bbPress-fora til WordPress: En hurtig guide

bbPress-fora til WordPress: En hurtig guide

Diskussionsfora har eksisteret næsten lige så længe som selve internettet. Allerede inden World Wide Web blev populært, delte folk information og diskuterede emner ved hjælp af terminalserver-bulletin board-systemer. Faktisk drejede mine allerførste oplevelser med Internettet tilbage i 1998 sig om chatrum og diskussionsfora om AOL (dreng ser jeg nostalgisk tilbage på disse halcyon-dage).


Det moderne diskussionsforum bevarer kernetanken om, hvad der nu er et meget veletableret koncept – at dele information og diskutere emner – men har udviklet sig til et letvægts plugin til WordPress, der kan installeres i løbet af få minutter.

Jeg taler om bbPress – det WordPress forum software bygget af de meget fyre der skabte WordPress selv. I dette indlæg skal jeg forklare nøjagtigt, hvad bbPress er, hvorfor du muligvis har brug for det, og også vise dig, hvordan du installerer det.

Hvorfor du har brug for bbPress

Samlet WordPress-tema & bbPress

Funktionssættet af bbPress er næsten ikke så omfattende som dedikeret forum-software som f.eks phpBB eller vBulletin, så hvorfor bruge det? Der er et par overbevisende grunde til.

 1. Det er let. Forum-software er traditionelt oppustet, fuld af sikkerhedshuller og en reel dræning på din server. Den seneste version af bbPress (v2.5.13) er enkel at bruge og open source – så du kan justere plugin efter behov.
 2. Det er fuldt integreret med WordPress. Denne fordel går ud over lette installation. bbPress drager fordel af WordPress-brugeradministrationssystemet og har adgang til det store WordPress-plugin-arkiv, hvor du finder et anstændigt antal specifikke bbPress-kompatible plugins. En af disse er BuddyPress, en skabelon til et WordPress-baseret socialt netværk, der faktisk bruger bbPress til at drive sine fora.
 3. Tilpasning er let. bbPress har en unik fordel i forhold til anden forumsoftware, når det kommer til at tilpasse stylingen til dit forum. Da det er bygget til WordPress er der mange fantastiske temaer (som det samlede WordPress-tema) designet specielt til bbPress, så det er lige så let at ændre udseendet til dit forum som at ændre dit tema.

Hvis du vil starte et traditionelt opslagstavle eller et nyt socialt netværk, er bbPress sandsynligvis ikke for dig (selvom tjek BuddyPress som et grundlag for sidstnævnte!)

Hvis du imidlertid vil tilføje et communityelement til en eksisterende blog eller et supportområde for dine klienter, bliver du hårdt presset for at finde noget, der passer bedre end bbPress.

Hvad er bbPress?

Enhver sideejer skal forstå, hvad der foregår i deres plugins. bbPress er simpelthen tre brugerdefinerede posttyper, nogle layoutskabeloner, et system med kortkoder, et par widgets og CSS-kode. Derfor kaldes det let!

Tilpassede indlægstyper

De tre tilpassede indlægstyper er:

 1. forums: som indeholder hvert diskussionsforum, du opretter, så der kan oprettes et hierarki med fora
 2. Emner: som indeholder hver diskussionstråd (titlen og åbningsindlægget)
 3. Svar: som indeholder hvert individuelt svar på et emne

Layouts

Standardlayoutskabeloner er velegnet til de fleste tilfælde. For eksempel vil emnerlayouten vise en liste over emner med følgende information:

 • Emne navn
 • Hvem startede emnet, og i hvilket forum de startede det
 • Antallet af personer, der er involveret i samtale (stemmer)
 • Antallet af svar på emnet
 • (Og muligvis) Hvor længe siden var det sidste svar, og hvem der lavede det

bbPress med emneside

De forskellige elementer kan designes med CSS, så de passer bedre til din blog, men hvis du vil foretage væsentlige ændringer i strukturen, skal du være komfortabel med PHP eller købe et tema som Total, der tilbyder tilpassede stylingindstillinger indbygget.

Kortkoder og widgets

bbPress gør det nemt at vise de forskellige elementer i forumet, uanset hvor du vil gennem en række kortkoder og widgets. Dette er faktisk en utrolig kraftig funktion, så du kan overveje brugervenlighed og lydhør design.

For eksempel kan du oprette en side, der viser de nyeste emner med et udvalg af de mest populære indlæg, der er fremhævet i din sidefelt ved hjælp af kun en kort kode og en widget. Hvis du beslutter, at du foretrækker et mere traditionelt forumlayout, der viser kategorierne, kan du skifte ting rundt på få minutter.

For at give dig en fornemmelse af fleksibiliteten, tjek koden for at se alle 19 bbPress kortkoder.

De inkluderede widgets er:

 • Forums liste
 • Seneste svar
 • Seneste emner
 • Liste over emner
 • Søg
 • Login widget
 • Statistikker

Login-widgeten er især nyttig ved at vise en login-formular til besøgende og et profillink til indlogerede brugere.

Installation

Hvis du beslutter at give bbPress et par gange, kunne installationen ikke være enklere.

Installer bbPress via WordPress Directory

Bare søg efter bbPress i WordPress-plugin-biblioteket, tryk på installation, og du er færdig (eller, hvis du vil bruge plugin som basis for udvikling, eller bare for at se nærmere på, kan du downloade en kopi fra WordPress-plugin-lager).

bbPress WordPress-fora

Installer bbPress via et WordPress-tema

Din anden mulighed er at installere plugin via dit WordPress-tema (hvis det giver mulighed). F.eks. Er alt WordPress-tema ikke kun fuldt kompatibelt med bbPress, men det inkluderer en klar til at gå, let import bbPress-demo.

Installer Total bbPress Demo

Bare gå over til Themeforest og køb Total (et af de højest rangerede og populære træk og slip WordPress-temaer på nettet), installer og aktiver det, og gå derefter til Temapanel> Demoimportør (Bemærk: Dette er unikt for Total, de fleste temaer inkluderer ikke denne fantastiske og brugervenlige funktion).

Fra her søger du efter “bbpress”, og klik derefter på demoen for at begynde.

Installer bbPress-plugin

Når du klikker på Total, bliver du bedt om at installere de nødvendige plugins, som i dette tilfælde inkluderer bbPress. Klik på hvert plugin for at installere og aktivere.

Importer samlet bbPress-indhold

Med det færdige giver Total dig mulighed for at specificere, hvilke dele af demoen du vil importere. For den samlede bbPress-demo skal du sørge for, at alle bokse til XML-eksempeldata, billeder, indstillinger for tematilpasning og widgets er indstillet til, at dit websted ser identisk med live demo.

Total bbPress-demoimport gennemført

Når importen er afsluttet, skal du se en meddelelse som den ovenfor. Dette betyder, at dit prøveindhold og bbPress er klar til at gå!

Grundlæggende bbPress-opsætning

Når bbPress er installeret og aktiv, vil du bemærke de tre nye tilpassede indlægstyper i admin-menuen og en bbPress-side i menuen Indstillinger.

Inden du dykker ind og opretter dine drømmeforum, skal du bruge lidt tid i indstillingsmenuen. Naviger til Indstillinger> Fora.

bbPress Spam-indstillinger

Især ønsker du at finpudse spamindstillingerne, herunder:

 • Gashåndteringstid: det mindste antal tilladte sekunder mellem nye svar fra den samme bruger
 • Tillad anonym posting: Deaktiver dette for at kræve, at en bruger tilmelder sig en konto for at sende et emne eller et svar

Når du har gjort dette, er det godt at oprette et antal eksempler på fora, emner og svar (helst fra flere forskellige brugerkonti), inden du begynder at finpusse designet. Med dummy-data vil du være mere tilbøjelig til at se ting, der skal rettes med CSS, især på mobile enheder. Heldige for dig, hvis du har valgt at bruge den samlede temaprøvedemo, er du klar til at gå videre til tilpasninger!

Tilpasning af bbPress

For at tilpasse bbPress skal du virkelig være en udvikler … eller bruge en af ​​følgende cheater-metoder til at tilpasse din forumstyling uden at vide, hvordan du koder.

Valgmulighed 1: Brug dine temaindstillinger

For det første, hvis du besluttede at bruge et tema, der tilbyder ekstra bbPress-indstillinger, skal du se der først. Naviger til Udseende> Tilpas for at redigere indstillinger.

bbPress Live Customizer-indstillinger

Specifikt under bbPress sektion (som den i alt) for at vælge standard sidelayout for fora, emner og brugersider. Brug derefter indstillingerne under Typografi til tilpassede skrifttyper og under Generelle temaindstillinger til accentfarver, Sideoverskriftstitel markeringer, Forms styling, Links & knapper tilpasninger og mere for at få designet til at matche dit branding.

Valgmulighed 2: Brug et Live CSS Editor Plugin

Hvis dit tema tilfældigt ikke tilbyder nogen stylingindstillinger, eller simpelthen ikke dem, du leder efter, kan du overveje et live CSS-editor-plugin. Disse plugins giver dig mulighed for at pege, klikke og redigere elementer på dit websted ved hjælp af nemme stylingsindstillinger (ingen kode kræves). Her er vores to favoritter:

 • Gul blyant: Dette plugin er en af ​​vores favoritter. Du skal blot installere og klikke på “Lad os starte” for at begynde at tilpasse dit websted! Vil du lære mere? Tjek vores fulde gule blyant brugervejledning for at se, hvordan plugin fungerer, og hvilke funktioner der er inkluderet.
 • CSShero: Ligesom med det tidligere plugin tilbyder CSShero en super let at bruge pege- og klikgrænseflade til at redigere stilarter, farver, skrifttyper, afstand og mere. Se på, hvordan dette plugin fungerer i vores CSShero-guide til tilpasning af WordPress.

Anbefalede bbPress-tilføjelsesplugins

Som nævnt tidligere er bbPress let at udvide gennem et stort antal plugins. Her er en håndfuld, vi tror, ​​du måske vil overveje at tilføje flere funktioner og muligheder til dine fora.

Ultimativt medlem bbPress tilføjelse

Tilføj muligheder for nem brugertilmelding, avancerede profiler og endda medlemskab med Ultimate Member-plugin. Denne udvidelige mulighed integreres fuldt ud med bbPress, så du kan tilbyde dine forummedlemmer mere at nyde.

Mere om Ultimate Member →

bbp Style Pack

Vil du tilføje et par grundlæggende stylingindstillinger til dit bbPress-forum? Prøv bbp Style Pack. Dette gratis plugin tilføjer muligheder for at tilpasse styling, links, displayfunktioner og mere.

Mere om bbp Style Pack →

bbPress-underretning (Ingen spam)

Dette plugin sender en e-mail-meddelelse til brugerne, når nye emner og / eller svar sendes. Det er nyttigt, hvis du f.eks. Driver et supportforum og har brug for en bestemt person til at svare på spørgsmål i et bestemt forum.

Mere om bbPress-underretning →

GD bbPress-værktøjer

Et af de mere omfattende bbPress-plugins, dette tilføjer BBCode-support, brugersignaturer, yderligere brugerdefinerede visninger, in-svar-citater plus nogle ekstra admin-funktioner.

Mere om GC bbPress Værktøjer →

Den bedste forumløsning?

Det er let, hurtigt og nemt at installere, men er bbPress den bedste forumløsning til din WordPress blog? Der er kun én måde at finde ud af – tag en kopi, installer den på dit websted og begynde at eksperimentere!

Nu er det tid til at få din feedback. Er du en bbPress-bruger? Overvejer du bbPress som den bedste forumløsning for WordPress-brugere, eller foretrækker du en alternativ løsning? Hvad er din oplevelse af at tilføje et fællesskabselement til din blog?

Giv os dine svar på ovenstående spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor. Alternativt, hvis du har andre kommentarer eller spørgsmål, skal du skyde væk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map