CrowdFund dine projekter med WordPress

CrowdFund dine projekter med WordPress

Crowdfunding har eksploderet i de seneste år med succes for websteder som Kickstarter og Indiegogo.  Hvis du nogensinde har brugt et crowdfunding-websted (enten som en skaber eller backer), ved du, hvor nyttige de kan være til at få finansiering. Dog konkurrerer du i sidste ende om opmærksomhed med tusinder af andre live-projekter.


I stedet for at jockeyer for position blandt alle andre, hvorfor ikke oprette et WordPress-sted til dit projekt og give dit publikum mulighed for at finansiere det direkte? Det er ikke så svært, som du ville forvente. Alt hvad du har brug for er en WordPress-installation med selvhost og et gratis plugin.

I dette indlæg diskuterer vi fordelene ved at bruge dit WordPress-sted til crowdfunding af dine projekter eller tjenester. Så taler vi om, hvordan du bruger et gratis plugin til at omdanne dit websted til pengeindsamlingsplatform. Lad os komme igang!

Hvad Crowdfunding er (og hvordan det gavner dig)

Indiegogo-hjemmesiden.

Crowdfunding giver dig mulighed for at samle de penge, du har brug for for at oprette et produkt eller en service, ved at acceptere donationer fra bagmænd. Det er en temmelig enkel proces, hvor du først pitcher dit projekt, og enkeltpersoner eller virksomheder (bagmænd eller investorer) kan give de penge, du har brug for for at starte det.

Der er mange fordele ved at bruge denne metode, herunder:

 • Du får forhåndsmidler til at hjælpe dig med at udvikle dit produkt eller dine tjenester.
 • Det er mere effektivt end traditionel finansiering.
 • Du vil være i stand til at generere socialt bevis og trækkraft til dit produkt eller din tjeneste.
 • Det muliggør brainstorming fra bagmænd og donorer, så du kan forbedre din originale projektidee.
 • Du får ofte bedre medieeksponering og markedsføring for dit projekt.

Der er mange typer projekter, der kan drage fordel af crowdfunding. Naturligvis er fysiske produkter perfekte til denne proces. Du kan dog crowdfund alt, fra digitale produkter som spil eller mobile apps til film- og tv-projekter.

Introduktion af WP Donation WordPress Plugin

WP Donation WordPress Plugin

WP Crowdfunding er et WooCommerce-baseret plugin, der giver dig mulighed for at oprette et crowdfunding-websted ved hjælp af WordPress. Plugin er gratis tilgængelig og inkluderer også en betalt version, der låser op for flere af dens funktioner.

Den største fordel ved dette plugin er, at det adskiller dig fra de tusinder af andre, der konkurrerer på de store crowdfunding-websteder. Dette betyder, at du kontrollerer alle aspekter af processen og ikke behøver at håndtere potentielle kandidater på den samme platform.

Nøglefunktioner:

 • Dedikeret brugerregistrering
 • Evnen til at erklære et finansieringsmål og definere anbefalede priser
 • Valgmuligheder for at vise bagmænd på en enkelt side eller liste dem anonymt
 • Et indbygget tegnebogssystem til beregning, registrering og distribution af midler (præmie)
 • Alternative betalingssystemer, såsom PayPal Adaptive og Stripe Connect (premium)

Pris: Plugin er gratis, og du kan downloade det fra WordPress-plugin-biblioteket. For flere funktioner er der en premium version tilgængelig for $ 149.

Sådan bruges WP Crowdfunding-plugin (i 3 trin)

Inden du foretager ændringer, anbefaler vi, at du sikkerhedskopierer dit WordPress-sted. Følg derefter nedenstående trin for at komme i gang!

Trin 1: Download og installer WP Crowdfunding

For det første er det værd at bemærke, at disse instruktioner er til den gratis version af plugin, skønt processen med at bruge premiumversionen ligner.

Installer WP Crowdfunding

Vælg dit WordPress-dashboard plugins > Tilføj ny. Søgning efter “crowdfunding” og WP Crowdfunding skal være det første resultat. Når du har fundet det, skal du klikke på Installer nu. Når plugin er installeret, skal du vælge Aktiver.

WP Crowdfunding Aktiver WooCommerce

Når du har aktiveret plugin, vil du se en anmeldelse i dit betjeningspanel for at installere WooCommerce, hvis du ikke allerede har gjort det. Dette er nødvendigt for, at WP Crowdfunding fungerer korrekt, da det er en WooCommerce-udvidelse, så installer og aktiver WooCommerce, hvis du ikke allerede har gjort det.

Trin 2: WooCommerce & WP Crowdfunding Plugin-indstillinger

Når du har aktiveret begge plugins, vil du se to nye menupunkter i dit dashboard: et til WooCommerce og en anden til crowdfunding. Vi anbefaler stærkt, at du først opretter WooCommerce, da det er her du vil definere din valuta, placering, forsendelsesindstillinger og vigtigst af betalingsindstillingerne. For mere information om disse trin henvises til vores WooCommerce installationsvejledning.

Men når WooCommerce er klar, kan du gå videre til indstilling af ip WP Crowdfunding.

Generelle indstillinger

Fondsforvalter gør det muligt for dig at vælge din e-handelshåndterer. Da dette plugin er bygget på WooCommerce-platformen, skal du indstille det som din standardplatform. Her er en oversigt over nogle andre Generel indstillinger, du vil tjekke ud:

 • Standard kampagnestatus: Indstil standardudkastet eller den offentliggjorte tilstand for nye projekter.
 • Minimumspris: Indstiller et minimum donationsbeløb.
 • Maksimal pris: Angiver et maksimalt donationsbeløb.
 • Vejledende pris: Angiver et anbefalet donationsbeløb.
 • Kampagne slutmetode: Vælg hvad der udløser slutningen af ​​din kampagne (mål, dato, begge dele, aldrig).

Når det er installeret, genererer dette plugin automatisk et dashboard og en projektindgivelsesside. Hvis du i stedet ønsker at bruge tilpassede sider, skal du specificere dem ved hjælp af følgende to rullemenuer i dette afsnit:

 • Vælg Dashboard-side: Vælg en side for at holde dit betjeningspanel foran.
 • Vælg WooCommerce Form Page: Vælg din tilpassede indsendelsesformularside.

Det er også vigtigt for din at redigere the Kampagneskaber indstillinger, hvis du har flere brugere med adgang til backend på dit websted. Vælg blot de brugerroller, du vil give adgang til at oprette og redigere dine crowdfunding-kampagner.

WooCommerce-indstillinger

Lad os derefter kigge på WooCommerce-indstillinger fane:

WP Crowdfunding WooCommerce-indstillinger

Her skal du konfigurere indstillinger, der er specifikke for din WooCommerce-opsætning. Vælg først, om dit crowdfunding-projekt skal vises på din WooCommerce-butikside eller ej.

Derfra kan du foretage flere justeringer ved at indstille dine fortegnelses- og registreringssider, tilpasse din indsendelsesformular med forskellige tekstfelter og beslutte, hvordan dine sider vil se ud og inkludere. Hvis du er i tvivl, skal du vælge de indstillinger, du tror, ​​du vil have, og tjek derefter på forresten af ​​dit websted for at se, hvordan de ser ud.

Stilindstillinger

Den sidste tilgængelige fane er til grundlæggende stylingindstillinger. Brug de indbyggede indstillinger til farveskema (som er en fremhævningsfarve) og knap styling til yderligere at tilpasse dine crowdfunding sider og formularer.

Indstillinger for sociale dele

WP Crowdfunding-plugin tilbyder også muligheder for at aktivere social deling via Twitter, Facebook, Google+, Pinterest og tilknyttet. Marker blot afkrydsningsfelterne for de sociale platforme, du gerne vil bruge.

Når du har lavet disse justeringer, skal du være klar til at oprette din kampagne (Bemærk – der er tilføjet indstillinger for e-mails, reCAPTCHA og tegnebog samt adgang til kampagneeffektivitetsrapporter, der kun er tilgængelige med premium-versionen af ​​plugin).

Trin 3: Opret en WP Crowdfunding-kampagne

For at komme i gang skal du selv tilføje kampagner direkte via WooCommerce. Vælg bare “Crowdfunding” produktdatatype og tilføj dine info.

WooCommerce WP Crowdfunding-produkt

Trin 4: WP Crowdfunding Shortcodes

Du bliver nødt til at tilføje en ny side til dit WordPress-sted. Fra Lær i rullemenuen, vælg den type formular, du gerne vil oprette:

WP Crowdfunding Shortcodes

Derefter kan du i frontend begynde at konfigurere selve kampagnen:

En formular til indsendelse af eksempler.

Ud over generelle oplysninger om projektet kan du inkludere pantbeløb og belønninger her. Når alt er i orden, skal du klikke på Indsend kampagne.

Inden vi pakker op, er det værd at nævne, at WP Crowdfunding ikke kræver et specialiseret tema. Så hvis du allerede har WordPress-sted, behøver du ikke at bekymre dig om at ændre dets udseende. Imidlertid inkluderer premiumversionen et gratis tema udviklet specifikt til plugin, hvilket er værd at tjekke ud.


Oprettelse af et crowdfunding-websted giver dig mulighed for at opbygge kampagner så små eller store, som du ønsker, og har fuld kontrol over alle aspekter. Ved hjælp af WP Crowdfunding kan du have dit eget fundraising-websted, der opfordrer dit samfund til at finansiere og promovere dit projekt.

Har du spørgsmål om at bruge WP Crowdfunding til at oprette dit projektwebsted? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Bemærk: Dette er et opdateret indlæg, der tidligere dækkede Crowdfunding-pluginet af Astoundify, som ikke længere findes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector