemærk: til CSS-animationsindstillinger skal du vælge Canvas-template). I denne guide valgte vi valgmuligheden “Indgang” på fuld skærm.

Tilpasninger af OptinMonster-option

Når du har valgt en typografi, føres du til en live editor, hvor du kan begynde at tilpasse din optin. Grundlæggende og Plus-planer tilbyder lignende designfunktioner, som inkluderer den brugervenlige OptinMonster peg og klik skabelonbygger, brugerdefinerede fontindstillinger, brugerdefineret CSS-support og muligheden for at tilføje din egen succesmeddelelse og bekræftelsesside. Med en Pro-plan har du også adgang til Ja / Nej skabeloner såvel som MonsterEffects som du kan bruge til at tilføje iøjnefaldende CSS-animationer til forskellige elementer i din mulighed.

Redaktørens allerførste fane Opsætning indeholder grundlæggende indstillinger for din kampagne, inklusive din standard og cookie-varighed. Disse bruges til at bestemme, hvornår dine læsere vil se din opt-in igen efter at have set den eller afsluttet opt-in-processen. Hvis du ønsker, at din opt-in altid skal ses, skal du indstille dine cookies til 0.

OptinMonster Optin Styling-tilpasninger

Den næste fane mærket Optin er der, hvor du finder valgmuligheder for farve & skrifttype, muligheden for at inkludere et link til din privatlivspolitik og en brugerdefineret CSS-editor. For at ændre den viste tekst, skal du blot pege og klikke på. Når du begynder at redigere teksten, ser du også en miniteksteditor med grundlæggende indstillinger til tekstdekoration og links samt indstillinger til tilføjelse i humørikoner og tilpassede afsnitstilarter.

OptinMonster Ja / Nej Optin

Hvis du beslutter dig for en Pro-plan fra OptinMonster, ser du også en fane til tilføjelse af Ja / Nej-knapper. Der inkluderede indstillinger til styling af hver knap og tilføjelse af handlinger til, når læserne klikker.

OptinMonster-succesmeddelelse

For at gå videre til afsnittet Succes kan du tilpasse, hvad der sker, når en læser åbner succes. Hvis du beslutter at vise et succes-tema, er der tre inkluderet i Pro-planen.

OptinMonster skærmregler

Med din opt-in fuldt designet og klar til at gå, skal du konfigurere dine displayregler. Disse bestemmer, om og hvornår din opt-in vises til dine læsere. Der er masser af standardregler for kampagner, men du har også muligheden for at tilføje dit eget tilpassede regelsæt, hvis du ønsker det.

Gå ud af hensigt er en effektiv opt-in-indstilling, der er eksklusiv for Pro-medlemmer. Med denne kampagne-regelsæt udløses din opt-in, når OptinMonster fornemmer, at en læser vil forlade dit websted. Denne funktion er yderst nyttig til at fange ville være engangsbesøgende og koble dem til at komme tilbage.

OptinMonster Tilføj e-mail-udbyder

Fanen Integrationer er vigtig – herfra forbinder du din tilmeldingsformular til din e-mail-liste. OptinMonster integreres i øjeblikket med 24 forskellige e-mail-udbydere (fra ActiveCampaign til Webhook). Vælg blot din udbyder og følg de krævede anmodninger om at registrere din konto. Vi har valgt MailChimp, som kræver en API-nøgle.

MailChimp Hent API-nøgle

For at generere en ny MailChimp API-nøgle skal du blot logge ind på din MailChimp-konto og gå til din profil. Herfra holder du musepekeren på ekstra menupunkt, klik derefter på API-nøgler.

MailChimp Generer API-nøgle

Klik bare på knappen “Opret en nøgle” for straks at generere din nye API-nøgle. Kopier din API-nøgle og gå tilbage til OptinMonster opt-in editor.

OptinMonster Tilføj MailChimp API-nøgle

Indsæt din API-nøgle, og tilføj en kontomærkning (dette er bare for dig, så du behøver ikke tænke for meget på det). Når din konto bekræfter, kan du se en yderligere dropdown, vælg din liste, en mulighed for en velkomst-e-mail til nye abonnenter og muligheden for at aktivere bekræftelse af dobbelt tilmelding.

OptinMonster Google Analytics

Det sidste afsnit i opt-in editor er at aktivere Analytics til din opt-in form. Herfra kan du tilføje tracking for at se, hvordan din form konverteres såvel som alle de andre fantastiske oplysninger, som Google kan give (som opførsel, erhvervelse osv.).

Når du er færdig med alle opt-in-indstillingerne, skal du gemme din formular.

Aktivér og integrer din opt-in

Med din opt-in-form klar til at gå, er det eneste, der er tilbage, at aktivere din kampagne og integrere din opt-in på dit websted.

OptinMonster CV-kampagne

Hvis du vil aktivere din kampagnemarkør på menupunktet “Kampagne (Pauset)” øverst på siden. Klik for at genoptage kampagnen.

OptinMonster Integrer kampagne

For HTML og andre websteder leverer OptinMonster integrerede koder, der kan kopieres og indsættes, men for WordPress er der ingen embed-kode nødvendig. I stedet skal du installere OptinMonster WordPress-plugin.

Installer OptinMonster WordPress Plugin

For at tilføje din opt-in med plugin skal du først logge ind på WordPress admin panel for det websted, du vil tilføje din opt-in til (dette skal være den samme websteds-URL, som du oprindeligt tilføjede, når du opretter din opt-in). Gå derefter til Plugins> Tilføj nyt og gennemsøg “OptinMonster.”

Installer OptinMonster-pluginet

Det allerførste resultat skulle have et lille grønt monster. Klik på knappen for at “Installer nu”, og klik derefter på “Aktivér.”

OptinMonster Connect-konto

Du skal se en velkomstskærm efter aktivering af plugin. Det næste trin er at “Få forbindelse” til din OptinMonster-konto. Når du har klikket på, skal du gå til en skærm for at indtaste dine OptinMonster API-oplysninger. For at få dette skal du gå tilbage til din OptinMonster-konto.

OptinMonster Generer API-nøgle

Gå til dit Dashboard i OptinMonster, og klik derefter på “API”. Klik blot på den grønne knap for at generere dit API-brugernavn og -nøgle. Kopier disse og gå tilbage til skærmbilledet til din plugin-forbindelse.

OptinMonster Save API

Indsæt dine API-oplysninger, og gem. Når du er gemt, skal du se en mulighed for dine Optins.

OptinMonster Vis optins

Klik på fanen Optins for at se opt-in-formularerne, du oprettede på OptinMonster-webstedet. Du vil se, at din opt-in som standard er “Deaktiveret”. For at aktivere det, hold musepekeren på opt-in og klik på “Rediger outputindstillinger”.

OptinMonster outputindstillinger

Marker afkrydsningsfeltet for den allerførste mulighed for “Aktiver optin på webstedet.” Du kan også gennemgå og foretage andre indstillinger for indlæsning af opt-in på specifikke sider, kategorier eller tags. Når du er færdig, skal du klikke på Gem, og din opt-in skal være aktiveret og let synlig på fronten af ​​dit websted – det er det!

Nu kan du gå tilbage og oprette flere opt-ins til split-test, oprette forskellige stilarter, der skal bruges på forskellige indlæg eller destinationssider, og prøve at oprette opt-ins med forskellige incitamenter (gratis e-bøger, eksklusive tilbud osv.). Så gå kreativ og begynde at vokse dine lister!

Afslutter

Som du kan se, er OptinMonster ikke kun et simpelt popup-plugin – det er komplet leadgenerationssoftware, som du kan bruge til at vokse din blog og din virksomhed. Vi viser dig, hvor let det er at komme i gang, så alt, hvad der er tilbage, hvis du skal tage en chance og prøve det. Vi tvivler meget på, at du vil blive skuffet, og OptinMonster er tilstrækkelig sikker på i deres produkt, at de tilbyder en 14 pengene-tilbage-garanti uden risiko.

Hent OptinMonster

Hvis du har spørgsmål til vores erfaring med OptinMonster, eller hvis du har nogle tip eller anbefalinger fra din egen, er du velkommen til at give os et kommentarblæsning. Vi ville især elske at høre, om du har brugt OptinMonster til at udvide dine kundeemner!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map