Backup WordPress til Cloud med BackWPup – En omfattende guide

Vi har talt om vigtigheden af ​​sikkerhedskopiering af websteder i min nylige postserie – Almindelige WordPress-fejl, der skal undgås. Faktisk er problemet toppen af ​​listen! Men mange af os er under det falske indtryk, at det er vanskeligt eller endda tidskrævende at tage backup af et WordPress-sted. I dagens indlæg prøver vi at vende denne opfattelse.


I dag lærer vi, hvordan man konfigurerer gratis BackWPup-plugin til automatisk sikkerhedskopier dit WordPress-sted til skyen. Når du er færdig med denne tutorial, vil du være i stand til at planlægge automatiske sikkerhedskopier til en hvilken som helst uploaddestination sammen med en række konfigurationsindstillinger. Du behøver ikke bruge mere tid på at konfigurere eller vedligeholde sikkerhedskopier – alt dette vil ske automatisk.

Vi har valgt at bruge Dropbox som vores cloud-udbyder, da det er en af ​​de bedste gratis cloud-lagerudbydere i branchen. Hvis du foretrækker at bruge en betalt cloud-lagerudbyder, kan du prøve Amazon AWS. Hvis du ikke har et Dropbox-konto, Jeg vil anbefale dig at få en i dag. PS: Vi har også brug for en til at bruge i vores tutorial.

Sådan installeres BackWPup WordPress-plugin

installer backwpup plugin i wordpress

Installation af plugin er en gåtur i parken. Bare gå til:

 • WordPress Dashboard> Plugins> Tilføj nyt
 • I Søg efter plugins-boksen, skriv “BackWPup”. Det første resultat skal være det plugin, du leder efter.
 • Klik blot på Installere og så Aktiver plugin.

Færdig? Godt. Åbn nu en ny fane i din browser og log ind på din Dropbox-konto. Du kan lukke fanen, hvis du vil. Vi knytter snart vores Dropbox-konto til BackWPup-pluginet.

Forberedelserne

backwpup-hero1

Først tjekker vi for nogle få serversideafhængigheder for at sikre, at sikkerhedskopieringen foregår glat.

 • Gå hen over BackWPups administrationspanel fundet under WP Dashboard> BackWPup> Dashboard.
 • Vælg punkt # 1 Kontroller installationen.
 • BackWPup vil kontrollere dit hosting-servermiljø for eventuelle konflikter eller uopfyldte afhængigheder.
 • De indsamlede oplysninger vises i Information fanen i Indstillinger panel i BackWPup. (Vi gennemgår denne fane senere for yderligere tuning.)
 • I de fleste tilfælde rapporteres ingen problemer.
 • Hvis det dog er et problem er fundet (for eksempel findes ikke cURL-versionen), skal du kontakte din hostingudbyder for at få den rettet.
 • Når du er færdig, skal du slå videre Gem ændringer.

Sådan opretter du et nyt planlagt sikkerhedskopieringsjob i BackWPup

backwpup-proc-01

Nu opretter vi en ny planlagt backup med BackWPup. Det er let, alt hvad du behøver for at gøre det, skal du følge disse enkle trin:

 • Gå over til WP Dashboard> BackWPup> Tilføj nyt job
 • Under Jobnavn, Giv et meningsfuldt navn, som du senere kan forholde dig til.
 • Vi har brugt First_Backup_Job_WPExplorer
 • Forlad Jobopgaver fanen alene, da vi ikke har brug for de ikke-markerede funktioner
 • Under Oprettelse af sikkerhedskopi, Indstil Arkivnavn til backwpup_trial1_% Y-% m-% D_% H-% i-% s
 • Endelig i Jobdestination fane, tjek Dropbox.
 • En ny fane kaldet Til: Dropbox skal vises i den øverste menu. Vælg det.

Tilslutning af Dropbox til BackWPup Plugin

Nu er vi i Til: Dropbox som beskrevet i det sidste trin. Åbn en ny fane i din browser, og log ind på din Dropbox-konto, hvis du ikke har gjort det.

connect-dropbpx-backwpup-1

Under Til: Dropbox fanen, efterfulgt af Login> App-adgang til Dropbox, Klik på Hent Dropbox App-godkendelseskode knap.

connect-dropbpx-backwpup-2

Dette åbner en ny fane og beder om tilladelse. Klik på Give lov til og Dropbox genererer en begrænset adgang en kode til dig. Dette betyder, at BackWPup-plugin kun har adgang til Apps / BackWPup mappe i din Dropbox. Dette er en ideal løsning, da plugin ikke har brug for adgang til din fulde Dropbox-konto.

connect-dropbpx-backwpup-3

Kopiér-indsæt koden i App-adgang til Dropbox Mark.

connect-dropbpx-backwpup-4

Klik på Gem ændringer at teste integrationen.

connect-dropbpx-backwpup-5-succes

Når det er gjort, skal du få en bekræftelsesmeddelelse, der siger “Godkendte”. Dette afslutter vores Dropbox-integration.

Kørelse af sikkerhedskopien for første gang

Vi fortsætter nu med at køre backupjobbet. Du kan køre backupjobbet på en af ​​fire måder:

 1. Start jobbet manuelt fra WordPress-betjeningspanelet
 2. Start af jobbet fra den specificerede URL
 3. Via WordPress CLI
 4. Ved at planlægge jobbet via WordPress Cron

De to første muligheder passer bedst til hele publikum. Vi bruger den manuelle metode til at køre backupjob første gang.

Her er et skærmbillede af backup-processen –

backwpup abackup fremskridt cmd

Og den med en afsluttet sikkerhedskopi –

backwpup-job-1st-run

Når det er gjort, skal du se arkivet uploadet på din Dropbox-konto. Hvis du har det installeret som mig, finder du også en desktop-anmeldelse.

Planlægning af WordPress-sikkerhedskopi

Planlægning af sikkerhedskopien skal udføres med omhu. Hvis du er på en delt hosting-server og planlægger en til mange sikkerhedskopier, er chancerne for, at du ender med at blive markeret til ressourceforbrug. Vi har en lille tabel klar til at diskutere hvor ofte du skal planlægge sikkerhedskopier. Lad os gå videre med trinnene:

 • Gå til WP Dashboard> BackWPup> Jobs
 • Åbn det backupjob, du sidst oprettede, hvilket i vores tilfælde var First_Backup_Job_WPExplorer
 • Vælg Tidsplan fanen
 • Naviger til Jobplan> Start job og vælg med WordPress cron mulighed

Lad os nu konfigurere planlæggeren. Vi bruger grundlæggende planlægningstype og vælg a Daglige backup-frekvens, der starter ved midnat.

tidsplan for backwpup

Hit Gem ændringer for at opdatere scheduler. Når det er gjort, er det hvad vores Job panel skal se ud –

backwpup-planlagt job

Du har gjort det amigo! Tillykke!

Dette afslutter vores grundlæggende tutorial. Hvis du er i tvivl eller forespørgsler eller anbefalinger om, hvordan du forbedrer denne tutorial, bedes du ringe på @Souravify eller spørge i kommentarfeltet nedenfor.

Nu hvor vi har lært, hvordan man konfigurerer og planlægger automatiserede WordPress-sikkerhedskopier til skyen, deler jeg gerne et par backup-relaterede tip med dig.

Spil med BackWPup-indstillinger

I dette afsnit besøger jeg hurtigt de avancerede indstillinger for BackWPup-plugin. Dette er fantastiske muligheder, som skaberne af det indbyggede plugin hjælper dig med bedre at administrere dine sikkerhedskopier.

Fanen Job

Til at begynde med vil jeg gerne diskutere de tilgængelige indstillinger under Job fane under BackWPup> Indstillinger.

backwpup-indstilling-02

Du justerer indstillingen her for at få mest muligt ud af plugin.

 • Det Reducer serverbelastning indstillingen er fremragende til at moderere ressourceforbrug i delte hostingmiljøer. Med dette vil du være i stand til at planlægge daglige sikkerhedskopier uden nogen form for ressourceforbrug.
 • Maksimal scriptudførelsestid indstillingen skal holdes på 0, da det afhænger af serverens behandlingskapacitet. Men hvis du finder ud af, at sikkerhedskopierne ikke er vellykkede, kan du indstille den til en endelig værdi til fejlfinding.

Fanen Netværk

backwpup-indstilling-04

Det Netværk fanen er en anden indstilling, som jeg vil afdække. Hvis din blogs administrationsområde, dvs.. wp-admin mappen er beskyttet med HTTP-godkendelse via .htaccess, så skal du indtaste loginoplysningerne under denne fane. F.eks. Har DigitalOcean’s Cloud WordPress-dråber denne funktion aktiveret som standard. Derfor skal loginoplysningerne indtastes for, at plugin fungerer korrekt.

Hvad er differentiel sikkerhedskopi, og hvorfor skal jeg bruge den?

Når du sikkerhedskopierer det samme sted igen og igen, a flertal af filerne forbliver uændrede. Faktisk viser disse filer sig at være de store – dem der bidrager til det meste af sikkerhedskopiets størrelse. Tænk på mediefiler som billeder og dokumenter. De ændres ikke, når de først er uploadet. De kaldes statisk indhold.

Hvad hvis du kun kunne sikkerhedskopiere filerne der gøre lave om? Sådanne filer inkluderer nye eller opdaterede temaer og plugins og naturligvis WordPress-databasen. Heldigvis har udviklerne en smart løsning – den kaldes differentiel sikkerhedskopi.

Kort sagt – det sparer plads

Det betyder sikkerhedskopiering kun disse filer, der er blevet ændret, udgør den sidste sikkerhedskopieringstid. Den største fordel er, at backup-størrelsen er væsentligt reduceret. Lad os indse det – pladsen er ikke ubegrænset, så hvorfor ikke optimere dine lagerbehov?

Differential Backup er tilgængelig i premium versionen af ​​plugin – BackWPup Pro, der starter ved $ 75 for en enkelt site licens. Du kan tjekke en interessant gratis versus pro-sammenligning af plugin på MarketPress for at se, om du virkelig har brug for at opgradere (men ikke rolig – for de fleste bloggere skal den gratis version få dig helt fint).

Prøv BackWPup i dag

Med over 1,6 millioner download af den gratis version på WordPress-depotet og 60.000 premiumabonnenter er BackWPup et af de fineste WordPress-backup-plugins på markedet. Prøv det!

Hent BackWPup

Hvor ofte skal jeg sikkerhedskopiere mit WordPress-sted?

Et spørgsmål, mange af os stiller eller rettere, skulle gerne Spørg. Ideelt set skal din backup-frekvens afhænge af tre faktorer:

 • Udgivelsesfrekvens
 • Mængden af ​​trafik, som dit websted fører tilsyn med
 • Antal indsendte kommentarer
 • Hosting miljø

Hvis du ikke ønsker at læse de følgende tre afsnit, skal du hurtigt gå igennem tabellen, jeg har forberedt til dig.

Daglig sikkerhedskopi

Hvis du offentliggør 3+ stillinger / uge, fører tilsyn med en månedlig trafik på 10.000+ månedlige besøgende og får en konstant strøm af kommentarer, skal du planlægge en daglige backup. Noget mere end dette burde også have det samme. For at spare plads kan du også planlægge en daglig differentiel sikkerhedskopi og en ugentlig fuld sikkerhedskopi.

Ugentlig og to-ugentlig sikkerhedskopi

Hvis du offentliggør 1-2 indlæg pr. Uge, fører tilsyn med en månedlig trafik på omkring 5000 besøgende, skal du overveje a ugentlig backup. Hvis pladsen tillader det, skal du tage en fuld sikkerhedskopi, eller du kan prøve at eksperimentere med en differentiel sikkerhedskopi hver anden uge. Hvis du offentliggør omkring 1-2 indlæg om måneden, kan du vælge en to ugentlige sikkerhedskopi,

Månedlig sikkerhedskopi

Denne backupplan er ideel til en portefølje / produktwebsted, hvor mængden af ​​nyt indhold, der genereres, er temmelig lavt, dvs. indholdet er for det meste statisk. Det er sikkert at antage, at du ikke vil aktivere kommentarer på dit produkts destinationsside. Så hvorfor tage en sikkerhedskopi hver dag? Månedlige sikkerhedskopier er bedst egnet til sådanne tilfælde. Jeg vil også anbefale at tage en fuld sikkerhedskopi i stedet for en differentiel.

 Indlæg pr. UgeMånedlig trafikKommentarerVærtsmiljøSikkerhedskopieringsfrekvens
3 eller mere10.000 eller højere10+ pr. DagCloud, VPS eller Managed WordPress HostingDaglig (Differential Backup) og Weekly (Full Backup)
1-2Op til 5.00010 pr. UgeCloud eller VPS eller Shared HostingUgentlig eller to-ugentlig (henholdsvis differentiel og fuld sikkerhedskopi)
1-2 om månedenMindre end 1.0001-2 pr. MånedDelt hostingMånedlige

Bemærk, at denne tabel kun er beregnet til reference. Jeg vil varmt anbefale dig at finde en sikkerhedskopi, der bedst opfylder dine krav. Hvis du finder dig selv løbet tør for plads, skal du læse den næste linje! ��

PS: Du kan sikkert slette sikkerhedskopier, der er ældre end tre måneder.

Over til dig…

publikums deltagelse

Publikums deltagelse er en vidunderlig ting, og jeg vil gerne takke hver eneste af jer, der tager tid og kræfter på at sende en kommentar. En diskussion om “sikkerhedskopi af websted” er noget alle webmastere kan forholde sig til. Og mange af dem har en egen historie. Vi ville meget gerne høre det dine historie!

Hvis du ikke har et, her er et par spørgsmål til at skramle dit sind – Har du prøvet BackWPup? Hvad er din foretrukne backuptjeneste? Bruger du en betalt? Hvor ofte gør det du backup? Fortæl os dine tanker!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map