9 tip til en vellykket WordPress-produktlancering

Så du har besluttet, at du vil starte med at sælge dit WordPress-plugin eller tema uafhængigt. Du har muligvis allerede produkter anført i WordPress-mapper som vores, men nu vil du have fuld kontrol over dine distributionskanaler – en chance for at skubbe forbi rodet og give brugerne mulighed for at fokusere på fordelene ved at bruge dit produkt.


Lad os være de første til at lykønske dig med dit skridt til iværksætteri!

På dette tidspunkt er det meste (eller alle) af det hårde arbejde færdigt på udviklingssiden. Du har dine demoprodukter, din dokumentation og din licens alt i tjek. du har regelmæssige opdateringer planlagt og et kundesupportsystem på plads. Nu er det tid til at tænke på markedsføring.

Forhåbentlig har du en produktlanceringsdato i tankerne. Du har også brug for en e-handelsløsning, det er en given. Sælger du kun et produkt? Har du planer om at sælge mere i fremtiden? Hvad med et logo? Har du visitkort? Har du overvejet, hvordan du officielt lancerer dit WordPress-produkt?

Selvom der er meget at overveje, er lancering af et WordPress-produkt ikke næsten så udfordrende som det lyder. WPExplorer har samlet en række tip og værktøjer, der hjælper dig med at udføre en vellykket lancering af WordPress-produkt. Men først skal vi diskutere salgslogistikken.

Valg af en e-handelsplatform

Valg af en e-handelsplatform

Inden du kan begynde at strategisere din lancering, skal du finde ud af, hvordan du vil sælge dit WordPress-plugin eller dit tema. Dette indebærer at vælge og integrere en e-handelsløsning til dit websted.

Der er et antal udbydere at vælge imellem. Inden du vejer dine muligheder, er WooCommerce muligvis den første, der kommer til at tænke på grund af sin tunge integration med de fleste WordPress-temaer. Der er dog et billigt alternativ, der giver dig den support og tilpasning, du har brug for, for at starte din plugin eller temavirksomhed.

Hvorfor vælge Shopify

Hvis du ikke har hørt det, Shopify er førende inden for e-handelssoftware – og driver mere end 300.000 butikker over hele kloden (og web). En af de mest overbevisende grunde til at vælge Shopify er den 24/7 support, de tilbyder forhandlere – hoved og skuldre over mandag til fredag, 9 til 5 support, der tilbydes af WooCommerce.

Shopify tilbyder også en skattekiste af dokumentation for at hjælpe dig med at tilpasse din oplevelse hvert skridt på vejen og kan prale af et støttende netværk af aktive forhandlere, der altid søger forbinde med medarbejdere og del deres perler af e-handelsvisdom.

Og hey, du kan endda finde en ny kunde et eller andet sted undervejs. Shopifys partnerprogram hjælper Shopify temaudviklere, appudviklere, marketinggenier og kolleger WordPress-udviklere med at udvide deres forretning. Det er et robust økosystem af nye forbindelser, der kan gavne dit nyvundne produkt eller butik.

Shopify WordPress Plugin vs. Shopify Storefront

Du vil bemærke, at Shopify har to muligheder for opsætning af e-handelsfunktionalitet på dit websted: download Shopify WordPress-plugin, eller opsæt en fuld udgave Shopify Store.

Hvilken som helst du vælger er helt afhængig af dine e-handelsmål. For eksempel er Shopify WordPress-plugin perfekt, hvis du planlægger at sælge et par produkter på dine eksisterende websider eller blog. Den bruger Shopifys back-end til at fremstille kodestykker, der kan placeres hvor som helst på dit websted – trækker produktmetadata, som billede og pris, lige fra Shopify.

Shopify Lite

Disse kodestykker kan tilpasses fuldstændigt og har alle de aktiver, du har brug for for at begynde at sælge dine WordPress-produkter online. Dette inkluderer købsknapper, en indkøbsvogn og sikre betalingsmetoder. Hvis du beslutter at gå denne rute, bliver du nødt til at købe et Shopify Lite-abonnement (som koster $ 9 / måned).

Hvis du har større planer for din virksomhed, kan en Shopify Store muligvis være den mere passende løsning. Igen kan en Shopify-butik tilpasses fuldstændigt, kan let integreres med ønskede salgskanaler som Facebook og har evnen til at spore salgs- og vækststendenser – alt det grundlæggende for at starte en ny virksomhed. Denne rute kræver, at du køber et Basic Shopify-abonnement (som koster $ 29 / måned).

I sidste ende har Shopify produkter til virksomheder i alle størrelser – den, du beslutter at implementere til din WordPress-produktlancering, afhænger af, hvor mange produkter, du gerne vil sælge, og hvor hurtigt du gerne vil forbedre e-handelsdelen af din virksomhed.

Forberedelse af en vellykket lancering

Forberedelse af en vellykket lancering

Nu hvor du har fundet ud af, hvad du sælger, og hvordan du sælger det, er det tid til at overveje branding. Du skal allerede have valgt brand og produktnavne nu, men her er et par ting, der hjælper dig med at sortere alt ud inden din officielle lancering af WordPress-produkt:

1. Erklæring om brandpositionering

Hvad adskiller din virksomhed og dine produkter fra dine konkurrenter? Hvad gør den måde, du designet dit tema eller plugin på, overlegen i forhold til andre produkter i samme kategori? Hvad tilbyder du dine kunder, som andre plugin- eller temaudviklere ikke har?

Besvarelse af disse spørgsmål giver dig ikke kun en stærk brandpositionering, men giver et solidt fundament for alle dine andre brandingaktiver. Hvis du har brug for noget inspiration, tilbyder MilesHerdon nogle nyttige tip i deres artikel om hvordan man skriver en varemærkepositionering i 3 enkle trin.

En masse tid og kræfter skal gå ind i dit logo; når alt kommer til alt er det den visuelle repræsentation af dit brand. Men vi forstår, nogle gange kommer livet i vejen, og en produktlancering har en streng frist, eller en grafisk designer er økonomisk “nice-to-have” snarere end et must.

Når du bygger en virksomhed af dig selv (eller med et magert team), tager du nogle gange de gratis værktøjer til rådighed – som Shopifys logoproducent. Denne logo-ressource er enkel og ren og gør det, og indtil du begynder at generere indkomst, skal du skabe noget, der er sandt for dit brand og din positionering.

Når du er oppe og kører, kan du endda overveje at outsourcere dit logo til en Shopify-partner eller ekspert.

3. Visitkort

Nu, hvor du sælger dine egne WordPress-produkter, er det vigtigt at tænke på synligheden. Et af de mest afgørende markedsføringsværktøjer til at øge opmærksomheden omkring dit brand og din virksomhed er visitkort. De er overkommelige, de skaber et berøringspunkt mellem dig og potentielle kunder / andre udviklere, og de er en fantastisk måde at blive genkendt på i branchen begivenheder som WordCamps.

Prøv at bruge Shopifys visitkortgenerator som basis for dit korts design.

4. Sociale medier håndterer

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du sørge for at gemme dit brandnavn som en brugerhåndtering på alle sociale medier, som du bruger til at engagere dig med dit publikum (og øge modtagelsen af ​​din WordPress-produktlancering).

Overvej at oprette en branded-konto på følgende:

 • Twitter
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram

Andre sociale mediekanaler, som Google+, Pinterest eller Tumblr, bør kun overvejes, hvis du har foretaget din research, og ved, at dit publikum vil bruge dem. Du skal dog ikke føle, at du ikke kan tilføje disse sociale medier til din strategi i fremtiden.

5. Beskeder

Konsistens er vigtig, især når det kommer til, hvordan du markedsfører dit WordPress-tema eller plugin. Ray Sylvester, indholdsspecialist hos RocketCode, har 6 tip til at lave god webkopi, der konverterer; Brug dem til at oprette en samlet besked til dine sociale mediekanaler, e-mail-marketing, presseengagementer og enhver anden kommunikation om din produktlancering.

Gør lanceringsdagen til en succes

Gør lanceringsdagen til en succes

Lanceringsdag er det mest afgørende punkt i din rejse fra udvikler til forretningsperson – det er den dag, du endelig kan frigive dit plugin eller dit tema, og få reel kunde-feedback på dit produkt, prismodel og positionering.

Du har dit brand name, dit logo, din brand position position statement og dine visitkort. Du har foretaget dine sociale konti som forberedelse til lanceringen. Du har din e-handelsløsning integreret med dit eksisterende websted, og du har testet købsprocessen for at sikre dig, at alt går glat ud fra et brugers synspunkt.

Med andre ord er det tid!

Her er nogle sidste tip til, hvordan du får ordet ud om dit nye WordPress-tema eller plugin, og gør dit første produktlancering til en vellykket en.

1. Tryk på

Tekniske bloggere og journalister kan være gode til at skabe opmærksomhed til din kommende produktlancering. Hvis du aldrig har skrevet en tonehøjde til denne type publikum før, er her et par tip:

Gør din research – Lav en liste over tech-bloggere og journalister, der skriver om temaer, plugins, WordPress, webdesign eller webudvikling. Du kan let finde disse oplysninger ved at se på deres Twitter- eller LinkedIn-konti. Pitching-forfattere, der dækker forskellige emner, giver mindre sandsynlighed dækning til din lancering.

Tilpas – Når du har din liste, skal du kigge på hver forfatters tidligere skrevne artikler. Dette giver dig en idé om, hvilke historievinkler, der appellerer mest til dem.

Vær kortfattet – Sørg for, at du er klar og kortfattet om, hvad du lægger op, for først at finde ud af, om der er interesse for din historie. Husk, ingen journalist ønsker en e-mail, der beskriver et produkt i 10 afsnit – men vær altid klar til at følge op med al den information, journalisten muligvis har brug for for at dække din produktlancering. jeg

Hvis det at virke skræmmende at skrive en tonehøjde, eller du gerne vil have en idé om, hvordan du formaterer din tonehøjde, kan du henvise til Alex Crevars, The Art of the Pitch.

2. Salgsfremmende koder

Hvis du har valgt at oprette en Shopify Store, kan du oprette rabatkoder. Brug disse koder til at promovere dit tema eller plugin, og lokk potentielle kunder og korrekturlæsere til at downloade dit produkt til en premium pris – eksklusiv til din lancering.

3. Must-have e-mails

E-mail-marketing er en vigtig taktik for at styrke et publikum til din lancering. Det er billigt og har bred rækkevidde, især hvis du allerede har en mailingliste over brankkontakter og tidligere klienter.

Her er fire e-mails, som du burde have oprettet inden lanceringen:

Ordrebekræftelse – At fortælle dine kunder, at deres digitale ordre er gået igennem.

Afgivelse af indkøbsvogn – For at lade potentielle kunder, der ikke gennemfører transaktionen, vide, at de skal gennemføre deres køb. Dette er også en mulighed for at tilbyde en promo-kode for at tilskynde til konvertering.

Nyhedsbrev – Få et nyhedsbrev formateret med alle nyheder og opdateringer omkring dit produkt samt alle relevante branchenyheder. Etabler dig selv som en tankeleder, og vejled dem til andre vigtige ressourcer, der kan interessere dem – det vil give dine kunder en god grund til at åbne dit nyhedsbrev hver måned. At holde kontakten med dine kunder er et godt kommunikationsværktøj.

Supportopdateringer – Opret en skabelon, hvordan du vil have, at dine supportopdateringer skal se ud. Dette vil gøre det lettere at sende hvert kommunikationsstykke, når der er foretaget en opdatering.

Hvis du ønsker at lære mere om e-handel og e-mail-marketing, har Shopify også to gode artikler om, hvordan man gør det få mere salg med markedsføringstaktikker for kvittering, og vigtige e-mails at designe til din e-commerce butik.

4. Åbn kanaler for feedback

Sørg for, at du er modtagelig for brugerfeedback, og lad dine kunder vide det! Når alt kommer til alt, jo mere feedback får du, jo bedre kan du fremstille dit produkt. Visning af positive anmeldelser på dit websted kan også tilskynde potentielle kunder til at gennemføre deres køb.

Hvem ved, hvis du konsekvent er god til at adressere feedback og forbedre dit produkt, kan du endda oprette brand-talsmænd, der vil bruge dit produkt som et mål for alle deres fremtidige projekter.

Tillykke!

Du har undersøgt og integreret en e-handelsløsning på dit websted, skabt et solidt fundament for dit brand, tænkt på salgsfremmende taktikker for at få synlighed for din lancering og lanceret dit WordPress-produkt.

Tillykke! Du er officielt en iværksætter. Spændende, er det ikke?

Vi fortalte dig, at det ikke er så udfordrende at oprette en vellykket lancering af WordPress-produkter, som det kan se ud (især ikke når du bruger en stærk e-handelsplatform som Shopify). Det tager bare hårdt arbejde, dedikation og nogle nyttige tip og værktøjer.

Hvad er dit yndlingsråd til lanceringsdagen? Eller måske har du andre nyttige tip, du gerne vil dele? Fortæl os det i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map