Begyndervejledning til BuddyPress og bbPress – To plugins til at holde samtalen gående

En interaktiv blog er langt mere spændende end en blog, hvor kun blogforfatteren taler. En samtale mellem to personer eller en diskussion blandt mange læsere kan interessere læserne meget mere. De får høre forskellige synspunkter på et sted, bliver bekendt med andre, der deler de samme interesser og lærer af diskussionerne.


WordPress gør det nemt for blogs at modtage feedback, starte diskussioner og samtaler. To plugins – BuddyPress og bbPress kan stort set få jobbet gjort til WordPress blogs og websteder. BuddyPress er et plugin til at tilføje et socialt netværk, og bbPress hjælper dig med at tilføje fora. Begge plugins er bygget af WordPress-teamet, så de er tæt integreret med WordPress.

BuddyPress

Med BuddyPress, du kan opbygge dit eget samfund på netværk. Et populært plugin, det nyder i øjeblikket over 200.000 aktive installationer. Det er et ideelt værktøj til at hjælpe dig med at opbygge små lokale online-samfund som et sportshold, en kirkegruppe, en dramaklub eller en fanklub for et musikband. Det fungerer også for større samfund.

Du kan installere plugin direkte fra dit WordPress-dashboard. Når du har installeret det, bliver du nødt til at konfigurere komponenter, sider og indstillinger, så de passer til de særlige krav i dit eget community.

komponenter

Et socialt netværk har mange komponenter til det. Og de fleste af disse komponenter – 10 i antal – findes i BuddyPress. Du kan bruge disse komponenter til at aktivere,

 • Enhver bruger til at tilmelde sig, oprette en konto, ændre den eller slette den – alt fra deres profil.
 • Detaljerede profiler for brugere til at beskrive sig selv.
 • Brugere til at oprette forbindelse til andre i samfundet og følge dem.
 • Brugere til at få nye venner i samfundet.
 • Ethvert antal brugere, der kan fortsætte en samtale privat.
 • At oprette grupper, som brugere kan deltage i og deltage i.
 • Sådan vises de seneste udvekslinger i en aktivitetsstrøm med RSS-feed og e-mail-underretnings support.
 • For at sende underretninger om enhver aktivitet, så brugerne kan tilpasse underretningsindstillingerne.

BuddyPress-komponent-settiings

Mange af komponenterne er som standard aktiveret. Dog skal komponenter til veneforbindelser, privat besked, webstedssporing og brugergrupper være aktiveret, hvis du har brug for dem.

sider

Når du er færdig med at vælge de komponenter, du har brug for til dit community, skal du gå videre til fanen Sider for at konfigurere de sider, som BuddyPress vil bruge. Tre er allerede gjort for dig – siden med medlemmer, aktivitetsside og brugergrupper. Du skal oprette to til – til registrering og aktivitet. Brug sideindstillingerne i dit WordPress-dashboard, og vælg sider til hver funktion. Gem, når du er færdig.

BuddyPress-page-settings-1

Muligheder

Den tredje og sidste fane er til Valgmuligheder, og du kan aktivere / deaktivere indstillingerne, som du ønsker. Derefter bruger BuddyPress de tildelte sider til at vise det relevante indhold til dit websted.

BuddyPress-optioner-indstillinger

Hvis du er på et multisite, kan du vælge at aktivere plugin på tværs af hele netværket eller kun på udvalgte sider. Og ved at aktivere multi-blog-funktionen bruges sme-centrale data til at vise BuddyPress-indhold på alle sider.

En funktion, der er tilføjet for nylig, er at tillade aktivitetsindlejringer. Enhver aktivitet, der deles af et fællesskabsmedlem, kan vises i et indlæg eller en side ved blot at kopiere aktivitetens URL og indsætte den i indlægget eller siden.

Temaer og udvidelser til BuddyPress

BuddyPress fungerer med de fleste WordPress-temaer. Hvis netværk blandt brugere er vigtigt for din blog, foretrækker du muligvis temaer, der kommer med skabeloner til hver BuddyPress-komponent indbygget.

Buddy Multipurpose BuddyPress WordPress Theme

Et tema, vi vil anbefale, er Buddy – det multifunktionelle BuddyPress-tema til WordPress. Dette tema har et rent og tilpasseligt design med fuld BuddyPress-integration, så du nemt kan oprette dit eget sociale netværk. Andre fantastiske temafunktioner inkluderer brugervenlige kortkoder, nethindestøtte, individuelle eller globale postindstillinger, ubegrænsede sidebjælker, inkluderet underordnet tema og oversættelsesfiler.

Der er desuden hundreder af tredjepartsudvidelser og tilføjelser, der udvider funktionerne i BuddyPress. Netværkskomponenterne kan forbedres med disse tilføjelser. Nogle tilføjelser, der kan hjælpe,

 • iFlyChat – Er et chat-plugin i realtid, der understøtter automatisk integration med BuddyPress. Medlemmer kan tale privat med hinanden, eller mange kan deltage i en diskussion i et chatrum samtidig. Brugersamtaler logges.
 • WangGuard – For beskyttelse mod spam-brugerregistreringer og sploggers. Det er multi-site og bbPress-kompatibelt og fungerer ved at anvende en antivirus tilgang.
 • rtMedia til WordPress, BuddyPress og bbPress – Tillader tilføjelse af uploads af albums, fotos, lyd, video og frontend. Med en mobil første tilgang fungerer det også godt på tablets og mobiler.

Det er vigtigt at vælge hosting-tjenesteudbyder omhyggeligt, mens du installerer BuddyPress. Ofte er community-software stor på databaseressourcen, og BuddyPress er ingen undtagelse.

For mere information og support om BuddyPress, gå til BuddyPress-websted.

bbPress

bbPress tilføjer et diskussionsforum til din blog. Dette plugin er også et produkt fra Automatic. Det er let at installere og bruge.

Du kan installere bbPress fra dit WordPress-dashboard. Når du har installeret og aktiveret bbPress, skal du besøge ‘Forums’ på dit dashboard og oprette et nyt forum.

skabe ny-forum

Som standard er alle fora aktive på hele siden. Dette betyder, at ethvert medlem af en gruppe har adgang til forummet. (Læs videre for at se, hvordan adgang kan begrænses).

Når du har oprettet nye fora, skal du gå videre til Indstillinger> Fora. Vælg indstillinger for at konfigurere fora og tillade eller afvise privilegier til brugere. Tillad eller ikke tillad anonymisering, og tildel de besøgende forskellige forumroller som deltager, moderator, keymaster eller blokere enhver bruger. Du kan også give brugere mulighed for at markere emner som favoritter, til at abonnere på fora og emner, at integrere medier i emner og svar, revidere svar og tag emner eller udføre et forum bredt søgning.

bbpress-forum-indstillinger

Et antal kortkoder er også tilgængelige for at hjælpe med at arrangere forummet på den måde, du kan lide.

Samlet bbPress Multipurpose WordPress Theme

Ligesom BuddyPress er der en række fantastiske temaer, der fungerer godt med bbPress, men vores favorit er Total WordPress-temaet. Vi har oprettet et helt Total bbPress-demosite, så du kan prøve formularerne

bbPress leveres også med hundreder af tilføjelser, der kan udvide funktioner. Et tilfældigt par er nævnt her,

 • bbPress Moderation – Tilføjer muligheden for at godkende nye emner og svar i bbPress. Det hjælper med at reducere spam ved at ændre status for emnet til verserende og sætter det på vent, indtil det er godkendt af moderatoren.
 • GD bbPress-vedhæftede filer – Hjælper læsere med at uploade vedhæftede filer til emnerne og svar gennem mediebiblioteket. Filstørrelse kan begrænses, og billeder kan vises i miniaturer. Det understøtter også BuddyPress. En pro-version, der tillader forbedrede vedhæftede filer og yderligere widgets, er også tilgængelig.
 • bbPress stemmer – Tillader brugere at stemme eller afstemme ethvert emne eller svar i bbPress. Det integreres godt med BuddyPress.

BuddyPress og bbPress integration

De samfund, du tilføjer til din blog med BuddyPress, kan give medlemmer mulighed for at diskutere på et forum oprettet i samfundet. Du kan have mange fora inden for et fælles netværk. For at have fora, der fungerer inden for samfundsnetværk, skal du bruge BuddyPress og bbPress sammen.

Som nævnt før kan fora få adgang til fora fra ethvert medlem fra enhver gruppe. For at begrænse adgangen og til at organisere fora og samfund i din blog skal du,

 • Tildel fora til en forældregruppe.
 • Aktivér bbPress for at have grupper.

Når du har installeret, aktiveret og konfigureret begge plugins, skal du besøge bbPress-indstillingerne og oprette et gruppe- eller overordnet forum til alle de fora, som BuddyPress bruger. Indstil attributten til feltet Kategori, og udgiv den.

Forbliver inden for bbPress-indstillinger, fortsæt til BuddyPress-integration, og skriv navnet på det BuddyPress-forum, du lige har oprettet. Gem indstillingerne. Når du opretter nye grupper, skal du lade hver gruppe oprette sit eget forum.

integration

Hvis du ikke har nogen eksisterende grupper, skal du kigge efter Grupper> Tilføj ny mulighed, og følg trinnene for at oprette en ny gruppe. Sørg for at markere afkrydsningsfeltet, så gruppen kan have et forum. For eksisterende grupper skal du slå indstillingerne under Gruppeforum og markere muligheden for at give hver gruppe mulighed for at have fora. Gem alle ændringer.

Gruppemenuen viser nu en Forum-indstilling, som administratorer eller tilladte forummedlemmer kan bruge til at oprette nye fora til forskellige emner.

viser-forum

Hver gruppe på dit websted kan vælge at have sit eget forum. Hver brugers emner, svar, favoritter og abonnementer vises i deres profiler. Det integreres med BuddyPress-grupper, profiler og underretninger.

BuddyPress og bbPress fungerer godt sammen og kan også bruges uafhængigt af hinanden. De kan installeres i enhver rækkefølge. Og hvis et enkelt plugin er deaktiveret, vil det ikke påvirke det andet.

Afsluttende tanker

Der er ligheder mellem BuddyPress og bbPress, men de er også forskelle. Både udviklet af Automattic og gratis for brugere. De fungerer som effektive kommunikationsværktøjer til brugergrupper. De to plugins er rettet mod at øge interaktion og udveksling af ideer blandt medlemmer. Et antal tilføjelser, der udvider funktioner, er tilgængelige for begge plugins, BuddyPress mere end bbPress.

Men BuddyPress handler mere om at danne samfund og netværk, og bbPress handler mere om diskussionsfora og fora. bbPress relativt enkel, BuddyPress er mere funktionsrig. Du kan bruge dem uafhængigt af hinanden – vælg blot at have et forum til diskussion med bbPress, eller et samfund, der netværker med BuddyPress. Eller installer begge – fora og samfund – og gør din blog virkelig deltagende.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map